bu arada en iyi arkadaşlarımdan biri geçen hafta 5 haftalık düşük yaptı,o da bahçelievlerde oturuyordu,ona da gittim.çok üzgündü.bana zamanında insanların çok daha büyük problemleri var,bu kadar takma,uzatma gibisinden şeyler söylemişti,çok üzülmüştüm.teselli maksatlı söyledi ama acımı anlayamadığını düşündüm.kendisi de hamile olduğunu öğrendikten 1 hafta sonra düşük yapmış,bu sürede bile bi sürü giysi aldım,hayaller kurdum diye ağlıyordu.ben yavrumla 25 hafta geçirdim,şimdi beni daha iyi anladığına eminim.allahım kimselere yaşatmasın.o da çok hassastır,benim gibi geç mi iyileşir bilmiyorum ama çok kötüydü.bi de kocası çok tutucu,evlenmeden önce özgür olan arkadaşım şimdi esaret altında sanki,kız arkadaşlarıyla bile görüştürmüyormuş.ancak evde görüşebilirmiş.ağladı hep kızcağız.kendi kocama şükrettim valla
bi de bi arkadaş 13 ocak,ben 14 ocakta doğum yapcaktık.ben yapamadım tabii o tarihte.geçen gün biriyle hbr göndermiş,kırgınım hiç gelmedi aramadı diye.insanlar ne kadar anlayışsız,biraz daha sabretse arayacaktım zaten.sadece biraz daha zamana ihtiyacım vardı.ancak toparlanabiliyorum,1-2 haftadır.neyse aradım ben de hemen,benim acımın tazelenmesi önemli değil nasılsa yeter ki onu gönlü olsun da!!!kuru bi hayırlı olsun demek bu kadar önemli mi,insan arkadaşım iyi olsun da,beni geç de arasa önemli değil der.aradığımda da bebeğinden bahsedip,sesini dinletti,evine davet etti,bebek yapma hevesim gelirmiş!!!ben çok kötü oldum,sbha kadar uyuyamadım,benim bebeğimle aynı gün doğacaklardı.asıl o beni çok kırdı ama belli etmedim.
neyse bi arkadaşım daha vardı o da yine ocakta doğum yapacaktı ve yaptı,onu aradım,asıl o benden özür diledi,ben seni üzerim diye arayamadım beni affet dedi ve ben bebeğini sordukça,kendisi konuyu kapattı.canım ya böyle insanlar da var işte ne kadar düşünceli.eşime de msj atmış faceden beni sormak için.aramaya cesaret edememiş üzülürüm diye.eşim de faceye pek girmiyo bu aralar,görmemiş tabii
umarım kötü hbr yoktur kimseden,son 3 günü hiç okuyamadım.eve gidince de temizlik yapıcam,haftasonu gezince işler bugüne kaldı tabi.haftasonu kocamsız gezdim ama çok özlemişim onu.bi daha sensiz bi yere gitmem dedim de hayırlısı bakalım
biraz önce de sınıfa gül göndermiş öğrencisiyle aşkım,aynı okulda çalışıyoruz da biz:)fakat kendisini pek görmem okulda.pek aynı okulda çalışıyomuşuz gibi olmuyo.