Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Beneğim 1238gramdı ama bugun 1136gr cıktı.plesanta az oksijen ve besin gönderıyomuş.grade 3 evresınde dedı radyolog.son evreye cok yakınmış.2hafta geriden geliyor umarım fark açılmaz:KK43:stresli hamileliğinde etken dedi

mlkyy sen hangi doktora gidiyosun ankarada...daha önce kayıpların oldu mu hiç???ankarada hangi doktorlara gittin..memnun oldukların olmadıkların kimler??? plesanta yaşlanmasıda neymiş??ilk defa senden duydum...umarım tez zamanda bebeğini alırsın sağlıkla kucağına...

BU ARADA GURBETÇİ GÖZÜN AYDIN CANIM....SAĞSALİM KONTROLÜNE GİDEBİLMİŞİN...

Umudum canım değerin katlanmış çok sevindim bilinçli hasta olman dr nin seni daha çok dikkate almasını sağlayacaktır. Orçun beyden memnun kalmadın mı? Tubaoz çok memnun kalmıştı? . dr olarak belki düşünürsün ulaşılabilirlik yönünden iyiydi...

Canim ben orcundan memnun kaldim ama orcun beni namik demirin hastasiyim diye kabul etmedi ben ayda bir size birde namik demire gitmek istiyorum dedim bir ayda iki kontrol olsun dedim hem namik beye ulasamiyorsun dedim ben hocanin ustune sana bakmam kusura bakma hoca ne derse o dedi ama acil birsey olursa arayabilirsin beni dedi bende tubaoz dan numarasini aldim orcunun artik acil birsey olursa onu ariyacagim canim insallah hersey yolunda gider

Canim ben orcundan memnun kaldim ama orcun beni namik demirin hastasiyim diye kabul etmedi ben ayda bir size birde namik demire gitmek istiyorum dedim bir ayda iki kontrol olsun dedim hem namik beye ulasamiyorsun dedim ben hocanin ustune sana bakmam kusura bakma hoca ne derse o dedi ama acil birsey olursa arayabilirsin beni dedi bende tubaoz dan numarasini aldim orcunun artik acil birsey olursa onu ariyacagim canim insallah hersey yolunda gider

Anladım canım . keşke olsaymış.

kizlar bi z geldik diyecem ama yoldayim arabanin icinde yaziyorum..
bebegim kofte dudaklim iyi kilosu 1850 gr boyunu soyledi r.a 15mm
uc hafta sonra kontrol detayli yazarim.

Sevindim canım...

Beneğim 1238gramdı ama bugun 1136gr cıktı.plesanta az oksijen ve besin gönderıyomuş.grade 3 evresınde dedı radyolog.son evreye cok yakınmış.2hafta geriden geliyor umarım fark açılmaz:KK43:stresli hamileliğinde etken dedi

inş. korktuğun gibi olmaz ve bebeğin biran önce kendini toplar canım
allah yardımcınız olsun

enny
arada aşağıda ismini görüyorum ama kendini hazır hissetmediğin için yazmıyorsun sanırım...
söyleyecek çok birşey bulamıyorum.Rabbim sabır versin acını tüm kalbimle paylaşıyorum,hep aklımda ve dualarımdasın

Kızlar bizde bugün güp güpleri duyduk:nazar: :)
Allahıma şükerler olsun..Herşey yolunda dedi doktor..15 gün sonra bir daha gideceğiz kısmetse..
:KK52::KK52:allahım 40 haftalrı göstersin işşallah içimden erkek geçti kız:KK9:
bade cnm gozun aydin olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin simdi sira geldi dikise cnm:)
kizlar benim de saat 5 de kontrolum var insallah guzel haberlerle gelirim..
kizlar kanal 7 de dua zamani var hep beraber dua edelim:)
canım sonuçların iyi çıkmış sevindim aferim rahim boyna ve sıpama annesi yeleklerin bitti bebem sonncu annemin elinde bir dügme alınıcek bakacez arık giderken dügme almak lazım :44:

çok çok tesekkür edıyorum sevgili arkadaslarım

HAYIRLISIYLA İNŞ HERKEZ BÜTÜN GÜZELLİKLERİ YAŞASIN

henüz prensesin ismi ne olur bilemiyorum arastırıyorum

HAYIRLI OLSUN CNM İNŞ HERSEY GÜZEL İLERLEYECEK
adını züMra koy anlamaıda çok gzüel bebem netten bak :KK16::KK16:beyenirsinde işşallah isim anneis ben olurum işşallah:KK52::KK52:
Hayirli cumalr kizlr nasiksnz ben pek iyi deglm sabah kalktigmda karnm bayagi sertti kahvaltidn sonra 10gibi nidilt aldm 12den beride 4kez falan kasilmam oldu halama cok uzuluyorm ondnda oluyi galiba once karnm yukari dogru sivrilesiyo fuze gibi sonra kasiliyorm simdi sizde bukadar kasilnca doktora gidip serummu taktiriyosnz yoksa nidiltmi iciyorsnz seruma bisey katmiyolr ondn gitmk istdmiyorm ama doktora gidincede kendimu emin ellrde hissediyorm kasilmalr cok ama duzenli degl
canıms ana tavsiyem üzülme kızımda kaynanama kızldım öyle böyle degil sinirimde çarpıntım gitmedi kasılmalarda oldu bebegim bir yerde toplandı o hafta çok agladım ne hiçmetse bebegimi kaybettim :KK14::KK14:sende strese girme elden birşey gelmez canım bunu bil :KK14:ablam babamda hamileydi ikizlari kaybetti oglana hamile kaldı babamın öldügü gün hastaneye attım ablamı doktor strese girme bebegi istiyorsan dedi inan babamın acısını yaşıyamadı ne mezarına gitti nede helşallık alırken baktı nede gömülürken evladına birşey olucak diye:KK14::KK14:sende strese girme karnındakini düşün saglıklı dogsun aglaya bildigin kadadr agla
ben kızımda hep dedim eşime ne aglayabildim ne gülebildim nede şöyle grbet demez yıkanabildim kızım öldü agla aglayabildigin kadar paşa deDİM PİŞMAN OLDM ÇOK STRESE GİRİDMDE ONDANMI ÖLDÜ YIKANAMADIMMI OGÜN BANYODA HEP AGLIYORM HEMDE DŞTAN ÇIKAMADIM GARİP EŞİM KLOZETİN ÜSTÜNE OTURDU ÖLE BEKLEDİ BENİ ÇÖKTÜ DŞAKABİNE YIKAN PAŞA KİMSELER YOPK ARTIK DEDİM DURDUM STRES ÇOK ÖNEMLİ YAPMA:KK14::KK14:
Kizlar betahcg yaptirdim yine 488 di en son bugun adet tarihimin ustunden birgun gecmis oluyor 1150 olmus sukurler olsun insallah hersey yolunda gider
ARKANDAN BENDE GELİYORUM HABERİN OLSUN :KK53::KK53::KK53:
Kızlar biz bugün 24+1 olduk.Çok gerginim.Zeynep'imi 24+3'te doğurmuştum.Bugün daha önce hiç hissetmediğim bir şey hissettim. Sanki vajinanın içinde hareket ediyor bebek.Çok aşağıda hissediyorum.Çok korkuyorum.Eşime de söyleyemiyorum.Çok üzülüyor.Bir de bunları düşünme aklına kötü şeyler getirme.Negatiflik negatifliği getirir diyor.Bu başka bir hamilelik ikisi de aynı olacak diye bir şey yok diyor.Ama sen gel bunu bana anlat.Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama içimdeki korkuya da engel olamıyorum.Ne olur benim ve kızım için dua edin.Çünkü çok ihtiyacım var.
CANIM BENDE HEP 17 HAFTA VE 20 HAFTALARDAN KORKUYORM İLK OGLMU 20 HAFTALIKKEN KAYBETTİM 2 OGLUMU 2 OGLUMUDA 18 HAFTA 6 GÜNLÜKKEN KAYBETTİM 3 KIZIMIDA 17 HAFTA 6 GÜNLÜKTÜ KAYBETTİM :KK14:ANLICAGIN HEP BİR HAFTA GERİ ATTI EGER HAMİLE OLURSAMDA 16 HAFTALARDA BEKLİYORM ALLAHIM BAŞIMADA VERMESİN :KK14::KK14:HEYECANLIYIM YAW CUMA GÜNÜ ADET OLUCAM ŞİMDİ YAPTIRSAM ÇIKMAZ DEGİLMİ:44:KK70:İGER BEBEKELRİMDE 3 GÜN ÖNCEDEN ÇIKMIŞTIDA:KK16::KK16:AMA BENLE DURMADILAR BUGÜN NAMAZI KILARKEN DEDİMKİ CENNET KŞLARIM NE ALEMDEİSNİZ DEDİM :KK14::KK14:

BUGÜN annemlere gittim eymen babasının kucagında yavrUm dedim bir gülücükler kocagıma atladı 11 aylık daha öpe öpe doyamadım oynadım yemek yedirdim uyuttum allahım ne evi süpürttürdü bana nede namazımı kıldırdı :KK9:ben evi süpürüyorum o peşimden geliyor bir oynaştık sorma :KK9:annesi evde yok alt kata gitti babası cumaya gitti annemde namaz kılıyordu benle bir oynaması vardı sorma abdest aldım namaza durdum allahım kucagıma oturur seccandemin önüne oturur kıbleyi bulamadım :KK9:bugün allahım çok hareketli bebek yaw hayal ettim allahım benimde olurmu diye çok hayal ettim :KK14::KK14:ölen kıızmla 7 ay vardı araları benimki 7 ay büyüktü nasip olmayınca olmuyor malesef :KK14::KK14:eymeni her aldıgımda kucagıma öptügümde koksnu içime çekiyorum sanki ömürüm kokuyor:KK14:
bugün gelinle konştk bana dediki abla sen bana çok baktım gebeligimde dedi bende dügüne gitmekten vazgeçtinm sana ben bakıcam dıogurana kadar dedi:KK53:hakkını ödüyemem senin dedi çok düşündüm dedi nerden aklına geldi acaba hatalıysam affet dedi konuştuk öle:KK16::KK16:bu kızda hayat var galiba :KK53::KK53:
Melekçiğim kaybetme haftası gerçekten çok zor geçiyor o gün sanki yine aynı olacak sanıyorsun...
İnşallah iyi olacak her şey ama farklılık hissettiğinde dr ni bilgilendir...

Meryciğim bu ay olmadı sanırım. Sen hem dene hem diyet hem yürüyüş. Canım ben 76 ile başladım yürüyüş ve diyete. 40 günde 10 kilo verdim.
Nette hızlı incelme diyeti diye geçiyor. Diyetisyen Aşkın Yükselin. Bir de 20 artı 20 okula gidip gelirken yürüyorum. Bir de akşam komşularla 1 saat yürüyorum. Hamile 67 ile kaldım 1.60 boyum verdim kilolarımı.Doğum öncesine döndüm. Ama ben tüp tedavisi 3 yıldır hamileyim neredeyse vitaminler çok aldım 58 dim... Şimdi 60 sonra 57 istiyorum.

Kilo hem pkoyu artırıyoe hem dikişin tutmasında zorluğa neden oluyor.

Bade pıt pıtları duymuşsun çok sevindimmmm..

Feryal az kaldı senin de...

Gurbetçi canım geçmiş olsun güzel olsun sonu da oluyor aksilik arada...

:KK52::KK52::KK52::KK52:kızlar sizlere layık olmaya başardım bu hafta bireyselde 1 oldum ben:KK76::KK76::KK76:linki atıyorm en alta ininde görün paşanız istediketen sonra neler yapıyor şimdiden tebriler için teşekkür ederim sabah soru sordum galiba beni okmamış yada cevap vermek istemediniz:KK5::KK5::KK5:
www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-79.html
EN AŞAGIYA İNİNDE GÖRÜN BAKIN NELER YAPMIŞ PAŞANIZ

paşa klunuz biryeselde 1 old yaşasın :KK66::KK66::KK62::KK62::KK64::KK64::KK64::KK19::KK19:13 takım var düşünün artık :KK53::KK53:
REGRETE HANIM :KK3::KK3::KK3:
7 BİRŞEY KKALMADI SÖYLÜYÜM DİDİM :KK60::KK60::KK60::KK60:SENDENDE İNCECCİK OLUCAM BAKTA GÖR B BİREYSEDE 2 KERE BİRİNCİ OLMAM BİR SEFER 3 OLMUŞTUM İŞŞALLAH HAFTAYADA 1 KESİN OLMADI DERECEYE GİRERİM :KK62::KK66::KK66::KK66::KK19::KK19::KK76::KK76:
KUTLAYIN LEYN BENİ SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORM HATUNLAR NERDE ÖPÜCÜKLERİM :KK76::KK76:

Son düzenleme:
mmery inş. en kısa zamanda hamişler grubuna dahil olursun.
benim nacizane tavsiyem ilişkiden sonra ayaklarının altına yükseğe dik en az 15 dk yat.spermlerin tutunması için birde adetin 10-12.gününden itibaren sünaşırı yat.
saol canım arkadaşım.sizlerin duaları sayesinde daha da kolay olacak inşallahhh..
bu sefer okadar uzun bekletmesin Allh beni inan hiç mecalim yok.Allah ım kimselere imrendirmesin inşallah
bebek hasreti çektirtmesin bizlere...
15-20dk duruyorumdur aslında ama sabaha kadar hiç yatamıyorum demek istedim ben:)

:KK52::KK52:allahım 40 haftalrı göstersin işşallah içimden erkek geçti kız:KK9:

BUGÜN annemlere gittim eymen babasının kucagında yavrUm dedim bir gülücükler kocagıma atladı 11 aylık daha öpe öpe doyamadım oynadım yemek yedirdim uyuttum allahım ne evi süpürttürdü bana nede namazımı kıldırdı :KK9:ben evi süpürüyorum o peşimden geliyor bir oynaştık sorma :KK9:annesi evde yok alt kata gitti babası cumaya gitti annemde namaz kılıyordu benle bir oynaması vardı sorma abdest aldım namaza durdum allahım kucagıma oturur seccandemin önüne oturur kıbleyi bulamadım :KK9:bugün allahım çok hareketli bebek yaw hayal ettim allahım benimde olurmu diye çok hayal ettim :KK14::KK14:ölen kıızmla 7 ay vardı araları benimki 7 ay büyüktü nasip olmayınca olmuyor malesef :KK14::KK14:eymeni her aldıgımda kucagıma öptügümde koksnu içime çekiyorum sanki ömürüm kokuyor:KK14:
bugün gelinle konştk bana dediki abla sen bana çok baktım gebeligimde dedi bende dügüne gitmekten vazgeçtinm sana ben bakıcam dıogurana kadar dedi:KK53:hakkını ödüyemem senin dedi çok düşündüm dedi nerden aklına geldi acaba hatalıysam affet dedi konuştuk öle:KK16::KK16:bu kızda hayat var galiba :KK53::KK53:

:KK52::KK52::KK52::KK52:kızlar sizlere layık olmaya başardım bu hafta bireyselde 1 oldum ben:KK76::KK76::KK76:linki atıyorm en alta ininde görün paşanız istediketen sonra neler yapıyor şimdiden tebriler için teşekkür ederim sabah soru sordum galiba beni okmamış yada cevap vermek istemediniz:KK5::KK5::KK5:
www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-79.html
EN AŞAGIYA İNİNDE GÖRÜN BAKIN NELER YAPMIŞ PAŞANIZ

paşa klunuz biryeselde 1 old yaşasın :KK66::KK66::KK62::KK62::KK64::KK64::KK64::KK19::KK19:13 takım var düşünün artık :KK53::KK53:
REGRETE HANIM :KK3::KK3::KK3:
7 BİRŞEY KKALMADI SÖYLÜYÜM DİDİM :KK60::KK60::KK60::KK60:SENDENDE İNCECCİK OLUCAM BAKTA GÖR B BİREYSEDE 2 KERE BİRİNCİ OLMAM BİR SEFER 3 OLMUŞTUM İŞŞALLAH HAFTAYADA 1 KESİN OLMADI DERECEYE GİRERİM :KK62::KK66::KK66::KK66::KK19::KK19::KK76::KK76:
KUTLAYIN LEYN BENİ SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORM HATUNLAR NERDE ÖPÜCÜKLERİM :KK76::KK76:

paşacım demek gelininiz sana bakacak Allah razı olsun ondan...
benmde burda kimse yok ailem 1000km uzakta ama napalım artık birsekilde halledecegim.
eşim yapar,dısardan sölerim,peynir ekmek yerim karnımı doyururum bir sekilde.
ne ev ne temizlik umrumda degil valla hele o kısımlara bir geleyimde:KK9::KK9:

buarada seni tebrik ediyorum azmin ve verdigin kiloların için...

hatta ilk tebrik eden benimm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

chnb senden de alıntı yapmıstım ama yok ortada:KK53::KK53:

hemen söledigin diyete bakıcam nette.bende bi şekilde diyet moduna girdim ama seninverdigin rakam cok cok iyi..
ay ben de verebilirmiyim hemen ki..çok heves yaptım:KK52:
aslında spor salonuna mı yazılsam diyorum ama acık havada yürümekten daha cok hoşlanıyorum:KK31:

saol canım arkadaşım.sizlerin duaları sayesinde daha da kolay olacak inşallahhh..
Bu sefer okadar uzun bekletmesin allh beni inan hiç mecalim yok.allah ım kimselere imrendirmesin inşallah
bebek hasreti çektirtmesin bizlere...
15-20dk duruyorumdur aslında ama sabaha kadar hiç yatamıyorum demek istedim ben:)

paşacım demek gelininiz sana bakacak allah razı olsun ondan...
Benmde burda kimse yok ailem 1000km uzakta ama napalım artık birsekilde halledecegim.
Eşim yapar,dısardan sölerim,peynir ekmek yerim karnımı doyururum bir sekilde.
Ne ev ne temizlik umrumda degil valla hele o kısımlara bir geleyimde:KK9::KK9:

Buarada seni tebrik ediyorum azmin ve verdigin kiloların için...

Hatta ilk tebrik eden benimm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sagol bebem bakalım devamlı diyor görücez zamanı gelince :KK53::KK53:neyse eşim beni çagırıyor malum ugraşıyorm bebe için bugünannemlerde kalmadım evcilik oynucaz diye ben kaçtım işşallah sabah ölmezsek görüşrüz:KK48::KK48:seviyorum hepinizi herkeze iyi geceler bugün çok mutl oldm yeminle eve gelince bireyselde 1 gördümya kendimi azim eddince oluyor kardeşim işşallah devamıda gelicek allah razı olsn regrete sayesinde aklım başıma geldi:KK48::KK48::KK48:

Sofika da güzel bir bilgi vermiş demekki herkeste durum aynı değil benim hiiiç bir şikayetim yoktu tesadüfen yaptırdığım smear testinde çıkmıştı..

Kızlaar adet olacakmış gibiyim bade81 canım darısı bizlerinde başına ne güzel bir ses o güp güpler değil mi ben bir kaç defa duydum görümcemin ve ablamın hamileliğinde.

Bugün öyle bir rüya gördümki uyandım ağladım ağladım kendimi tutamadım güya bana bir oğlan bebek veriyorlarmış benim olacakmış artık evlatlıkmı ne ben doğurmamışım tam bebeğim oldu diye sevinirken ablam oğlumu elimden alıyor Allahım böyle bir acı var mı benim bebeğim nerde benim bebeğim nerde hani benim bebeğim diye ağlıyorum içim yandı içim uyandım yine başladım ağlamaya hani benim bebeğim diye eşimde adet oldumda ağlıyorum zannetti yazık adama sabaha kadar uyuyamadı canım kocacığım ben yiyorum kafayıda arada adamınkinide yiyecem...Ayıp olmasın diye gidip ablama göz aydınlığı diliyorum oğlu oldu diye anneme diyorum o oğlan benimdi annemde diyoki ablan çok bencil oldu yeter ama bu kadar diyo....vs vs dün ablam aradı bebeğe dirde kendilerine kurban keseceklermiş ne zaman kessekki diye bana soruyor havalar ısınsın dedim bende yaaaa arkadaş her şey zoruma gidiyor Allah herkese kazasın belasız doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin ama bana böyle seyler söyleyince ben çok kötü oluyorum yaaa

Stresten görüyorsun bu rüyaları cnm taktığın için takılma stres yapma desemmm..demek kolay biliyorum ama elinden geldiğince rahat ol cnm Hayırlısını neyse o olsun ben hamile kaldığımda adet olacakmış gibi olduğunu çok iyi hatırlıyorum orası belli olmaz az kaldı zaten İnşallah bebişin seninledir cnm eğer değilsede lütfen kendini üzme doğal aşı ne varsa işte devam ama şimdi bunu düşünmüyoruz öbür ihtimale bakıyoruz güzel haberi alacağız İnşallah :) ...Ablanın seni üzdüğü aklına bile gelmiyordur düşünemiyorlar cnm keşke daha hassas olsalarrrr :KK43:

Paşam..Bravo İnşallah olursun benden zayıf olursun pek sanmıyorum ama :KK1::KK1: çünkü bende kilo vermeye devam ediyorum :KK8::KK8: :KK1::KK1::KK1: şaka bir yana sağlığın için söylediğimi biliyorsun değilmi bizim işimiz güzellikle değil sağlıkla doğru yoldasın devam cnm yoksa yersin şaplağı ona göre :KK57: :KK1::KK1:

Paşam..Bravo İnşallah olursun benden zayıf olursun pek sanmıyorum ama :KK1::KK1: çünkü bende kilo vermeye devam ediyorum :KK8::KK8: :KK1::KK1::KK1: şaka bir yana sağlığın için söylediğimi biliyorsun değilmi bizim işimiz güzellikle değil sağlıkla doğru yoldasın devam cnm yoksa yersin şaplağı ona göre :KK57: :KK1::KK1:

acıdı be ne vuruyon:KK9::KK9:bakakta görek canım bugün anneme gittim allahım bütün yasaklı şeyler vardı şimdi yazmıyım hamilelerin canı çeker kıyamam:KK48::KK48:

SAFTUNÇcanım rüya işte bende ne kabuslar görüyorum birbilsen ablana gelince kötülügüne dememiştir bazem bende senin gibi olyorm kaynanam allah var hep der sana öyle geliyor kötü bir şey oluyor hep der sana kötü geliyor diye memlekete giitim bir sene 7 sene tedavi oldum bebegim olmadı neyse ablama gittim bende bir aglama varmış sorma ben aglar ablam aglar :KK14::KK14:abla dedim herşey allahtan anladımda neden evlat hasre:KK14::KK14:

chnb senden de alıntı yapmıstım ama yok ortada:KK53::KK53:

hemen söledigin diyete bakıcam nette.bende bi şekilde diyet moduna girdim ama seninverdigin rakam cok cok iyi..
ay ben de verebilirmiyim hemen ki..çok heves yaptım:KK52:
aslında spor salonuna mı yazılsam diyorum ama acık havada yürümekten daha cok hoşlanıyorum:KK31:
Ben evde spora başladım kucuk bebeğim var biral salonu dışarı yürüyüşe bile çıkamıyorum evde deli gibi koşuyorum en az 40 dk
bugün 5. Gün ve psikolojik olarak zayıflamaya başladım bile:KK1:

günaydın
kilo mu vermek istiyosunuz...bizim okulda dukan diyeti yapıyolar.... ilk 5 gün sırf protein şeker ekmeke hiç yok..ama ne kadar yerseniz yeyin sırf protein yiyosunuz..çay kahve istediğiniz kadar içebilirsiniz ama şeker hiç yok..5 gün sonunda kaç kilo verdiysen ona göre bi kaç haftada sebzeye geçiyorsun..bi gün protein +sebze bi gün sırf protein sırayla böle yapıyosun ...kitabı var şuanda 1 ayda 6 kilo verdiler....bi arkadaşta isveç diyeti yapıyor 13 günde 10 kilo garantiymiş..araltırın isterseniz.. :)

kızlar günaydın doğuruyorum galiba haberiniz olsun :18: az önce wc ye gittim idrardan sonra tuvalet kağıdına akıntıyla beraber kahverengi ve kırmızı çok fazla değil ama kan geldi bidaha sildim yine geldi az bişey nişan böylemi oluyo acaba sancım falan yok böyle kanamadan ne kadar sonra doğum olur gerçisezeryan olacak ama bişeyler yemiştim şimdi hastaneyemi gitsem yanlızımda evde napayım bilemedim

X