-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.461
evet canım denk gelememişindir ama artık brdayım işşallah herzaman beklerim
bilmemmi o hissi kızımda dogum ettim doktor asisitanına yazık burya yatırmayın bebekler var üst kata servise yatırın demişti birinin sana acıması nede zordogum ettim kızımda eşim kaynanam vardı birde dayısının oglu geldi bizi almaya neyse eşim valizimi aldı atıcak bagaja kaynanam bindi arabaya bende arkamı döndüm öyle baktım hastanenin o kıpkırmızı yazısına yazıklar olsun gene yaptın yapıcagını canımın parçasını aldın benden dedim çöktüm yere ne aglama yerden zor kaldırdılar beni miielti gördüm ellerinde bebekleriyle eşime dedimki eve gelince gene 2 kişi kaldık canım kaynanam okadar agladımki dediki ben gidiyorm eve ne haliniz varsa görün aglamanıza dayanamıyorm dedi okadar kötü olmştmki eve geldigimde ne sen sor nede ben söylüyüm heleki kkya girince arkadaşların brda yazdıklarını okuyunca içim acıdı gözyaşlarım sel old öyle böyle degil şimdi içimdeki umdmn sönmesine dayanamam ölürüm biterim allahım kimseye evlat acısı göstermesin işallah çok zor bir başına gelen birde çeken bilir acısını başkada birşey demeye gerek yok sözün bittigi yerdeyim ben kızımda dogum ettim mayısın 29 da kardeşimin dügünüde 22 haziranda oldu düşün yarı kırkım yeni çıkmıştı herkez oynamadaydı dügünde bende aglamakla mejgldüm hep dedim allahım benim burda ne işim var rabbim ben şimdi evde yatıyor olcaktım evladım karnımda olucaktı dedim agladım şimdi erkek kardeşimle kız kardeşimin çocukalrı var onlara sarılıp annelik özlemimi dindiriyorm daha elimden birşey gelmiyor malesef
canım benim başın sağolsun acın daha çok taze inş. bugünler de geçecek ve bir gün sende bebişini kucaklayacaksın bak burda çok güzel,umut verici hikayelere şahit olduk
canım okuyorum seni iki gündür ama elim yazmaya gitmedi.Başın saolsun diyebiliyorum bir tek.
anlattıkların öyle aynı ki..ben de doktor dogumu beklıces bebegi kaybedecegiz artık yapacak birsey yok deyip bir odaya yatırdı.
orada herkes cocuklarıyla yatıyordu.sezeryanlı kadınlar bir gece gözlemde kalıyorya onlardı sanırım.
hepsi dertleniyordu ah belim agrıyor,cocuk dogurmak ne zormus falan.inan agzımı acıp bişe diyemedim.
beni sordular annem anlattı ay yazıkkk falan dediler bana sonra dönüp cocuklarını sevdiler.
acın daha cok taze 22gün offbenm kaybım eylüldeydi 7ay gecti ama acım hala dinmedi.
umudum bende aynı sen gibi düşündüm.serklaj için konustugunda doktorunla bundan bahsedermisin?
2teknigin farkları neler? bize ayrıntılı yazarsan sevinirim sonrasında
Yok ben gene de gülmelere devam da arada geliyor gelen, bu arada Mayıs'ta izmire gideceğim orda olursan görüşürüz, İSTANBUL sayfasını uzunca bi süre kapadım :))))Ay valla kendim hamilelik haberi bekler gibi oldum öyle heyecanlıyım :) sen kendini tanırsın belirtiler farklı mı teste ne kadar kaldı ?
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım Aramıza hoş geldin ....
Canım ya(( sen bir süredir çok bunaldın eminim çok zordur 2 çocuk eşinde çok çalışıyormuş ama sonuç kendine Zarar veriyorsun sonra vücudunda bişeyler çıkıyor stres herşeyde zarar Çocukları alıp biraz Annenlere gitsen havan değişir belki ? İşte bilmiyorum seni bu ruh halinden kurtaracak birşeyler bulmaya çalışalım İstanbula gelirsen beklerim cnm ..Biliyorum dışardan söylemek kolay yaşayan bilir ama lütfen kendini düşün önceliğin kendin olsun sen bedenen ve ruhen sağlıklı olmazsan çocuklara zaten faydan olmaz ..Ben gülen mutlu hidennisko ya alışkınım yine öyle ol ltf :)
Canim benim adet gunum bugun ben ilk testi pazar gunu yaptim 5liralik idrar testlerinden sonra cift cizgi cikinca pazartesi kan verdim yani ilk testi adet tarihinden 4-5 gun once yapmis oldum ama sen yaparsan birsey cikmazsa sikilma normalde o testler biliyorsun adet gecince dogru sonucu veriyor benim sansim betahcg yuksek olmasi ondan erken ogrenebildim
Kızlar slm..Ben Arda Bey'e gidecektim kontrole ama ayarlayamadılar Mayıs ayına veriyorlardı bende istemedim Neyse çok nadiren gittiğim bir bayan Dr var ona gittim rahim ağzına bakmak için aletle açınca kanama oldu(( çok moralim bozuldu dokunduğum an kanadı dedi (( rahim ağzı kanserinde olurmuş böyle (((((( uf ya nerden çıktı bu şimdi neyse sonra hergün coraspin kullandığımı söyleyince ondan da olabilir dedi normalde hiç kanamam yok aleti sokunca oldu 1 seneyi geçti en son smear yaptıralı bir daha smear aldı inşallah temiz çıkar ..Adetten sonra bu tarihi özellikle seçtimki yumurtam oluşmuşmu baksın diye adetin 1.gününden sonra bu gün 15. Günüm 15 milim bir yumurtam var bunun tam olgunluğa oluşması 4-5 günü bulur ,hamile kalmak istiyorsan 2 gün sonradan sonra gün aşırı ilişki dedi(bana bu durumda adetin 12 14 16 uymuyor yumurtlama geç oluyor ) ne zaman çatlayacağını tam bilemiyoruz dedi ben ovulasyon testi aldım ve doğruluğunu anlamak için bugün yaptım 2.cizgi baya çıktı o teste göre çalışma zamanı ama Dr a göre daha zamanı var yani teste çizgi çıktığı andan sonra gün aşırı en az 10 gün çalışma yapmak lazım ...İşin en kötü tarafıysa eşim acil olarak ailesinin yanına gidiyor (( bu ayı değerlendiremiyoruz yani (..Uf ya bugün benim bahtsız günüm hastalık şüphesi eşimin gitmesi..Güzel olan rahmin iyi gözüküyor polikistik over nerdeyse yok gibi gelişen bir yumurtan var dedi bugün çektiği Usg ile aylar önce çektiği Usg arasındaki farkı ben bile fark ettim PKO dan kaynaklı benekler yok gibiydi verdiğim kiloların karşılığını aldım :) ..Rahim ağzı için hamileliğin 10 haftasından önce bir şey söylenemez diyor ama rahim girişin (ağzı değil giriş ) normalden geniş dedi bunuda anlamadım Arda Bey yada Kılıç Bey den böyle bir yorum almadım haftaya salı gibi smear sonucu alıcam ona göre Arda Bey e giderim olmadı bende gelişmeler böyle
Kizlar ben anladimki bu mcdonald tarzi dikis cok iyi tutmuyor bebegi bana oyle geldi schilkor daha iyi tutuyor gibi neden doktorlar mcdonald atiyorlarki direk schilkor atsin bizde ayni acilari tekrar yasamayalim kayiplara bakiyorumda sanki hep mcdonald dikis olanlar oluyor schilkorla kayip yasayan olmusmu hic kizlar yanlismi dusunuyorum
bu nasıl beyendinmi:101::101::101:böyle takılıyım bundan sonrasinirlerin iyice bozulmuş canım.bak hamile olabilirim yazmıştın hamileysen yeğenimizi üzüyorsun yersin şaplağı:)
inş. bu kez herşey yolunda gidecek canım,herşey çok güzel olacak ve bebişini zamanında kucaklayacaksın dualarımız sizinle
eltimin kızının dedigi gibibenimde kardesımın 2,5 yasında kızı var benı her gordugunde gelıp karnımı opuyor.sımdı duymus teyze mert öldümü dıyor.bana bazen anne dıyor ıçım bı garıp oluyor.Allah herkesın evladına uzun omur versın ınsallah.bızede tattırsın o guzel duyguyu
Yok ben gene de gülmelere devam da arada geliyor gelen, bu arada Mayıs'ta izmire gideceğim orda olursan görüşürüz, İSTANBUL sayfasını uzunca bi süre kapadım :))))
Ben 4 gün önce yapmıştım idrarda çıkmamıştı kanda çıkmıştı
Canım sakın moralini bozma , sonuç iyi gelecek bence, sen çalışmalara başla gene de, sonuçta ovulasyonla hamile kalan çok kişi var, doktorun dediği tarihlerde de çalışın :)) paşamın dediği gibi adam yoksa sen git :))
amin.inşallah gececekte nasıl gececek.şuan dogum ıznındeyım ızın bıtıp ışe baslayınca asıl sıkıntım dahada artacak.ben bebegımı kaybettıgım hastanede gorevlıyım ve kuzumun yattıgı yogun bakımda yatan bebeklerın tedavılerıne bazen katılmak zorundayım.oraya her gıttıgımde bebegımın yattıgı kuvozu gorecem.buna alısırmıyım bılmıyorum.Allah umut verıcı hıkayelere dahıl olmayı nasıp etsın ısteyen herkesı ınsallah
chnb kuzummmm mlkyyy arkadasımızınla mrymyldz ı karıstırdınmı acaba..
mlkyyy hastane de yatıyor 29haftasında kaybı yok die biliyorum.
ya da ben mi karıstırdım acabaaa...
bu arada beni de ara beni de ara
benim dikişim mc donald schilkoard yöntemi ile yapıldı.. yani bu mcdonald yöntemi ve yukarıdan..
zaten dikiş ipliğimi aldım hatıra diye saklıyorum.
Benim de bebek dikişe dayanmıştı ve zorluyordu Pazartesi de dikişim alındı doktor 1.5 cm açılman da var dedi.. Eeee bugün 4.gün ve sabah 10 da çıktım 5.5 saat sonra eve geldim..
Nidilat prolutonu da kestik. Kasılmalarımda var.. fakat ağrım şiddetli değil o yüzden gitmiyorum doktra..Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek..
21-22-23 Nisan da doktorum da yok umarım o tarihlerde gelmez bebek diyorum inşallah.
bu nasıl beyendinmi:101::101::101:böyle takılıyım bundan sonra
eltimin kızının dedigi gibiyenge bebegin öldü degilmi dedi nereye gitti dedi bende cennete gitti demiştim yemek bogazıma dizilmişti
diyorum bende dinlesin beni
Allah yardımcın olsun benim de yavrumu kaybettiğim hastane evimin önünden görünüyor o bile beni ne çok üzüyor.Sen çok üzülmek de haklısın. Bu arada ben karıştırdım sana yazmıştım
Evet canım karıştırmışım...
Ya su dikise basini dayams minik kuslarn anneleri bu is benm kafami karstrdi norml ultrasndn anliyomu doktr bakinca sizde bir farklilj oluyimu anliyomusnz yani dikise dayandigini
Merra canm kasilma olsada olmasada 2saatte bir al dedimi doktr nidilt dikiye yaslanmasi degstrmzki
Metal canm duygulndm hayrladm o msjmi ogunlr cok skintiliydm hamile kalamiyordm ogunlrdn bu gunlere rabbime binlrce kez sukurlr olsn
kızlar bakın ne buldum
yok canım ya nerdekeyfi isterse kapıyı bir kere çalıyo okada rsabah yalvardım okadr hadi diye oyna diye ama nerde canı sag olsunda oynamasın kesin kız bu çünkü çok nazlı hanım sen ne yapıyosun bu arada kimseye dedinmi hamileligini
akıntıyla beraber mecimek tanesi kadar kan geldi çok açık belli gibi korkuyorum bu yavrumda gidicekallahım sen bizi koru ne olur
herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum paronaya arkadaşınız geldipazartesi doktordan geldim ogündür bu gündür yataktan kalktıgımda az akıntım oluyo birde idrarımı yaptıktan sonra silinince açık yumurtanın sarısı gibi akıntı geliyo peçeteye riskli haftalara giriyorumya paranoyamı yapıyorum17 hafta 6 günlük olduk tuvalete hersabah kalktıgımda yumurta akı gibi geliyo ara sırada oluyo az oluyo ama sabah ilk idrara çok oluyo ben bu soruyu sordumda gören olmamıştır belkim sizlerdede geliyomu benim gibi çok takıyorum ben bu konuyu sesimi duyun biri cevap varsin ne olur salı randevu alıcam 3 taramayı göstericem birde bu akıntıyı sorucam bebgim iyidir demi rahimimin agzımı yumuşuyo ondanmı oluyo 10 sene 2 kayıp çok korkuyorum ben ne yapıcem bebgime ne olur birşey olmesın rabbim bu benim son şansım layıkıyla taşıyım yavrumu canım yanmasın
merhaba canlarım kusura bakmayın sizlere güzel haberler vermek için canımı veriridim ama olmadı malesef ben bu savaşı kaybettim canım acıyo okadar içim yanıyoki bilemiyorum bir haftadır akıntım vardı içim içimi kemirdi dedim rabbim işşallah evham yapıyorumdur dedim ama olmadı pazar sabahı kalktım tuvalete gittim hiç bir şey yoktu eşim kahvaltıyı hazırladı wc gittim mercimek tanesi kadar açık kan geldi belli belirsiz eşim evham yapma kan degil dedi dedim sterse girme paşa dedim saat ilerledikçe gaz agrısı gibi agrım oldu dedim rabbim o agrı bu agrı olmasın töbe dedimsonra eşime dedim gazım var sanki çıkarsam içim rahatlıcak ama nerde wc gittim zorla yaptım bekledi kan hiç birşey yok inanamadım yattım agrım wc karşın geçmedi eşime yetiş agrılarım sıklaştı dedim agrıdan üstümü bile giyemedim pijamalarla gittik hastaneye taksi geldi bindik eşim adama yavaş git rampalara gelirken dedim canım okadar acıyoduki dedim abi bas gaza acile gittim allahtan bana serklaj yapan kadında ordaydı altını soy yat dedim altan baktı canım rahim 2cm açıklma var dedi ultrosondan baktı bebek iyi kalp atışları var serklaj var dedi eger o tutmazsa hiç bir şey tutmaz dedi yatırdılar beni idrar tahlili yaptılar serom taktılar bebek iyi olsun diye sancımı geçiremediler malesefsonra sancılarım sıklaştı dedim rabbim ne olur bebegimi bana bagışla yavlarmaya başladım baktım bebek keseyi zorluyo 1 zorladı 2 zorladı anladım kalbim yerinden çıkacak gibi atmaya başladı rabbim ne oluır aklıma gelen başıma gelmesin dedim başladım aglamaya sonra suyum patladı bagırdım doktor geldi aldı beni dogum haneye götürdü baktı rahim 2 cm açıklık var bebegim çok küçük kurtaramayız dedi bebegin bacagı gelmiş dedi başladım aglamaya gözyaşlarım sel oldu dogum masasında dikişi alıcam malesef rahimi zorlar parçalar dogumun gelmiş dedi ne olur dedim bir şey yap öyle deme o bebegi ben herşeyden çok istiyorum dedim okadar eziyet çektimki dedim başladım aglamaya bi,r yandan aglıyorum hıçkırıklara tutundum bir yanlan yalvarıyorum okadar dedi ugraştık sen biliyosun dedi olmadı dikişlerimi aldılar dogum yaptım sag olsun çok ilgilendi bebegimi o çekti aşagıya eşimide o aldı dedim cinsiyeti ney kız dedikürtaj etti canlı beni biraz kal dedi kalkma dedim doktor bey ne olurbir igne yapın bana dedim ne ignesi dedi öyle bir igneki dedim yavrularımın yanına gidiyim dedim okadar agladımki doktor kızdı daha yaşın genç gene olur dedi okadar dikişe dayanmadı olmaz istemiyorum dedim oda araştırılır dedi beni bıraktılar kafamı çevirdim yavrumu gördüm öyle yeşil örtünüm üstünde yatıyodu okadar kötü oldumki 2 oglumu görmemiştim ama kızımı gördüm okadar saçları vardıki sormayın çüçücüktü 160 gram 21 cm di ömürüm yavrum annen kurban olsun sana dedim kıyamam dedim ömürlü olsun diye ömür ismini koyucam dedim sana nasip olmadı dedim gözyaşlarım sel oldu kedi cigere bakar gibi öyle baktım kızıma koruyamadım kollayamadım ne yaptıysam olmadı yavrum ellerimden kayıp gitti yalvarırım ne olur benide gönderin onun yanına dedim yavrum okadar masumduki küçücüktü kızım aynı bana benziyodu kanımı tekmeleyen sen miydin dedim östünü örttüler gazlı bezle öyle onu seyrettim canım acıyo okadar kötüyümki anlatamam acımı ne durdurur bilemiyorum eşime dememişler öldügünü arabayla getirdiler allahtan odada kimse yok eşim içeri girdi bebegi sordu tek kelime çıktı agzımdan gitttiiine diyosun dedi köşeye öyle çöktü başladı aglamaya allahım bu nasıl bir acı yarabbim 2 gün çıkarmadılar kanamayı zor kestiler ben artık evimdeyim ne yapıcagımı bilemiyorum ne yiyorum ne içiyorum gözümün yaşı durmuyoartık bebek fikrine uzgım düşünmüyorum çünkü aynı acıyı bir daha yaşayamam canım çok acıyooooooartık kızım yok ben okadar ugraştım elimden geleni yaptım aklıma gelen başıma geldi ömürüm beni terketti gittiiiiiiömürüm annecin gene seni koruyamadı affefffffffffffffellerimin arasından kayıp gittinnherkeze teşekkür ederim güzel dikelleriniz için hepimizin başı sagolsun
1528 başlıyor öle devam ediyor
ozamanlar nede üzülmüşüm allahım zaman herşeyin ilacıymış 4 bebeg vesile oldum korka korka:18::18:işşallah bebeklerim bundan sonra durlar canımı yakmazlar arkadaş gerilere gittim dediya aklıma geldi şimdiden verdigim rahatsızlıktan dolayı özür dileirm bilmeyen arkadaşlar bilsin istedim morallerini yüksek ttsunlar işşallah beni örnek alın genede evlat için yanıyorum allah korosn gene denicem gene durmazsa bı işin yolnu bırakıcam işşallah beni bırakıp gitmezlr olrda gen başıma öyle birşey gelirse evlatlık alırım başka çarem yok
üşüttüm galiba ya wc git gel anasını satem
benim dikiş alındı ama alınmadan öncede hissediyodum özellikle ayağa kalkarken bide yatakta sağdan sola her dönüşümde uyandırıyodu sanki bütün ağırlığı orası taşıyoda rahim dışarı çıkacak gibi bir his bıçak saplanır gibi diyoruz ya öyle bişey normal ultrasonla görüyo doktorlar benim sezeryan olacağı halde o baskıyla rahime zarar gelmesin diye aldı dikişi şu an yine var o his son günler olduğu için bebeğin başı bacaklarımın arasında gibi hissediyorum ama dikişliyken olduğu gibi batma şeklinde değil şuan ağırlık hissediliyo
topigin yüz karası daha dogrucek
birgünde sen bana demiştin ama aynı benim 23 haftalıkta böyle oldu. gece akıntılı 1 damla kan gibi önemsemedim. sonra ertesi günü akıntı arttı gaz var gibi ve sancı başladı... ben gittiğimde 8cm açık vardı...
kız paşam zamanı gelince bende sana yazıcam bunların aynısını tutmadı senin totem çarşambada geçti perşembedepazartesi gelicek sıpam