- 29 Ekim 2012
- 420
- 20
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.241
canım ben 3 artı 4 te öğrenmiştim gebeliğimi. hemen cleksan 0.6 ve coraspin başladık. Ama 9 artı 3 te kanama çok oldu o gün kestik ikisini de. Dr m Arda beyi aradı ama Amerikadaydı. Femicalden Tolga Ergin yönlendirdi bunun sonucunda cleksan 0.6 yı doğumdan 10 saat önceye dek kullandım. coraspini 9 artı 3 itibariyle kestim kullanmadım.
bu arada regrete dedi bana bir yerde okumuş protrombin heterozigot normalde hamile değilken çok sorun değilmiş ama gebelikte etkisi artıyormuş.
benim protrombin heterozigot mthfrc677t homozigottu...
...
canım demek kullandın... zaten iğne değilde hap kanamayı arttırıyormuş... o yüzden iğneye sempatim arttı.
bende çok moralsizim... bu ay adetin 9.günü gittim seval hanım yumurtaların hiç gelişmemiş 8mm dedi. 13.günü bakalım kaç olacak dedi. çok canım sıkkın. iki arkadaşım doğum haberini aldım. kız telefonumu açamıyor üzülürüm diye...
klomenle hamile kalmak istemiyorum ama galiba işim klomene kaldı...
bu arada seval hanımı eğer çocuğu olmayan varsa mutlaka gitsin... gerçekten bilgili... adetin 3.günü yapılan testte herşeyin normal ama yumurtlama takibinden anlaşılıyorki hormanların ay içerisinde salınımı dengeli değil dedi. yıllardır gittiğim doktorlar adetin 3.günü testlerine bakarak hiçbir sorunum olmadığını söylediler... ama ben biliyordum. hatta cemil beyi ikna edemedim, yücel bey beni ikna etmek için uğraştı. ama bende 1.düzey pko var mış işte...
inşallah yumurtam büyür...
bide yumurtanın büyüyüp çatladığı gün adetin belirli günlerinden geç olursa rahim kalınlığından dolayı bebek tutunamıyormuş... o yüzden klomen kullanınca yumurta büyüklüğü rahim kalınlığının uygun olduğu günlerde büyümüş olursa hamile olmak bebeğin tutunma şansı artıyormuş...
keşke düzenli adet görseydim düzenli olanlara çok özeniyorum...