kızlar gene bir sorum var sizlere. Benim lohusalık dönemim bitti, doktorun dediğine göre adet de olmuşum ama akşamları hala kanlı bir akıntı geliyor. Bir de koyu kahverengi parçalar atıyorum bazen. burada adam gibi doktor yok, gitmek istemiyorum o yüzden. her seferinde altan muayeneden sonra kanamam oldu, beceremiyor salaklar. Bir de şey nasıl söylesem bilmiyorum, eşimle en son ikizleri yaparken birlikte olduk sanırım. yani 8 ay falan oldu
ben şu an yaklaşamıyorum eşime, korkuyorum tekrar kanamam olursa diye...sizce biraz daha bekleyeyim mi?
canım ben kızımda 8.5 ay evcilik oynamadık kızımda 60 gün oldm tam abdeslendim namaz kılıcam hayde gene geliyord kanama eşimlede ilşkiye ben hazır hissedince girdim allah var zorlamadı hiç
inan ilk ilişki bitince çok agladım arkamı dönüm kızdı neden aglıyorsn diye ne biliyim dedim kızımda dokunmamıştın dedim şimdi ise dokundun bu seferde kızdı hazır hissettin diye yanaştım dedim üzüldü
ne yapıcaksın bacım erkek neticede erkekler kadınlar gibi olmuyor
bir müddet dokunmadı ben yanaşsam bile hep da ediyorm rabbime öle bir eş verdi diye bazen beni gıcıkta etse seviyorm ben bu adamı
kanamaya gelince ben ilk oglumda 36 gün 2 oglumda 2 hafta3 kızımda 60 gün adet oldum diyeyim didim namazı kanamam tam bitince kıldım içim rahat etmedi çünkü kanı görünce benden sana tavsiyen kendini hazır hissedince evcilik oyna yoksa insan kötü oluyor
paşam ben hayatımda ilk defa hafta içi evdeyim, hep ya öğrenci ya da öğretmendim. o yüzden erken kalkmaya alışkınım. gün bitmek bilmiyor. eşim öğlen eve gelecek diye yemek yaptım, bir de taze ev hanımıyım ya, heves ediyorum işte...yoksa anlamam ev işi filan hiç. annem çok kızıyor ama ne yapayım, ben böyleyim. Allahtan eşim uyumludur, yemek filan dert etmez.
ben sana ders veriyim bebem tatlımı tzlumu etlimi sebzelimi tarifler istersin
teizlige üstüme yok çok fenayım bu konuda
eşim dier bazen sanki nezi kampındayım brda der pijamalarını atar yatagın üstüne mesela akşama kadar dokunmam çagırım der yatıcaz birazdan olsun bakıyıms en katla yerine koy derim katlar koyar tamam şimdi giy alda üstün kırışmasın derim
adamdaki surat bu olr her seferinde
Canim tek sikintim mide bulantisi hic su icemiyorum maalesef
leblemi ye tuzl kraker ye
Çok zor Allah sana da hepimize sabır versin
sonuncu dikişle tutmadı öle mi? Nedenmiş doktor söyledi mi nedenini? Sendebabominal yaptırırsın alırsınnkucagına inşallah cnm
inan dogrupta sokaga atıyorlarya içim gidiyor biz bebek için brda ne cefalar çekiyorm
adalet bumu dünya dicem günaha giricem mesela bizim gelin 4.5 kilo bebek dogrd suynuda sen hesap et artık herşeyi normaldi iş vs yaptı imrendim ben hiç öle bir gebelik geçiremicem malesef
Mideme giren kramp hala devam ediyo sirtima vuruyo bicak saplaniyo gibi oluyo cok kotuym yokmu bir onerisi olan yaaa
soda iç bebem iyi geliyor
Sukurlr olsn enfeksiyonm gecms az kalms yani suyla atack kadrms dinlensn bol su icsn dems kasilmalarimi hep enfeksiyn tetikliyo cok dikkat etmem lazim enfeksiyn kapmzsm yine kimbilr 38 olurm ins enfeksiyn icinbol su bide sirkeli sutu tavsiye etmstinz varmi baska onerisi olanlr bundn sonraki haftalari raht gecrmk istiyorm yaaa
strese girmesen varya ne sancı ne kasılma olcekte strese giriyorsn kardeşim kendimi düşüğnemiyorm hamileyken sende haklısın ama ne yapıcaz relaks olucez
selavat çek bol
çok sağ ol canım; o zaman yarın başlayabilirim adet günüm olarak düşünürsem 10. gün olacak. nasılsa evdeyim; her namaz öncesi abdest alırım. eşimin kıymetini hamileliğim sırasında gerçekten anladım; annem bile böyle ilgilenmedi benimle. ben tüm hamileliğimde sorunluydum, hep kanamam, ağrım vardı. Sonra da sonuç malum zaten
iltihabının azalmış olmasına sevindim, su içmeyi bırakma sakın. Tekrar etmez inşallah, kızılcık suyunun iyi geldiğini bende okumuştum. bulabilirsen elite diye bir markanın varmış; Migros gibi büyük marketlerde vardır herhalde. onu eşine aldırıp içebilirsin. İnşallah 38-40. haftalarına ulaşırsın...
benim eşim bana bebek gibi baktı allah var bir dedigimi iki etmedi bu hamilelik nedenki stresli geçiyor zaten duygusalaım şimdi hamile kalsam daha beter oluyorm var enişteminiz haline
bebek gibi beni giydiridi bakardı meyveme kadar soyardı
gruba üye olmayan kişiler ve listede rumuzları yazmayan kişiler var....o eksiklikleri tamamlarsanız sevinirim...
deli şey seni ay ne güldüm kız yazdıgına
kızlar biri el atsın hatum merak ediyor