- 31 Aralık 2007
- 4.827
- 23
-
- Konu Sahibi hidennisko
yaren öncelikle geçmiş olsun. Benim dusukten yaklaşik 40 gün sonra adet gördüm. Ama bittikten 10 gün sonra tekrar adet oldum. Doktoruma gittim hemen, adet duzenleyici verdi.ondan sonraki 2 adetim düzenli oldu. Ama benim de dayanilmaz kasik ağrilarim oluyor, adetten 10 gün önce falan başliyor,adet olunca kesiliyor.doktor düşük olayina bağladi ama bilmiyorum, inşallah bundan sonra olmaz ve adetlerim düzenli olur.sevgili yamurcn senin dogum sonrası adetlerin dışında ara kanamaların ne kadar oldu ve kaç ay sürdü benim 2,5ay oldu ama hala devam ediyor azar azar. Doktorum normal dedi ama devam etmesi canımı sıkıyor...başka olan arkadaşlar da varsa yazsınlar lütfen......
eda merhaba, seni o kadar merak etmistimki, simdi mesajini gorunce o kadar sevindimki anlatamam canim,guzel haberlerine cok cok sevindim. Darisi basimiza olur insallah ve insallah senin icin de hersey yolunda gider.kızlar merhaba.çok oldu bu sayfaya girmeyeli.bir çoğunuz beni hatırlayacaktır zaten.kısaca özetleyeyim.bende 20.haftada bebeğimi kaybetmiştim tabibb ki rahim ağzı yetmezliği yüzünden. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi ikizlere gebeyim. 12.haftada dikişim atıldı.şimdi 15.haftamdayım. Size şunu söylemek istiyorum.ben asla unutamam zannetmiştim o günlerimi.inanılmaz üzüldüm,yıkıldım. Ama şunu bilin ki rahminize bir kez daha bebğiniz düştüğü zaman eskiyi tamamen siliyorsunuz.bir kere şunu bilelim ki bizim problemimiz çok büyük bir problem değil.daha neleri neleri var. Benim serklajımı yapan doktorum istanbulda.ben bursadayım.doktoruma çok güveniyorum. Hakkaten insan olan bir doktorla karşılaştım.gittiğim doktor sayısını artık ben unuttum.ama hüseyin beye inanılmaz güveniyorum..iki günde bir nerdeyse onu arıyorum.hiç sorunsuz cevaplıyor.bursada da bir doktorum var ve ilginçtir ki geçen hafta öğrendim o da dikişle doğum yapmış. şunu bilin i tek bebek olduğunda dikiş atıldığı zaman hakkatten normal bir gebelik geçirebiliyorsunuz. Ben şu an ikize gebe olmama rağmen doktorumun bana söylediği dikişin atıldı artık korkma olabildiğince istirat et. Ikiz gebelik zaten başlı başına erken doğum sebebi. Ben bu nedenle tedirginim.ama size tavsiyem hiç bir şeyden korkmayın.hele hele tek gebelik olursa risk yok gibi.size tavsiyem biran önce hamile kalmaya bakın.çünkü insanı güçlü yapan tekrar anne olma duygusu.dediğim gibi ben ikiz gebelik olduğu için tedirginim yanlızca.ama bol bol yatıyorum dinleniyorum.gerekeni yaptım.bundan sonra her şey rabbime kaldı.hepinizi çok iyi anlıyorum.en kısa zamanda doğru doktoru bulun derim size.özellikle tüp bebkle uğraşanlar bu konuya daha hakimm.benim içinde dua edin.hepinizi öpüyorum.artık daha sık girebilicemmm
yaren evet acılarımız birbirine benziyor bizi bizden başka kimse anlayamaz..şu anda nelereri düşündüğümü bir bilseniz bayram geliyor..şu anda bebeğim doğsaydı...babaannesine annenanesine gidecektik...ama yine eşimle boynumuz bükük olacak..kardeşleri cocuklarına bayramlık alıp süslerken biz yine baka kalacağız..çok dokunuyor bana ...
yaren ben tam tüp bebek yapmak için hazırlık yapıyorduk....o ay kendiliğimden hamile kaldım...hiç bir sorununuz yok diyor drler sebepsiz tamamen piskolojik bizimkisi...
sevgili edamercin senin adına o kadar çok sevindimki umarım bebeklerini vakitlice ve sağlıklı bir şekilde kucağına alısın arkadaşım.o kadar güzel yazmışsınki inşallah hamileliğinde dilediğin gibi ve kolaylıkla geçip gider sen şimdi çok çok iyi ol ve bize de cesaret ver, senin başarın bizede güç versin arkadaşım:1hug:Kızlar merhaba.Çok oldu bu sayfaya girmeyeli.Bir çoğunuz beni hatırlayacaktır zaten.Kısaca özetleyeyim.Bende 20.haftada bebeğimi kaybetmiştim tabibb ki rahim ağzı yetmezliği yüzünden. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi ikizlere gebeyim. 12.haftada dikişim atıldı.şimdi 15.haftamdayım. Size şunu söylemek istiyorum.Ben asla unutamam zannetmiştim o günlerimi.inanılmaz üzüldüm,yıkıldım. ama şunu bilin ki rahminize bir kez daha bebğiniz düştüğü zaman eskiyi tamamen siliyorsunuz.Bir kere şunu bilelim ki bizim problemimiz çok büyük bir problem değil.Daha neleri neleri var. Benim serklajımı yapan doktorum istanbulda.Ben bursadayım.Doktoruma çok güveniyorum. Hakkaten insan olan bir doktorla karşılaştım.Gittiğim doktor sayısını artık ben unuttum.Ama Hüseyin Beye inanılmaz güveniyorum..İki günde bir nerdeyse onu arıyorum.Hiç sorunsuz cevaplıyor.Bursada da bir doktorum var ve ilginçtir ki geçen hafta öğrendim o da dikişle doğum yapmış. Şunu bilin i tek bebek olduğunda dikiş atıldığı zaman hakkatten normal bir gebelik geçirebiliyorsunuz. Ben şu an ikize gebe olmama rağmen doktorumun bana söylediği dikişin atıldı artık korkma olabildiğince istirat et. ikiz gebelik zaten başlı başına erken doğum sebebi. Ben bu nedenle tedirginim.Ama size tavsiyem hiç bir şeyden korkmayın.Hele hele tek gebelik olursa risk yok gibi.Size tavsiyem biran önce hamile kalmaya bakın.Çünkü insanı güçlü yapan tekrar anne olma duygusu.Dediğim gibi ben ikiz gebelik olduğu için tedirginim yanlızca.Ama bol bol yatıyorum dinleniyorum.Gerekeni yaptım.Bundan sonra her şey rabbime kaldı.Hepinizi çok iyi anlıyorum.En kısa zamanda doğru doktoru bulun derim size.Özellikle tüp bebkle uğraşanlar bu konuya daha hakimm.Benim içinde dua edin.Hepinizi öpüyorum.Artık daha sık girebilicemmm
günaydın arkadaşlar. bugün 9 da gidiyorum serklaj için. çoooooookkkkkkk korkuyorum. 10da alacaklar inş. ameliyathaneye. bende açılma filan yok ama üçüz gebelik yaşıyorum ve önlem olarak yapılıyor işlem. çok kötü hissediyorum kendimi. tüm sayfaları oluyamadım henüz ama gelince okuyacağım inş.
daha önce bebeğini kaybetmiş arkadaşlaa sabır diliyorum. çok zor bi durum mutlaka. allahım kimseye yaşatmasın. tekrar hamile kalanlara da tüm kalbimle sağlıklı hamilelikler diliyorum. hayırlısıyla sorunsuz kucaklarına alsınlar bebeklerini inş. bebek sahibi olmak isteyenlere de allahım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inn.
nolur bana dua edin. benim durumum başlı başına risk zaten. boşa kürek sallıyormuşum gibi hissediyorum bazen. inşallah rabbim acı yaşatmasın.