-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.461
kasilmam gecmedi yada ben oyle hissettm idrar kulturunu sormaya gitmsti annem bende serum istedm evde takilsn istedm esim yanmda olsn istiyorm zaten iki gun gorusecz insaallah serumn faydasi olur
nasıl yani çok şaaşırdımmm. öyle dikiş varken ahim yırtılma riskidemi var....
bunun sebebi neymiş ama bir sebebi olmalı... sürekli yatmıyormuydun...
ya çoook zor ya bizde böyle sınanıyoruz işte...
bu 5.gebeliğin o zaman canım benim içimde ümit var sana karşı bu sefer olacak gibi geliyo neden bilmem çok güçlü hissediyorum. inşallah kucağınada alırsın zamanında...
hayır 4.gebeliğim yırtılmanın sebebı enfeksıyon olabılırmış
bjrde bu dr um halı kayarsa ayağının altından rahım yırtılır dedı açılma olur
çalışıyorum eve geldim yemek yedim sonra dedim unuturum şimdi bunları ne olcakki mmery o kadar ilaç içiyo...
aman bugun kademelendirdim eşim çok korktu bide uzakta...
200mg günde 1 tane
onun hesabını anlattı seval hanım...
28 gün adet görüyormuş gibi düşünüyosun sondan 3 gün çıkartıyosun sonra geriye doğru 10 gün geliyosun belirlenen o gün progesterona başlıyosun 10 gün boyunca 1 tane içiyosun sonra son 3 günü bekliyosun adetin 29.günü test yapıyosun...
ama ben 26.günü kanda yapçam çatlarım yoksa...
Mumu cnm gecmis olsun artik gun sayma sirasi:))
Benim serklajdan sonra pembe leke geldi bi gun sonra gecti cnm ne antibiyotik nede baska bisey verdi sadece serklaj sonrasi agrim vardi agri kesici igne yin dedi dr o kadar cnm
..
Merry cnm darisi size olsun insallah:))
Kizlar dr aradi sadece ilk saat yuksek cikmis diyete gerek yok dedi cok sevindim ..
Dedim aksam 6,8 arasinda kasilmam oluyor dedim magnezyumu uce cikar dedi ..
Bende hemen bi tane ictim du bakalim nasil olucak eger iyi olursa sizde denersiniz :))
kasilmam gecmedi yada ben oyle hissettm idrar kulturunu sormaya gitmsti annem bende serum istedm evde takilsn istedm esim yanmda olsn istiyorm zaten iki gun gorusecz insaallah serumn faydasi olur
sen serklaj olduğunda senın dr çok kızmıştımMumu cnm gecmis olsun artik gun sayma sirasi:))
Benim serklajdan sonra pembe leke geldi bi gun sonra gecti cnm ne antibiyotik nede baska bisey verdi sadece serklaj sonrasi agrim vardi agri kesici igne yin dedi dr o kadar cnm
:))
canım geçmiş olsun inş 38-40ları görürsün sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin
çalışıyorum eve geldim yemek yedim sonra dedim unuturum şimdi bunları ne olcakki mmery o kadar ilaç içiyo...
aman bugun kademelendirdim eşim çok korktu bide uzakta...
200mg günde 1 tane
onun hesabını anlattı seval hanım...
28 gün adet görüyormuş gibi düşünüyosun sondan 3 gün çıkartıyosun sonra geriye doğru 10 gün geliyosun belirlenen o gün progesterona başlıyosun 10 gün boyunca 1 tane içiyosun sonra son 3 günü bekliyosun adetin 29.günü test yapıyosun...
ama ben 26.günü kanda yapçam çatlarım yoksa...
Chnb nerelerde acaba?Hiç yazmadı?Gözlerimiz arıyor :)
Mumu cnm valla hala uc haftada bir cagiriyor ama gun geciyor sukur :))
Sem sakin kalkma ben merdiven cikmamistim sandalyeyle cikardilar hos hala oyle ama ..
11 gun sonra banyo yapmistim ben bide magnezyumu ikiye cikardi dikisten sonra..
..