- 11 Mayıs 2011
- 2.962
- 962
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.541
Ayrıntılı ultrason çektirdim bugun.amacım sırf kızımım 4d fotoğraflarını almaktı.tabi nerde bende o sans ben hamileliğin magazinel olaylarını yasayamamki..bu kezde plesanta yaşlanması çıktı üstelik 2 hafta geriden gelıyo kızım.varmı bu konuda bilgisi olan napım ne yıyım bıktım artık bu hamilelikten hergun ağlamaktan bıktım
Mumudihaba kontrolün iyi geçmiş çok mutlu oldum.Senin bebeğin de prenses demek.Topikte kız bebekler daha fazla sanırım:)Merra sen bebeğinin adını Elif mi koyuyorsun.Eşimle biz de Elif Ece koymaya karar verdik.Ben çok sevdim.Bir değişiklik olmazsa bu isim olacak inşallah.Ama en önemlisi zamanında sağlıklı doğmaları.
Mlkyy bildiğim kadarıyla plasenta yaşlanması,plasentanın kireçlenmesi yani kalsiyum birikmesiymiş.Ultrasonda beyaz plakalar halinde beyazlıklar görünüyormuş.Çok erken dönemde olması sıkıntı yaratıyormuş.Ne kadar alana yayıldığı önemliymiş.Kontrol altında tutulmalıymış.Ultarason ve nst ile takipi gerekliymiş.Sen zaten hastanedesin.Doktorlar sürekli bakıyorlardır.İnşallah bir sorun olmaz.Bebeğini zamanında salıklı bir şekilde dünyaya getirisin.
Cumanız mübarek,gününüz aydınlık olsun:)
Kızlar bizde bugün güp güpleri duyduk:)
Allahıma şükerler olsun..Herşey yolunda dedi doktor..15 gün sonra bir daha gideceğiz kısmetse..
bade cnm gozun aydin olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin simdi sira geldi dikise cnm:)
kizlar benim de saat 5 de kontrolum var insallah guzel haberlerle gelirim..
kizlar kanal 7 de dua zamani var hep beraber dua edelim:)
Hayirli cumalr kizlr nasiksnz ben pek iyi deglm sabah kalktigmda karnm bayagi sertti kahvaltidn sonra 10gibi nidilt aldm 12den beride 4kez falan kasilmam oldu halama cok uzuluyorm ondnda oluyi galiba once karnm yukari dogru sivrilesiyo fuze gibi sonra kasiliyorm simdi sizde bukadar kasilnca doktora gidip serummu taktiriyosnz yoksa nidiltmi iciyorsnz seruma bisey katmiyolr ondn gitmk istdmiyorm ama doktora gidincede kendimu emin ellrde hissediyorm kasilmalr cok ama duzenli degl
canım yaaa arkadaşlarında dediği gibi moralini yüksek tut canın sıkma inşallah kızında sabretcek sonuna kadar hayırlısıyla tamamlıycaksın
Kızlar biz bugün 24+1 olduk.Çok gerginim.Zeynep'imi 24+3'te doğurmuştum.Bugün daha önce hiç hissetmediğim bir şey hissettim. Sanki vajinanın içinde hareket ediyor bebek.Çok aşağıda hissediyorum.Çok korkuyorum.Eşime de söyleyemiyorum.Çok üzülüyor.Bir de bunları düşünme aklına kötü şeyler getirme.Negatiflik negatifliği getirir diyor.Bu başka bir hamilelik ikisi de aynı olacak diye bir şey yok diyor.Ama sen gel bunu bana anlat.Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama içimdeki korkuya da engel olamıyorum.Ne olur benim ve kızım için dua edin.Çünkü çok ihtiyacım var.
kizlar basimiza ne geldi klinige gelirken yolda arabamiz bozuldu eskisehir yolunda arabada yanik kokusu var dedim esime durdu bi daha araba calismadi bende yoldan taksi cevirip klinige geldim esimde bi araba bulmus oda geliyor sans diyelim kismet suan nst odasinda uzanmis icerdeki hastanin cikmasini bekliyorum...
Kızlar biz bugün 24+1 olduk.Çok gerginim.Zeynep'imi 24+3'te doğurmuştum.Bugün daha önce hiç hissetmediğim bir şey hissettim. Sanki vajinanın içinde hareket ediyor bebek.Çok aşağıda hissediyorum.Çok korkuyorum.Eşime de söyleyemiyorum.Çok üzülüyor.Bir de bunları düşünme aklına kötü şeyler getirme.Negatiflik negatifliği getirir diyor.Bu başka bir hamilelik ikisi de aynı olacak diye bir şey yok diyor.Ama sen gel bunu bana anlat.Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama içimdeki korkuya da engel olamıyorum.Ne olur benim ve kızım için dua edin.Çünkü çok ihtiyacım var.
Beneğim 1238gramdı ama bugun 1136gr cıktı.plesanta az oksijen ve besin gönderıyomuş.grade 3 evresınde dedı radyolog.son evreye cok yakınmış.2hafta geriden geliyor umarım fark açılmazcanım şuan 29 haftalıksın sanırım bebeğin kaç kilo.
kireçlenme konusunda aynı senin haftanda bir arkadaşta kreçlenme başladı demiş doktoru ama çok olumsuz bir olay gibi anlatmadı doğum yaklaştıkça haftalar ilerledikçe öyle olurmuş dedi.bir de bebeği gayet tombişti,kreçlenmeyle bebeğin kilosu arasında bağlantı yok sanırım.
şuan bebeğin kaç kilo bilmiyorum ama benim kızım 29.haftada 1200 g. dı
bazı bebekler yapısal olarak daha zayıf olabiliyorlar tıpkı bizler gibi önemli olan sağlıklı olması
inş.herşey yolunda gider ve zamanında doğum yaparız hepimiz
Beneğim 1238gramdı ama bugun 1136gr cıktı.plesanta az oksijen ve besin gönderıyomuş.grade 3 evresınde dedı radyolog.son evreye cok yakınmış.2hafta geriden geliyor umarım fark açılmazstresli hamileliğinde etken dedi