-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.441
bade cam duan icin sagol gurbetci canm insaallh sekern normale doner sikma canini diytle halloluyo ne guzel esinle birliktesn keske esim yanmda olsa ns verse yerdm bide onun hasretini cekiyorm annemlrde kaliyorm 15tatilde gorussmstk simdi yine gelebildi 2gun kalack nappim bebegm icin katlaniyorz su kasilmalr bitsn raziyim napim
merra canm nidiltm sabah etki etmiyomu ne anlamadm paranoyk olacm karnima bakiyorm sert degil ama top gibi anlamadm bebegmde cok harektli bugun kasilmayi bi turlu tam anlamiiyrm vami yokmu anlamadm hayrlisyla 28i gecp rahtlask
kizlar sekerim yine yuksek cikmis
1. Saatt 192 2. saat 142 3.saat 92 olmus diyet demis c.evindeki dr ozgur beye fakslamis esim bakalim o ne diyecek...
Kizlar kac kilo aldiniz????
serklajım oldu şimdilik iyiyim sadece karnımda bir bolan varmış gibi hissedıyorum normal mı bilmiyorum
daha önceki serklajımla kıyasladığım da arada çok fark var hangısı normalı bilemıyorum
dr hiçbir ilaç vermedı ne ağrı kesıcı nede enfeksıyon için gerek yokmuş
shoulder teknığıyle yapacak dedı hemşire hanım ama dr a sormadım serklaj ipimi gördüm sıyah çok ince değil kalnda değildi
simdilik tesellim dr kendıne güvenıyor olması benıde rahatlatıyor
3 hafta sonra kontrole gelin dedı çok geç dedım değil o zaman göreyım dedı
Metal ablacim saol bu sayfayi masa ustune kisa yol olarak kopyaladim kaybolmasin diye bende aynen boyle besleniyorum yanliz beyaz ekmek yiyorum tek fark bu..
serklajım oldu şimdilik iyiyim sadece karnımda bir bolan varmış gibi hissedıyorum normal mı bilmiyorum
daha önceki serklajımla kıyasladığım da arada çok fark var hangısı normalı bilemıyorum
shoulder teknığıyle yapacak dedı hemşire hanım ama dr a sormadım serklaj ipimi gördüm sıyah çok ince değil kalnda değildi
Canım büyük geçmiş olsun. Rabim sağlıkla zamanında kucağına alıp yetiştirmeyi nasip etsin. Günlerin su gibi akıp geçsin.serklajım oldu şimdilik iyiyim sadece karnımda bir bolan varmış gibi hissedıyorum normal mı bilmiyorum
Hayirli cumalar kizlar :)
Pasam kardesim kendini harab etmisin yine(
Sana dua etmeleri iyi olmus:)
Mulbery,merry cnm ben bu gun itibariyle 27+3 oldum tam 10/5 kilo almisim benim sonum hic iyi degil valla.doguma 20 ile giderim fiyorum(
ama olsun yavrumla buyuyoruz:))
Merra cnm yemeye calis bende yamliz yiyorum hatta misafir geldiginde onlar masada sohbet ede ede yiyiyorlar bense yattigim yerden onlara baka baka sonra kizim tekmeliyo yemege devam der gibi:))
Metal ablacim sizede gecmis olsun..
Chnb ablacim sen nasilsin ardo nasil:))
mumu geçmiş olsun caım..iyi olmana cok sevindimmmmserklajım oldu şimdilik iyiyim sadece karnımda bir bolan varmış gibi hissedıyorum normal mı bilmiyorum
kızlar dün akşam hapların hepsini(5 tane ) birden içtim 2 saat sonra fenalaştım. bütün vücüdüm uyuştu halsiz gibi, gözlerim çift görmeye başladı bulanıklaştı yattığım yerden kalkamadım başım döndü eşimi zor aradım evde değildi o da hemen seval hanımı aradı.
seval hanım progesteron bazı hastalarda böyle etki yapıyor demiş yatsın uyusun yarın hapları azaltsın demiş o ne demek bilmiyorum... ama telefona hemen çıkması sevindirdi beni...
bende bugün 2 saat arayla içiyorum progesteronuda yatarken iççem bakalım gene yapçakmı...
bide haftaya cuma gebelik testi yapçam kanda ama çok merak ediyorum sabırsızım.
inş cnm hayırlısıylaHayırlı uğurlu olsun canım..Allahım 40 haftaya kadar gitmeni nasip etsin.shirodkar tekniğiyle yaptı demek..Ağrın sızın oldumu ameliyattan sonra?Kanaman lekelenmen falan?Önceki serklajın mc donald usulümüydü canım?Çok fark var demişsin..Ne tür farklar var?
geçmiş olsun mumu...
Allahım 38-40 lı haftalara ulaştırsın inşallahhhhhh...
ağrın sızın varmı ,kanama falan oldumu????
bende merak ediyorum benimki ne tekniği acaba??
Canım büyük geçmiş olsun. Rabim sağlıkla zamanında kucağına alıp yetiştirmeyi nasip etsin. Günlerin su gibi akıp geçsin.
mumudihaba
geçmiş olsun cnm...
daha öncede seklaj yaptırmışsın o zaman sorun neydi önceki gebeliğinde kayıp oldu merak ettim.
kızlar dün akşam hapların hepsini(5 tane ) birden içtim 2 saat sonra fenalaştım. bütün vücüdüm uyuştu halsiz gibi, gözlerim çift görmeye başladı bulanıklaştı yattığım yerden kalkamadım başım döndü eşimi zor aradım evde değildi o da hemen seval hanımı aradı.
seval hanım progesteron bazı hastalarda böyle etki yapıyor demiş yatsın uyusun yarın hapları azaltsın demiş o ne demek bilmiyorum... ama telefona hemen çıkması sevindirdi beni...
bende bugün 2 saat arayla içiyorum progesteronuda yatarken iççem bakalım gene yapçakmı...
bide haftaya cuma gebelik testi yapçam kanda ama çok merak ediyorum sabırsızım.
sorun r.a.y dı ama bebeğim 16 haftada rahımı yırtarak düştü 4.gebeliğim ve halen anne olmak için mücadele edıyorum
hayırlısıyla takdırde varsa olsun inş
inş cnm hayırlısıyla
adet sacısı gibi ağrım oldu kanamam da ayağı kalktığımda oldu ve sonrasıbda çok sıddetlı olmadığında lekelenme tarzında olduğunda normal dedı benımde öyle oldu
önceki serklajım neydı bilmiyorum özer bey söylememişti bende teknığı olduğunu bilmedğim için sormamıştım
ilk serklajımdan sonra üç gün yataktan kalmadım surgu verılmiştı ve pikeyi üzerıme örtememişlerdı iniltimden ablamların da benle beraber ağladıklarını hatırlıyorum kanamam o zaman şar dıye boşalmıştı çok kotkmuştum
bırde bursalı arkadaşlar bahar hastanesını de eledım gıdılcek hastane değil guya özel dünya para verıyorsun rezillik çabası
sanki ssk benı yatırıyorlar dört yataklı bır odaya yatarmıyım tabı çıngar çıkardım çok saçma hastane
Bende serklajımda hiç ağrı hissetmemiştim..Hatta ameliyat olduğumu bile anlamamıştım.Bazı arkadaşların çok ağrısı oluyor...Neye göre değişiyor acaba.
Hafif atlatmışsın Allahın izniyle..Lekelenmende durur yakında inşallah..Enfeksiyon için Antibiyotik niye vermedi acaba..Çıldırtçak bu doktorlar beni.4 yataklı odamı var bahar hastanesinde...2de değil 4 kişilik..şaştım kaldım..Hiç bir özel hastanede olmaması gerekiyor diye biliyorum..Hayırlısı arkadaşım..Rabbime emanet gidiyoruz..İnşallah bu sefer yüzün gülecek.
Hepsini birden niye içtin arkadaşım.O yüzden olmuştur büyük ihtimal..Sen daha önce progesteron kullanmadınmı hiç?Ozaman yapmışmıydı böyle bişey?Kaç tane içiyorsun günde ve kaç mg?
inş cnm hayırlısıyla
adet sacısı gibi ağrım oldu kanamam da ayağı kalktığımda oldu ve sonrasıbda çok sıddetlı olmadığında lekelenme tarzında olduğunda normal dedı benımde öyle oldu
önceki serklajım neydı bilmiyorum özer bey söylememişti bende teknığı olduğunu bilmedğim için sormamıştım
ilk serklajımdan sonra üç gün yataktan kalmadım surgu verılmiştı ve pikeyi üzerıme örtememişlerdı iniltimden ablamların da benle beraber ağladıklarını hatırlıyorum kanamam o zaman şar dıye boşalmıştı çok kotkmuştum
bırde bursalı arkadaşlar bahar hastanesını de eledım gıdılcek hastane değil guya özel dünya para verıyorsun rezillik çabası
sanki ssk benı yatırıyorlar dört yataklı bır odaya yatarmıyım tabı çıngar çıkardım çok saçma hastane
Bende serklajımda hiç ağrı hissetmemiştim..Hatta ameliyat olduğumu bile anlamamıştım.Bazı arkadaşların çok ağrısı oluyor...Neye göre değişiyor acaba.
Hafif atlatmışsın Allahın izniyle..Lekelenmende durur yakında inşallah..Enfeksiyon için Antibiyotik niye vermedi acaba..Çıldırtçak bu doktorlar beni.4 yataklı odamı var bahar hastanesinde...2de değil 4 kişilik..şaştım kaldım..Hiç bir özel hastanede olmaması gerekiyor diye biliyorum..Hayırlısı arkadaşım..Rabbime emanet gidiyoruz..İnşallah bu sefer yüzün gülecek.
bade sendemi serklaj oldun önceden aaaa bilmiyodum...
peki senin serklaj varsa ona rağmen düşmesinin sbebi neydi. yoksa sen geç mi serklaj olmuştun hatırlayamadım anlattıysanda..