şeker şey seni :))))
afiyet şeker olsun nice yıllara
ne şekerimdir ben
allah razı olsn kızlar çok sagoln dün eşimle yıldönümümüzü kutladık sonra eşim pc geçti oyun oynadı bende 80 dizisi varya geçmiş bölümlerini seyrettim allahım çok komik bir dizi ya bitsin tekrardan izlicem hamilede kalıyım onu izlicem allahım çok gülüyorm her seferinde ya stresimi alıyor yeminle dün bir kahkaha attım diziyi seyrederken 35 bölümün son bölümlerinde sesim evi inletti merak edenler olursa seyretsin sonlarına dogur kkarı koca yatıyorlar kadın diyor sen beni eskisi gibi sevmiyorsun sonra s ısıtma faslına geçiyor adam yorgunya gözleri parlıyor seyredinde gülün biraz
oturdm dantel yaptım sonrada sızmış kalmışım kanepede anlıcagınız sabahlar olmasınd iyemedik ne hikmetse 6 gündür bir araya gelemiyoruz
eşim her seferinde kızıyor ne yapsam acaba
vallahi uyk agır bastı ne yapıyım
ben böyle uyursam biraz zor olr bebe işi bizim
Canım demedi. Benim büyük oğlum sezaryendi ama 25 haftalık oğlum normaldi ama ben normal istiyordum Ahmet Ardayı. Serklaj şeklimden hiç normal konuşulmadı...
Canım aslında hiç geçmeyecek bu acı yalnızca bir yerlere gizlenecek ve en ufak bir uyarıcı da yeniden gizlendiği yerden çıkacak. Hep derim kayınvalidem 78 yaşında 50 küsür yıl önce doğduktan sonra 2 tane oğlunu kaybetmiş ikiz değil. Hala konu açılınca gözü dolar. Ki 9 tane çocuğu var şu an
(
Canım nice yıllara....
Sanırım Merranın da yıldönümü ona da nice yıllar...
Canım maşallah size haklısın 2 bebeyle zor oluyordur...
Canım senin 2 si de mc donals tekniği mi neden 2 kere attı bir haftada. Yazdıysan da kaçırdım sanırım...
Allahım 38 leri nasip etsin seneye anneler gününde eşin kızın adına hediye alsın sana inşallah amin...
Benim 13 artı 4 te atıldı. Yok canım bu forumda 29 da atılan gördüm ben sıkma canını 36 en az olur inşallah...
Canım bana da Arda Bey doğumdan 1 saat önce 4100 gram dedi ultrasonda. 3700 doğdu hemşire de artı eksi 300 olabilir dedi. Sıkma canını...Yine de temkinli ol gezme fazla... Ben civil bebeye gittim taksiyle. kadıköye. dönüşte o yol kapalıymış trafiğe. Taksiye yürüdüm 10 dakkaya yakın bir hafta sonra doğurdum gerçi 1 gün önce bir olaya çok üzülüp çok ağlamıştım...
Canım sen bir de laparoskopik serklaj videosu seyret ben zor baktım...
Benim epey oldu aynı sezaryen gibi ağrım oldu gaz sıkıntım oldu...
sagol canım nice yaşları görürüz işşallah evlatlarımızla
dün çok kötü oldm gene yedim eşimden lafı gene dygusala bagladın kadın dedi sabret olucak dedi oglm dursaydı askerligine 9 sene vardı
bende asker anası olrmuyum acaba
canım biliyorsun 24 haftalıkken ikiz oğullarımı kaybettim. 2 ay olacak 10 gün sonra...acın azalmayacak, geçmeyecek de...Ama biz o acıyla yaşamayı, yeniden umut etmeyi öğreneceğiz. Bu forumdaki herkes gibi...paşaya söylediğim herkes için geçerli: biz bebeklerini cennette büyüten analarız. ne ameliyatı ne de gelecekteki hamileliği düşünmemeye çalış. Biliyorum çok zor, şu an yaşadığımız gün acı veriyor, o yüzden geleceğe kaçmaya çalışıyoruz. Hep o günleri düşünüyoruz, bende aynıyım. Ama faydası yok. eğer güzel bir yerde oturuyorsan dışarı çık, bol bol yürü...bana iyi gelmişti, bir de özellikle yalnızken ağlamak gelirse içinden ağla...önceleri ben ağlayamadım, ne zaman ağlasam insanlar beni teskin etmeye çalışıyordu. ne söyleyebilirler ki...ağla ve dök içini, tek yapabileceğimiz bu... Allah sabır versin
ablamında ikizlerini kaybetti 23 haftalıklardı biri kı zbiri erkek şimdi oglu var ama her ikiz gördügünde içi acıyor gözleri doluyor ben şunu anladımki bebegklerimiz olsada ölen çocuklarımızın yerini kimseler tutmucam mesela ben inan ş lafı dicem bebegimi kucagıma alıyım
ah kızım ah oglum ömürm ve mudumda sizler gibi şanslı olsalardı ne olurdu öpücem koklcam içime çekicem koklarını olrmu acaba hayallerim gerçek
Kizlar gunaydin dun baska bir doktora gittim suan kanama az sekilde icerde devam ediyormus dinlenince gecer dedi disariya zaten normale dondu akintim beyaz gibi insallah birdaha aktif kanamam olmaz simdi dun gittigim doktor 3 gunde bir prulotan depot 500mg vurdur dedi namik demire sordum oda agizdan aliyorsun gerek yok dedi tecrubeliler sizce vurdurayimmi bir sakincasi olmaz yarari olur diye dusunuyorum siz ne dersiniz
canım bir bilgim yok inan bilgili olanlara söyle desinler ben hap kllandım ilşk olglmda pırtı şeklince kan geldi 2 gün günde kaç ped kullandıgımı allah bilir bildigim regli kanamasıydı inan o kanamalara ragmen 5 ay dayandı ama gitti
onun için içini ferah tt fazla baglanma karnındakine inan fazla baglanınca adam kötü olyor herşey olucagına varıyor inan bana allahım sana acısında bebegini sana bagışlasın benim bebekleirm öldü gitti hep deidm rabbim bildigin birşey var elbet amma velakin anne kalbimi acıtma olurmu
Kızlar
Ne olur ıcıme bır parça su serpın. Icım çok sıkıldı bugün gene tüm umudumu yıtırdım. Bılıyorum daha sadece 3 hafta oldu 21 hastalık kızımı kaybedelı ama benım acım azalmıyor çoğalıyor
((((((( bılıyorum bu forumda 2. Bebegını serklaj ıle kucağına alan çok var ve bu yüzden çok yardımı oluyor bana bu forumun. Doktor bana 3 ay sonra yenıden bır laporoskopı ve hısteroskopı amelıyatı ıcın gel dedı ondan sonra 3 ay korunma yanı 6 ay var daha denemelere bıle kı ne zaman hamıle kalırım Allah kerîm. Korkuyorum bu 2. Septum amelıyatı olacak bu daha da çok rahım yıpranması demek. Korkuyorum 2 septum amelıyatı acil serklaj erken dogum hıkayelerı sonrası bır daha bebegımı olacak mı? Ve sağlıkla kucağıma alabılecekmıyım sızce? Yasımda 32
benimde yaşım 33 canım 3 şehit yolladım cennete
seni okadar iyi anlıyormki anlatamanm sana kızım ölmeden önce ultrosona girdim yavrmn kalp atısı güzeldi nasıl oynuyord suyun içinde sevindim yaşıyor diye sonrası malum suyumu patlattı doktor dedi korkma bakıcam altından baktı sonra suratı degişti canım dedi dikişleri almamız lazım dogurcaksın dedi dedim deme öyle ben babasına ne dicem
inan bebegi alın dedi doktor minnacık bedeniyle yatıyord o yemyeşil örtünün üstünde gazlı bezi kesmişlerdi bebegime kefen yapmışlardı
oan kafamı kaldırdım yavruma baktım doktorlar benden kaçırdılar bebegimi o an çok dua ettim allahım bir mucize olsun ne olr kızım ses versin
inan yerimden kalkkıp almak istedim kucagıma doktor bey dedim ne olur 2 oglmu dogurdum kucagıma alamadım kızımı bir dakika olsun kucagıma ver koksnu burnuma çekiyim öpüyüm kokluyum suratını görüyüm tam olaraktan sarılıyım bakıyım dediysemde olmaz dedi kötü olursn deyim kaçırdılar benden sonra benden sonra biri geldi normal dogum yaptı erkekti kilos vs gördüm allahım dedim ben dogurdum öldü o saatlarde biri yaşadı okadar dua ettimki deidm keşke benimde böyle olsaydı bebegimi burdan canlı çıkarsaydın insana ne koyuyor biliyormusun
1-ben eşime ne dicem diyorsn içinden
2- karnın kocaman olyor seviniyorsn dikiş var durucak diyorsun gene gidiyor
3-millet yanına gelip acıyarak bakıyor işte o an bittiginin resmi
4-o hastane kapısından karnın şiş elleirn boş çıkıyor
5-eve geliyorsun sütlerim akıyor aglama krizlerine giriyorsun
6-en önemlisi kendimle kalıyorsnya tek ozaman koptugunun resmidir
ben kızımı kaybettim eşime dedimki hani dikiş vardı durucaktı ne hayaller ettim ah bir bilsen dedim şöyle böyle yaparız içim içime sıgmadı hayallare daldım ama gene hevesim kursagımda kaldı
her bebek görmeye gittigimde içimi çekiyorm cumatresi kardeşimin oglnn dogum günü vardı dedimki içimden keşke benim olsan sıpam çok tatlı beni görsün bırakmıyor onunla oynuyorum oyuncaklarıyla eşimde geçen oynadı allahım ne gözlerim dold ben bu adamı baba yapamadım dedim durdm
12 sene oldu evleneli ama ortada bebek yok daha olurmu acaba kendimi avtmak kandırmak istemiyorm hamilede kalsam bebegime baglanmak istemiyorum gidicek gözüyle bakıcam artık çünkü baglanınca kötü oluyorum daha kızımın kalp atışları kulaklarımdan gitmiyor ultroson kagıtlarını atmadım özleyince bakıyorum onlar yavrlarımdan kalan tek şey keşkeler olmasaydı ah o keşkeler
İÇİM ACIYOR ANNE ÜŞÜYORM BU YERLERDE SENİN SICAKLIGIN KOKUN YOK BEN CENNETİ NEYLEYİM