- 25 Temmuz 2012
- 453
- 0
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.701
Sorularıma cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.Gününüz güzel ve aydınlık olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne şekerimdir ben allah razı olsn kızlar çok sagoln dün eşimle yıldönümümüzü kutladık sonra eşim pc geçti oyun oynadı bende 80 dizisi varya geçmiş bölümlerini seyrettim allahım çok komik bir dizi ya bitsin tekrardan izlicem hamilede kalıyım onu izlicem allahım çok gülüyorm her seferinde ya stresimi alıyor yeminle dün bir kahkaha attım diziyi seyrederken 35 bölümün son bölümlerinde sesim evi inletti merak edenler olursa seyretsin sonlarına dogur kkarı koca yatıyorlar kadın diyor sen beni eskisi gibi sevmiyorsun sonra s ısıtma faslına geçiyor adam yorgunya gözleri parlıyor seyredinde gülün birazoturdm dantel yaptım sonrada sızmış kalmışım kanepede anlıcagınız sabahlar olmasınd iyemedik ne hikmetse 6 gündür bir araya gelemiyoruzeşim her seferinde kızıyor ne yapsam acabavallahi uyk agır bastı ne yapıyım ben böyle uyursam biraz zor olr bebe işi bizimşeker şey seni :))))
afiyet şeker olsun nice yıllara
sagol canım nice yaşları görürüz işşallah evlatlarımızladün çok kötü oldm gene yedim eşimden lafı gene dygusala bagladın kadın dedi sabret olucak dedi oglm dursaydı askerligine 9 sene vardıbende asker anası olrmuyum acabaCanım demedi. Benim büyük oğlum sezaryendi ama 25 haftalık oğlum normaldi ama ben normal istiyordum Ahmet Ardayı. Serklaj şeklimden hiç normal konuşulmadı...
Canım aslında hiç geçmeyecek bu acı yalnızca bir yerlere gizlenecek ve en ufak bir uyarıcı da yeniden gizlendiği yerden çıkacak. Hep derim kayınvalidem 78 yaşında 50 küsür yıl önce doğduktan sonra 2 tane oğlunu kaybetmiş ikiz değil. Hala konu açılınca gözü dolar. Ki 9 tane çocuğu var şu an(
Canım nice yıllara....
Sanırım Merranın da yıldönümü ona da nice yıllar...
Canım maşallah size haklısın 2 bebeyle zor oluyordur...
Canım senin 2 si de mc donals tekniği mi neden 2 kere attı bir haftada. Yazdıysan da kaçırdım sanırım...
Allahım 38 leri nasip etsin seneye anneler gününde eşin kızın adına hediye alsın sana inşallah amin...
Benim 13 artı 4 te atıldı. Yok canım bu forumda 29 da atılan gördüm ben sıkma canını 36 en az olur inşallah...
Canım bana da Arda Bey doğumdan 1 saat önce 4100 gram dedi ultrasonda. 3700 doğdu hemşire de artı eksi 300 olabilir dedi. Sıkma canını...Yine de temkinli ol gezme fazla... Ben civil bebeye gittim taksiyle. kadıköye. dönüşte o yol kapalıymış trafiğe. Taksiye yürüdüm 10 dakkaya yakın bir hafta sonra doğurdum gerçi 1 gün önce bir olaya çok üzülüp çok ağlamıştım...
Canım sen bir de laparoskopik serklaj videosu seyret ben zor baktım...
Benim epey oldu aynı sezaryen gibi ağrım oldu gaz sıkıntım oldu...
ablamında ikizlerini kaybetti 23 haftalıklardı biri kı zbiri erkek şimdi oglu var ama her ikiz gördügünde içi acıyor gözleri doluyor ben şunu anladımki bebegklerimiz olsada ölen çocuklarımızın yerini kimseler tutmucam mesela ben inan ş lafı dicem bebegimi kucagıma alıyım ah kızım ah oglum ömürm ve mudumda sizler gibi şanslı olsalardı ne olurdu öpücem koklcam içime çekicem koklarını olrmu acaba hayallerim gerçekcanım biliyorsun 24 haftalıkken ikiz oğullarımı kaybettim. 2 ay olacak 10 gün sonra...acın azalmayacak, geçmeyecek de...Ama biz o acıyla yaşamayı, yeniden umut etmeyi öğreneceğiz. Bu forumdaki herkes gibi...paşaya söylediğim herkes için geçerli: biz bebeklerini cennette büyüten analarız. ne ameliyatı ne de gelecekteki hamileliği düşünmemeye çalış. Biliyorum çok zor, şu an yaşadığımız gün acı veriyor, o yüzden geleceğe kaçmaya çalışıyoruz. Hep o günleri düşünüyoruz, bende aynıyım. Ama faydası yok. eğer güzel bir yerde oturuyorsan dışarı çık, bol bol yürü...bana iyi gelmişti, bir de özellikle yalnızken ağlamak gelirse içinden ağla...önceleri ben ağlayamadım, ne zaman ağlasam insanlar beni teskin etmeye çalışıyordu. ne söyleyebilirler ki...ağla ve dök içini, tek yapabileceğimiz bu... Allah sabır versin
canım bir bilgim yok inan bilgili olanlara söyle desinler ben hap kllandım ilşk olglmda pırtı şeklince kan geldi 2 gün günde kaç ped kullandıgımı allah bilir bildigim regli kanamasıydı inan o kanamalara ragmen 5 ay dayandı ama gittionun için içini ferah tt fazla baglanma karnındakine inan fazla baglanınca adam kötü olyor herşey olucagına varıyor inan bana allahım sana acısında bebegini sana bagışlasın benim bebekleirm öldü gitti hep deidm rabbim bildigin birşey var elbet amma velakin anne kalbimi acıtma olurmuKizlar gunaydin dun baska bir doktora gittim suan kanama az sekilde icerde devam ediyormus dinlenince gecer dedi disariya zaten normale dondu akintim beyaz gibi insallah birdaha aktif kanamam olmaz simdi dun gittigim doktor 3 gunde bir prulotan depot 500mg vurdur dedi namik demire sordum oda agizdan aliyorsun gerek yok dedi tecrubeliler sizce vurdurayimmi bir sakincasi olmaz yarari olur diye dusunuyorum siz ne dersiniz
Kızlar
Ne olur ıcıme bır parça su serpın. Icım çok sıkıldı bugün gene tüm umudumu yıtırdım. Bılıyorum daha sadece 3 hafta oldu 21 hastalık kızımı kaybedelı ama benım acım azalmıyor çoğalıyor((((((( bılıyorum bu forumda 2. Bebegını serklaj ıle kucağına alan çok var ve bu yüzden çok yardımı oluyor bana bu forumun. Doktor bana 3 ay sonra yenıden bır laporoskopı ve hısteroskopı amelıyatı ıcın gel dedı ondan sonra 3 ay korunma yanı 6 ay var daha denemelere bıle kı ne zaman hamıle kalırım Allah kerîm. Korkuyorum bu 2. Septum amelıyatı olacak bu daha da çok rahım yıpranması demek. Korkuyorum 2 septum amelıyatı acil serklaj erken dogum hıkayelerı sonrası bır daha bebegımı olacak mı? Ve sağlıkla kucağıma alabılecekmıyım sızce? Yasımda 32
Canım ben yazmıştım önceden benim de Hataydaki dr m kanama leke olunca başta her gün proluton iğne ve 3 kere vajinal hap, sonra azalınca 3 günde 1 proluton, sonra haftada 1 e dönmüştü. Normal dr ler düşük için böyle yapıyor.
Mesela Alper Mumcu var nette sitesi var. Diyorki erken haftalarda progestan işe yaramaz araştırma yapılmış düşecekse kullanılsa da kullanılmasa da düşermiş. Arda Bey de baştaki kanama lekeye prolutonu pek vermiyor aynı mantıkla. Ama ben kullandım çünkü senin gibi erken düşüğüm vardı ya tutarsa mantığıyla ve tuttu. Ama Ardadan önceki düşüğümde de kullandım ama yine de düşmüştü( Bence kullan....
canım geçmiş olsun; inşallah son olur bu...Bana sorarsan aynı gün kullanacaksan birini sabah, diğerini akşam al. ya da iğneyi vurdurduğun gün ilacı alma. İstersen doktor sitesi diye bir site var; gerçek doktorlar sorularına cevap veriyor. istersen bir de oraya sor. bana doktor aynı gün kullanma demişti, çünkü tansiyonumu düşürüyordu. sonra kanamam olunca depot vurmayı bırakmıştı galiba, ama günde 3 doz ilaç alıyordum.
sitenin linki: DOKTOR SİTESİ - Uzman Doktorlar, Videolar, Sorular ve Makaleler
Kizlar gunaydin dun baska bir doktora gittim suan kanama az sekilde icerde devam ediyormus dinlenince gecer dedi disariya zaten normale dondu akintim beyaz gibi insallah birdaha aktif kanamam olmaz simdi dun gittigim doktor 3 gunde bir prulotan depot 500mg vurdur dedi namik demire sordum oda agizdan aliyorsun gerek yok dedi tecrubeliler sizce vurdurayimmi bir sakincasi olmaz yarari olur diye dusunuyorum siz ne dersiniz
İlac sabah bir tane aldim canim aksama igneyi vurdururum ilac bir tane alirim normalde aksam iki tane iciyorum valla her doktor farkli birsey soyluyor canim bende anlamadim artik dun gittigim doktor bu ilaclarin hicbir bilimsel kaniti yok ama biz kullaniyoruz dedi
pasam benim kanamam cok azmis senin baya olmus surekli yatiyorum zaten disariya beyaz akinti cikiyor artik normale dondu doktor su bir hafta kanama olmazsa hamileligin ilerler dedi hayirlisi artik hepimizin hakkinda
bazen ne diyorm biliyormusunuz şimdi uyucaksın paşam sabah yanıcaksınki hayatın degişmiş ilk oglum geliyormuş yanıma hadi anne kahvaltımı hazırla okla geç kalıyorm diyen bir ses ikinci oglum da geliyormuş anne diye yataga atlıyormuş oynuyormuş babasıyla benimle eşimi işe oglumu okula yollyormusun kalıyormşum 7 senelik özlemim oglumla öpüyormşm kokluyormşm allahıma şükrediymuşum yaşıyorlar diye bu sefer ömürüm aklıma geliyor onlar ölmeselrdi kızımın o güzel yüzünü bedenini nasıl görürdüm nankörlükmü yapıyorm böyle düşünerektenbazende diyorum paşam kader
bu acılarımız nasıl geçer kimseler anlamaz bizleri aman ne üzülüyorsn gene olur sanki bir seninmi bebegin öldü millet askere yollyor ölüyor onlar ne yapsınlar böyle diyenleri varya tekme tokat dövesim var yeminlearkadaşımın biirne hep dert yanardım bebekleirm öldü diye adam yerine koydumya hanımı birgün bana aman paşa ne aglıyorsun orayada lazım üzülme gene olur dedi benim bebekleirm büyüktü düşünün o düşük yaptı bana çok zormuş dedi bende deidm karnın kocaman olsunda tekmelerini duyda ozaman yanıma gel işta ozaman zor oluyor dedim senin düşük neki onunu yanında dedim insanı kırmıcakmışız ne demişler bir kul bir şeyi kınamadan başına gelmeden ölmezmiş
kızlar sıpalarınıza söyleyin rahat dursunlar yoksa paş ateyzelerinden yerler çaplagı
sizler stressiz bir gün diliyorum benim çıkmam lazım namaza kadar evi temilicem eşim benim evin buralarında çalışıyor yemege gelicek yemekleri hazırlamam lazım yazık sonra işlerimi bitiiriyim oturyum dantelimi yapıyım kendinize iyi bakın
UMUD ALLAHTAN VESVESE ŞEYTANDANDIR BUNU UNUTMAYIN HER GÜNEŞİM BATIŞININ BİR DOGUŞU VARDIR
paşa senin yazdıklarını okuyacağım diye az daha pilavı yakıyordum Zor yetiştim, ne güzel yazıyorsun. Allah sana nur topu gibi, sağlıklı bir evlat versin. öp öp kokla onu, koklamalara doyama inşallah.
Bende aynı şeyi druma söyledim geçtiğimiz haftalarda yok öyle bişey 12 24saat önce kesilmesi yeterli dedi.cleksan 0,4luk vuruluyorum hergün.ancak aspirinde durum farklıymış baya önceden kesilmesi gerekiyomuş.nette hep normalın riskli olucagı yazıyo kafam karışmıştı.benım drun yorumu bu
allah seni sabah sabah ne pilavı kız sende benim gibi sabahın köründe yemekmi yapıyorsn salında kadın dedigin derdi annem sabah erken kalkar eşini güler yüzle işe yollar evi dip köşe temizler yemeklerini erkenden yapar sonra namazını kılar derdi işine bakar derdi misafir gelince hem ev temiz hemde yemegin olsnki ikram et misafirin yanında otrki ayıp olmasın derdi hoş halende öle diyor dün evi temizliyimd edim dedim elimdeki dantel bitsim kalkayım 12 yok düşün öylen sen üst komşum geldi ddim eşim yeni gitti hoş yenide gitmişti ay ne mahçp oldum evde dagınık degildi kanepenin üstünde çeşit çeşit havlı örnekleri vardı onları topladım vs neyse bende giidyim işlerimi yapayım yemkelrimi pişiriyim eşim gelir yemege öylen ayıp olmasın adama evet kızlar paşanın maratonu başlamıştır hayde ben kaçtım
Kizlar gunaydin dun baska bir doktora gittim suan kanama az sekilde icerde devam ediyormus dinlenince gecer dedi disariya zaten normale dondu akintim beyaz gibi insallah birdaha aktif kanamam olmaz simdi dun gittigim doktor 3 gunde bir prulotan depot 500mg vurdur dedi namik demire sordum oda agizdan aliyorsun gerek yok dedi tecrubeliler sizce vurdurayimmi bir sakincasi olmaz yarari olur diye dusunuyorum siz ne dersiniz
Öncelikle çok geçmis olsun
Benimde 6..haftamda kanamam;lekelenmeden yogun bi kanamaya dönusmustu
chnb ablamin tavsiyesiylede dr'uma soyledigimde hem serum hem pruloton depot yapildim
Erken donemde vermiyorum dedi dr'um ama bi kaybim oldugu icin daha hassas davrandi
Bu igneye ve seruma ragmen tatsiz bi durum yasarsak, yapacak bisey yok dedi..
Ama benim için mucize gibiydi, bıcak gibi kesildi kanama..istirahatte gerekiyor tabi..bence vurdur tedbir amaclı
Allahim saglikla tamamina erdirsin cumlesinin ins..
canım inşallah faydası olur. sen hiç kalkma ve moralini yüksek tut. belki de yerleşme kanamasıydı; ben hep öyle düşünürdüm. bebeğin içerde yer hazırlıyor kendisine, elinde kazma kürek. Kolay mı tam 40 hafta kalacak orada inşallah iyice yerleşiyor annesi
sana diceklerim var
1-strese girmiceksin yoksa yersin çaplagı
2- bebege fazla baglanmıcaksın çünkü zor oluyor anladın sen işşallah rabbim acısını göstermez
3- 80 ler dizisi var onu seyret stresin gitsin
4-sabır ediceksin kardeşim inan ne yapsanda herşey olucagına varıyor malesef
5-syu bol tüketüceksin
6-kafan karışıyorsa doktorunu degiştir
7-en son şık (kimse senden degerli degil bunu unutma)
benim de 7.haftada kanaman oldu.progestonu 200mg günde 3 kere alıyordum,prolutonuda 4 gün boş geçiyor 5.gün vuruluyordum
30.haftaya kadar böyle devam ettik canım.