- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.201
bir bakmışsın 2 oluvermiş rabbim istediketn sonra oluyor canım mesela ben hamile gibi aş eriyorm iyimi amma velakim 3 kere evcilik oynadık okadar dün eşimle bir gdiridk birbirimize sormayın agladım drdm zaten moralim sıfırdı tuz biberi oldu sonra küstüm yatım yataga oda pc kapadı geldi yanıma yk ondad bendede yok saga döün sola dön yok sonra yymd edim baktım eşim konuşuyor neden böyle yapıp beni üzüyorsnki neden sesim çıkmıyor öle dinliyom tamam dedi bir daha bu saatlere kadar pc otrmcam ama nerde dün dedimki patlamış mısır patlatalım meyve çay demliyelim oturalım birlikte zaman geçirelim içim daraldı dedim tamam yaparız dedim allahım tespihleri çektim namazı kıldım hadi diyorm yok sonra benim şalterler attı girdik birbirimize o ban ben ona bagırıyorm tabi benim sesim agır basıyor sonra barıştık barışmasınada kendimi evcilik oynarken bldum herşey evlatlarım için ne yapayım zaten hamile kalınca işime yaramıyor eşim dün onada canım sıkkın dedimki 70 düşüyüm öyle gebe kalıyım 10 kilo fazlam var neymiş yaşım geçiyormş adamda haklı 36 oldu bende artık 33 oldm dedim canım ben ne yaparım bana kimse bakmıcam dediki çok hoşuma gitti ama dedigi bak dedi ne üzülüyorsn ben sana bakmıyormyum dedi riskli haftalarda kim kalıcak yanımda dedim ben varımya dedi işe gitmicenmi dedi dedi işleri askıya alırım 2 hafta dedi sen üzülme dedi herşeyde var bir hayır dedi kimse ban bakmaz dedighimded ötekilerde ben bakmadımmı dedi yemek desen senden güzel yapıyorm diye güldü temizligide yapıyorm dedi canını sıkma dedi gıcık mıcık olyorum bu adama ama seviyorm allah ayırmasın işşallah
adam haklı eşim hep ilgilendi benle kimse degil hep o yıkadı giydirdi uymadı canımd edikçe baktı bazen sinirde etti ama baktı en azından kafama kalkmadı yardımlarını işşallah ban eşim bakar kimseyi istemiyorm bu gebeligimde strese sokmaktan başka birşey yapmıyorlar yeminlealahım ne veirise hayırlısını versin işşallah dünden beri eni aklımda ne yaptı ne halde şuan
sen hamile kaldım peşine ben regrete ve diger kızlar gelicek merak etme sen rabbim 40 hafta göstersin işşallah
Benimde reglime 3 gün kala kahve rengi akıntım oldu o gün hem kan testinyaptirdim sonucları beklerken hafif kirmiizngeldi,yoksa hamile degilmiyim diye dusundum kan da hamilelik çıktı ama doktorlar keseyi görmeden bisey diyemeyiz dediler progestan alıp mecbur bekledim 2-3 gün sürdü Lekenmem tam gecti dedim tekrar başladı,yerleşme lekenmesi olabilir belki bı oğlun olabilir:)Tecrubeli arkadaslar benden hafif acik kahve geldi biraz once sizce normalmi insallah hersey yolundadir
Tecrubeli arkadaslar benden hafif acik kahve geldi biraz once sizce normalmi insallah hersey yolundadir
Tecrubeli arkadaslar benden hafif acik kahve geldi biraz once sizce normalmi insallah hersey yolundadir
canım merak etme hevesle gayretle çalışıyorzİnsallah canim bekliyorum sizleri
canım önce kendi doktorn olcaksın şöyle ben izah ediyim öhü öhüTecrubeli arkadaslar benden hafif acik kahve geldi biraz once sizce normalmi insallah hersey yolundadir
Ben adetimi beklediğim gece pembe kahve arası lekelenmiş çamaşırım..Hatta adet oluyorum diye üzüldüm..Ertesi sabah hiç bişey gelmedi..Devamı gelmedi yani..Sonrasında gebelik testi yaptım zaten.Ardından keseyi gördük..Ve geçen perşembe kahverengi lekelenmem başladı...Halada devam ediyor..Endişe etmiyor değilim..Kalp atışları için cuma gidicez..Doktora telefonda söyledim;hocam benim lekelenmem var 5 gündür dedim..Bir anlamı yok dedi..Kalp atışları bizim için herşeyi belirleyecek dedi..Yapmam gereken bişey varmı dedim..Hiç bişey yapamazsın dedi..Şimdi cumayı bekliyorum kızlar..İnşallah bir terslik olmaz.
kızlar sizlere birşey sorcam ama gülmeyin banaUmudum eylulgulu bade cnm aynisi benim bu hamileligimde de pldu ben adet olucam dedim ama devami gelmedi ..
Erkek bebekler boyleymis ama benim kizim olucak alakasi yok..
ben geliyim oraya hepsini tekme tokat halledeyimkızlar dün raporum bitti bugün için de raporda çalışır yazıyor,onun için de hastane tekrar rapor veya izin vermiyor bugün çalışacaksın diyor.okulu aradım idare edin dedim sağolsunlar sen gelmeden olmaz dediler
biraz sonra eşim gelecek okula gideceğim 5-10 dk gül cemalimi görmeleri gerekiyormuş...
tam sopalık bunlar yaaaaaaa
neyse gidicem 10 dk oturcam öğrt. odasında görsünler...nolcak sanki görünce idare etseler olmuyor mu,olmazmış bir sıkıntı olabilirmiş...ay sakin olucam sinirlenmeyeceğim,germeyeceğim kızımı neyse gezmiş olurum
tamam canım bakıcam birazdan eşim evde bebem bugün geç girerim haberiniz olsun diyeyim dedimdua topiğine bak canım ,listeni yayınladım
Benimde reglime 3 gün kala kahve rengi akıntım oldu o gün hem kan testinyaptirdim sonucları beklerken hafif kirmiizngeldi,yoksa hamile degilmiyim diye dusundum kan da hamilelik çıktı ama doktorlar keseyi görmeden bisey diyemeyiz dediler progestan alıp mecbur bekledim 2-3 gün sürdü Lekenmem tam gecti dedim tekrar başladı,yerleşme lekenmesi olabilir belki bı oğlun olabilir:)
Öyle bisey duymuştum
Sen simdi istirahat et progestana başla fazla ayakta kalma
Benim kizda boyle birsey olmamistida korktum hafif zaten acik kahve gibi simdi doktora gidicem hep yataktayim annem geldi 3 gun idare edicek sonra kaynanam gelcek bakalim keseyi gorrmeden birsey belli olmaz zaten
Benim kizda boyle birsey olmamistida korktum hafif zaten acik kahve gibi simdi doktora gidicem hep yataktayim annem geldi 3 gun idare edicek sonra kaynanam gelcek bakalim keseyi gorrmeden birsey belli olmaz zaten
Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin.
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin...
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin...
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin.
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart,
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine,
Bak güzelim kahvaltının keyfine.
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin..
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile.
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine,
seni mutlu eden sesi duymak için "alo "de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa...
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla ,köpek görürsen okşa ,
çocuk görürsen yanağından makas al.
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı,
sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı,
hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı?
Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak,
yüzünde güller açtıracak.
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun..
Yemeğin ne olursa olsun, masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil,
vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi,
eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbetin yemeğin, kahkahan olsun..
Arkadaşım
hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
CAN YÜCEL
Ben adetimi beklediğim gece pembe kahve arası lekelenmiş çamaşırım..Hatta adet oluyorum diye üzüldüm..Ertesi sabah hiç bişey gelmedi..Devamı gelmedi yani..Sonrasında gebelik testi yaptım zaten.Ardından keseyi gördük..Ve geçen perşembe kahverengi lekelenmem başladı...Halada devam ediyor..Endişe etmiyor değilim..Kalp atışları için cuma gidicez..Doktora telefonda söyledim;hocam benim lekelenmem var 5 gündür dedim..Bir anlamı yok dedi..Kalp atışları bizim için herşeyi belirleyecek dedi..Yapmam gereken bişey varmı dedim..Hiç bişey yapamazsın dedi..Şimdi cumayı bekliyorum kızlar..İnşallah bir terslik olmaz.
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Umarım herkes iyidir.Ben bu geceyi pek iyi geçirmedim.Saçma sapan rüyalar.Tekrar uykuya dalamamalar.Enny ile haftalarımız çok yakındı.Çok üzüldüm.Çok etkilendim.Huzursuzdum.Dua ederek sabahı zor ettim.Allah'ım hiç birimize evlat acısı yaşatmasın.
Benimde lekelenmem olmuştu idrar testi yaptım evde negatif çıktı,sonra dayanamayıp acile gittim migrenim var iğne olacağım ama hamile de olabilirim diyince önce kan testi yaptılar ve sonuç yine negatif...
adetim bikaç gün geçmişti,kendimi de hamile gibi hissediyordum dr ağrı kesici iğne yaptı
aradan bikaç gün geçti tekrar kan testi oldum veee sonuç pozitif...
amma uzun anlattım haaaa.sonuç genelde lekelenme oluyormuş sen endişelenme herşey yolundadır inş.