- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.261
canım aradım şimdi ön görüşme ücretsiz çarşamba saat 10:30 da randevum var...
ama hafta içi saat 10-16 arasıymış sadece muayene saatleri başka zaman seval hanım burda olmaz dedi...
biran aklıma şu geldi
cemilbey pazar hariç hergün saat 21:00 a kadar hasta bakıyor çok tercih ediliyor demekki... bu niye bu kadar az çalışıyor ya çok hasta tercih etmiyor yada hızlı hızlı muayene edip geçiyor...
çok sinirim bozuldu doktor seçmek çok zor ya....
ne yapıcam ben.....
canım benim keyfim olsa ne komigimde zaman işte olmuyor bende 2 kere çatlatma ignesi oldm olmadı malesef ama alalh işte dogal yolla kaldım
o ilaçtan bende kullandım ama tık yokbebek tedavisine okadar para harcadımki inan kollarım dolardı paralarla allahım hepimize sabır versin işşallah ne diyim sen ne yap biliyormusun akıl veriyimde dinle beni
eşine daya havuç synu sperm kalitesini çogaltır keçi boynznu içir elinde kaşıkla eşim önde ben arkada çock gibi hadi ama keçi boynznu ye derdiki hayatım acaı ama ss bakıyım o kaşık biticek derdim hepgeçen dedimki gene bebege vesile olunca havuç syuna başlamak gerek keçi boynz almakk gerek eşimde deidki vallahi al atarım çöpe dedi kız yaparmı yapar he adamda sorn yokki sorn bende pko var bende yumurta çok bende ama yumurtalarımda tık yok diyorum bakın annecim ben sizlere ne hediyeler alıcemm hadi çatlayın bakıyım dediysemde çatlamadılar
kornmayı işşallah nisanda kesin bırakıyorm eşim bekle diyor bildigi birşey var biraz maddiyattan attık bebem allahım kimseyi muhtaç etmesin kimseye ne diyim
kızlar şan bir manzara var karşımda sormayın paşamda köpügümde uyyor ay ne şekerler birde bebeleri olsa ne ka iyi olcek annem diyorki sizleri bekliyor bu kşlar diyor birde köpükle aynı anne dogurmuşuz
Canım cemil beyin sekreteri son gittiğimde değişmişti önceki acilse bağlıyordu önemli degilse yarım saat sonra ara sorayım diyordu şimdiki sekreterini bilmiyorum istersen Cemil beye gittiğinde sekreterin yaptigni soyle size nasil ulasagni sor okadar imkansız degil ulaşmak ben size cepden ulaşamıyorum dediğimde burdan ulaşabilirsin sekreter bağlar demişti,benim 5 ayda ara ara lekenmelrim olmistu hepsinde ulaşmıştım yoksa kafayı yerdimkızlar seval hanıma doktorsitesinden böyle yazdım
"doktor hanım ben aradığımda doktoruma ulaşamıyorum açmıyor msj yazıyorum dönmüyor şuan gebelik yok ama gebelik olunca ben ne yapıcam size gelsem size direk ulaşabilirmiyim her rahatsızlandığımda ... 3 gebelik kaybım var birtek mthfr677 heterezigot çıktı... 2.trimiser de kayıplarım. sizce gebelik öncesi kan sulandırıcı kullanmalımıyım. bu ay klomen kullanıyorum..."
doktorun cvb: " kliniğimize gelebilirseniz hem düşük tedavi programına alırız hem de takiplerinizi yaparız. istediğiniz zaman ulaşma kısmında sorun olmaz. "
BANA BİR AKIL VERİN CEMİL BEYİN APTAL SEKRETERİ BENİ UYUZ EDİYO ÇOK PARAGÖZ...
SEVAL HANIM İÇİN SOĞUK DİYORLAR BEN ONDAN BİRAZ TEDİRGİNİM... AMA ARADIĞIMDA AÇARSA TELEFONU BENİMLE İLGİLENİRSE NEDEN OLMASIN HEM BAYAN İSTİYORDUM HEP BİLMİYORUM YAAA OFFFFFFF...
canım görüşme dedigin muayeneye giriyormubilgin varmı
Canım cemil beyin sekreteri son gittiğimde değişmişti önceki acilse bağlıyordu önemli degilse yarım saat sonra ara sorayım diyordu şimdiki sekreterini bilmiyorum istersen Cemil beye gittiğinde sekreterin yaptigni soyle size nasil ulasagni sor okadar imkansız degil ulaşmak ben size cepden ulaşamıyorum dediğimde burdan ulaşabilirsin sekreter bağlar demişti,benim 5 ayda ara ara lekenmelrim olmistu hepsinde ulaşmıştım yoksa kafayı yerdim
ne diyim rabbim mayanı bek etsincanım bende de adet düzensizliği var pko var diyorum doktorlara araştırmalarıma göre, sende yok diyorlar. yumurtlama olmuyo 42 günü buluyor adetim diyorum olabilir bazen diyorlar. ilk adetimden beri böyle hormon tahlillerim düzgün. bende doktora gittim yumurtlama varmı diye yaptırayım dedim yücel karamanda o da klomene başlayalım diye ısrar etti. bende kırmadım.. bakalım artık...
yok girmiyor sordum..sadece tüm tahlillerini gösteriyorsun herşeyi getirin demiş sitesinde...
ücret vermiycem...
Evet en son gittigimde öyle bı kadin vardi oncesinde genc bı bayan vardi telde yardımcı oluyordu,eğer Cemil beye devam etceksen mutlaka sekreterin yaptigni soyle,hemşirenin vazifesinide Cemil bey yapıyor ikili testimi orda yaptırdım kanı Cemil bey almıştı ben hiç rahatsız olmadım bundan,mesai saatleri dısında cepden ulaşmak dahada kolay,surekli aynı teli kullanıyor ben mesai dısında başka bı tel kullanır diye düşünmüştüm yok bayramada bile ulaşmıştım tabi sen bilirsin icine sinmiyorsa başka bı doktor bak doktorundan emin olursan hamilelik sürecin daha rahat gecersekreter yaşlı bir kadın ordayken çok iyi ama telefonda buraya gel muayene ol (para ver!) deyip duruyo... ben orada bir hemşire olmamasınada takıldım. o yaşlı kadının orda ne işi var Allah aşkına ...
bide mesai saaatleri dışında kötü olursan cepten ulaşamayacaksın o zaman. ben arda beyi gece 5 te aradım gerçi rahatsız oldu ama adam açtı telefonu ben cemil beyi akşam 10 gibi aradım beni meşkul yaptı arkasından 2-3 kere aradım açmadı msj gönderdim dönmedi çok moralim bozuldu...
Bence sevin canım sana demiştik Kültür'de cikmayabilir diye ben de tahlilde çıktı kültür istedi doktorum kültür verdikten sonra adını hatırlamıyorum tek kullanımımı ilaç varya manora sase mı neydi onu iç demişti kültür temiz çıktı gerisini kurcalamadim,kültürü nasil verdigni hatırlamıyorumKizlr benim idrar kulturmde bakteri urememstr diyo sevineymmi uzuleymmi anlamadm madem bir sorun yok niye idrar tahlilinde israrla 100 cikiyo aslinda sevinrn ama ben idrar tahlilinni yanls verdm galba yanls verdigm icin cikmsms olur mu yoksa cikmayada biliyomu idrarn ortasini degilde hepsini vermstmde kultr yaptrn arkadslr yardmci olrsa sevinirm bide kasilmalr ve nidilt hakkinda konusmudunz bende nidilt kullaniyorm surekli degl kasilma olunca ama pek faydali gelmedi bana metal canm bencede endol faydali dun ksrnm yumusack oldu kadilma falanda olmadi ama mahvetti beni resmen felc gibi oldm doktoru aradm gece olabilr gecmzse serum taktr dedi 5saat sonra gecti
Bu arada gecende konstk hatta ben soyledm norml diye ama bugn bebegnharektleri cok az sizdede hals devam ediyomu
Evet en son gittigimde öyle bı kadin vardi oncesinde genc bı bayan vardi telde yardımcı oluyordu,eğer Cemil beye devam etceksen mutlaka sekreterin yaptigni soyle,hemşirenin vazifesinide Cemil bey yapıyor ikili testimi orda yaptırdım kanı Cemil bey almıştı ben hiç rahatsız olmadım bundan,mesai saatleri dısında cepden ulaşmak dahada kolay,surekli aynı teli kullanıyor ben mesai dısında başka bı tel kullanır diye düşünmüştüm yok bayramada bile ulaşmıştım tabi sen bilirsin icine sinmiyorsa başka bı doktor bak doktorundan emin olursan hamilelik sürecin daha rahat gecer
Hatırladığım kadarıyla edaecrin dikişe rağmen ikizlerini kaybetmişti daha sonra dikisle tek bebek doğurmuştu Nursi'nin dökülemez Cemil bey diye hatırlıyorum almina çınarda İstanbul dısında bı doktordu adını hatırlamıyorum
mavişim var kızya canım ben mesai saatinde aradım kadın görüştürmedi
buraya gel muayene ol diyor illaki
sonra dedim mesai saatinden sonra arayayım görüşeyim aradım meşkul yaptı msjıma bile dönmedi inan çok üzüldüm dudağımda o gece uçuk çıktı çok ağladım.
şimdi istiyorum hala cemil beye gideyim ama tereddütlerim var...
seval hanıma çarşamba günü gidicem. ama mseval hanımda içime sinmeyen bişeyler var çözemedim...
öffff
bana bir doktorr bulunnnn kızlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hem şevkatli olsun
hem bilgili
hem benim durumumda tecrübeli
hem paragözsüz :)
hem her aradığımda bana cvb veren mantıklı yönlendiren
birde ben bir doktordan o ultrasona bakarken bismillah diyenini duymadım :?
birazda inançlı olsun!
size sipariş veriyorum!
Zaten bitit ilaçlar artık kendi kendimeyim:))
He ya regreteye de dedim bu bade o kadar sigorta parası ödedi bir gelmedi istanbula:))
Merhabalar, bu folik asit olarak ben folidoce adlı ilacı kullanıyorum onda ayrıca b12 de var miktarı biraaz az sanırım ama 2mcg kadar. yinede b12 takviyesi var bilginize olsun. Ayrtıca birde pıtılaşma ile ilgili konuşuyorrsunuz bende de mthfrA1298 olan heterazigot, 4 kadın doğumcu, 2 genetikçi ile konuştum hiç bir ilaca gerek yok folik asit hariç dediler, bu pıhtılaşma insanların çoğunda varmış sizin dediğiniz gibi homozigotluk yada faktör V lieden ve protrombin olan daha önemliymiş folik asitte omurga gelişimi içinmiş işte.
Ama ben meraktan Protein S ve C ye baktırdım S düşük çıktı ama bunu benden hiç bir doktor istememişti ben kendim baktırdım. İşte iğne kullanmayı bu gerektirir mi acaba?
bana hamile kal ondan sonra bakıcaz dedi...
ama protein s de düşüktü tekrar yaptırdım normal çıktı
bu ay klomen kullandım cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum cumartesi akşam ve pazar sabah ilişki oldu ayıptır söylemesi bu akşamda olcak... ama aynı görev gibi çok sinir bozucu yaa...
yinede bebek heyecanı bile güzel inşallah ikiz olmaz doktor ikiz ihtimalide var hiç olmayabilirde dedi...
Banada Arda beyi tarif ediyormuşsunuz gibi geldi,o da usg bakarken besmele çekerek başlıyormuş,doktor mevzusu hassas bı konu Rabbim icine sindircek doktr çıkarsın karsına sevval Hanım'a git ondan sonra değerlendir belki gorusunce icine sinerya canım ben mesai saatinde aradım kadın görüştürmedi
buraya gel muayene ol diyor illaki
sonra dedim mesai saatinden sonra arayayım görüşeyim aradım meşkul yaptı msjıma bile dönmedi inan çok üzüldüm dudağımda o gece uçuk çıktı çok ağladım.
şimdi istiyorum hala cemil beye gideyim ama tereddütlerim var...
seval hanıma çarşamba günü gidicem. ama mseval hanımda içime sinmeyen bişeyler var çözemedim...
öffff
bana bir doktorr bulunnnn kızlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hem şevkatli olsun
hem bilgili
hem benim durumumda tecrübeli
hem paragözsüz :)
hem her aradığımda bana cvb veren mantıklı yönlendiren
birde ben bir doktordan o ultrasona bakarken bismillah diyenini duymadım :?
birazda inançlı olsun!
size sipariş veriyorum!
kızlar seval hanıma doktorsitesinden böyle yazdım
"doktor hanım ben aradığımda doktoruma ulaşamıyorum açmıyor msj yazıyorum dönmüyor şuan gebelik yok ama gebelik olunca ben ne yapıcam size gelsem size direk ulaşabilirmiyim her rahatsızlandığımda ... 3 gebelik kaybım var birtek mthfr677 heterezigot çıktı... 2.trimiser de kayıplarım. sizce gebelik öncesi kan sulandırıcı kullanmalımıyım. bu ay klomen kullanıyorum..."
doktorun cvb: " kliniğimize gelebilirseniz hem düşük tedavi programına alırız hem de takiplerinizi yaparız. istediğiniz zaman ulaşma kısmında sorun olmaz. "
BANA BİR AKIL VERİN CEMİL BEYİN APTAL SEKRETERİ BENİ UYUZ EDİYO ÇOK PARAGÖZ...
SEVAL HANIM İÇİN SOĞUK DİYORLAR BEN ONDAN BİRAZ TEDİRGİNİM... AMA ARADIĞIMDA AÇARSA TELEFONU BENİMLE İLGİLENİRSE NEDEN OLMASIN HEM BAYAN İSTİYORDUM HEP BİLMİYORUM YAAA OFFFFFFF...
canım aradım şimdi ön görüşme ücretsiz çarşamba saat 10:30 da randevum var...
ama hafta içi saat 10-16 arasıymış sadece muayene saatleri başka zaman seval hanım burda olmaz dedi...
biran aklıma şu geldi
cemilbey pazar hariç hergün saat 21:00 a kadar hasta bakıyor çok tercih ediliyor demekki... bu niye bu kadar az çalışıyor ya çok hasta tercih etmiyor yada hızlı hızlı muayene edip geçiyor...
çok sinirim bozuldu doktor seçmek çok zor ya....
ne yapıcam ben.....
insan yazdıgına gülermi bbe yarılıcam şimdi gülmekten aman