-
- Konu Sahibi hidennisko
slm kızlar. ben de bayramda hep sizi düşündüm ama çok kötü günler yaşıyorum ve giremedim tabi .bayramın ilk günü ağrısız sancısız korkunç bi kanamayla hastaneye kaldırıldım. herşey bitti, kaybettim onları diye kendimden geçmiş halde gittim ama hamd olsun ki bebeklerimde bi sorun yokmuş. bebelerden birinin eşi rahim ağzına baskı yaptığı için kanamaya sebep olmuş. hala daha devam eden ve normal bi adet döngüsü şeklinde kanamam hala devam ediyoru. her ne kdara bebeklerde sorun yok deselerde kanam şiddetlendikçe içim acıyor, kalbime bıçaklar saplanıyor. ilaçlara devam ediyorum. içerdeki kanama hala görülebiliyor. yani bu böyle devam edebilir. pztsi tekrar gitcem dr.a yemek ve wc dışında kalkmak yasak. hep sizi düşünüyorum ama sık yazamayabilirim. bizim için dua edin nolur. biz size hep dua ediyoruz. içinizd böyle bişey yaşamış yada duymuş olan varsa paylaşırsa sevinirim.
bu arada bebeklerimizin cinsiyetlerini de öğrendik.
2 KIZIMIZ 1 OĞLUMUZ OLACAKMIŞ İNŞALLAH.......
ALLAHIM HERKESİ BEBEKLERİNE KAVUŞTURSUN, BENİ DE BİZİ DE İNŞALLAH.........
yarencim tadavi felan olmucam gitmicem öyle karar aldık eşimle mayısa kadar allahtan bişey çıkmazssa bebekle ilgili hiç bişey yapmıcam ...daha öncede söylemiştim tüp bebek yaptımaya karar verdik..işlemlere başlıyalım dedik adetim geçikti...tetst yaptırdım hamileydim..çok sevinmiştik hatta eşim demişti..bak bizin yavrumuz senin tüp bebek eziyeti çekmene dayanamadı ....kendiliğinden geldi demişti..ama yar olmadı bize..nasip değilmiş n..benim ve eşimin sağlıyı daha önemli artık öyle diyorum...kendimi avutuyorum bu şekilde.....dediğim gibi tedavi felan istemiyorum....
SALİHAS 40 gün sonramı ilk adetini oldun?evet benimde ikl adetim kahverengliydi hatta az oldum adet...ama ondan sonraki adetim çok yoğun şekilde oldum ped dayanmıyordu..şimdi çok düzenli günü güne şaşmıyor...seninkide eminin düzene girecek..
Kızlar merhaba.Geçmiş bayramınızı bende kutluyorum.Sık giremedim ama siz beni anlarsınız.Doktora gitmekten fırsat bulamadım.Benimkide birazcık kötü bir haber.En son doktora gittiğimizde rahimağzının dikişe kadar açıldığını gördük.Yaşadığımız krizi anlatmama gerek yoktur herhalde.Ancak bunun doğal bir süreç olduğunu söyledi doktorum.Zaten dikişe kadar açılacaktı ve dikişi bunun için yaptık dedi.Yani bundan sonra bizim olayımız dikişe kaldı.Bu gerçekten doğal mı bilmiyorum.Dibircik sen bilirsin sen böyle birşey yaşamışmıydın?
Onun dışında bebekler eşitlendi.İstanbuldaki doktorum artık doktora gitmemi yasakladı.Çünkü gerekli gereksiz herşeyi öğrendiğimizi düşünüyor.Ne oldu bunu öğrendinde karalar bağladınız değil mi dedi.Zaten dikişi niye koyduk bi oraya dedi.Şimdi hep yatıyorum yalnız tuvalet ve banyo ihtiyacımı gideriyorum Bide tabii doktor... Dikişe baskı yapmamak için yatıyorum.
Dibircik...Bana ne tavsiye ediyoraun.Doktordan ziyade senin tavsiyelerin benim için daha önemli.Böyle bir açılma sen yaşadın mı? kızlar siz böylebir şey duydunuzmu?
Şimdi başka bir konuya geçiyorum... Benhafta boyu ağlar pozisyoda geziyorum.3 günde bir hastanedeyiZ.Artık hastane personeli beni tanıyor.Muayenede ağlıyorum.amaaaaa....Buda yanlışmış meğer.Doktorum en sonunda sana bir şey olacak göreceksin dedi.Birde bu stresin rahimde kasılma yaptığını biliyormusun dedi.Sonuçta ne yaparsam yapayım herşey olacağına varacak.Aslında en güzeli bebeklerin varlığını unutmam gerektiğini biliyorum.Herşeye hazırlıyorum kendimi iyi veya kötü.Benden bu kadar.Desteğinizi bekliyorum.Beni sizden iyi hiç kimse anlamıyor.Birde eşim tabiii.Bize dua edin.
Tuubay arkadaşım.O kanama için bence üzülme.Benim arkadaşımda bir aydan fazlasını kanamayla geçirdi plesanta yüzünden.ki sende rahim ağzı yetmezliği diye bir şey yoktu zaten.En fazla 14.haftada olduğunu tahmin ediyorum.Rahim ağzının şudurumda açılmasına bence imkan yok. Boşuna üzülme bence.Bu dönemde geçeçek.
Toprakçım.Sende lütfen bırakma kendini.Yine sana söylüyorum çok bekleme daha çok yıpranacaksın.En iyi çözüm hakkatten yeniden hamile kalmak olacak bence.
Doğum sonrası adete gelince de zaten loğusalık dönemi yaşadık.Bir kanama oldu.Ondan sonrada hiç düzene girmedi.10 gün arayla kanamalarım olmuştu.Doktorum normal demişti.Düzene girdiği gibide hamile kalmıştım zaten.Birde ben çok göğüs ağrısı çekmiştim çünkü sütüm gelmişti.Onun içinde mutlaka hormonlarınıza baktırın.Sütünüzün kesilip kesilmediğine.Çünkü sütünüz kesilmediğinde hamile kalamıyorsunuz.Çok darmadağın yazdım ama ne olur beni anlayın.Kafamı fazla toparlayamıyorum
Hepinizi öpüyorummmm
mrb topraktut 35 gün sonra oldu ilk adetim.acaba bundan sonra her ay düzenli olurmu bilmiyorum.canım özel bir nedeni yoksa sorabilirmiyim neden bekliycen mayısa kadar kafanı toplamak içinmi.canım herseyin hayırlısı bizlerle olsun inşaallah.[/QUOTE
düzenli olur merak etme..bak benimki hep düzensizdi şimdi günü gününe oluyorum...benim bebeğimi kaybedeli 6 ay olacak ...kafamı çoktan toplamam lazımdı ama hergün aklımda...doktorları gidip gelmekten usandım..herşeyin iyi dedi dr bundan sonrası allaha kalmış...artık beklicem....kendiliğimden eğer hamile kalmasam mayıs ayından sonra tüp bebek yaptıracağım...şimdilik eşimle öyle düşünüyoruzz:teselli:...oda artık kendi halimize bırakalım dedi..
allah ne verirse hayırlısını versin...
bu arada girip çok yaygınmış aman dikkatli olunn...
Kızlar merhaba.Geçmiş bayramınızı bende kutluyorum.Sık giremedim ama siz beni anlarsınız.Doktora gitmekten fırsat bulamadım.Benimkide birazcık kötü bir haber.En son doktora gittiğimizde rahimağzının dikişe kadar açıldığını gördük.Yaşadığımız krizi anlatmama gerek yoktur herhalde.Ancak bunun doğal bir süreç olduğunu söyledi doktorum.Zaten dikişe kadar açılacaktı ve dikişi bunun için yaptık dedi.Yani bundan sonra bizim olayımız dikişe kaldı.Bu gerçekten doğal mı bilmiyorum.Dibircik sen bilirsin sen böyle birşey yaşamışmıydın?
Onun dışında bebekler eşitlendi.İstanbuldaki doktorum artık doktora gitmemi yasakladı.Çünkü gerekli gereksiz herşeyi öğrendiğimizi düşünüyor.Ne oldu bunu öğrendinde karalar bağladınız değil mi dedi.Zaten dikişi niye koyduk bi oraya dedi.Şimdi hep yatıyorum yalnız tuvalet ve banyo ihtiyacımı gideriyorum Bide tabii doktor... Dikişe baskı yapmamak için yatıyorum.
Dibircik...Bana ne tavsiye ediyoraun.Doktordan ziyade senin tavsiyelerin benim için daha önemli.Böyle bir açılma sen yaşadın mı? kızlar siz böylebir şey duydunuzmu?
Şimdi başka bir konuya geçiyorum... Benhafta boyu ağlar pozisyoda geziyorum.3 günde bir hastanedeyiZ.Artık hastane personeli beni tanıyor.Muayenede ağlıyorum.amaaaaa....Buda yanlışmış meğer.Doktorum en sonunda sana bir şey olacak göreceksin dedi.Birde bu stresin rahimde kasılma yaptığını biliyormusun dedi.Sonuçta ne yaparsam yapayım herşey olacağına varacak.Aslında en güzeli bebeklerin varlığını unutmam gerektiğini biliyorum.Herşeye hazırlıyorum kendimi iyi veya kötü.Benden bu kadar.Desteğinizi bekliyorum.Beni sizden iyi hiç kimse anlamıyor.Birde eşim tabiii.Bize dua edin.
Tuubay arkadaşım.O kanama için bence üzülme.Benim arkadaşımda bir aydan fazlasını kanamayla geçirdi plesanta yüzünden.ki sende rahim ağzı yetmezliği diye bir şey yoktu zaten.En fazla 14.haftada olduğunu tahmin ediyorum.Rahim ağzının şudurumda açılmasına bence imkan yok. Boşuna üzülme bence.Bu dönemde geçeçek.
Toprakçım.Sende lütfen bırakma kendini.Yine sana söylüyorum çok bekleme daha çok yıpranacaksın.En iyi çözüm hakkatten yeniden hamile kalmak olacak bence.
Doğum sonrası adete gelince de zaten loğusalık dönemi yaşadık.Bir kanama oldu.Ondan sonrada hiç düzene girmedi.10 gün arayla kanamalarım olmuştu.Doktorum normal demişti.Düzene girdiği gibide hamile kalmıştım zaten.Birde ben çok göğüs ağrısı çekmiştim çünkü sütüm gelmişti.Onun içinde mutlaka hormonlarınıza baktırın.Sütünüzün kesilip kesilmediğine.Çünkü sütünüz kesilmediğinde hamile kalamıyorsunuz.Çok darmadağın yazdım ama ne olur beni anlayın.Kafamı fazla toparlayamıyorum
Hepinizi öpüyorummmm
Hepinizi öpüyorummmm
salihascım senin durumun normal bence adetin zamanla düzene girer.benim adetlerim düzeli oluyor bu hafta sonuna doğru üçüncüyü olmayı bekliyorum. ama benim ara kanamaların devam ediyor hemen hemen hergün az az kanama veya lekelenme sürüyor doktor ilk üç ay normal dedi ama üç ay olucak nerdeyse. adet olunca doktora gidicem ya o zaman sorucam zaten bu kanamalar kesilmediği için transferime de başlamak içimden gelmiyor..
sevgili toprak kararın çok mantıklı bence herşeyi akışına bırakmak en güzeli ama mayısa kadar sabredebilecekmisin? ben edemem üç ay bana üç yıl gibi geldi.bir an önce yumoşlarıma kavuşmayı iple çekiyorum en doğru ve en kısa zaman ne zamansa ozaman olsun diyip duruyorum doktora oda adet olunca muayenede söyliycem diyor.tekrar hamiş olmak çok istiyorum ama çokta korkuyorum biliyomusunuz arkadaşlar şu dikiş olayından dikişe rağmen ya açılırsa aynı şeyleri yaşamak düşüncesi bile beni çok korkutuyor.Allahım bu nasılbi karmaşa ya hem birşeyi ço istiyorum bi o kadarda ondan çok korkuyorum çıldırıcam valla. Allahım ne olur bizi çıkmazda bırakma yarabbim..
Bende septum vardı. Laparoskopi ve histeroskopi oldum. İlerde hamileik düşünüyorum? Acaba bende bu sorunla karşılaşırmıyım? Düşük olmasın diye ameliyat oluyoruz sonrada bu riskle karşılaşıyoruz. Hamile kalıncamı anlaşılıyor peki rahim ağzı yetmezliği?
ZEYHAT bendede septum vardı..halk dilinde (çift rahim) diyorlar...3 sene önce hsg filminde ortaya çıktı...histeroskopi oldum...benim erken doğumum oldu biz endişelendik acaba rahiminde yenidenmi duvar oluştu diye..ama iki dr de senin ameliyatın olmuş..normal rahime döndürülmüş..dediler....bundan dolayı erken doğum olmadı dediler...rahatladık çünkü bidaha septum için ameliyat olmak istemem...yanis ende endişelenme arkadaşım...sonuçta ameliyat olmuşsun....benim dr çok iyidi bu konuda...muhannesine gidiyorduk...birde ssk bakırköy kadındoğum evinde görev yapıyordu....peki sen nerede oldun ameliyatını..ameliyattan sonra rahim filmin çelikdimi...?
sevgili toprak içimdeki çocuk özlemimi anlatmama gerek yok sana birbirimizi çok iyi anlıyabiliyoruz zaten. bir o kadarda hamilelik günlerimide arıyorum edamecrininde dediği gibi içimizdeki bu özlemi ancak yeni bir bebek giderebilir..o yüzden Allahım yine nasip ederse minik kuzularımı içimde hissetmek ve bu sefer hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum..Rabbim onlardan ayırmasın biziyarencim bende hemen hamile kalmak istiyorum hemde çok...ama doktorları gidip gelmekten çok bunaldım...mayıs diyorum ama belli olmaz canım benim...mayısa kadar olmassa bebeğim tüp yapacamm dedim....yani mayısta tam 1 sene olacak...
allah ne gösterir bilmiyorum şimdilik bu kararı verdik...hayırlsıı hiç bebllide olmaz...bakalımm
senin yumuşların seni belkliyor yarencim hazırda yatıyorlarrr senin yumurtalarının hazır olmasını bekliyecekler minoşlar...herşeyin hayırlsıı olsun yarencim....a.s. dikiş içinde hiç korkma kesin çözüm bizim için biliyorsunuz...allahın izniyle hiç bişey olmayacakk..bizim örneklerimiz var burada sağsağlım aldılar eellerine..