- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.501
Regrete canim takma kafana senin o doktor biraz aptal galiba ortada birsey yok seni korkutmus bosyere sonucun guzel gelcek canim hic uzulme zaten boyle doktorlar yuzunden bu hallere dusmedikmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okadar yazdım alıntı aldım elektiirk gitti iyimi18 NİSAN DR KONTROLUMUZ DEN GELDİK
bebeğin genel sağlık durumu iyi suyu vs hersey güzel
ben bır gram bile kılo almamışım (güzel)
rahım kısalığı 22 cm (şimdilik iyi)
bebek ayaklarını poposuna doğru kıvırmış tam dikişin üstünde oturuyor
rısklı gebe olduğum için kontrollerım 15 günde bır olacakmış
veeeeeeeeeeeee cinsiyetimiz küçük bir prenses hayırlısıyla gelsinde
dün biz ne konştk senleben sana birşey diyeyimmi ayıp olcek burda utanarak diyorum şakaya almayın heben geçen genital bölgeme agda yaparken birşeyi farkettim şimdi nasıld iyimde anlayın afedersiniz iç düdüaklarım yanları böyle pürtü gigi şimdi tam anlatayım bir arkadaşa sordm 40 kere anlatılırmı kardeşim vajianın dudakları degilde dudaklarının çıvrımının iç taraı yanı ayrımlarım içleri sizlerded pürttü gibimi ayıp olcek emme benim için bir kolaçan edermisiniz sizlerden başka kimseye soramıyorm inanın yeni farkettim bende çok korkyorm kötü birşey var diye ben ne yapayım korkmdan doktorada gidemiyorm ne yanı doktor bey veya hanım benin şuramda böyle pürtü var bir bakıver diyemiyorm utanırım zatem vajinal mayenede tanıyorm ban çok iyi bir iyilik edersiniz anlamaynlar beni arasın iyi bir anlatıyım klitoris yeri deniyor yavlış anlaşılmasınDr dan çıktım biraz geldi bir daha gelmedi kendimi de kastım sanırım inşallah sonucum güzel gelsinde gerisi önemli değil
Sorma ya bütün enerjimi aldı kendisi benim ilk jinekoloğum bide biraz Anne gibi bir kadın aslında seviyordum ama bu sefer soğudum b sonucum çıksın bir daha gitmeyeceğim insan biraz moral verir ...
İnşallah canım..biraz üzüldüm enerjimi düşürdü Yumurta gelişmesini bilmiyordum tşk ederim cnm eşim gitti kısmet değilmiş bu kadar dayandım 1 ay daha sabrederim artık ..Kalbimde hep Mayıs ayında hamile kalmak vardı ama çalışma yapacaktım ne kadar yürekten istediysen çalışma yapmak bile kısmet olmadı İnşallah kalbimden geçen olur ..
AAA Süper olur cnm mayıs ayında mutlaka giderim tarih aralığını bilmiyorum ama İnşallah denk düşeriz süper olur :) ..Olur öyle arada kafa gider gelir kendimden iyi bilirim :) Hep gül İnşallah cnm :)
Maşallah canım hep böyle güzel devam etsin inşallah Prensesin hayırlı olsun zamanında sağlıkla zamanında gelsin güzel kızın
Ayrıntılı ultrason çektirdim bugun.amacım sırf kızımım 4d fotoğraflarını almaktı.tabi nerde bende o sans ben hamileliğin magazinel olaylarını yasayamamki..bu kezde plesanta yaşlanması çıktı üstelik 2 hafta geriden gelıyo kızım.varmı bu konuda bilgisi olan napım ne yıyımbıktım artık bu hamilelikten hergun ağlamaktan bıktım
Ayrıntılı ultrason çektirdim bugun.amacım sırf kızımım 4d fotoğraflarını almaktı.tabi nerde bende o sans ben hamileliğin magazinel olaylarını yasayamamki..bu kezde plesanta yaşlanması çıktı üstelik 2 hafta geriden gelıyo kızım.varmı bu konuda bilgisi olan napım ne yıyımbıktım artık bu hamilelikten hergun ağlamaktan bıktım
18 NİSAN DR KONTROLUMUZ DEN GELDİK
18 NİSAN DR KONTROLUMUZ DEN GELDİK
Kızlar bizde bugün güp güpleri duyduk :)
Allahıma şükerler olsun..Herşey yolunda dedi doktor..15 gün sonra bir daha gideceğiz kısmetse..
Allahıma şükerler olsun..Herşey yolunda dedi doktor..15 gün sonra bir daha gideceğiz kısmetse..
Maşallah BarekAllah kız demek sağlıkla zamanında gelsin annesi.
ayy demek kız
sağlıcakla gelsin inşallahhhhhh
mumudihaba çok sevindim Allah tamamına erdirsin 15 günde 1 e de sevindim çok....
Bak içime kız doğmuştu...
Ne guzel haberlerle gelmissin cok sevindim.
Insallah ilerliyen haftalardada hersey iyi gidecek
Cinsiyetinizde belli olmus icime dogmus galiba
Maşallah canım hep böyle güzel devam etsin inşallah Prensesin hayırlı olsun zamanında sağlıkla zamanında gelsin güzel kızın
Canım ya tüylerim diken diken oldu okurken , prensesimize maşallah Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
mumudihaba
hep güzel haberlerle gel inş. canım
prensesler kervanına hoşgeldiniz :)
Canım çok sevindim nasıl mutlu oldum benim kızım olacakmış gibi..Bu sefer her şey güzel olacak inşallah sağlıkla mutlulukla haberlerin olsun hep..
okadar yazdım alıntı aldım elektiirk gitti iyimi
canım şimdien örgülere başlayalım bizanca yetiştiririz kızçeyeallahım analı babalı atalı büyütsün işşallah dinine baglı bir ebebeyin olsn 40 haftaları görürüsün işşallah canım arkadaşım inan ssen çok hakediyorsun bendende öncelikte tabi işşallah gzüel haberler alırız bu topikte kötü haber almak ne isterim nede vermek isterim isim düşündünüzmü
:
Mumudihaba kontrolün iyi geçmiş çok mutlu oldum.Senin bebeğin de prenses demek.Topikte kız bebekler daha fazla sanırım:)Merra sen bebeğinin adını Elif mi koyuyorsun.Eşimle biz de Elif Ece koymaya karar verdik.Ben çok sevdim.Bir değişiklik olmazsa bu isim olacak inşallah.Ama en önemlisi zamanında sağlıklı doğmaları.
Cumanız mübarek,gününüz aydınlık olsun:)
hayirli cumalar canlar..
rabbim dualarimizi peygamberimizin yuzu suyu hurmetine kabul etsin insallah :)
mumu cnm allahim kucagina almayida nasip etsin bi prenses daha gelecek :)
çok çok tesekkür edıyorum sevgili arkadaslarımCanım çok sevindim.Hayırlı olsun inşallah..Demek prenses geliyor:)Kaç haftalık oldun bu arada?
ay hadi gözün aydın...Kızlar bizde bugün güp güpleri duyduk :)
Hayirli cumalr kizlr nasiksnz ben pek iyi deglm sabah kalktigmda karnm bayagi sertti kahvaltidn sonra 10gibi nidilt aldm 12den beride 4kez falan kasilmam oldu halama cok uzuluyorm ondnda oluyi galiba once karnm yukari dogru sivrilesiyo fuze gibi sonra kasiliyorm simdi sizde bukadar kasilnca doktora gidip serummu taktiriyosnz yoksa nidiltmi iciyorsnz seruma bisey katmiyolr ondn gitmk istdmiyorm ama doktora gidincede kendimu emin ellrde hissediyorm kasilmalr cok ama duzenli degl