Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

İnsallah canim bekliyorum sizleri

Tecrubeli arkadaslar benden hafif acik kahve geldi biraz once sizce normalmi insallah hersey yolundadir
Benimde reglime 3 gün kala kahve rengi akıntım oldu o gün hem kan testinyaptirdim sonucları beklerken hafif kirmiizngeldi,yoksa hamile degilmiyim diye dusundum kan da hamilelik çıktı ama doktorlar keseyi görmeden bisey diyemeyiz dediler progestan alıp mecbur bekledim 2-3 gün sürdü Lekenmem tam gecti dedim tekrar başladı,yerleşme lekenmesi olabilir belki bı oğlun olabilir:)
Öyle bisey duymuştum
Sen simdi istirahat et progestana başla fazla ayakta kalma

Tecrubeli arkadaslar benden hafif acik kahve geldi biraz once sizce normalmi insallah hersey yolundadir

Ben adetimi beklediğim gece pembe kahve arası lekelenmiş çamaşırım..Hatta adet oluyorum diye üzüldüm..Ertesi sabah hiç bişey gelmedi..Devamı gelmedi yani..Sonrasında gebelik testi yaptım zaten.Ardından keseyi gördük..Ve geçen perşembe kahverengi lekelenmem başladı...Halada devam ediyor..Endişe etmiyor değilim..Kalp atışları için cuma gidicez..Doktora telefonda söyledim;hocam benim lekelenmem var 5 gündür dedim..Bir anlamı yok dedi..Kalp atışları bizim için herşeyi belirleyecek dedi..Yapmam gereken bişey varmı dedim..Hiç bişey yapamazsın dedi..Şimdi cumayı bekliyorum kızlar..İnşallah bir terslik olmaz.

Benimde lekelenmem olmuştu idrar testi yaptım evde negatif çıktı,sonra dayanamayıp acile gittim migrenim var iğne olacağım ama hamile de olabilirim diyince önce kan testi yaptılar ve sonuç yine negatif...
adetim bikaç gün geçmişti,kendimi de hamile gibi hissediyordum dr ağrı kesici iğne yaptı
aradan bikaç gün geçti tekrar kan testi oldum veee sonuç pozitif...
amma uzun anlattım haaaa.sonuç genelde lekelenme oluyormuş sen endişelenme herşey yolundadır inş.

Umudum eylulgulu bade cnm aynisi benim bu hamileligimde de pldu ben adet olucam dedim ama devami gelmedi ..
Erkek bebekler boyleymis ama benim kizim olucak alakasi yok..

kızlar dün raporum bitti bugün için de raporda çalışır yazıyor,onun için de hastane tekrar rapor veya izin vermiyor bugün çalışacaksın diyor.okulu aradım idare edin dedim sağolsunlar sen gelmeden olmaz dediler
biraz sonra eşim gelecek okula gideceğim 5-10 dk gül cemalimi görmeleri gerekiyormuş...
tam sopalık bunlar yaaaaaaa
neyse gidicem 10 dk oturcam öğrt. odasında görsünler...nolcak sanki görünce idare etseler olmuyor mu,olmazmış bir sıkıntı olabilirmiş...ay sakin olucam sinirlenmeyeceğim,germeyeceğim kızımı neyse gezmiş olurum

İnsallah canim bekliyorum sizleri
canım merak etme hevesle gayretle çalışıyorzay tandım bak vallahi kıpkırmızı oldu suratım
canım önce kendi doktorn olcaksın şöyle ben izah ediyim öhü öhü
kızımda hamile kaldım işin kötüsü oglmu dogum edicegim gün ögrendim hamile oldgumu hemen ilaçlara başladım folik asit progestana başladım doktora gittigimde bebek 2 haftalıktı bende gzüel ömürüm kızımdoktor bana söylemeye başlamadan sıralamaya başladım
simten hanım folik aside progestana başladım
çinko hapına başladım
ilşkiyi kestim
şunları yemeyi kesitim vs dedim
kadındaki srat aynen busen bana ne geldinki kendi doktorun olmuşsn dedi bende dedim 2 bebek kaybedince olyor deidm sen ilaçlara başla bebem yerleşme kanamasıdır o içini ferah tut ilşkide blnma ilaçlarını iç hayde yataga bu arada hoş geldin gebelige yatak sezonlarımızda açılmıştı sende geldim tam old ardından bende katılırım olr biter
rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin canım benim şimdi o cuma nasıl gelicek:18::18:
Umudum eylulgulu bade cnm aynisi benim bu hamileligimde de pldu ben adet olucam dedim ama devami gelmedi ..
Erkek bebekler boyleymis ama benim kizim olucak alakasi yok..
kızlar sizlere birşey sorcam ama gülmeyin bana ben 2 kere evcilik oynadımya yatmadım hemen kalktım kalkmasınada adet olucam gibi kasıklarım agrıyor adetimede çok var hiç böyle olmamıştım ben ya neden böle oldu acaba birde b ay sizde tutarmı içinizden ne geçiyor merak ettim cinsiyetisizlerded böyle oldm
kız grbi bulmuşsun maşşallah igneci
ben geliyim oraya hepsini tekme tokat halledeyim bu ne saygısızlık kardeşim sanki keyiften yatıyozsen canını sıkma bebegi strese sokma yoksa yersin şaplagı
dua topiğine bak canım ,listeni yayınladım
tamam canım bakıcam birazdan eşim evde bebem bugün geç girerim haberiniz olsun diyeyim dedim

Benim kizda boyle birsey olmamistida korktum hafif zaten acik kahve gibi simdi doktora gidicem hep yataktayim annem geldi 3 gun idare edicek sonra kaynanam gelcek bakalim keseyi gorrmeden birsey belli olmaz zaten

Benim kizda boyle birsey olmamistida korktum hafif zaten acik kahve gibi simdi doktora gidicem hep yataktayim annem geldi 3 gun idare edicek sonra kaynanam gelcek bakalim keseyi gorrmeden birsey belli olmaz zaten

canım ne gzüel gelir bakarlar sana ben hamile kalınca kendi kendime bakıcam malesefkızlar ben b aralar yokm haberiniz olsn selatı tefficiyemi okcem sonra görüşrüz

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Umarım herkes iyidir.Ben bu geceyi pek iyi geçirmedim.Saçma sapan rüyalar.Tekrar uykuya dalamamalar.Enny ile haftalarımız çok yakındı.Çok üzüldüm.Çok etkilendim.Huzursuzdum.Dua ederek sabahı zor ettim.Allah'ım hiç birimize evlat acısı yaşatmasın.

Sıkma canını bak kızların çoğunda olmuş ..stres sinir üzüntü herşeye zarar rahat olmaya çalış cnm

Kısaca hayatı doya doya yaşa hiçbirşeyi erteleme sevgini esirgeme demiş Can Yücel çok da güzel demiş :) paylaşım için tşk cnm

Canım benim bebeğimde de 4+4 günlükken betahcg vermiştim tamda o akşam senin gibi lekelenmem başladı. doktorumu aradım sorun yok 2 gün sonra aynı hastanede tekrar kan ver, değer ikiye katlarsa hiç sorun yok dedi. Hakikaten de sorun olmadı. Genelde erkek bebek lekelenme yapıyor diyorlar.

İnsallah canim kalp atislarini duyarsin beklemek cok kotu birsey

Âmin
Senin haftalarında bizlerde öyle rüyalar görüyorduk canım.
Tabiki etkilenmişsindir. Ben eski sayfaları okudukça kasılmam oluyordu.

Az kalmış 26 geçince bile az da olsa rahatlayacaksın.
Rabbim tüm hamilelerimiz günlerini sağlıkla su gibi geçirsin. Yavrularını zamanında sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.

Allah'ın izniyle yerleşme belirtisiyse o. Bende ilk oğlumda olmuştu.
Zaten adet başlarken kanama açık pembe kırmızı geliyor. Bu daha çok kahvem si oluyor.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Adet gunu kanda cikmadi demek nekadar ilginc canim benimde idrarda 4 gun once cikti kisiden kisiye nasil degisiyor simdi gecti lekelenme zaten cok hafif acik kahve geldi bir daha olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…