- 12 Ocak 2009
- 396
- 50
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.801
Canim saglikli bi sekilde AtlAtirsiniz umarim bu zor gunleri de,sende serklaj var miydi
Sen çok şükür 33 gelmişin cok şükür . Ben hamile kalınca bende akinti problemi başlıyor anlamadım ya simdinntibiotikte kullanıyorum yok geçmiyor vajina girişim akıntıyla kapanmış şeffaf gözüküyor . Alınca sari anlamadım valla ya burdan akıntısı olanlara sesleniyorum Allah rızası icin vajinalarini bir kontrol etsinler akinti yoğunluğu varmi yanapicagimi şaşırdım yani insallah kötü birşeyim yoktur gec kalinmamistir . offfff offff bir cocuk doğuracam bitmedi yani bir gunüm rahat geçmedi. Millet pislikte doğurur ben bukadar kontrol , ayrı wc . Aman o aman bu birşeyi beceremedim :..( nefret ettim kendimden . Soruyorum size annelerinizden kackere kultur alındı , ense kalınlığımı vardı , hunı kalp atışı dinlerlermiş , Annem son hft evi boya yapmış , kayınvalidem patates toplarken bahçesinden doğuruyormuş . Ben ben yatakta yediğim önümde yemediğim arkamda bir türlü sorunum bitmiyor. Anlamadım ben bu ısı ?
bu arada herkese günaydınlar dün bebeğime gitmiştim kusmaları ve gazı oldugu için anne sütünü kesmişler serumla beslemeye başladılar cerrahlar gelip baktılar midesinden ultrason çektirdik herşey normal çıktı.akşam kan istediler bulmak ne zormuş bide prematüre olunca çok inceliyolar.gece bi yarısı geldim eve bugün tekrar gidecem kısmetse artık 1 saat falan zaman geciriyoruz beraber.
bu arada herkese günaydınlar dün bebeğime gitmiştim kusmaları ve gazı oldugu için anne sütünü kesmişler serumla beslemeye başladılar cerrahlar gelip baktılar midesinden ultrason çektirdik herşey normal çıktı.akşam kan istediler bulmak ne zormuş bide prematüre olunca çok inceliyolar.gece bi yarısı geldim eve bugün tekrar gidecem kısmetse artık 1 saat falan zaman geciriyoruz beraber.
oyyyy kıyamam ben ona hasta mı olmuş çooooook geçmiş olsun Allah şifa versin Emirimize
Âmin insallah,cok saolunGeçmiş olsun canım. Rabb'im şifa versin.
Canım doncegni pek sanmıyorum bana hiç donmedi bende bı kere mesaj attım donmedim,sekreterine acil deyince bağladı,malesef ulaşması zor ben basta Ulaşım zorlug yasadım sonra bı formül buldum çalışmadığı saatlerde ulaşması daha kolay bı kere bayramda aradım hemen acmıştı cok şaşırmıştım
canım sakın şu şöyle yaparak dogurmuş bu böyle olmuş diye sıkma canını kim ne derse desin boşver sen çektiğini biliyosun ben dogum yapmadan 15 gün önce kaynım yatıp durma doguramayan o coxgugu hareket et biraz diyordu pamuk ipliğiyle baglı deil ya abartıyosun dedi baş şimdi yine ben bilirim cektiğimi sakın kafana takıp canını sıkma bizi bizden başkası anlamaz
chnb cnm bır yakınım ilk tup bebek demenessınde ikizlere pozitıf sonuç aldı sonra r,a,y olduğunu anladı ve dikiş uyguladı
dıkışten sonra ona gıtmedıler 26 haftalık sancılarını durduramadı burdakı dr murat erdemır doğum yapmak gerek başka yapılacak yok dedi
üç ay kuvöz den sonra şimdi gayet iyiler bebekler bizede çok çok tavsıye ettıler o yuzden bu dr tercıh ettık
anlamıyorum benmı sansızım çok sey istemıyorum şımarık ve kaprislide değilim
amerıkan hastanesıne gıttık üç kez negatıf sonuç
mustafa bahcecıye gıttk yıne aynı sonuç
10 yıl aynı dr gıt gıt yıne sonuç aynı
kaybettiğim umudumu mu zamanımı yoksa maddıyatımı
devlet hastanelerınden korkuyorum özel hastanelere parayedırmek istemiyorum ahhh ne yapsam ama gıden yıne para olsun gerısı boş
delikanlı gibi konuşan delikanli bir dr istıyorum
bırde nasıl araştıracağım nasıl dikiş konusunda basarıl olduğunu bu dr un
Chnb, hastayiz pazar sabah emir hapsurarak uyandı hiriltisida var,bugün bendede bı kırgınlık var galiba emirden gecti eşimde öyle,saglik ocagna götürdüm sık sık emzir dedi hiriltisida burnundanmis bol bol temizle dedi,kaç gündür huzursuz oldug icin emirle ilgileniyorum arada gecmise bakmaya çalışıyorum kaç gündür ev islerinede yetişemiyorum valla bugün yemeg bile zor yaptım
happy kelebekcim gozun aydin canim ne guzel haber bunlar
ben bugun hastaneye yatis yapiyorum kizlar serum takarlarsa pek yazamayabilirim ama girerim bakarim tefriciyeyide okuyunca yazarim
Adet oldum yine!!!Öpüyorum hepiniziiii
Merhaba arkadaşlar.
Eylülgülü geçmiş olsun canım.İnşallah sıkıntınızı biran önce atlatırsınız.Mumucuğum umarım iyi bir dr bulursun.Canını sıkma ne olur.Evet heppykelebek çok pozitif ve çok güçlü bir kadın,ayrıca savaşçı.Ben bu topikteki kadınların hepsinin savaşçı ve güçlü olduğunu düşünüyorum.Pozitifliğe gelince malesef her zaman iyimser olamıyoruz.Muhammed'de annesi gibi savaşçı.Maşallah iyi direniyor eminim yakında hepsini atlatacak ve ailesi ile mutlu mesut yaşayacak inşallah.Gurbetçi bugün taburcu oluyormuş geçmiş olsun inşallah bundan sonra benzer sorunlar yaşamaz.
Benim kan ve idrar tahlili sonuçlarım çıktı.Kan değerlerim normalmiş.Kan hapına filan gerek görmedi.Zaten çok ilaç kullandırmama taraftarı.Bu beni biraz endişelendiriyor ama dr çok ilgili ona güveniyorum.Söylediklerini yapmaya çalışıyorum.inşallah bir sıkıntıyla karşılaşmayız.İdrar yolu enfeksiyonu çıktı.Tek kullanımlık suda eritilerek alınan bir ilaç yazmış aldık.Akşam kullanacağım.Eşime yine bol su içsin demiş.İçiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu için yapabileceğim başka bir şey var mı?Çok korkuyorduk enfesiyondan çıktı.Umarım ilerlemez