- 11 Mayıs 2011
- 2.962
- 962
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.181
Yarasın kızına kan olsun :)) bende hamile kalınca kullanıcam sulandırıcı ama ben önceleri karnına sonra kola vurduklarını duydum genelde kalçaya mı vurulması gerekiyormuş ??
Bugün 35+5 oldum.. Şafak 30 yani.. Doktorum 21-22-23 Nisan da yok.. dedim ki ayın 24 ünde alın dikiş garantide tutuyordu beni..Hem 24 Nisan da 37+0 oluyorum dedim. Hem sizdeb başkası ile doğum yapmak istemiyorum..Bir kontrol edeyim alttan da duruma göre bakacam dedi. Muayne canımı daha çok acıttı.. Yok dedi çok baskı yapıyor dikişlerini hemen alıyoruz.. yoksa rahim ağzını parçalayacak bir daha çocuk sahibi olamayacaksın dedi. Doğumhanede dikişimi aldı.. Dikişimi hatıra olarak aldım :))
Ve 1.5 cm açılman var zaten ilk ağrıda geliyorsun..biraz kanaman olabilir normal dedi. En fazla 3 gün veriyorum sana doğurmuş olursun dedi..
selam arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım gene ben kızımla ve oglumla kendimi kaybetmiş bi haldeyim o yüzden pek giremiyorum tabi bunlar güzel telaşlar çok şükür sağlıklılar biraz alışma dönemi uzun sürcek gibi kızmla bebek için köşe kapmaca oynuyoruz sevmek istiyor ama beceremiyor bebeğin canını acıtıyor gözetimimde veriyorum kucagına ama kafamı cevirmem bile yetiyor ona.melek81 dikişleirn alınmış gözün aydın inş. sağlıcakla alırsın kucagına bebeşini artık riskli haftaları atlatmış baya arkadaşımız var galiba ne güzel yakında baya kalabalık olcaz inş.yeni hamile olan varmı saftunç ne yaptı aşılaması yapılcaktı.paşam güzel haberler varmı senden.chnb ablam nasıl oldunuz.gurbetçi canım seninde az kaldı galiba Allahım hayırlısıyla kurtarsın. sibel mulbery hadi güzel haberleriniz bekliyoruz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inş başarı öykülerinizi duymak nasip olur
Kizlar adetime 3 gun var ama hamilelik belirtileri var diye gittim beta hcg yaptirdim 175,5 cikti hamileyim cok korkuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin
Chnb canim senin dogumun kacincihaftada gerceklesmisti,yatak istirahatinde miydin hep
enny , merak edip özelde msj atmıştım cvp vermiş bebeğini kaybetmiş toparlanınca gelip yazıcam dedi çok üzüldüm ne denirki baska rabbim güzel sabır versin
Keske seni teselli edicek bir sozum olabilseydi
Rabbim buyuk sabir versin.
Canim cok sagol devre oluyoruz sanirim
En içimi acıtan teselli lafıydı Gençsin bir daha olur(((((
Hadi bakalım cnm hayırlı olsun randevun ..Orçun Sezer tubaoz'un doktoruydu memnundu çok seviyor güveniyordu doktorunu çok şükür sağlıkla da tamamladı hamileliğini dikişinide o atmıştı.,İnşallah sana da şans getirsin
bir iyi bir kötü haber
umudum senin adına çok ama çok sevindim, Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
enny e gelince, benim içime doğmuştu, bıçak batıyor altımdan diye yazmıştı en son
Allah sabır versin
melek81 sen nasıl oldun yazdın mı bilmiyorum dikişler alındı mı?
saftunc sen nasılsın? var mı hamişlik belirtileri?
Evet canım devre oluyoruz.Çok istiyorum bütün arkadaşlar kalsın hemencecikte birbirimize destek olalım..haftalarımız birbirine yakın olsunda dertlerimizi paylaşalım.Arkadaşlar size diyorumm:) ellerinizi çabuk tutun.Yılmak yok.Çalışmalara devam:)
İnşallah 37 den önce gelmesin dikkat et canım şu ipi alamadım içimde kaldı...
şükür canım senin de geçecerk zor günler...
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...
ben 36 artı 4 te acil sezaryen oldum 3 cm açık olmuş.hep yattım yemeği bile yatarak yedim...
Rabbim Eyüp peygamber sabrı versin...
Hayirli olsun canim
Rabbim saglikli bir hamilelik ve kucagina alicagin gunu nasip etsin insallah.
canım herşey nasip işi bende ilk seferde kızımda hamile kalmıştım ama cennetet gittiCanim bir bakmissin arkadan senin haberini almisiz belli olmaz bizde biliyorsunuz sadece birkere evcilik oynayabilmistikama ben hergun cok agliyordum allahim nasip etti bugun bile cok agladim cok buruk bir hamileyim
ben nereyi bulrsam oraya vrcam kafaya koydm kesin eşime yaptırırım ben korkarım igneden:83::83::83:Yarasın kızına kan olsun :)) bende hamile kalınca kullanıcam sulandırıcı ama ben önceleri karnına sonra kola vurduklarını duydum genelde kalçaya mı vurulması gerekiyormuş ??
bir iyi bir kötü haber
umudum senin adına çok ama çok sevindim, Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
enny e gelince, benim içime doğmuştu, bıçak batıyor altımdan diye yazmıştı en son
Allah sabır versin
melek81 sen nasıl oldun yazdın mı bilmiyorum dikişler alındı mı?
saftunc sen nasılsın? var mı hamişlik belirtileri?
MaşallahKizlar adetime 3 gun var ama hamilelik belirtileri var diye gittim beta hcg yaptirdim 175,5 cikti hamileyim cok korkuyorum lutfen dualarinizi eksik etmeyin
Cok sagol canim valla ben ikiz cok isterdim rahim agzi yetmezligini ogrenmeden once ama simdi pek istemiyorum rahim teki tasimadi ikiyi nasil tasisin diyorum ama tabi allah nasip eder dogarsa ikiz olsun iki evladim gitti iki tane gelir belkiMaşallahCanım degerin cok guze
İkiz bile olabilir,Rabbim kucagna almayı nasip etsin
Hamilelik belirtileri sormuşsun Sağolsun dün regretede aradı oda soruyor canlarım benim şimdiiiii hamilelik belirtilerine gelirsek bulmak istesem çoook belirti var ama bunlar hamilelik belirtiside olmayabilir :) yani her ay kendini hamile zanneden biri olarak kafam karışmiş durumda mesela bugün göğüs uçlarımın sızlamasıyla uyandım zaten kasık ağrım 2.günden beri var birde dünden beri biraz biraz belim ağrıyor.Bana sorarsanız ben hamile olmadığımı düşünüyorum eğer olursamda mucize olur niyemi sperm sayımız çok azdı diğer topiklere bakıyorumda sperm yıkama sonrası 2 milyon sperm koymuşlar rahime az filan diyorlar bizim toplamda 6 milyon spermimiz vardı yıkama sonrası 330 bin kaldı ne bileyim kızlar ya kafamda denklem teorem çok ama bu olay denkleme neye bakmıyor sadece yüce yaradan OL dese olacak vakti zamanı gelmştir umarım gelmemişsede Allahın eminim bir bildiği var çünkü ben Allahın sevgili kulu olduğumu düşünürüm hep bana yakışmayanı bana hiç nasip etmedi hep yanlış yoldan döndürdü bu seferde bana en sağlıklı en hayırlı evladı vermek için bekliyor vermeyeceksede nasip etmiyor diye düşünüyorum..amaaan ne uzun yazdım dilim şişmiş öpüyorum hepinizi kızlaaaaar..
Cok sagol canim valla ben ikiz cok isterdim rahim agzi yetmezligini ogrenmeden once ama simdi pek istemiyorum rahim teki tasimadi ikiyi nasil tasisin diyorum ama tabi allah nasip eder dogarsa ikiz olsun iki evladim gitti iki tane gelir belki