- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.821
cnm samimiyetle bana yol göstermek yardımcı olmak istediğinizin farkındayım
annem babam vefat ettı buradakı ablamlar yaşlı benden bır buyuk ablam yurt dışında diğerı başka sehırde yegenlerım var herkezın okula gıden çocukları
ist eşimin teyzesı hıç görmedım benım amca çocuklarım var tanımıyorum bile
su zamana kadar harcadığımız paranın mıktarını düşünmüyoruz bıle ama
gıttık ist bır ıkı gun neyse sonrasında benım yanımda eşim bile kalamaz onunda ne babası var nede burda kardeşi kendi işin olunca takip etmek zorundasın ipin ucu kaçtımı gidiyor
bız tatıllerımızı bile bahar aylarında yaparız işler yazın yoğun olduğu için
şimdi benim enjeksıyonuma da bırşey yapılmıyor yalçın kimyada murat erdemırde hamile olunca anlaşılır dediler eeeeee hamileyim yapılan bırsey yok
sofıka sevket yılmaz araştırma hastanesı oraya mı bı gıtsem hem bıze daha yakın
orayı da hıç bılmıyorum guvenmıyorum ınan gece çok düşündüm uludağ ünivertesı ne mı gıtsem burdamı bır dr bulsam zübeyde hanım doğum evımı olsa
RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA İŞLERİMİZİ HAYIRLISIYLA TAMAMLA
annem babam vefat ettı buradakı ablamlar yaşlı benden bır buyuk ablam yurt dışında diğerı başka sehırde yegenlerım var herkezın okula gıden çocukları
ist eşimin teyzesı hıç görmedım benım amca çocuklarım var tanımıyorum bile
su zamana kadar harcadığımız paranın mıktarını düşünmüyoruz bıle ama
gıttık ist bır ıkı gun neyse sonrasında benım yanımda eşim bile kalamaz onunda ne babası var nede burda kardeşi kendi işin olunca takip etmek zorundasın ipin ucu kaçtımı gidiyor
bız tatıllerımızı bile bahar aylarında yaparız işler yazın yoğun olduğu için
şimdi benim enjeksıyonuma da bırşey yapılmıyor yalçın kimyada murat erdemırde hamile olunca anlaşılır dediler eeeeee hamileyim yapılan bırsey yok
sofıka sevket yılmaz araştırma hastanesı oraya mı bı gıtsem hem bıze daha yakın
orayı da hıç bılmıyorum guvenmıyorum ınan gece çok düşündüm uludağ ünivertesı ne mı gıtsem burdamı bır dr bulsam zübeyde hanım doğum evımı olsa
RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA İŞLERİMİZİ HAYIRLISIYLA TAMAMLA