- 11 Mayıs 2011
- 2.962
- 962
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.481
canim cikardk serumu ya takack kimse yok kolum balon gibi olms yanls takmasalr biswy olmuyodu 500luk bitmk uzereydi zaten yeter herhalde rahtladm sayilr karnimi ellememem lazim biiyorm ama korkudn bakiyorm ahhhh keske esim yanimda olsada yapsa ben annemlrde kaliyorm canm esimle degilm ki zaten cok cesartsszdr kan sulandiriciyi ogren vur dedm kabul etmedi karnm normal yuvarlk ve buyuklte ama nedense icim bi turlu raht degl aslinda kasilma cok olunca sik sik idrara cikardm simdi hic cikmadm bu bile rahtlamam icin bir sebep ama iste...
asos canm aslinda sola dogru donunce geciyo gibi oluyoda ben raht durmuyorm kasilma varda ben yok gibi davraniyorm diyip tekrar duzgn oturp karnimi yoklayp bosyere canmi skiyorm
dün ikinci kata çıktım bile dr bugün ve yarın dikkat et sonrasında normal hayatına dönebilirsin dedı sanki normal yaşamımız var
folbiol , mide bulantısı için ilaç içiyorum vede hıbor iğne oluyorum o kadar ne vıtamın nede kalsıyom ne magnezyum vermedi
hayırlısı inş güzel günler yasarız
Hayirli cumalar kizlar :)
Pasam kardesim kendini harab etmisin yine(
Sana dua etmeleri iyi olmus:)
Mulbery,merry cnm ben bu gun itibariyle 27+3 oldum tam 10/5 kilo almisim benim sonum hic iyi degil valla.doguma 20 ile giderim fiyorum(
ama olsun yavrumla buyuyoruz:))
Merra cnm yemeye calis bende yamliz yiyorum hatta misafir geldiginde onlar masada sohbet ede ede yiyiyorlar bense yattigim yerden onlara baka baka sonra kizim tekmeliyo yemege devam der gibi:))
Metal ablacim sizede gecmis olsun..
Chnb ablacim sen nasilsin ardo nasil:))
Melek 18 canım yoğurt sütten daha iyi..Kendini kötü hissetmene hiç gerek yok..Maaşallah bütün hamile arkadaşlarım hepiniz çok güzel besleniyorsunuz..Daha ne olsun..
Gurbetçi canım sen bu şeker meselesininde üstesinden gelirsin Allahın izniyle.Ne badireler atlattın arkadaşım.
Merracım,Efulim ve diğer hamile arkadaşlarım Allah size güç kuvvet versin,dayanma gücü versin..Rabbimin izniyle haftalaınız ilerliyor..28 lere geldiniz..38 lerede geleceksiniz inanıyorum..
Bu mubarek cuma günü Allahım hepimizin dualarını kabul etsin geri çevirmesin inşallah.Çocukları olan arkadaşlarıma sağlık sıhhat mutluluk versin..Hamile arkadaşlarıma zamanında doğum yapmayı nasip etsin..Hamilelik isteyen bütün arkadaşlarımada tez zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin.AMİN..
serklajım oldu şimdilik iyiyim sadece karnımda bir bolan varmış gibi hissedıyorum normal mı bilmiyorum
daha önceki serklajımla kıyasladığım da arada çok fark var hangısı normalı bilemıyorum
dr hiçbir ilaç vermedı ne ağrı kesıcı nede enfeksıyon için gerek yokmuş
shoulder teknığıyle yapacak dedı hemşire hanım ama dr a sormadım serklaj ipimi gördüm sıyah çok ince değil kalnda değildi
simdilik tesellim dr kendıne güvenıyor olması benıde rahatlatıyor
3 hafta sonra kontrole gelin dedı çok geç dedım değil o zaman göreyım dedı
canım kaç haftalıksın sen
kasılma için hapın yok mu ki ,endol fitil falan
öyle serumu eve veriyorlarmıymış şaşırdım..
Chnb nerelerde acaba?Hiç yazmadı?Gözlerimiz arıyor :)
ay benden cok mu yasıcaksın bakim sen
şakqa bi yana benimde içimden geçti bi baktım sen yazmıssın bile
bade canm ne zaman kasilmam kesilse hayatm normale donse raht davraniyorm surekli yatagm serili oturuyrm sol yanima donuyorm sirt ustu surekli yatamiyorm mide yanmam cok oluyo banyoyuda kasilmalarm baslamadn once raht raht yapiyordm simdi 15dkda ayakta arada oturark yapiyorm ymegidw yatagimn yanina sehpa koydk oturark yiyorm
burcm canm cok sukur haftm iyide riskli iste evet cok pinpirkliym boyle olunca kendimede bebegmede zarar veriyom aklimi basima almaliyim aslinda
chnb efulime ayakta banyo yapma enfeksiyon kaparsın demişsinya.. ben oturunca enfeksiyon olur sanardım.
ayaktayken neden acaba:44:
bu arada geziyormussun bol bol oh sefan olsun
Hayirli cumalar kizlar :)
Pasam kardesim kendini harab etmisin yine(
Sana dua etmeleri iyi olmus:)
Mulbery,merry cnm ben bu gun itibariyle 27+3 oldum tam 10/5 kilo almisim benim sonum hic iyi degil valla.doguma 20 ile giderim fiyorum(
ama olsun yavrumla buyuyoruz:))
Merra cnm yemeye calis bende yamliz yiyorum hatta misafir geldiginde onlar masada sohbet ede ede yiyiyorlar bense yattigim yerden onlara baka baka sonra kizim tekmeliyo yemege devam der gibi:))
Metal ablacim sizede gecmis olsun..
Chnb ablacim sen nasilsin ardo nasil:))
Burçim :) bukadar mı ilac . Sen bide benim içtiklerini görsen yaşlı insanlar gibi bir çanta yaptım . Kendime .sayiyim mı ?
Eutrox
Glukofen 2 kez
Progestan 2 kez
Magnezyum 3 kez
Coraspin
Clexan
Progestan igne hafta 1
Benoxol
Calsiyum
Demir
Folbiol
Advil hft 2.3
Duphalac iki gunde bir
Vallahi dahada vardır da unutmuş olabilirliğim aa bide 3 hft bir zitromaks
Ama sana biliyormusun bilmem coraspini yemekten hemen sonra alırsan miden ağrımaz yada bulanmaz
Şifa olsun allahımın izniyle arkadasım hepimize :)
kızlar ben geldim anca gelebildim ama işler bitti bende bittim yarın kınamız var kaynımın 7 kınaya gidicem cicilerimi giyipsabahleyin eşimin dayısının kızının çeyizi gidicek erkek evine sabah 9 orda olmam lazım kına saatine yetişmesi lazım malesef ordan gelicem eve üstümü degiştiricem kınaya gidicem kınadan gelicek yemek fazlı var evdede birşey yok b saate işleirn bitersebir müddet kaynama gitmeyi düşünmüyorm bu aralar çok gördük birbirimizineyse nerde kalmıştık akşama aparatif ne yapsam ya kınaya gidenlerin bazıları yani halan halamın kızı onun kızı ve bazı kişiler misafirim olcak akşam nevresimlerim temiz elhamdrillah artık koyn koyna yatarızsabah kahvaltı fazlı var onada erken kalkıcam pazar sabahı biraz yrmd ediydim emme oda yok gene paşagün yorulucam pazartesi hazırlık yapıcam yemek ve çayın yanına tuzl tatlı krabiye yapıcem kek yapıcem akşamı dayımlara gidicez ümreden geldiler gidemedim ablamın dügünü o bu derken salı annemi almaya gidicem ablama işşallah çarşamba annem gdierse dayımlara gidicez 2 çuval gözleme açılıcak dolmalar sütlaçlar gene isyana baglıcaz perşembe dügün yemegi var cma kına cmartesi muhtemelen pazarım olr pazar 3 ve 6 arası nikah işallah pazartesi rahatım annemin hastane işleri olmazsa tabi anlıcagınız sanki başbakanım her iş bana bakıyorbugün aşağıya doğru çok fazla basınç hissediyorum,kasılmam az şükür.allahım evlatlarımızı koru bize onların güzelliklerini göster
efulim canım nidilat içiyormusun,kasılmam çok olunca 3 saatte bir alıyorum rahatlatıyor
gurbetçi çok almamışsın canım amaaaaan tek derdimiz kilolar olsun,yeterki evlatlarımız sağlıklı olsun
paşam topiğimizin hamarat kızı seni okuyunca için gidiyor kalkıp temizlik yapasım geliyor:) Allah sanada senin gibi hamarat hayırlı kız veya gelin versin yadaaaa her ikisini versin inş.
feryalcim mumudan haber getirmişsin sağol.inş 38-40 ları görür güzel bir hamilelik geçirir.darısı isteyen tüm arkadaşların başına
metal hasan basriye geçmiş olsun kıyamam aşı olmuş nasıl ağlamıştır.sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar inş.
umarım herkes iyidir.Allahım günlerimiz su gibi akıp gitsin vee 38-40 ları görelim hayırlısıyla
rabbim emeklerinin karşılıgını versin işallah daların seninleserklajım oldu şimdilik iyiyim sadece karnımda bir bolan varmış gibi hissedıyorum normal mı bilmiyorum
daha önceki serklajımla kıyasladığım da arada çok fark var hangısı normalı bilemıyorum
dr hiçbir ilaç vermedı ne ağrı kesıcı nede enfeksıyon için gerek yokmuş
shoulder teknığıyle yapacak dedı hemşire hanım ama dr a sormadım serklaj ipimi gördüm sıyah çok ince değil kalnda değildi
simdilik tesellim dr kendıne güvenıyor olması benıde rahatlatıyor
3 hafta sonra kontrole gelin dedı çok geç dedım değil o zaman göreyım dedı