- 11 Mayıs 2011
- 2.962
- 962
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.161
pencerenin kenarindaki kanepede uzaniyorum disarda cocuklarin civil civil sesleri burnumda taze bicilmis cim kokusu ohhhh :)
gozlerimi kapatip cimlerin uzerinde uzandigimi yurudugumu hayal ediyorum :)
arada camima bi kelebek carpiyor gokyuzunde ucak izleri :)
arada cocuklara bakiyorum herhalde iki uc gun once dogum yapmis kopek ve 7 tane yavrusuna evlerinden ekmek getirmis korka korka vermeye calisiyorlar:)
allahim kizlar bu bahar aylarinda yatarak hamilelik gecirmek cok zormus
yatamiyorum ya disari bana gel bana gel diye sesleniyor sanki...
merry tatlim inan cok zor akli olan temmuzda hamile kalip martta doguracan inan bu havadq yatmak insanin cok agrina gidiyor ama kizim icin sabrediyorum..
canım yıne bizz paşamlaaaa ınsl bobreler duselmıstır canım benımm hayılrıs herseyın ınsll bızımde dogumu 1,5 hafta one aldı dr gelısımı gusel dedıı 27 hazırana dustk hayılısı safak sayıyrz haylrısı ıle ınsllsende rahim aagzinda kisalma var yanlis hatirlamiyorsam ama benim oyle bir sıkıntım yok 39mm idi basta sonra 35mm olcmustu dr um ama vajinal olmadigi icin netlestiremdi olcuyu yani bende serklaj yok gerek gormedi.. bende sadece cift rahim var ayrica rahmim kalp seklinde 2 ayri septum var anlayacagin.. prulutonu bu saatten sonra ise yaramaz zaten dedi nidilatida almamaya calis dedi oyle kaldi canim 1 hafta ictim sadece.. hastaneden ciktim bizim simdiki sorunumuz suyum az bebegin hareketlerini takip etmeye calisiyorum dr her an alabiliriz dedi insallah bebegimin bobrekleri duzelmistir ve suyum artmistir cumartesi randevumuz var hayirlisi sukur yarin 32 ye giriyoruz cok sukur rabbime binlerce sukur
insallah cnm simdi gez valla haziran sonu veya basi basla cnm 2014 de de mart nisan gibi dogur tam haziranda da gezersiniz bak icimden kizinla demek geldi valla:)))
regreteyle chnbeye teşekür ediyorm beni merak edip sormuşlar onlardan başka kimse merak etmemiş nidensabahın 8 beri oturmuş dantel yapıyorum yetiştirmem lazım ah bir bitse daha yolum çok gece 4 kadar dürtütüm drdum allahım bir feiz geldi dantel yapmaya sormayın neyse ben oturyumde gene devam ediyim dantele ben kaçtım kendinize iyi bakın bu arada ne zaman girerim allah bilir
Benm boyle anilarm yok afsinde ne guzelms insan gecmisi ne ozluyo bende heo gurbette izmitte ojurkn ve sivastaykn hep goksunu ozlerm bu arada gecms olsn faranjit kotu ya gicik bir oksuruk yapiyiso bogazina bide canm benm face yok malesf
sende rahim aagzinda kisalma var yanlis hatirlamiyorsam ama benim oyle bir sıkıntım yok 39mm idi basta sonra 35mm olcmustu dr um ama vajinal olmadigi icin netlestiremdi olcuyu yani bende serklaj yok gerek gormedi.. bende sadece cift rahim var ayrica rahmim kalp seklinde 2 ayri septum var anlayacagin.. prulutonu bu saatten sonra ise yaramaz zaten dedi nidilatida almamaya calis dedi oyle kaldi canim 1 hafta ictim sadece.. hastaneden ciktim bizim simdiki sorunumuz suyum az bebegin hareketlerini takip etmeye calisiyorum dr her an alabiliriz dedi insallah bebegimin bobrekleri duzelmistir ve suyum artmistir cumartesi randevumuz var hayirlisi sukur yarin 32 ye giriyoruz cok sukur rabbime binlerce sukur
bu tavsiyene uyucam canım
Allh ım inşallah bende temmuzda hamile kalır martta dogururum 2014 te:)
ay dedim senesini de diyim yanlıs dua etmeyeyim