-
- Konu Sahibi hidennisko
sevgili toprak içimdeki çocuk özlemimi anlatmama gerek yok sana birbirimizi çok iyi anlıyabiliyoruz zaten. bir o kadarda hamilelik günlerimide arıyorum edamecrininde dediği gibi içimizdeki bu özlemi ancak yeni bir bebek giderebilir..o yüzden Allahım yine nasip ederse minik kuzularımı içimde hissetmek ve bu sefer hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum..Rabbim onlardan ayırmasın bizi
yarencim galiba senin üç ay olmuştu.hamilelik içn erken değilmi bana gittiğim tüm doktorlar en az 6 ay bekle diyor.aslında yeni bir hamilelik cok korkutsa bile bazen bende diyorum 3 ay sonunda yenidenmi başlasak diye.ama rahim kendini ne zaman toparlar bilmiyor.ben çok kan kaybettiğim için kansızlık başladı.kan hapı kullanıyorum.siz ne kadar kan ilacı kuuladınız kızlar.
salihas merhaba, senin ne kadar olmuştu bebeğini kaybedeli, dikiş atilmişmiydi o olay sirasinda,o dikişten kaynakli bi yara da olabilir belki. Rahim ağzi yetmezliği tanisini neye göre koydu doktorun?kızlar bugün doktora gittim kontrolde rahim ağzı yetmezliği kesinleşti.ama bu arada rahim ağzında birde yara varmış.offfffffffffff oooofffffffffffff nedir bu kızlar.yara yakılıyomuş yada donduruluyormuş.doktor en iyisi dondurmak dedi. Bu konuda bilgisi olan varmı.önemlimidir acaba.
salihas merhaba, senin ne kadar olmuştu bebeğini kaybedeli, dikiş atilmişmiydi o olay sirasinda,o dikişten kaynakli bi yara da olabilir belki. Rahim ağzi yetmezliği tanisini neye göre koydu doktorun?
Kızlar merhaba... Yatmaya devam ediyorum çok zor yatmak.Ama buna şükür bebişlerim için herşeye değer.Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum hepinizi öptüm...
edacim merhaba,allah kolaylik ve güç versin sana. Sen ne zaman izne ayrildin, daha doğrusu hamile olduğunu öğrendikten sonra çalişma-izin durumlari açisindan süreç nasil işledi?kızlar merhaba... Yatmaya devam ediyorum çok zor yatmak.ama buna şükür bebişlerim için herşeye değer.sizlerin güzel haberlerini bekliyorum hepinizi öptüm...
Kızlar merhaba... Yatmaya devam ediyorum çok zor yatmak.Ama buna şükür bebişlerim için herşeye değer.Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum hepinizi öptüm...
merabalar ben yeni katiliyorum.ben 1 ay once dusuk yaptim 22 haftalikti bebegim . 36 sene oncede bunu yasamistim 21 HAFTALIK HAMILELIGMDE. ben sende EDAMECRIN doctorunun numarasini mumkunse almak isterim. cunku ben fransada yasiyorum ve ilk dusukte ne oldunu bilemediler ikincide rahim agzi yetmezli dediler ben turk doktorlarina guveniyorum burdaki doktorlardan cok daha bilgilliler. bunu ucuncu kez yasamak istemiyorum.tesekurlera.a.s.
sevgili edamecrin iyi olduğunu duymak çok güzel.. hihoyyytbebeklerine sımsıkı sarıl, tabiki onlar için herşeye değer, annelik duyguları ve onları koruma duygusu daha onlar dünyaya gelmeden başlıyor işte canım.:CüvCüv:.ama bunca sıkıntıdan ve zorluktan sonra onları sağlıklıca kucağına aldığında herşeyi unutucaksın bunu sende çok iyi biliyorsun.. içimden bir ses bu sefer olucak diyorsun..inşallah olucak arkadaşım yolu yarıladın say, çoğu gitti azı kaldı Yüce rabbimin izniyle bu sefer olucak canım bende hissediyoruma.s.
Kızlar sorularınıza cevap vereyim.Ben dikiş atıldıktan sonra 12.haftada atılmıştı hemen rapor aldım.Doktorum gereksiz görmüştü.Ama sizde takdir edersiniz ki endişeden böyle birşey yaptım.Raporum heyet raporu.Bizim durumumuzda heyet raporu çıkması çokta zor değil.1 aylık rapor almıştım.şimdi 2 aylık heyet aldım.ne olur ne olmaz diye sürekli yatıyorum.Bir tek tuvalet ihtiyacımı karşılıyorum.İstanbuldaki doktoruma bunu anlatmadım.bu hafta sonu gittiğimde ona danışıcam.Bu bölümü açan hidenisko doğum iznine kadar çalışmıştı.Ben önlem olsun diye yatıyorum biraz da psikolojik tabi benimki.Ancak şunu biliyorum.Dikişin açılması o kadar kolay bir şey değil.Ancak doğum nsancısı açıyormuş buda beni rahatlatıyor.Ayağa kalktığımda karnım sertleşiyor.Bu neden oluyor anlamıyorum.Bebek hsreketlerimi veya başka bir şey mi.Bunu doktoruma gidince sorucam.Dibircik arkadaşım sende de böyle sertleşmeler oluyor muydu.Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı*
Kızlar desteğiniz için çok teşekkürler.umarım herşey yolunda gider ve heğimiz için moral olur.Hepinizi öptüm