- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.421
demek 28e giriyorsun..insallah 38haftayıda görürüs hep beraber.
ay sizleri görünce cok seviniyorum umutlanıyorum...
[/QUOTE][
Afiyet bal sifa oosun insallah , amin merracim ,
QUOTE=merra1;29477073]Sağol canım haklısın.hurmayı bende duydum umreye giden tanıdıklara sipariz ettim yeni geldi şifa niyetine diyip bikaç tane yiyiyorum.inş hep birlikte sorunsuz olarak atlatırız şu süreci ve zamanında kavuşuruz bebişlere
Aekadaslar saat 20:30 gibi MUMUDIBAHA aradi.
serklaji olmus 3-4 saatlik bir dinlenme sonrasi evine donmus.
Insallah rabbim saglikla ilk once 28 daha sonrada 38 li haftalaea saglikla gelmesini ve evladina kavusmasini nasip eder.
Eminim kendiside musait olunca yazacaktir ama haber vermek iatedim.
Hay Allah razı olsun senden. Rabbim tez zamanda seninde güzel haberlerini buradan verdiğin günü nasip etsin. Merak ediyordum. Bu gün oğlanın kontrolü vardı tüm gün İstanbul da idik. Çok yorulmuşuz. Kuzum 3 adet aşıda oldu. Huzursuz Anca uyudu.
Munudihaba
Canım büyük geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla günlerin su gibi akıp geçtiği bi hamilelik getirirsin. Zamanında sağlıklı yavrunu kucağına alıp yetiştirdiğin günleri göstersin.
Hayirli cumalar kizlar :)
Pasam kardesim kendini harab etmisin yine(
Sana dua etmeleri iyi olmus:)
Mulbery,merry cnm ben bu gun itibariyle 27+3 oldum tam 10/5 kilo almisim benim sonum hic iyi degil valla.doguma 20 ile giderim fiyorum(
ama olsun yavrumla buyuyoruz:))
Merra cnm yemeye calis bende yamliz yiyorum hatta misafir geldiginde onlar masada sohbet ede ede yiyiyorlar bense yattigim yerden onlara baka baka sonra kizim tekmeliyo yemege devam der gibi:))
Metal ablacim sizede gecmis olsun..
Chnb ablacim sen nasilsin ardo nasil:))
bu arada şuan 5 hap kullanıyorum ya...
folibol,apikobal,asprin, elevit,progesteron
artık miğdem bulanıyo hepsini birlikte içiyorum zararı olurmu bilmiyorum...
şu folidoce varmış ya folikasit+b12 onu içeyimmi diye sorcam doktora apikobal çok pis kokuyo
elevittede b12 var zaten...
Masallah hasan basrimize burdaki dr artik korkma diyorlar ama ben bebegim kuveze girsin istemiyorum bebegimi kucagima alip cikmak istiyor hastaneden ama rabbim buyuk onunda eksikligini vermesin :))Sanada hayırlı cumalar canım.
Maşallah BarekAllah 28 olmana az kaldı. Rabbimîn izniyle bundan sonrası daha kolay geçecektir.
Ye güzelim ye. Zaman güzel besleyip kuzuları kilo aldırma devri. İnan ikisinizde yaşamış biri olarak söylüyorum. İki oğlum arasında doğduklarında 600 gr fark vardı. Kilosu daha yüksek olan Rabbim de izniylr çok daha kısa sürede kendini toparladı.
kizlar sekerim yine yuksek cikmis
1. Saatt 192 2. saat 142 3.saat 92 olmus diyet demis c.evindeki dr ozgur beye fakslamis esim bakalim o ne diyecek...