- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.681
canım kendini hazır hissetmiyorsan biraz daha bekle.çünkü serklajdan sonraki süreç de çok zor ve yıpratıcı geçiyor heran stresli oluyorsun bebeğime birşey olmasın diye.dediğin gibi serklajdan sonra düğüne de gidemezsin 1-2 ay daha bekle bence.
inş hakkında hayırlısı olur."geçmiş tarih oluyor , gelecek ise bir bilmece.sen anı yaşamaya bak"
allah en doğru zamanda sağlıcakla evladına kavuşmayı nasip etsin.yaşı sorun yapma canım.artık insanlar okudukları,çalıştıkları için anca vakit bulabiliyorlar.ben de 30 um.allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
Evet merracim hic hazir hissetmiyorum ama iste yas olayindan dolayi vakit kaybetmekte istemiyorum birde hemen tutmayacagi tutar iste bunlari dusunmekten anida pek yasayamiyorum bu aralar yine moralim cok bozuk birde benim olay belki hatirlarsin kasim sonu gibi olmustu tam 4 ay oldu yani doktor nisanda birakin dedi iste benimde bu hafta yumurtlama donemi bakalim artik yarina kadar karar vericem hayirlisiysa dogacaksa tutsun birdaha ayni acilari yasamayalim benimle ayni anda hamile bir arkadas vardi aramizda 2,5 ay vardi geziyor tozuyor hergun biryerde keske oyle hamile olabilseydim biz gezmeyi birak dogacakmi acaba bebegimiz diyoruz