- 23 Temmuz 2008
- 131
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
karagozlum merhaba, 22 haftalıktı galiba düşüğün değil mi? benim bebeğim 18 haftalıktı ve en az 3 ay beklemen gerekiyor dedi doktorum.3 ayım doldu, hatta ben tam olarak toparlanmak için 6 ayı tamamlayacağım.kanamam 2 hafta surmustu ve simdi tekrar adet goruyorum sizce adetim bittikten sonra hamile kalmamin sakincasi varmidir. insallah hepimizede cocumuzu kucamiza almak nasip olur.
edamecrin çok teşekkür ederim.bize gerçekten o kadar yardımcı oluyosun ki,Allah da sana yardım etsin. ben o kadar korkuyorum ki,hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez izin alıp evde dinlensem diyorum korkudan.ama dediğin gibi önemli olan dikiş atıldıktan sonraki süreç.Kızlar sorularınıza cevap vereyim.Ben dikiş atıldıktan sonra 12.haftada atılmıştı hemen rapor aldım.Doktorum gereksiz görmüştü.Ama sizde takdir edersiniz ki endişeden böyle birşey yaptım.Raporum heyet raporu.Bizim durumumuzda heyet raporu çıkması çokta zor değil.1 aylık rapor almıştım.şimdi 2 aylık heyet aldım.ne olur ne olmaz diye sürekli yatıyorum.Bir tek tuvalet ihtiyacımı karşılıyorum.İstanbuldaki doktoruma bunu anlatmadım.bu hafta sonu gittiğimde ona danışıcam.Bu bölümü açan hidenisko doğum iznine kadar çalışmıştı.Ben önlem olsun diye yatıyorum biraz da psikolojik tabi benimki.Ancak şunu biliyorum.Dikişin açılması o kadar kolay bir şey değil.Ancak doğum nsancısı açıyormuş buda beni rahatlatıyor.Ayağa kalktığımda karnım sertleşiyor.Bu neden oluyor anlamıyorum.Bebek hsreketlerimi veya başka bir şey mi.Bunu doktoruma gidince sorucam.Dibircik arkadaşım sende de böyle sertleşmeler oluyor muydu.Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı*
Kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.umarım herşey yolunda gider ve heğimiz için moral olur.Hepinizi öptüm
kızlar sorularınıza cevap vereyim.ben dikiş atıldıktan sonra 12.haftada atılmıştı hemen rapor aldım.doktorum gereksiz görmüştü.ama sizde takdir edersiniz ki endişeden böyle birşey yaptım.raporum heyet raporu.bizim durumumuzda heyet raporu çıkması çokta zor değil.1 aylık rapor almıştım.şimdi 2 aylık heyet aldım.ne olur ne olmaz diye sürekli yatıyorum.bir tek tuvalet ihtiyacımı karşılıyorum.istanbuldaki doktoruma bunu anlatmadım.bu hafta sonu gittiğimde ona danışıcam.bu bölümü açan hidenisko doğum iznine kadar çalışmıştı.ben önlem olsun diye yatıyorum biraz da psikolojik tabi benimki.ancak şunu biliyorum.dikişin açılması o kadar kolay bir şey değil.ancak doğum nsancısı açıyormuş buda beni rahatlatıyor.ayağa kalktığımda karnım sertleşiyor.bu neden oluyor anlamıyorum.bebek hsreketlerimi veya başka bir şey mi.bunu doktoruma gidince sorucam.dibircik arkadaşım sende de böyle sertleşmeler oluyor muydu.bu konuyla ilgili bir bilgin var mı*
kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.umarım herşey yolunda gider ve heğimiz için moral olur.hepinizi öptüm
kanamam 2 hafta surmustu ve simdi tekrar adet goruyorum sizce adetim bittikten sonra hamile kalmamin sakincasi varmidir. insallah hepimizede cocumuzu kucamiza almak nasip olur.
Kızlar merhaba.17.haftayıda bitirdikkkkkk. Çok şükür çok iyiyiz.Cumartesi günü istanbula kendi doktoruma gidiyorum çok mutluyum.Herşeyi oluruna bıraktım.Üzülmücem.Bilmiyorum ama içimden bir ses bu iş tamamlanacak diyor.O yüzden hep beraber büyük bir moralle inşallah tamamlıcaz kızlar bu hamilelik dönemini.
Zeyhat süpersin yaa burda seni görmek çok güzel.Ben diğer topikten tamamen koptum ama ayy77 ve seni çok merak ediyorum.Hamiş olanın nickini unuttum ama o doğurdu ve sağlıkla bebeğini aldı diye biliyorum.
Şimdi zeyhatçım.Tüp bebek uygulamaları ve rahime yapılan operasyonlar rahim ağzı yetmezsliğini sebep olabiliyor onu biliyorum.Burdaki hidenisko septum ameliyatı olmuştu ve rahimağzı yetmezliği oluşmuştu.Doktoru 12.haftada bu durumu gördü ve hamileliğini sonuna kadar götürdü.Benim durumum ise doğuştan.Benim rahimağzı normalden açık olduğu için böyle bir sonuç çıktı.
sevgili butterfly benim bildiğim rahimağzı boyları standart değil 2,5-5 cm arası değişiyor.Bence senin rahimağzı boyungayet iyi.
Dibircik nerdesin bana tavsiyelerde bulun ben neler yapimmm.???
Kendinizeçok iyi bakınnn.Görüşüürüzzz
edamecrin sana cok tesekur ediyorum. sence telefonla sorularima cevap verirmi . ben burda kendi doktorumu bile istedim zaman arayamiyorum cok isim var diye sorularimi cevaplamiyor. turkiyede olmak cok isterdim doktorlar cok bilgili . sizin yazilarinizi okudukca cok destek oluyor bana. tesekurler
arkadaşım bursada ziya çetinle başladımiyi yapiyorsun canim her ihtimale karşi yatmaya devam et canim
inanki bu günler geçeçek ve sen sağlikla bebğini kucağina alacaksin
bursada hangi dr gidiyordun canim sen
ist hangi dr gidiyorsun
Kızlar sorularınıza cevap vereyim.Ben dikiş atıldıktan sonra 12.haftada atılmıştı hemen rapor aldım.Doktorum gereksiz görmüştü.Ama sizde takdir edersiniz ki endişeden böyle birşey yaptım.Raporum heyet raporu.Bizim durumumuzda heyet raporu çıkması çokta zor değil.1 aylık rapor almıştım.şimdi 2 aylık heyet aldım.ne olur ne olmaz diye sürekli yatıyorum.Bir tek tuvalet ihtiyacımı karşılıyorum.İstanbuldaki doktoruma bunu anlatmadım.bu hafta sonu gittiğimde ona danışıcam.Bu bölümü açan hidenisko doğum iznine kadar çalışmıştı.Ben önlem olsun diye yatıyorum biraz da psikolojik tabi benimki.Ancak şunu biliyorum.Dikişin açılması o kadar kolay bir şey değil.Ancak doğum nsancısı açıyormuş buda beni rahatlatıyor.Ayağa kalktığımda karnım sertleşiyor.Bu neden oluyor anlamıyorum.Bebek hsreketlerimi veya başka bir şey mi.Bunu doktoruma gidince sorucam.Dibircik arkadaşım sende de böyle sertleşmeler oluyor muydu.Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı*
Kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.umarım herşey yolunda gider ve heğimiz için moral olur.Hepinizi öptüm
arkadaşım bursada ziya çetinle başladım
ii bir doktor gibiydi ama çok yoğun
2 hafta önceden randevu alıyosun
bi görsen merdivenlerde bekliyo hastaları
prof şakir küçükkömrcüye birde pembe mavide nedret hanıma gidiyorumoda bizim gibi doğum yapmış
rahim ağzı yetmezliği varmış
beni çok iii anlıyo
ama" istanbuldakinin üstüne tanımıyorum
hüseyin mutu
adam süper
hep temkinli davranıyo ona cok güveniyorum
sen neler yapıyosun arkadaşım
kızlar sayfa yol almış yürümüşşş....okuyana kadar canım çıktı...buradaki hamişlerimizin günleri çok şükür iyi geçiyorr okuduğuma göre..sanırım eda buftteri ve tuba aramızda hamiş...onların doğumlarına kadar yanlız bırakmıyacağız..tabi buradaki hamişlerimzide bizlere dua ededecekler bizlere yeniden hamile kalmak için.....
ben şu anda bitki tedavisi uyguluyorum..ibrahim saraçoğlunu tavsiye ettiği ssoğan ve incir...şu andan adetliyim 5 günüm ama halen kanamam yoğun ..sabahları aç karnına soğan yiyorum...hamişler mideniz bulanmasınn...:sm_confused:kendimi sıcak tutuyorum...sıcak şeyler içiyorum süt, ıhlamur,narçiçeği....bunları içiyorumm..inşallah yaptığıma değer...
hepinizi çokkkkkkkkk öpüyorummmmm:asigim::asigim:
arkadaşlar bende de pco olamasına rağmen 3 ay olmadı 4. Ayda hamile kaldım.eminimki anne olmamızın bir zamanı var.allah o zaman nasip edecektir hepimize hiç moralinizi bozmayın bende 5 haftalık hamileyim 13.hafta da ankara ya doktoruma gideceğim dikiş atılacak.hep içimde bi korku var allahım inşallah tamamına erdirir hepimizinkini de.bu arada edamecrin dikişe ne kadar ücret ödediniz arkadaşım.sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.a.s.a.s.
Kizlar merhaba,ben kendimi oyle bi biraktimki bu olaydan sonra, saclarimi bile kestirmek istemiyo canim, kirik dokuk beyazlari cikmis halde geziyorum oyle.