Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Umudum eylulgulu bade cnm aynisi benim bu hamileligimde de pldu ben adet olucam dedim ama devami gelmedi ..
Erkek bebekler boyleymis ama benim kizim olucak alakasi yok..

Canim ya doktordan geldim simdi rahim agzini olctu 33 mm cikti nasil iyimi ben hic anlamiyorum birsuru test ve ilac verdi bakalim carsamba cagirdi keseyi gormek icin daha adet tarihin bile gelmemis cok ufak dedi

canım ne gzüel gelir bakarlar sana ben hamile kalınca kendi kendime bakıcam malesefkızlar ben b aralar yokm haberiniz olsn selatı tefficiyemi okcem sonra görüşrüz

Evet gecici bir sure bakicaklar canim su kalp atislarini duyalim bebegim bir tane bakici tutcam onlarda cok yorulurlar yoksa yine onlar gelir dayanamazlarama annem yeni ameliyat oldu kaynanaminda bacaklari cok kotu esim calisiyor yani bir bakici sart oldu

Ben soyledim doktora lekelenme oldu diye pronexy gibi bir ilac verdi bana onlarda ne uyku yapiyor valla bakalim esim getircek hemen icerim zaten gecti simdi

Umudum cnm hos geldin erkwn gitmisin ben cleksan raporumu cikarmak icin gittim 4.5 haftalikken kese ve kalp atisi icin ayri ayri gitmedim ikisini bir gordum :)
R.a.u.vajinalmi yoksa usttenmi olctu ama her haluka da iyi korkma:)
Verdigi ilacida hic duymadim etken maddesi peogestan mi

Canim 4.5 haftalikken kalp atisinimi duydun sen benim yarindan sonra adet gunum haftaya carsamba gel dedi ustten bakti canim evet ilac progesteron hormonu iceriyor progestanla muadil bana bunu verdi

umudum
çiçeği burnunda yeni hamişimiz
heyecanın burdan hissediliyor.allah emeklerinin karşılığını versin inş. bebişin 38-40 ları görür göbişinde
r.a boyun şimdilik güzel ilk haftalar çok belli olmuyor, inşallah hep böyle devam eder çok güzel bir hamilelik geçirirsin
folicasit ve progestan jel veya hap başladı mı dr

Aslinda canim benimki heyecan degil panik maalesef en iyi sizler anlarsiniz bana folikasit baslatmisti zaten folio diye simdide ekstra pazartesi persembe folbiol al dedi progestan hap yerine progoxy hap basladi muadilmis bemiks basladi birde fraxsaparine 0,4 cc igne basla dedi cunku pihtilasma testlerimi eksik yapmislar 6 tanesine bakmislar 6 tane daha var onlarada baktir dedi eger onlarda bir sikinti cikmazsa igneyi keserim dedi canim

Allah sabır versin. Umarım yakında kendini toparlar ve aramıza dönersin. Son olsun inşallah. Allah bir daha böyle acı yaşatmasın.

bu pıhtılaşmada 12 tane değere mi bakılıyormuş benim 5 tane var arkadaşım senin nelere bakıldı nelere bakılacak bir yazabilir misin merak ettim şimdi bir de senin nede pıhtılaşma var?

Kızlar Arda Beyin benden istediği testleri yazayım ben

Faktör v leiden

Mthfr 677 ve 1298

Protrombin gen mutasyonu

Anti-kardiolipin Igm ve IgG

Lupus Antikoagulan

Protein C Ve S

Lipoprotein a(Lp-A)

Benden bunlar istendi mutlaka hikayeye göre istenen başka şeyler de vardır

bu pıhtılaşmada 12 tane değere mi bakılıyormuş benim 5 tane var arkadaşım senin nelere bakıldı nelere bakılacak bir yazabilir misin merak ettim şimdi bir de senin nede pıhtılaşma var?

Canim normalde toplam 12 mutasyon varmis doktor bana dediki riske atmamak icin hepsine bakmak lazim dedi bana bakilanlar HEMOSTAZ aktive protein tam kan -lupus antikoagulen-tarama (tam kan). OZEL HEMOSTAZ Anti trombin 3 aktivitesi(tam kan)-protein C-protein S -faktor 5 -mthfr677-prothrombin mutasyonu-mthfra1298c bunlara eksik dedi iste 6 tane daha varmis onlarida yaptir dedi

Kizlar valla basiniza bela aldiniz ben simdi sizi bayiltirim nerden hamile kalmis dersiniz)

Kizlar valla basiniza bela aldiniz ben simdi sizi bayiltirim nerden hamile kalmis dersiniz)

Biz burda niçin varız normal hamile yokki aramızda hepimiz malesef yaşadığımız şeylerden dolayı evhamlıyız ...Yaz sen sıkıldıkça elimizden geldiği kadar destek oluruz cnm ((

Kızlar, Ben Arda Bey'e gittiğimde daha önce risk yaşamış bebeğini kaybetmiş kişilerde kilo çok önemli dedi ayrıca PKO varsa daha da önemli PKO nun tek ilacı zayıflamak mümkün olduğunca çok zayıflamak PKo rahim ağzı yetersizliğine ve erken doğuma neden oluyor insulin direnci yapıyor Buda kîlo yapıyor yani kısır döngü zayıfladıça PKO etkisi azalıyor insilun direnci azalıyor kilo aldıkça bunlar artıyor Hamile kalmaya çalışan arkadaşlar lütfen elimizden geldiğince çok kilo verelim spor yapalım sonra acı çeken biZ oluyoruz malesef ( ben bebekten sonra 15 kilo verdim verilmiyor olmuyor diyordum insan azmettikten sonra elinden hiçbirşey kurtulmuyor ..Geçen hamileliğimde 4.ayın başında Hamile kotu almıştım gayette iyi oluyordu dün giydim inanın içine biri daha girer o an içim yandı ben neden öyle hamile kaldım bebeğime nasıl haksızlık yaptım diye. ( İnsan düşünemiyor işte ne kilolular hamile kalıyor diyor ama herkes farklı işte

canım sen gel vallahi ben sana allah rızası için bakarım doguruncada postalarım evine görüşe eşimde gelebilir hadi okadarda eşinden ayrı kalmaherşeti kafaya takmamak lazım diyene bak sen:18::18:kaynanam allah var bakar ben istemiyorum son olaydan sonra bana bakmasın kızımda ömürümde kavga etti eşimle haftasına kızımı dogurdm hastaneden kovmama ragmen gitmedi hoş ilk günü bebnle 2 gündede diger bölümde yd hanım keyfine çok düşkündürdeanneme gelince kadın tansiyon şeker hastası iki adım atsa nefes alamıyorm kilolu astım boranşıt hastası memlekete gidince iyi olyor oranın havasında kal diyemem anlıcagın kendi kendime bakıcam bu sefer
anam kafam gözüm yarıldı:83::83:aynı beni anlatmışsın bebem haklsıın sonuşta bugün sana söz verdim diye kaçamak yapmadım :18::18:bana alıcagın hediyelerin hayalindeyim bilesin şaka bir yana beni sirkeledigin için sagolsıın

kızlar ben dua topigine yazıcam birazdan haberiniz olsun ban selatı tefficiyeyi çekenlerin dikkatine diyeyim didim

Cok sagol canim benim o dediginle kendine haksizlik etme canim bizim olayimiz farkli benim esimin kuzeni obez desen yeri cok sisman ama iste dogurdu bizim sanssizligimiz bu sende de pkomu var canim

Cok sagol canim benim insallah sende cok guzel bir hamilelik gecirir ve kimseye muhtac olmazsin

Umudum sen yukarıda yazdığın testleri yaptırdınmı,yaptırcanmı anlayamadım ben?Yaptırdıysan eğer sonuçların nasıl?Heterezigot,yada homozigotun varmı?
Birde canım üzülmezsen eğer geçen hamileliklerinde neler oldu..Yazarmısın?Tam hatırlayamadım..Sorun neydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…