- 25 Temmuz 2012
- 453
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.681
Canım ben bebeğin kilosunu hep not alıyorum 770grammış 26da.halada minyon bi bebek benimki.karın çevresi 2haftaya yakın geriMehaba kızlar.Gününüz aydınlık ve güzel olsun.PAŞAM MERRA evlilik yıl dönümleriniz kutlu olsun.Allah sizlere güzel bir ömür nasip etsin,mutlu mesut:)
Bugün doktor amcamızı ziyaret ettik.4 gün geriden geliyoruz.Tam 26 haftalık kızım.36 cm ve 868 gr.Biraz canım sıkılıdı.Kilosu az gibi geldi.Acaba sizinkiler bu haftada kaç gr'dı?Karın çevresi 6 gün geri.Doktorumuz endişelenecek bir şey olmadığını söyledi ama ben her şeyi sorun ediyorum.Aslında eşim de ben de minyonuz.Genetik çok önemli dedi.Çok iri bir bebek olmayacak dedi.
100'lük şeker yüklemesi yapıldı.İlk hamileliğimde 195 çıkmıştı 50'lik teste.Bu nedenle direk 100'liük yaptı.3 saat beklemek işkence idi.Acilin yatağında yatarak bekledim.Son bir saat açık havaya çıktım.Çok iyi geldi.
Kilosu az mı?Sizin 26.haftada nasıldı?Endişe etmeli miyim?Sen bize yardım ya Rabbim
Benim takibimi ypan dr.um yaptı.ustelik 1hafta içinde 2kez yaptı.güveneceğin birine yaptır.riskli gebelik uzmanları yapabiliyor
Anladım canım da neden 1 hafta içinde 2 kez yapıldı acil dikişmiydi? Kaçıncı haftada oldu? 10. Haftamdayım haftaya riskli gebelik uzmanındam randevumu aldım.
Arkadaşlar kan sulandırcı kullananlar normal doğum yapamıyormuş..Bu konuda doktorunuz bir şey dedimi?
arkadaşlar pek giremiyorum..
daha bi düzene oturtamadık ..2 çocukla biraz zor oluyor...girip okuyamıyorum bile...
eslem uyuduğunda ancak ev işi yemek ve büyük kızımla ilgileniyorum..
inşalalh herşey yolundadır...
son okuduklarıma yorum yapmadan çıkmıyım
melek 18 26.haftada 712 gr dı kuru kızım benim..hep geri gitti yazmıştım buradan..
34. haftadan sonra toparladı ancak..39+4 te 3790 gr doğdu..bence çok kafana takma..bazı bebekler baştan hızlı kilo alıp son haftalarda yavaşlarmış.bazı bebeklerde baştan yavaş gidip son haftalarda hızlı kilo alırmış.benim kuru kız gibi seninkide toparlar sonra inşallah...
millkyy banada 19 haftada dikiş atıldı..bak kızım sezeryanla 39+4 te doğdu geleceği yoktu..
dikişin erken yada geç atılmasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum nasip kısmet canım..
paşam ve mumu evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun...nice seneler geçirmek nasip olsun inşalah
Neden kimse cevap vermiyooorrrrrrrr?((
canım ben o aya gelemedigim için bilemicemarkadaşlar el atsınlar işşallah
kızlar hepinizden allah razı olsun işşallah seneye evladımla girerim
eşim eve geldi bana ktlama için birşey almış hani mum koyyosnda üflüyosunuzdemiyim didim canınız çekmesin didim neyse eşim beni bekliyor ben çıktım bu gece uzun olacak besbelli
Kızlar
Ne olur ıcıme bır parça su serpın. Icım çok sıkıldı bugün gene tüm umudumu yıtırdım. Bılıyorum daha sadece 3 hafta oldu 21 hastalık kızımı kaybedelı ama benım acım azalmıyor çoğalıyor((((((( bılıyorum bu forumda 2. Bebegını serklaj ıle kucağına alan çok var ve bu yüzden çok yardımı oluyor bana bu forumun. Doktor bana 3 ay sonra yenıden bır laporoskopı ve hısteroskopı amelıyatı ıcın gel dedı ondan sonra 3 ay korunma yanı 6 ay var daha denemelere bıle kı ne zaman hamıle kalırım Allah kerîm. Korkuyorum bu 2. Septum amelıyatı olacak bu daha da çok rahım yıpranması demek. Korkuyorum 2 septum amelıyatı acil serklaj erken dogum hıkayelerı sonrası bır daha bebegımı olacak mı? Ve sağlıkla kucağıma alabılecekmıyım sızce? Yasımda 32
Kızlar
Ne olur ıcıme bır parça su serpın. Icım çok sıkıldı bugün gene tüm umudumu yıtırdım. Bılıyorum daha sadece 3 hafta oldu 21 hastalık kızımı kaybedelı ama benım acım azalmıyor çoğalıyor((((((( bılıyorum bu forumda 2. Bebegını serklaj ıle kucağına alan çok var ve bu yüzden çok yardımı oluyor bana bu forumun. Doktor bana 3 ay sonra yenıden bır laporoskopı ve hısteroskopı amelıyatı ıcın gel dedı ondan sonra 3 ay korunma yanı 6 ay var daha denemelere bıle kı ne zaman hamıle kalırım Allah kerîm. Korkuyorum bu 2. Septum amelıyatı olacak bu daha da çok rahım yıpranması demek. Korkuyorum 2 septum amelıyatı acil serklaj erken dogum hıkayelerı sonrası bır daha bebegımı olacak mı? Ve sağlıkla kucağıma alabılecekmıyım sızce? Yasımda 32
Arkadaşlar kan sulandırcı kullananlar normal doğum yapamıyormuş..Bu konuda doktorunuz bir şey dedimi?
Kızlar
canım ben o aya gelemedigim için bilemicemarkadaşlar el atsınlar işşallah
kızlar hepinizden allah razı olsun işşallah seneye evladımla girerim
eşim eve geldi bana ktlama için birşey almış hani mum koyyosnda üflüyosunuzdemiyim didim canınız çekmesin didim neyse eşim beni bekliyor ben çıktım bu gece uzun olacak besbelli
selam arkadaşlar nasılsınız herkesi öpüyorum mutlu günler diliyorum. umarım bebeşini kucagına aldı bizi unuttu demiyosunuzdur çocuklar misafirler derken yeri geliyor bazen yemek yemeyi bile unutuyorum.hepiniz için bol bol dua ediyorum.yaşadıgım yorucu fakat çok güzel günler Allahım hepinize bu güzel günleri nasip etsin.paşam evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah gelecek sene kucagın dolu kutlarsın inşallah.
Benim takibimi ypan dr.um yaptı.ustelik 1hafta içinde 2kez yaptı.güveneceğin birine yaptır.riskli gebelik uzmanları yapabiliyor
paşama, sana VE eşlerınıze sağlıklı hayırlı uzun ömürler versın RAABİM
demekki evlilik yıldönümlerımız yakın
benımde
1 mayıs doğum günün
8 mayıs evlilik yıldönümü
12 mayısta anneler gununu kutlarsak kısmet olursa hediyeler benım bu ay
Kızlar hepiniz11 12haftalardamı serklaj yaptırdınız?benimki acil yapıldığı içinmi Dr.lar miada ulaşmaz dıyo.yanı 36diye hayal kurdurmuyolar bana
Arkadaşlar herkese merhaba! Nasılsınız? Benim özellikle geceli çok ağrılı, sancılı geçiyor. Ama şükürler olsun bugünlere geldik. Sizler pek dışarı çıkmıyorsunuz sanırım ama ben yavaş yavaş çıkmaya başladım. Geçenlerde pikniğe bile gittim, artık kendi evime geçtim ama iş miş yapmıyorum.Sağolsun annem geliyor. Beslenme ve bebek konusu konuşulmuş. Ben acaip beslenmeme dikkat ettim ama bebişin kilosu maalesef beslenmeme göre iyi değil. Hergün 2br günlük süt, 1-2 kase yoğurt, ceviz, yumurta, peynir, kımızı et, meyve vs tüketiyorum ama yapı meselesi. Doktorum ultrasondaki kilo ölçümünün çok da gerçeği yansıtmadığını ama boy ölçümünün daha gerçek olduğunu söylüyor. Benim bebişim 30 haftada 1500gr, 40 cm idi. bir hafta sonra kilo yine aynı boyu 42cm olmuştu. Belki de bebek gelişiminin yemekle çok da alakası yok.
Bu arada dr. bana göğüs ucu için bepanthene, lansinoh, garmastan gibi kremleri kullanmamı önerdi.Sizlere birşey önermedi mi?
Paşam! bebişlerinle, eşinle nice mutlu yıldönümleri diliyorum.
Milky benim serklaj 16+5. günde yapıldı.
Enny, Bade için sözün bittiği yer. Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
Murlberry, sibel ve melek 81'in de kendilerine ve bebişlerine sağlık, hayırlı uzun ömürler diliyorum.
kızlar bu linkte gördüğüm fotoğraflar normal serklaj operasyonuna mı ait ?
hiç iç açıcı gözükmüyor canım hiç tatlı değildir acı eşiğim de oldukça yüksektir kana falan da bayıla bayıla bakarım meraklıyımdır benden iyi doktor olurmuş ama insanın orası söz konusu olunca içim bir tuhaf oldu. tabi bu arada genel anestezi olduğu için siz bişey duymuyosunuz dimi? peki operasyonsan sonra ağrı acı oluyor mu ilaç kullanmak gerekiyor mu hastanede yatmak gerekiyor mu? merak ettim. 10. haftamdayım yakın zamanda karar verilecek serklajıma
Kızlar
Kizlar gunaydin dun baska bir doktora gittim suan kanama az sekilde icerde devam ediyormus dinlenince gecer dedi disariya zaten normale dondu akintim beyaz gibi insallah birdaha aktif kanamam olmaz simdi dun gittigim doktor 3 gunde bir prulotan depot 500mg vurdur dedi namik demire sordum oda agizdan aliyorsun gerek yok dedi tecrubeliler sizce vurdurayimmi bir sakincasi olmaz yarari olur diye dusunuyorum siz ne dersiniz
Kizlar gunaydin dun baska bir doktora gittim suan kanama az sekilde icerde devam ediyormus dinlenince gecer dedi disariya zaten normale dondu akintim beyaz gibi insallah birdaha aktif kanamam olmaz simdi dun gittigim doktor 3 gunde bir prulotan depot 500mg vurdur dedi namik demire sordum oda agizdan aliyorsun gerek yok dedi tecrubeliler sizce vurdurayimmi bir sakincasi olmaz yarari olur diye dusunuyorum siz ne dersiniz