-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.261
Listeden gördüğüm kadarıyla Melek 81'in doktoru Göztepe Medicalparkta. Acaba uygun olursa hastaneye gittiğinde öğrenebilir mi? Gerçi belki de sonraki gidişi doğum telaşına rastlayabilir ama...
Ennye cok uzuldm rabbm sanbr versn
Dunde benm icin cok zor bir geceydi saat 9dn sonra kassilmarm cok siklasti babamda evde yoktj nidilt bile fayda etmedi yatarkn endol kullandm cok sukur bugun iyiydm ilacsz kasilmalr nasil kesileck ilerleyn haftalrda bilmiyorm
merra canm kacinci haftadasn goremiyorm ama 7.ayda birakiliyosa sen biraktn ozaman progestani oylemi bende 7.aydaym yani 29un icindeym ozaman bendemi birakack bitmsti bende tekrar yazdrdm 1 aylik
Aramzda hala kullanan varmi progestan kizlr 28.haftadn sonra
denk gelmedik demek...
bende bugün devletteki doktoruma gittim..nst de sancı çıktı..az az başlamış sancılar dedi ...
bakalım doğurmazsam 1 hafta sonra yine gidicem..
benimde bugün sanki karnım daha çok sertleşiyor ve daha uzun sürüyor..kasılmalarım arttı sanki...
beklemedeyim..
yarın haber bekliyoruz ozman
hayırlı geceler arkadaslar oncelıkle Allah herkese sabır ve herseyın hayırlısını versın.ben 3 hafta once 24 haftalık oğlumu dogum yaptım ve 3 gun sonra kaybettım.23+4 de kasılmalar ve kanama artınca serklaj uygulandı.bu donemde yapılan serkajdan zaten doktorda umutlu degıldı bır ıhtımal dedı ben degerlendırmek ıstedım ama olmadı serklaj rahım agızını parcalamaya baslayınce ıkı gun sonra gerı alındı.tanı tam bellı degıl daha doktorla gorusmedım ama dogumdan sonra bırsonrakı gebelıkte 8.haftada serklaj uygulanır dedı.yanı rahım agızı yetmezlıgınıden suphelendıler ama cok gec oldu.suphelerı bebegımı kaybettıkten sonra ortaya cıktı.ben ankaradan yazıyorum ankarada onerebılecegınız rısklı gebelık uzmanı varmı?bır sonrakı gebelıgımı rıske atmak ıstemem.bırde rahım agızı yetmezlıgınden dolayı gerceklesen erken dogumda uygulanan tedavı hakkında bılgısı olanlar benle paylasırsa cok memnun olurun.tekrar ne zaman gebelık onerıyor doktorlar(normal dogumla dogum yapanlar ıcın).bunların hepsını arastımak gerekır ama deneyım sahıbı ınsanların yasadıklarını ogrenmekte onemlı benım ıcın.HERKESE SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM
Anlamamakta haklısın enny'i duyunca aklıma niffan geldi, onun da adını yazmadan direk konuya girmişim. sanırım niffan'ın göztepe medical parkta doğumu olmuştu, gerçi isim bilmeden durumu öğrenilebilir mi bilememneyi öğrenmemi istiyorsun anlamadım..
Canim ne ilginc hastaliklar duyacagim daha dogru demissin kilomuzu kontrol altina almamiz lazim ben valla 58 kiloydum bebekten sonra oldum 61 cok kilo aldim birde gobegim eskisi gibi olmadi insanin moralide bozuluyor kilo alinca bence ozaman kilo verdiysen sen oyle birsey yoktur sende simdi canim peki ekstra bir tedavisi yokmu su ilaci icince gecer diyemezmiyiz
hayırlı geceler arkadaslar oncelıkle Allah herkese sabır ve herseyın hayırlısını versın.ben 3 hafta once 24 haftalık oğlumu dogum yaptım ve 3 gun sonra kaybettım.23+4 de kasılmalar ve kanama artınca serklaj uygulandı.bu donemde yapılan serkajdan zaten doktorda umutlu degıldı bır ıhtımal dedı ben degerlendırmek ıstedım ama olmadı serklaj rahım agızını parcalamaya baslayınce ıkı gun sonra gerı alındı.tanı tam bellı degıl daha doktorla gorusmedım ama dogumdan sonra bırsonrakı gebelıkte 8.haftada serklaj uygulanır dedı.yanı rahım agızı yetmezlıgınıden suphelendıler ama cok gec oldu.suphelerı bebegımı kaybettıkten sonra ortaya cıktı.ben ankaradan yazıyorum ankarada onerebılecegınız rısklı gebelık uzmanı varmı?bır sonrakı gebelıgımı rıske atmak ıstemem.bırde rahım agızı yetmezlıgınden dolayı gerceklesen erken dogumda uygulanan tedavı hakkında bılgısı olanlar benle paylasırsa cok memnun olurun.tekrar ne zaman gebelık onerıyor doktorlar(normal dogumla dogum yapanlar ıcın).bunların hepsını arastımak gerekır ama deneyım sahıbı ınsanların yasadıklarını ogrenmekte onemlı benım ıcın.HERKESE SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM
canım demek kullandın... zaten iğne değilde hap kanamayı arttırıyormuş... o yüzden iğneye sempatim arttı.
bende çok moralsizim... bu ay adetin 9.günü gittim seval hanım yumurtaların hiç gelişmemiş 8mm dedi. 13.günü bakalım kaç olacak dedi. çok canım sıkkın. iki arkadaşım doğum haberini aldım. kız telefonumu açamıyor üzülürüm diye...
klomenle hamile kalmak istemiyorum ama galiba işim klomene kaldı...
bu arada seval hanımı eğer çocuğu olmayan varsa mutlaka gitsin... gerçekten bilgili... adetin 3.günü yapılan testte herşeyin normal ama yumurtlama takibinden anlaşılıyorki hormanların ay içerisinde salınımı dengeli değil dedi. yıllardır gittiğim doktorlar adetin 3.günü testlerine bakarak hiçbir sorunum olmadığını söylediler... ama ben biliyordum. hatta cemil beyi ikna edemedim, yücel bey beni ikna etmek için uğraştı. ama bende 1.düzey pko var mış işte...
inşallah yumurtam büyür...
bide yumurtanın büyüyüp çatladığı gün adetin belirli günlerinden geç olursa rahim kalınlığından dolayı bebek tutunamıyormuş... o yüzden klomen kullanınca yumurta büyüklüğü rahim kalınlığının uygun olduğu günlerde büyümüş olursa hamile olmak bebeğin tutunma şansı artıyormuş...
keşke düzenli adet görseydim düzenli olanlara çok özeniyorum...
Allah sabır versin arkadaşım. Doktorun kimdi arkadaşım? bende ankaradayım ama bende hala bir doktor bulamadım 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli. Ankaralılardan Özgür Deren'e, Sincan Koruya, en sonda eski Fatih yeni Turgut Özaldan Aydın Köşüşe gidenler var. doktor listesinide yayınlar arkadaşlarımız.hayırlı geceler arkadaslar oncelıkle Allah herkese sabır ve herseyın hayırlısını versın.ben 3 hafta once 24 haftalık oğlumu dogum yaptım ve 3 gun sonra kaybettım.23+4 de kasılmalar ve kanama artınca serklaj uygulandı.bu donemde yapılan serkajdan zaten doktorda umutlu degıldı bır ıhtımal dedı ben degerlendırmek ıstedım ama olmadı serklaj rahım agızını parcalamaya baslayınce ıkı gun sonra gerı alındı.tanı tam bellı degıl daha doktorla gorusmedım ama dogumdan sonra bırsonrakı gebelıkte 8.haftada serklaj uygulanır dedı.yanı rahım agızı yetmezlıgınıden suphelendıler ama cok gec oldu.suphelerı bebegımı kaybettıkten sonra ortaya cıktı.ben ankaradan yazıyorum ankarada onerebılecegınız rısklı gebelık uzmanı varmı?bır sonrakı gebelıgımı rıske atmak ıstemem.bırde rahım agızı yetmezlıgınden dolayı gerceklesen erken dogumda uygulanan tedavı hakkında bılgısı olanlar benle paylasırsa cok memnun olurun.tekrar ne zaman gebelık onerıyor doktorlar(normal dogumla dogum yapanlar ıcın).bunların hepsını arastımak gerekır ama deneyım sahıbı ınsanların yasadıklarını ogrenmekte onemlı benım ıcın.HERKESE SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM
Canim normalde toplam 12 mutasyon varmis doktor bana dediki riske atmamak icin hepsine bakmak lazim dedi bana bakilanlar HEMOSTAZ aktive protein tam kan -lupus antikoagulen-tarama (tam kan). OZEL HEMOSTAZ Anti trombin 3 aktivitesi(tam kan)-protein C-protein S -faktor 5 -mthfr677-prothrombin mutasyonu-mthfra1298c bunlara eksik dedi iste 6 tane daha varmis onlarida yaptir dedi
merra canm kacinci haftadasn goremiyorm ama 7.ayda birakiliyosa sen biraktn ozaman progestani oylemi bende 7.aydaym yani 29un icindeym ozaman bendemi birakack bitmsti bende tekrar yazdrdm 1 aylik
Aramzda hala kullanan varmi progestan kizlr 28.haftadn sonra
Allah hakkında hayırlısını ve kolaylık versin inşallah.yuce rabbım bızede nasıp etsın hayırlısı ıle tez zamanda