Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım benim de akıntım oluyor dr. kokusuz olursa,sarı ve bayaz,şeffafsa korkma dedi,koyu kahve,yeşilimsiyse hemen ara demişti
birde bebek büyüdükçe akıntın artabilir korkma demişti.ben de nerdeyse saat başı çamaşır değiştiriyorum ıslaklı da iyi değil. biraz nemlendimi hemen değiştiriyorum

paşam azmine hayran kaldım canım.maşallah
evlatlarına en kısa zamanda kavuşursun inş. nisanda iş başı :) hadi hayırlısı
herşey çok güzel olacak ben inanıyorum

doğru söylüyosun bizler normal doğuma daha yatkınmışız ama benim belim sorunlu hem fıtık var hemde kuyruk sokumuma yakın disklerde oynamalar var hamile kalmadan önce öğrendim ama tedaviye başlayamadan hamile kaldım daha önceki kontrollerde MR sonuçlarını tahlilleri istemişti onları görünce sıkıntıya girmeye gerek yok dedi aslında normal doğumdan yana benim doktorumda

Çok haklısın canım..İnsan bazı şeyleri kabullendikten sonra vücut ve ruh sukünete eriyor..Sonrasındada herşey sırasıyla gerçekleşiyor..
Sen bizi hiiiiiiiiç bırakma..Bayılıyorum yazdıklarına..Hep bişeyler öğreniyorum senden ve burdaki diğer arkadaşlardan..Allahım ne kadar bilgi tomurcuğu olduk biz topik olarak:)

paşam azmine hayran kaldım canım.maşallah
evlatlarına en kısa zamanda kavuşursun inş. nisanda iş başı :) hadi hayırlısı
herşey çok güzel olacak ben inanıyorum

sagol canım benim inan bir kilolu bayan için çok zor vermesi heleki çocuklugundan oluncaçockkek ne lakabım vardı sorma sayıyım sana etlik kurbanlık lokumöyle işte teyzemin eşi lokumum diye severdi bu sene gördü beni lokumlktan çıkmısın dedibende kürdanım diye sev dedim allahım işşallah emeklerimin karşılıgını vericek ben inanıyorum inan dün o yazdıkalrı yazraken sanki o güne döndüm çok agladım hıçkırıklarımı drdramadım eşim geldi gördü halimi koştm sarıldım adam ne oldgunda anlamadı ne old gene dedi demem gerek kalmadı anladı zaten sonra nasihatlar zn konşmalar yaptı bende ögrenci gibi dinledim ama ben inanıyorm yaradan benimde yüzmü güldürücekk rabbim ban acısında evlatlarımla mükafatlandırsın işşallah bu hafta çok trafigim var malum dügün telaşemiz var :18::18:bakalım neler olucek
günaydın kızlar ne var ne yok biri ban ses versin

Maaşallah kızına annesi..Kilosuda çok güzel..Allahım sağlıklıca kucaklamayıda nasip etsin..Amin.sezeryanla doğum yapmanın özel bir sebebi varmı?

Sen niyetine gir canım Rabbim rızkını ve kolaylığını verecektir.

Sen niyetine gir canım Rabbim rızkını ve kolaylığını verecektir.

işşallah canım benim bende kahvaltıyı yeni yaptım eşim evde kaynanam gidicem kaynımın ütülenicekleri varmış onları ütülücem kızlar eve geç girerim haberiniz olsn rabbim evlatlarımızı bizlere bagışlasın işşallah daların ssizlerle darısı benim gibi gariplere işşallah nisanda bebeg vesile olnca hemen hamile kalırım duanızı üstünüzden eksik etmeyin ben kaçtım işlerim çok dügün hazırlıgı yapıcez buıgün:18::18:

[

Masallah sibel cok sevindim insallah allah bizlere de o haftalari gostersin , ,, benim haftaya hastaneye yatisim olacak , ciger gelistiriciler vurulacak , bebek asagi vurdugunda bile korkuyorum artik buyuyor tabi ,hayirlisi insallah , merra 1 in sorusunu ben de merak ediyorum ama riskimizden dolayi sezeryan gibi anlasiliyor sanki ..

QUOTE=sibel_duru;29421753]Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı günler olsun dün kontrolümüz vardı köfte dudaklı kızımı gördüm 2549 olmuş kilosu boyuda 46 cm anneside 76 kiloya kadar çıkmış bi sorun olmazsa 37+4 de sezeryanla alıcaklar tabi benim dikişler dayanırsa artık iyice gerilmiş söylediğine göre zaten ayağa kalktığım anda resmen hissediyorum dikişi Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimize[/QUOTE]

merhaba kizlar umarim herkes iyidir bizim birazcik sıkıntilarimizz var dun 7 kez siddetli kasilmmam oldu 4 tanesi 1 saat icinde idi sonra ki saat 2 kez ondan sonrada 1kez daha oldu ve aralarda daha hafif 3-4 kasilmam daha oldu hep yattigim halde birde yatmasam ne olur cok merak ediyorum hayirlisi

senin sağlığın için en doğrusuna kara vermiştir mutlaka doktorun.inş çok güzel ve kolay bir doğum olur tabi zamanında ve yavrucağını sağlıkla kucaklarsın

[/QUOTE]

canım sen neden yatıyorsun hastaneye kasılman mı var hangi ilaçları kullanıyorsun

kizlar kasilmalardan dolayi dr umu aradim dr dunki 7 kasilmanin cok oldugunu soyledi ve telefonda eczaneden hemen nidilat aldir dedi 6 saatte bir ic dedi icindekileri okuma bile kafani karistirma dedi bugun henuz 3 kez kasilmam oldu cok korkuyorum hapi almak istemiyorum icimden hic gelmiyo dr hapa ragmen 3den cok olursa persembe gel hemen ciger gelistirici igneyi vuralim dedi cok korkuyorum aslinda ne yapacagimi bilmiyorum boyle agri varmi yokmu bakmadan ne biliyim akilverin kizlar ne yapacagimi sasirdim

Ben prolton depot igne yarim doz ve ferrosanol demir hapi disinda baska bisi kullanmiyorum merra , ciger gelisticiler vurulacak o sirada da takip kontrol yapilacak sanirim en son kontrolde soylendi

canım sen neden yatıyorsun hastaneye kasılman mı var hangi ilaçları kullanıyorsun[/QUOTE]

canım dr unu aradınmı kasılmalarını söyledin mi.bir saatte 4den fazla olması iyi değil demişti ama senin azalmış düzensiz olması iyi.sen hangi ilaçları kullanıyorsun kasılma için birşey vermişmiydi dr.inş kasılmaların devamı gelmez bir sıkıntı olmaz ve evladını zamanında sağlıklı birşekilde kucaklarsın.

canım bende hastanete yattığımdan beri kullanıyorum 3 saatte bir alıyordun şimdi 6 saatte bire indirdim zararları vardır elbet her ilaçta olduğu gibi ama faydasını gördüm kasılmalarım azaldı fakat bende adet sancısı gibi sancı oluyor ona etki etmedi.

[/QUOTE]

haftamız aynı sayılır benim kasılmalarım var ona rağmen ciğer geliştiriciden hiç bahsetmiyor doktorum ben de unuttum sormayı.kaç doz yapılacak acaba

[Evet ayni sayiliriz , belki daha riskliyse benim ondan demis olabilir bana ama sormakta fayda var tabi , inan kac doz olacak ve kac gun kalirim hic bilmiyorum ama duruma gore yazmaya calisirim sana gelismeleri , simdi sabirla yatisi bekliyorum .

QUOTE=merra1;29428594][/QUOTE]

haftamız aynı sayılır benim kasılmalarım var ona rağmen ciğer geliştiriciden hiç bahsetmiyor doktorum ben de unuttum sormayı.kaç doz yapılacak acaba[/QUOTE]

merracim bende hic agri sizi olmuyor kasilma oldugu anda karnimin sekli degisiyor ve garip bir agirlik oluyor karnimda... magnorm gunde 1 tane pruluton depot 500 luk haftada 2 idi haftada 1 e dusurdu elevit gyno ferrosonal var birde bilmiyorum korkuyorum dr persembeye kadar yokum dedi takip et persembe beni ara mutlaka dedi ararim kasilmalarim coksa hastaneye gider nst ye girerim sanci falan cikarsa o zaman icerim nidilati..allahim sen koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…