-
- Konu Sahibi hidennisko
ankarada hangi doktora gidiyorsun? ben dikiş için ücert ödemedim sadece bir ip aldırmışlardı ama benim devlet hastanesindeydi.
ankarada hangi doktora gidiyorsun? ben dikiş için ücert ödemedim sadece bir ip aldırmışlardı ama benim devlet hastanesindeydi.
canım ben ankarada selahattin kükner'e gidiyorum.zekai tahir burak tan ayrılma.elit med adında kliniği var.sanırım dikişi özelde atıcak.bu hafta allah kısmet ederse kalp atışlarını duyunca arıcam bana dikiş tarihini vericek.sen kime gitmiştin.dikişin nerde ve kimin tarafından atılmıştı.bu arada barış nasıl???
merhaba arkadasim,senin daha once kaybin varmiydi?neye göre rahim ağzi yetmezliği teşhisi konuldu? Benim daha önceki doktorum s.küknerdi de,onun için soruyorum canim.
edamecrin nasılsın nasıl gidiyooooo?????:CüvCüv:Dibircik arkadaşım senn nerelerdesin umarım en kısa sürede girer ve sorularıma cevap verirsin.Arkadaşım sen kaçıncı haftadan itibaren yattın.Hiç karnından sertleşmeler hissediyoyormuydun. Araada birde bide vajinaya doğru sızı,baskı v.b ağrılar hissediyorum.Sen böyle bir şey hissettin mi? Hangi haftadan itibaren wc ye kalkmadın.Bana tavsiye edeceğin neler var.Sırtüstü yattın mı yoksa yan mı yattın?Deneyimlerini ne olur paylaş arkadaşım.Doktora nasıl gittin?Barışı öp benim için
ben k_ikbal' e sormustum, teshisi selahattin kukner mi koydu diye. Cunku ben bebegimi onun gozetimindeyken kaybettim.edamecrin teşekkür ederim benim ki de özelde atılacakda merak etmiştim fiyatını.moralini yüksek tut inşallah allah hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almamızı nasip eder.şu anda kaçıncı haftandasın.
edamecrin nasılsın nasıl gidiyooooo?????:CüvCüv:
dibircik şimdilik iyiyim arkadaşım. tuvalete gidiyorum. artık iyi mi yapıyorum bilmem. doktorum gidebilirsin dedi çünkü. ama banyo yapmıycam. yastık bende koyuyorum. eziyet gibi valla. doktora sık gidicem. artık nasıl yapıcam bilmem. bazen vajinaya doğru sızı hissediyorum. çok ürkütücü bir his. arkadaşım nolur beni yalnız bırakma. bazı soruları dr.lar bile cevaplayamıyo.ancak yaşayan bilir. bende senden sonra bayrağı devralıp kızlara yardımcı olucam. o zaman sen dinlenirsin. seni çok öpüyorum arkadaşım. barışa sevgiler. kızlardan birini sana veririm arkadaşımmmm.
20.haftamdayım canım.şu an kayınvalidem bakıyor.haftalar geçmek bilmiyor.bir geçse diyorum.beni uyutsalar sonra bir uyansam 9 ay olmuş olsa...
gerçekten inşallah tanışırız.bende öğretmenim.bu arada bende kız bol.seç beğen al....<:)
arkadaşım bi de bende krem bi akıntı oluyor.sende de öyle bir şey oluyomuydu?
görüşürüzzz
merhaba arkadasim,senin daha once kaybin varmiydi?neye göre rahim ağzi yetmezliği teşhisi konuldu? Benim daha önceki doktorum s.küknerdi de,onun için soruyorum canim.
arkadaşlar bende 34 haftamdayım nidilat kullanıyorum 4 saate bir sürekli sancilanıyorum ve şekerim yükseliyor çok korkuyorum yazılarınızı okuyunca rahatlıyorum biraz
merhaba k_ikbal, öncelikle allah yardimcin olsun.hepimizin yardimcisi olsun. Doktorum selahattin beydi ve dikişi de o yapti. Akay hastanesinde olmuştu benim operasyon, ama maalesef 1 gün dayandi.benim bebeğim 18 haftalikti, tabi biliyosun ki dikiş geç atildiği zaman tutma olasiliği iyice azaliyo.sen baya ara vermissin canim.selahattin bey bana 3 ay bekle demişti. Ama ben 6 ayi tamamlamaya karar verdim. Senin doktorun mu sana 1 yil bekle demişti?butterfly123 şimdi hikayeni okudum arkadaşım.aynı şeyleri yaşamız seninle.ama ben zonguldaktayım.dolayısıyla doktorumda burdaydı üstelik bir gün önce doktordaydım.bana acil serklaj uygulandı ancak 1 hafta dayandı ve hüsran...sana bişey sormak istiyorum.o zamanda dikişi selahattin bey mi atmıştı.ve hangi hastanede atmıştı.cevaplarsan sevinirim.çünkü ben dikişi de ona attırmayı düşünüyorum.şu anda 7.haftadayım 11.haftada dikişi atıcam dedi bana.
toprak merhaba, nasilsin, sen hala beklemedesin dimi?ben 4 reglimi de geçirdima.sa.s.forum gerilerde kalmış..bayadır giren olmamış..bizim forum gerilerde kalmazdı ama:1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nasılsınız kızlar tadavide olanlar doktora gidenler hamişlerimiz..nasıllar:1rolleyes: