Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kizlar basimiza ne geldi klinige gelirken yolda arabamiz bozuldu eskisehir yolunda arabada yanik kokusu var dedim esime durdu bi daha araba calismadi bende yoldan taksi cevirip klinige geldim esimde bi araba bulmus oda geliyor sans diyelim kismet suan nst odasinda uzanmis icerdeki hastanin cikmasini bekliyorum...

canım şuan 29 haftalıksın sanırım bebeğin kaç kilo.
kireçlenme konusunda aynı senin haftanda bir arkadaşta kreçlenme başladı demiş doktoru ama çok olumsuz bir olay gibi anlatmadı doğum yaklaştıkça haftalar ilerledikçe öyle olurmuş dedi.bir de bebeği gayet tombişti,kreçlenmeyle bebeğin kilosu arasında bağlantı yok sanırım.
şuan bebeğin kaç kilo bilmiyorum ama benim kızım 29.haftada 1200 g. dı
bazı bebekler yapısal olarak daha zayıf olabiliyorlar tıpkı bizler gibi önemli olan sağlıklı olması
inş.herşey yolunda gider ve zamanında doğum yaparız hepimiz

canım allah nasip kısmet ederse bizi prensesin adı Elif Beste :)
inş. zamanında sağlıcakla gelirler,hayırlı evlat olurlar

bade cnm gozun aydin olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin simdi sira geldi dikise cnm:)
kizlar benim de saat 5 de kontrolum var insallah guzel haberlerle gelirim..
kizlar kanal 7 de dua zamani var hep beraber dua edelim:)

güzel haberlerle yüzünde gülücüklerle gel inş. canım

canım kızların da dediği gibi kasılma düzensizde olsa ii değil,kasılmayla serviks kısalıyor allaH korusun
sıklaşınca kasılma 2 saatte bir iç nidilatı
allah yardımcınız olsun

maşallah canım rabbim 38 i de göstersin inş.
biliyorum zeynebinin acısı hep için de ama şimdi Elif Ece mizi de üzme.o hayata sımsıkı tutunacak annesi
aklına güzel şeyler getir.kızını takıp koluna gezdiğini hayal et ...
bizler endişelerimizden dolayı hamileliğimizi doyasıya yaşayamıyoruz sürekli tetikteyiz bebeklerimizi bile gönlümüze göre sevemiyoruz

allah korumuş canım herşeyde vardır bir hayır,geçmiş olsun
heyecanla bebişin haberlerini bekliyoruz

Melekçiğim kaybetme haftası gerçekten çok zor geçiyor o gün sanki yine aynı olacak sanıyorsun...
İnşallah iyi olacak her şey ama farklılık hissettiğinde dr ni bilgilendir...

Meryciğim bu ay olmadı sanırım. Sen hem dene hem diyet hem yürüyüş. Canım ben 76 ile başladım yürüyüş ve diyete. 40 günde 10 kilo verdim.
Nette hızlı incelme diyeti diye geçiyor. Diyetisyen Aşkın Yükselin. Bir de 20 artı 20 okula gidip gelirken yürüyorum. Bir de akşam komşularla 1 saat yürüyorum. Hamile 67 ile kaldım 1.60 boyum verdim kilolarımı.Doğum öncesine döndüm. Ama ben tüp tedavisi 3 yıldır hamileyim neredeyse vitaminler çok aldım 58 dim... Şimdi 60 sonra 57 istiyorum.

Kilo hem pkoyu artırıyoe hem dikişin tutmasında zorluğa neden oluyor.

Bade pıt pıtları duymuşsun çok sevindimmmm..

Feryal az kaldı senin de...

Gurbetçi canım geçmiş olsun güzel olsun sonu da oluyor aksilik arada...

Arkadaşım çok iyi anlıyorum seni..Ama eşinin dediği gibi pozitif olmaya çalış..Negatif düşünceler insanı dahada hasta ediyor..Allah gönlüne,yüreğine ferahlık versin canım..Amin..Az kaldı Allahın izniyle bu sefer alacaksın kucağına yavrunu.

Beneğim 1238gramdı ama bugun 1136gr cıktı.plesanta az oksijen ve besin gönderıyomuş.grade 3 evresınde dedı radyolog.son evreye cok yakınmış.2hafta geriden geliyor umarım fark açılmazstresli hamileliğinde etken dedi

Gurbetci canm gecms olsn allahtn kazasz belasz gitmssin nstye baglanma zamanin geldimi kacinci haftada giriliyo nstye hadi guzel haberlerini bekliyorz
kasilmayla ilgili uyarilarnz icin sagoln kizlr doktora soylesmde degsmicek siklasmadigi surece gitmem hastaneye nidilt kulkanacm sklastkca nettr okudm gunde 30kez kasiln bayalr var buna ragmen 39da dogrmslr benm daha okadr olmuyi 10anck oluyodr

Geçmiş olsun dr n ne diyor? Bbebeği tutalım mı diyor? İnşallah 2 kiloya ulaşır en az...

Umudum canım değerin katlanmış çok sevindim bilinçli hasta olman dr nin seni daha çok dikkate almasını sağlayacaktır. Orçun beyden memnun kalmadın mı? Tubaoz çok memnun kalmıştı? . dr olarak belki düşünürsün ulaşılabilirlik yönünden iyiydi...

kizlar bi z geldik diyecem ama yoldayim arabanin icinde yaziyorum..
bebegim kofte dudaklim iyi kilosu 1850 gr boyunu soyledi r.a 15mm
uc hafta sonra kontrol detayli yazarim.

Kizlr eleviti kacinci haftaya kadar kullandinz benm hapim hala bitmedi arada unutsmda kullaniyorm biraksm mi bide daha oncede konustk ama ben bebegn gun icinde az harekt etmesndn korkuyorm acaba kasilma bebege skintimi veriyo mesela bugun az harektli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…