Kızlar bizde bugün güp güpleri duyduk
:)
Allahıma şükerler olsun..Herşey yolunda dedi doktor..15 gün sonra bir daha gideceğiz kısmetse..
allahım 40 haftalrı göstersin işşallah içimden erkek geçti kız
bade cnm gozun aydin olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin simdi sira geldi dikise cnm:)
kizlar benim de saat 5 de kontrolum var insallah guzel haberlerle gelirim..
kizlar kanal 7 de dua zamani var hep beraber dua edelim:)
canım sonuçların iyi çıkmış sevindim aferim rahim boyna ve sıpama annesi yeleklerin bitti bebem sonncu annemin elinde bir dügme alınıcek bakacez arık giderken dügme almak lazım :44:
çok çok tesekkür edıyorum sevgili arkadaslarım
HAYIRLISIYLA İNŞ HERKEZ BÜTÜN GÜZELLİKLERİ YAŞASIN
henüz prensesin ismi ne olur bilemiyorum arastırıyorum
HAYIRLI OLSUN CNM İNŞ HERSEY GÜZEL İLERLEYECEK
adını züMra koy anlamaıda çok gzüel bebem netten bak
beyenirsinde işşallah isim anneis ben olurum işşallah
Hayirli cumalr kizlr nasiksnz ben pek iyi deglm sabah kalktigmda karnm bayagi sertti kahvaltidn sonra 10gibi nidilt aldm 12den beride 4kez falan kasilmam oldu halama cok uzuluyorm ondnda oluyi galiba once karnm yukari dogru sivrilesiyo fuze gibi sonra kasiliyorm simdi sizde bukadar kasilnca doktora gidip serummu taktiriyosnz yoksa nidiltmi iciyorsnz seruma bisey katmiyolr ondn gitmk istdmiyorm ama doktora gidincede kendimu emin ellrde hissediyorm kasilmalr cok ama duzenli degl
canıms ana tavsiyem üzülme kızımda kaynanama kızldım öyle böyle degil sinirimde çarpıntım gitmedi kasılmalarda oldu bebegim bir yerde toplandı o hafta çok agladım ne hiçmetse bebegimi kaybettim
sende strese girme elden birşey gelmez canım bunu bil
ablam babamda hamileydi ikizlari kaybetti oglana hamile kaldı babamın öldügü gün hastaneye attım ablamı doktor strese girme bebegi istiyorsan dedi inan babamın acısını yaşıyamadı ne mezarına gitti nede helşallık alırken baktı nede gömülürken evladına birşey olucak diye
sende strese girme karnındakini düşün saglıklı dogsun aglaya bildigin kadadr agla
ben kızımda hep dedim eşime ne aglayabildim ne gülebildim nede şöyle grbet demez yıkanabildim kızım öldü agla aglayabildigin kadar paşa deDİM PİŞMAN OLDM ÇOK STRESE GİRİDMDE ONDANMI ÖLDÜ YIKANAMADIMMI OGÜN BANYODA HEP AGLIYORM HEMDE DŞTAN ÇIKAMADIM GARİP EŞİM KLOZETİN ÜSTÜNE OTURDU ÖLE BEKLEDİ BENİ ÇÖKTÜ DŞAKABİNE YIKAN PAŞA KİMSELER YOPK ARTIK DEDİM DURDUM STRES ÇOK ÖNEMLİ YAPMA
Kizlar betahcg yaptirdim yine 488 di en son bugun adet tarihimin ustunden birgun gecmis oluyor 1150 olmus sukurler olsun insallah hersey yolunda gider
ARKANDAN BENDE GELİYORUM HABERİN OLSUN
Kızlar biz bugün 24+1 olduk.Çok gerginim.Zeynep'imi 24+3'te doğurmuştum.Bugün daha önce hiç hissetmediğim bir şey hissettim. Sanki vajinanın içinde hareket ediyor bebek.Çok aşağıda hissediyorum.Çok korkuyorum.Eşime de söyleyemiyorum.Çok üzülüyor.Bir de bunları düşünme aklına kötü şeyler getirme.Negatiflik negatifliği getirir diyor.Bu başka bir hamilelik ikisi de aynı olacak diye bir şey yok diyor.Ama sen gel bunu bana anlat.Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama içimdeki korkuya da engel olamıyorum.Ne olur benim ve kızım için dua edin.Çünkü çok ihtiyacım var.
CANIM BENDE HEP 17 HAFTA VE 20 HAFTALARDAN KORKUYORM İLK OGLMU 20 HAFTALIKKEN KAYBETTİM 2 OGLUMU 2 OGLUMUDA 18 HAFTA 6 GÜNLÜKKEN KAYBETTİM 3 KIZIMIDA 17 HAFTA 6 GÜNLÜKTÜ KAYBETTİM
ANLICAGIN HEP BİR HAFTA GERİ ATTI EGER HAMİLE OLURSAMDA 16 HAFTALARDA BEKLİYORM ALLAHIM BAŞIMADA VERMESİN
HEYECANLIYIM YAW CUMA GÜNÜ ADET OLUCAM ŞİMDİ YAPTIRSAM ÇIKMAZ DEGİLMİ:44
İGER BEBEKELRİMDE 3 GÜN ÖNCEDEN ÇIKMIŞTIDA
AMA BENLE DURMADILAR BUGÜN NAMAZI KILARKEN DEDİMKİ CENNET KŞLARIM NE ALEMDEİSNİZ DEDİM
BUGÜN annemlere gittim eymen babasının kucagında yavrUm dedim bir gülücükler kocagıma atladı 11 aylık daha öpe öpe doyamadım oynadım yemek yedirdim uyuttum allahım ne evi süpürttürdü bana nede namazımı kıldırdı
ben evi süpürüyorum o peşimden geliyor bir oynaştık sorma
annesi evde yok alt kata gitti babası cumaya gitti annemde namaz kılıyordu benle bir oynaması vardı sorma abdest aldım namaza durdum allahım kucagıma oturur seccandemin önüne oturur kıbleyi bulamadım
bugün allahım çok hareketli bebek yaw hayal ettim allahım benimde olurmu diye çok hayal ettim
ölen kıızmla 7 ay vardı araları benimki 7 ay büyüktü nasip olmayınca olmuyor malesef
eymeni her aldıgımda kucagıma öptügümde koksnu içime çekiyorum sanki ömürüm kokuyor
bugün gelinle konştk bana dediki abla sen bana çok baktım gebeligimde dedi bende dügüne gitmekten vazgeçtinm sana ben bakıcam dıogurana kadar dedi
hakkını ödüyemem senin dedi çok düşündüm dedi nerden aklına geldi acaba hatalıysam affet dedi konuştuk öle
bu kızda hayat var galiba
Melekçiğim kaybetme haftası gerçekten çok zor geçiyor o gün sanki yine aynı olacak sanıyorsun...
İnşallah iyi olacak her şey ama farklılık hissettiğinde dr ni bilgilendir...
Meryciğim bu ay olmadı sanırım. Sen hem dene hem diyet hem yürüyüş. Canım ben 76 ile başladım yürüyüş ve diyete. 40 günde 10 kilo verdim.
Nette hızlı incelme diyeti diye geçiyor. Diyetisyen Aşkın Yükselin. Bir de 20 artı 20 okula gidip gelirken yürüyorum. Bir de akşam komşularla 1 saat yürüyorum. Hamile 67 ile kaldım 1.60 boyum verdim kilolarımı.Doğum öncesine döndüm. Ama ben tüp tedavisi 3 yıldır hamileyim neredeyse vitaminler çok aldım 58 dim... Şimdi 60 sonra 57 istiyorum.
Kilo hem pkoyu artırıyoe hem dikişin tutmasında zorluğa neden oluyor.
Bade pıt pıtları duymuşsun çok sevindimmmm..
Feryal az kaldı senin de...
Gurbetçi canım geçmiş olsun güzel olsun sonu da oluyor aksilik arada...
kızlar sizlere layık olmaya başardım bu hafta bireyselde 1 oldum ben
linki atıyorm en alta ininde görün paşanız istediketen sonra neler yapıyor şimdiden tebriler için teşekkür ederim sabah soru sordum galiba beni okmamış yada cevap vermek istemediniz
www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-79.html
EN AŞAGIYA İNİNDE GÖRÜN BAKIN NELER YAPMIŞ PAŞANIZ
paşa klunuz biryeselde 1 old yaşasın
13 takım var düşünün artık
REGRETE HANIM
7 BİRŞEY KKALMADI SÖYLÜYÜM DİDİM
SENDENDE İNCECCİK OLUCAM BAKTA GÖR B BİREYSEDE 2 KERE BİRİNCİ OLMAM BİR SEFER 3 OLMUŞTUM İŞŞALLAH HAFTAYADA 1 KESİN OLMADI DERECEYE GİRERİM
KUTLAYIN LEYN BENİ SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORM HATUNLAR NERDE ÖPÜCÜKLERİM