- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.781
meryy süper 6 ay doldu. mart kedilere uğur getirdiği gibi sana da getirsin:))
Canım Cemil beyi 12.30-13.00arasi ara ben hep o saatlerde ulaşırsın öğleden sonra hasta almaya başlıyor acil olmadan bağlamıyorlarkeşke daha önce söyleseydin chnb....
gerçekten klomenle hamile kaldım diyelim söylemek zorundamıyım sanki ama ben dürüst olmak istedim...
cemil bey i kaç kere aradım açmadı meşkul yaptı bir ara...
sonra durumuanlatan msj yazdım dönmedi... çoküzüldüm...
ben cemil beye hamileykende ulaşamam o zaman ne yapıcam ya....
hele o sekreteri gel muayene ol öyle sorablirsin diyor. herkes paranın derdine düşmüş lanet olsun dedirttiler bana artık...
burcim hani 200 dü 400 de nesi demedin mi?
mthfr ler de ilginç. biz zavallı hastalar ne yapacağız kime inanacağız((
inşallah bacım beni dualarında unutmuyorsun dmi
ben cok inanıorum senin temiz kalbine
Canım Cemil beyi 12.30-13.00arasi ara ben hep o saatlerde ulaşırsın öğleden sonra hasta almaya başlıyor acil olmadan bağlamıyorlar
dedim tabi ama lafları evirip çevirip beni yıldırdılar yani yalan dolanla benden bu parayı aldılarya şok oldum o an çıktım ordan sokakta ağladım.
klomenin zararı varmıdır chnb bu ilaçtan korkuyorum açıkçası...
Chnb, hastayiz pazar sabah emir hapsurarak uyandı hiriltisida var,bugün bendede bı kırgınlık var galiba emirden gecti eşimde öyle,saglik ocagna götürdüm sık sık emzir dedi hiriltisida burnundanmis bol bol temizle dedi,kaç gündür huzursuz oldug icin emirle ilgileniyorum arada gecmise bakmaya çalışıyorum kaç gündür ev islerinede yetişemiyorum valla bugün yemeg bile zor yaptım
canım Arda bey i eşin neden istemedi?
bende ona baslayacagım ama merak ettim bak simdi
Saol canım damlası vardi zaten 3 gündür kullanıyorum,dogum yaptığımda doktor yazmıştı reçetesinecanım yumurtlamana yardımcı olmuyor mu klomen ben bir kere yarım kullanıp bıraktım....
geçmiş olsun canım...
burnna damla verdi mi?
Adet oldum yine!!!Öpüyorum hepiniziiii
Canım doncegni pek sanmıyorum bana hiç donmedi bende bı kere mesaj attım donmedim,sekreterine acil deyince bağladı,malesef ulaşması zor ben basta Ulaşım zorlug yasadım sonra bı formül buldum çalışmadığı saatlerde ulaşması daha kolay bı kere bayramda aradım hemen acmıştı cok şaşırmıştımsaat 9a kadar bekledim arka arkaya aradım meşkul yaptı sonrada geri aramadı.
msj çektim dönmedi
artık aramam
klomeni kullancam ama korkuyorum boş gebelik yapar yada genetik bozukluk falan diye he bide ikiz riski var...
merra
canım paşam aradı okumuş 190:))
okadar yognlkta okdmki heryer bir yerde genede pes etmedim bugün mamazlarıma başladım allah şükür kazalarada evvabil namazınıda başladım sabahta işşallah namaz aklakıcam kuşlkta kılıcam tespihlerimede başlıcam bundan sonra ibadetime devam edicem yaradandan isticem anneme gidicem yarın o çagırdı bakıyım sizler ne yaptınız diye girdim çok yoryldm vallahi çok üşüdüm ya hasta olmasam iyi bugün burnumu çeke çeke bir oldm :2::2:cumartesi gene ordayım iş var hafta içide temizlik var gelin haftaya cmartesi çeyizi sericek oraya gidicez ikramlıklar yapılıcak ev tenmizlenicek kaynımın jkıyafetleri var ütülenicek allahım çok yorlcam hangi arada bebeg vesile olocamki ben ya ben giidyimde yatıyım halen üşüyorm bu vucud yorgunluguyklada nasıl yatıcaksam sabah erken kalkıcam eşimile çıkıcam anneme gidicem kendinize iyi bakın grbetimle konuştm durm çok iyiymiş yarın taburcuymş haberini zolsn 2.5 cm rahim boy iyi deyip durmuşlar gözümde uyk akıyor sonra görüşmek üzere bebeler
Chnb, hastayiz pazar sabah emir hapsurarak uyandı hiriltisida var,bugün bendede bı kırgınlık var galiba emirden gecti eşimde öyle,saglik ocagna götürdüm sık sık emzir dedi hiriltisida burnundanmis bol bol temizle dedi,kaç gündür huzursuz oldug icin emirle ilgileniyorum arada gecmise bakmaya çalışıyorum kaç gündür ev islerinede yetişemiyorum valla bugün yemeg bile zor yaptım
evet canım 10gün sonra son adet ve sonra calısmalar baslasın:119:
aslında sigorta sürem bugün itibariyle doldu ama son adeti gecirmem gerekmiş.
evet adetin 2.günü gidip takiplere baslayacagım
doktorumda dedi elimizden ne gelıosa yapalım bu sefer diye.
evet canım mart mart diye diye getirdim mart ı....
zaman ne de cabuk geciyor aslında hiç gecmez sanarken.
bundan sonrası hayırlısı olsun insallah
ben aslında Aile tıp ta gölcükte Veysel bey e gidiyordum.
sonra dedim İzmit e Konak a gideyim orda Kazım bey e gittim ama bende pkos troid ve adet düzensizligi teshislerime aynı ilaçları verdi baska yapacak sey yok dedi yani burdaki dr.mun dedigi seyin aynını.
öle olunca burdaki doktorum Veysel bey e devam ettim hamile kaldım.
aslında dr.umu cok seviyorum rahatca herseyimi anlatıyorum kızımı kaybettigimde 2 kere aklıma esince gittim agladım agladım adam da beni dinledi:) hemde evime 100mt ötede poliklinigi..
ben de adet olmadım dedim ya bugün oldum dememi bekliyormuş...
Arkadaşlar benim sancı ve kanamaları sanki banyo etkiliyor gibi geliyor. Geçen haftaki kanamadan sonra 10 gündür banyo yapmıyordum dün banyo yaptım bugün sancı başladı. Genellikle banyo, sancı ardından kanama oluyor ama inşallah öyle birşey olmaz. Banyoyu ılık ve çabuk yapıyorum ama yine de...
Ayrıca bendeki sancı adet sancısı gibi ama özellikle bel, böbrek sırt, mide ve karın ağrısı şeklinde başlıyor. Karın bölgesi daha az ağrıyor. Ardından kanama, sizlerde de böyle şeyler oluyor mu? Bende periyodik olarak karın sertleşmesi vs olmuyor. Gerçi doğum sancısı da adet sancısının biraz daha fazlasıydı ama bilemiyorum