- Konu Sahibi hidennisko
- #43.461
evet canım denk gelememişindir ama artık brdayım işşallah herzaman beklerim
bilmemmi o hissi kızımda dogum ettim doktor asisitanına yazık burya yatırmayın bebekler var üst kata servise yatırın demişti birinin sana acıması nede zor dogum ettim kızımda eşim kaynanam vardı birde dayısının oglu geldi bizi almaya neyse eşim valizimi aldı atıcak bagaja kaynanam bindi arabaya bende arkamı döndüm öyle baktım hastanenin o kıpkırmızı yazısına yazıklar olsun gene yaptın yapıcagını canımın parçasını aldın benden dedim çöktüm yere ne aglama yerden zor kaldırdılar beni miielti gördüm ellerinde bebekleriyle eşime dedimki eve gelince gene 2 kişi kaldık canım kaynanam okadar agladımki dediki ben gidiyorm eve ne haliniz varsa görün aglamanıza dayanamıyorm dedi okadar kötü olmştmki eve geldigimde ne sen sor nede ben söylüyüm heleki kkya girince arkadaşların brda yazdıklarını okuyunca içim acıdı gözyaşlarım sel old öyle böyle degil şimdi içimdeki umdmn sönmesine dayanamam ölürüm biterim allahım kimseye evlat acısı göstermesin işallah çok zorbir başına gelen birde çeken bilir acısını başkada birşey demeye gerek yok sözün bittigi yerdeyim ben kızımda dogum ettim mayısın 29 da kardeşimin dügünüde 22 haziranda oldu düşün yarı kırkım yeni çıkmıştı herkez oynamadaydı dügünde bende aglamakla mejgldüm hep dedim allahım benim burda ne işim var rabbim ben şimdi evde yatıyor olcaktım evladım karnımda olucaktı dedim agladım şimdi erkek kardeşimle kız kardeşimin çocukalrı var onlara sarılıp annelik özlemimi dindiriyorm daha elimden birşey gelmiyor malesef
benimde kardesımın 2,5 yasında kızı var benı her gordugunde gelıp karnımı opuyor.sımdı duymus teyze mert öldümü dıyor.bana bazen anne dıyor ıçım bı garıp oluyor.Allah herkesın evladına uzun omur versın ınsallah.bızede tattırsın o guzel duyguyu