Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

diceksin tabiki allah yanına aldığı meleklerinin kardeşini gönderecek sana en kısa zamanda hemde sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın olumlu düşün ki hemencik gelsin seninde sıpan

Ameliyat teknilkleri
Gebelik oncesi;
1-lash ve lash
2-page
3-mann
Gebelik sirasinda;
1-shirodkar
-stromme
-shirodkar-barter
2-mcdonald
-mcdonald-hofmeister
3-wurm
-davut yildizi modifikasyonu
4-transabdonomial
doktor bu ney:44::44:
diceksin tabiki allah yanına aldığı meleklerinin kardeşini gönderecek sana en kısa zamanda hemde sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın olumlu düşün ki hemencik gelsin seninde sıpan
vallahi canla başla çalışıyorm canım benim inan bu kadar azim kimse göstermez

ben şirinyerde ahmet seçkin önoğluna gidiyorum daha önce tepecik doğum hast. bölüm şefiymiş
aynı zamanda özel çınarlı doğum hastanesinin kurucularından.şimdiye kadarki süreçten çok memnunum inş. sonuda güzel olur tavsiye ederim.daha önce burda ceylinirem diye bir arkadaşı da o takip etmiş 39.haftada doğum yapmış o.inş bizim de öyle olur.çok rahat gece gündüz çekinmeden arayabiliyorum,ultrasonuda ii her gidişimde 4 boyutluya da bakıyor tek tek inceliyor.inş sonu da güzel olur

canım çok sağol iyiki varsınız.dün çok kötüydüm onun için yazamadım.şimdi daha iyiyim elimden geleni yapıyorum takdir allahın.
inş. herşey güzel olacak

ilk günler çok zor gelecek insanların yüzüne bakarken utanır yerin dibine girerdim ne alakaysa veren de rabbim alan da...
belkide ilerki günlerde küvez de olup hayata sıkı sıkı tutunan bebekler sana umut olacak canım.sonra da inş. dediğin gibi senin hikayen birilerine umut olacak

Anladim canim dikiside o mu atti riskli gebelik uzmanimi ben zaten namik demire gidiyorum ona devam edecegim dikiside ona attiririm sadece ultrason takibi icin acil birsey olursa arayabilecegim bir doktor ariyorum

canım kasılmayla beraber serviks kısalıyor ve açılma olabiliyor buda erken doğum demek ben şimdi her koşulda 2 saatte bir alıyorum
bebeğin dikişe dayandığını pek anlamadım arada aşağı doğru baskı oluyor.vajinal ultrasonda çok daha net gözüküyor kafayı dayadığı ama normalde de anlaşılıyor.bir de bizimki her gidişimizde 4 boyutluda bakıyor

Merra canm cvp icin sagol biliyorm kasilma rahim boyunu bayagi kisaltiyo oda acilmaya sebep oluyo benim alttn muayenemde aninda bir kasilma geldi hemen rahm boyu 2.5a dusmstu doktr herhalukrda bilir yani dikisi zorladigini en son muayenmde kasik agrim var asagidada baski oluyo demstm oda bebegn basi asagida o skinti veriyo demsti belkide dikise baskiyi kast etti cok sukur uzun zamandr asagida baski hissetmiyodm az once yine vurdu bikackez herseyn hayrlisi insaallah hepimz 38i gorurz

18 NİSAN DR KONTROLUMUZ DEN GELDİK

bebeğin genel sağlık durumu iyi suyu vs hersey güzel

ben bır gram bile kılo almamışım (güzel)

rahım kısalığı 22 cm (şimdilik iyi)

bebek ayaklarını poposuna doğru kıvırmış tam dikişin üstünde oturuyor

rısklı gebe olduğum için kontrollerım 15 günde bır olacakmış

veeeeeeeeeeeee cinsiyetimiz küçük bir prenses hayırlısıyla gelsinde

Maşallah BarekAllah kız demek sağlıkla zamanında gelsin annesi.

ayy demek kız

sağlıcakla gelsin inşallahhhhhh

mumudihaba çok sevindim Allah tamamına erdirsin 15 günde 1 e de sevindim çok....
Bak içime kız doğmuştu...

Ne guzel haberlerle gelmissin cok sevindim.
Insallah ilerliyen haftalardada hersey iyi gidecek

Cinsiyetinizde belli olmus icime dogmus galiba

Canim ya takma kafana bence sikintili bir durum yoktur adetin yeni gecmis belki kan birikmisti ondan kanama yapmistir canim pko gecmis bak ama sizin birarada olamamaniz sikinti oluyor iste esin hep disarlarda sonucunda temiz gelir canim canini sikma

Dr dan çıktım biraz geldi bir daha gelmedi kendimi de kastım sanırım inşallah sonucum güzel gelsinde gerisi önemli değil

Sorma ya bütün enerjimi aldı kendisi benim ilk jinekoloğum bide biraz Anne gibi bir kadın aslında seviyordum ama bu sefer soğudum b sonucum çıksın bir daha gitmeyeceğim insan biraz moral verir ...

İnşallah canım..biraz üzüldüm enerjimi düşürdü Yumurta gelişmesini bilmiyordum tşk ederim cnm eşim gitti kısmet değilmiş bu kadar dayandım 1 ay daha sabrederim artık ..Kalbimde hep Mayıs ayında hamile kalmak vardı ama çalışma yapacaktım ne kadar yürekten istediysen çalışma yapmak bile kısmet olmadı İnşallah kalbimden geçen olur ..

AAA Süper olur cnm mayıs ayında mutlaka giderim tarih aralığını bilmiyorum ama İnşallah denk düşeriz süper olur :) ..Olur öyle arada kafa gider gelir kendimden iyi bilirim :) Hep gül İnşallah cnm :)

Maşallah canım hep böyle güzel devam etsin inşallah Prensesin hayırlı olsun zamanında sağlıkla zamanında gelsin güzel kızın

evet canım ya tam şom ağızlı sinir oldum çokkk Sadece o konuda da değil ne sorsam sinirimi bozdu sadece rahim içi düzgün temiz PKO çok azalmış dedi onun dışında ne sorsam tüm enerjimi aldı en kısa zamanda Arda Bey'e gidip moral depolamam lazım

Canım ya tüylerim diken diken oldu okurken , prensesimize maşallah Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Ayrıntılı ultrason çektirdim bugun.amacım sırf kızımım 4d fotoğraflarını almaktı.tabi nerde bende o sans ben hamileliğin magazinel olaylarını yasayamamki..bu kezde plesanta yaşlanması çıktı üstelik 2 hafta geriden gelıyo kızım.varmı bu konuda bilgisi olan napım ne yıyımbıktım artık bu hamilelikten hergun ağlamaktan bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…