BUGÜN BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜN KIZLAR
eşimle evleneli 12 sene old koskoca 12 sene 3 bebegimi kaybettim anlıcagınız 12 senedir bebek yok 12 senedir anneler gününü tek kutluyorum 12 senedir babalar gününü tek kutluyorz bebegimiz yokki hediyeler alsın annecim anneler günün ktlu olsun babacım anneler günü kutlu olsun desin herkezi bebeleri var her sene seviniyorlar benim neden yokki
inanın anneler gününün gelmeisni bile istemiyorum dün eşimede diyorm anneler günü yaklaşıyor gene evlatsız geçiricem anneler gününü kimseden hediye görmedim her sene ablam alır yigidim alır anneler gününü kutlamaya okadar sveiniyormki anlatamam
acaba anneler gününde hediye almak evladından nasıl birşey ben bu sevgiden mahrum olalı tam tamına bugün 12 sene oldu 21 yaşında evlendim şimdi yasım 33 bebek nerde
milet dogruyor paşa hediyeler alıyor götürüyor bebek görmeye bebek mevlüdüne içini çeke çeke evine geri geliyor aglamaya başlıyor ama diyor sabret paşam seninde olucak olucakmı acaba
içimdeki fırtınaları gören yok ah görseler ne vardı
ben artık ne anneler günü olsun ne babalar günü olsn gelmesini istemiyorum canım acıyor çünkü reklamlar tvde veriliyorya paşa aglıyor iç çeke çeke
üzülmekten yoruldum beni kırmalarından yorudumbeklemekten yoruldum neyi bekledigimi bilmeden özlemektende yoruldum en çokta düşünmekten sumaktan yoruldum sürekli susp içimden avazım çıktıgı kadar haykırmaktan hep kendimle başbaşa kalıp hem kendime sıgınmaktan yoruldum
anlıcagınız ne olcek benim bu halim bugün gzüel bir yemek hazılıyım diyorum ellerimle birşeyler yapıyım diyorm olmuyor içimden hiç birşey gelmiyor desem inanmazsınız 12oldu bu sene evleneli yavrularım evlatlarım nerdesiniz anneniz babanız sizleri çok özledi
adam yerine koyulmamaktan yoruldum nedenmi söylüyüm cmartesi eymenin dogum günü vardı yavrum 1 yaşına bastı kaynanam dedim dogum günü var gel annem çagırıyor diye ne yap ne et gel çünkü hiç birşey gelmedi erkek kardeşim evlendi aramadı göz aydınlıga gelmedi kaynanam kardeşimin hanımı hamile kaldı aramadı göz aydını vermedi gelin 2 gere hamileyken kıl dönmesindenoperaosyon geçirdi deidm anne arada konuş annemle aramadı hadi onuda geçtim etmen dogdu göz aydınlıgı vermedi kran okuttular 40 kuranı onada dedim çagırdım gene gelmedi annem dediki ara dogum gününe gelsin hepsine bir laf bldm dogum gün dedim anne gel bak beni rezil etme vs bakarız dedi gelmedi herkez gitti kaldık annemle gelinle başbaşa sonrası malum laf yedik annemden vay efendim neden gelmedi bizimi beynemedi vs bir sürü laflar okadar kızdımki kaynanam inanın şuan gelse elime alır tekme tokat döverdim
okadar dedim üstüne basa basa anne gel beni mahçup etme diye amma aramadım eşim tuttu boşver diye arasın boykot edicem onu yiyorsa yanıma yanaşsın
ben ne bahsız kızım ya paşa herşeylerine koşar ama bunlarda öle birşey yok kardeşim sanki dış kapının dış mandalıyım ya içim yanıyor adam yerine koymadımı onamı yanayım yoksa kullanıldıgımamı yanayım halen sinirlerim tepemde
ne vardı geleydin 5 dakikayada razıyım neden benim ailemi istemiyorsun ablam dogurdu göz aydını vermedi kardeşimin karıs dogurdu gene yok neden bu akadar acımasızsın kaynana daha ne diyim sana cmartesinden beri sinirlerim tepemde
insanın ailesi neden istenemz ben onu anlamıyorum hadi benide sevmiyorsun oglnun karısıyım biraz saygı istiyorm çokmu ama drun siz artık bitti kaynanam yardım etmeler tarhana yapmaya başlar gidersen en adi şer,,,,,zim ben
artık bana böyle yapıyorsada bende böyle yaparım ona hadi bakalım ya herro ya merro hamilede kalsam istemiyorm yanımda kimseyi bu böyle biline
allahım kocamın tarafına işşallah beni mhtaç etmez işşallah annemin tarafınıda
ne vardı geleydinde annemmin lafını yemiyeydim ne olurdu