- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.841
Allah yardımcın olsun canım
sende dikkat et kendine olur mu
çok stres yapıpı kafana da takma
aynı durum bende de olmuştu
ben lansinohu doğumdan önce kullanmaya başlamıştım
her akşam yatmadan önce sürüyordum
bir süre sonra o sarı kabuk gibi şeyler kendiliğinden döküldü, tabi bebişim emerken yara olmasını engelleyemedim buraya tekrar yazayım, yara olduktan sonra garmastan merhem bana çoooook iyi geldi
ayrıca o kabukların kanalı tıkayacağını zannetmem bebek zaten ağzıyla yumuşatıp dökecektir o kabukları
Allah yardımcın olsun canım
sende dikkat et kendine olur mu
çok stres yapıpı kafana da takma
aynı durum bende de olmuştu
ben lansinohu doğumdan önce kullanmaya başlamıştım
her akşam yatmadan önce sürüyordum
bir süre sonra o sarı kabuk gibi şeyler kendiliğinden döküldü, tabi bebişim emerken yara olmasını engelleyemedim buraya tekrar yazayım, yara olduktan sonra garmastan merhem bana çoooook iyi geldi
ayrıca o kabukların kanalı tıkayacağını zannetmem bebek zaten ağzıyla yumuşatıp dökecektir o kabukları
bende bi ara öyle düşündüm ama nasip kısmet.. ..
ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım.2 bebeğimi kaybettim.bundada serklaj ve istirahat var...
bazısı banda eskidenşöyleydi böyleydi,onun şusu bunun busu anlatıyor...
bende diyorumki kimse kendisi böyle olmayı istemez..ben neler çekiyorum..evden çıkmayıp yatmak kolaymı,bide kzıım var benim.
sancım ağrım oluıyor kolaymı..ibide cabası kaybetme korkusu yaşıyorum hergün...
ben bunları yaşadığım için mutlumu oluyorum sanki...
herkesin sınavı farklı..allahım böyle nasip etmiş..maddi maneevi yıpranıyoruz..
inşallah bukadar çabalıyorum allaım kucağıma almayı nasip eder...
sende takma kafana..üzme kendini yapçak bişi yok..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın..korkularımızdan emin eylesin hepimizi
hep aklımdasınız canım..dua ediyorum hep..
inşallah Muhammedimiz toparlayacak..çok güçlü bir bebek o sende öylesin...
allah yardımcınız olsun inşallah
bende de oluşmuş canım..yağ sürerken bakıyorum hep ama ellemeye korkuyorum dediğin gibi bişeyi tetiklerse diye..
kızımda varmıydı hatırlayamadım şimdi..
kendi kendine dökülüyorlar..ben zorlamıyorum..banyo sonrası yada yağ sürdükten sonra kum gibi düşüyor elime bazıları..
temizlenir onlar..ama yinede istersen sor doktoruna..banada yaz burdan
inşallah 4 hafta daha sabreder kuzucuğun canım..ilaçları ihmal etme..
inşallah 38 haftalarıda görücez...
bende 34 ü geçsem rahatlıcam sanki..az kaldı
kanama önemli ama enfeksıyon ve serklaj ve sonrasını düşünüyorum
RABBIM NEYLERSE GUZEL EYLER İNŞ HERŞEY ÇOK ÇOK GÜZEL OLACAK HERKEZLER İÇİN
canım cok zor bir karar senin için..Esim 2.cocuk fikrine korkudan soguk bakiyo artikilkinde 13.haftada serklaj olmustum,32.haftadan 39 a kadar sadece wc e gitmek uzere kalktim onun disinda hep yatmistim,sukur cocugum saglikli dogdu.4 ay evvel kardes yapmak istedik,8.haftada kalbi durdu ve kurtaj,kan pihtilasma testi yapilldi ve bu gebelik boyunca hergun igne kullanmam gerektigi ortaya cikti.hem igneli hem serklajli olcak bu gebelik.cok korkuyorum,igne ve serklajdan degil,ya erken dogarsa diye korkuyom,bi de calisiyom zaten 32. Once devamli istirahat da yapamam,kafam cook bulAndi,esim 9 ay igne ile psikolojin de bozulur,sukur bi cocugumuz var kendimizi riske atmayalim diyo
hastaneden mrb kizlar oglumu gordum secdeye yaymis gibi uzanmis pasam yuzunu gostermedi :) serum taktilar yatiyoruz
rabbim acısını gmöstermesin işşallah canım benimbu arada herkese günaydınlar dün bebeğime gitmiştim kusmaları ve gazı oldugu için anne sütünü kesmişler serumla beslemeye başladılar cerrahlar gelip baktılar midesinden ultrason çektirdik herşey normal çıktı.akşam kan istediler bulmak ne zormuş bide prematüre olunca çok inceliyolar.gece bi yarısı geldim eve bugün tekrar gidecem kısmetse artık 1 saat falan zaman geciriyoruz beraber.
ben dün seni aradım ne andım bilemesin açmadın diyecanlar bu gun hamd olsun evimdeyim su 3 haftayi atltsaydim rahatlardim insallah dualariniz icin cok saolun pek gjremiyorum kusura bakmayin telime ulasamiyanlar dun gece hastaneye yattigim icin sarj aletini almamistim yanima o yuzden sarjim bitmisti allaha emanet olun dualarinizi eksik etmeyin..
sen gel bana ben sana dogma kadar bakarım söz bilirim acısını çaresizligincnm samimiyetle bana yol göstermek yardımcı olmak istediğinizin farkındayım
annem babam vefat ettı buradakı ablamlar yaşlı benden bır buyuk ablam yurt dışında diğerı başka sehırde yegenlerım var herkezın okula gıden çocukları
ist eşimin teyzesı hıç görmedım benım amca çocuklarım var tanımıyorum bile
su zamana kadar harcadığımız paranın mıktarını düşünmüyoruz bıle ama
gıttık ist bır ıkı gun neyse sonrasında benım yanımda eşim bile kalamaz onunda ne babası var nede burda kardeşi kendi işin olunca takip etmek zorundasın ipin ucu kaçtımı gidiyor
bız tatıllerımızı bile bahar aylarında yaparız işler yazın yoğun olduğu için
şimdi benim enjeksıyonuma da bırşey yapılmıyor yalçın kimyada murat erdemırde hamile olunca anlaşılır dediler eeeeee hamileyim yapılan bırsey yok
sofıka sevket yılmaz araştırma hastanesı oraya mı bı gıtsem hem bıze daha yakın
orayı da hıç bılmıyorum guvenmıyorum ınan gece çok düşündüm uludağ ünivertesı ne mı gıtsem burdamı bır dr bulsam zübeyde hanım doğum evımı olsa
rabbim kolaylaştır zorlaştırma işlerimizi hayırlısıyla tamamla
merhaba arkadaşlar inşallah iyidir herkes dünden beri kasıklarımda ve belimde çok ağrı vardı bu sabah doktoru aradım çağırdı hemen nst ye bağladılar benim cadı 38-40 haftaları beklemicekmiş sanırım 4 hafta daha tutmamız lazım dedi preparı 2 saatte bir alıcam yine rahim atmaya çalışıyo preparı yiyince vazgeçiyo dedi doktor şimdi doğsada yaşar ama uğraştırır diyo inşallah en azında 4 hafta daha bekler 38-40ı aramıcam artık
sevilayyy nasılsın arkadasım seni gördgüm ii oldu
bebegin kız mı erkekmi?
sanırım listede bilgi eksikligin vardı aklıma geldi hemen sorayım dedim
pardon canım hatlar karıştı onu mulbery e yazmıştım:)
sen kremi ne zaman kullanmaya başladın hatırlıyor musun canım.bir de doktorun mu tavsiye etmişti öncesinde krem kullanabileceğini
aspirini kestım kan sulandırıcı iğneyi iki günde bır oluyorum
kanamam kahverengıne döndü
gürkan uncuyamı bı gıtsem dıye düşünüyorum
feryal dedı bulent kayhan aklımın bır köşesinde ne yapayım offffff ne yapacağım
canım ben 7 sene tedaviye gitim olması o ay sogan kürü yaptım old ama rahimde sorunu olan varsa yapmasın rahimi inceltiyor deniyor biline dene derim benGünaydın arkadaşlar,belirttiim gibi adet oldum ama sevindim çnkü dzenli adet oluyorum günü gününe ve birde ben bu ay çörekotu bal tarçın yapmıştım ondanmı bilmiyorum belkide 1 ay önce tp bebek yaptırdıım için inanılmaz güzel kanamam oluyor hatırlarsanız kanamalarımın azlıından bahseder ve daha önce yaşadıım rahim içi yapışıklıın yeniden tekrarlamasından korkardım ama şimdi böle kanamam olunca sevindim doğrusu,soğan kürü yapsammı diye sormuştum bir şeyler yazdınızmı göremedim ama düşncelerinizi çok önemsiyorum biliniz,hepinizi çoook öpyorum,sevgilerimle
paşacım uzun süredir kullandığım için çarpıntıya alıştım çok fazla hissetmiyorum hissetsemde mecburumbu evde yapılacak son şeymiş bunun üstü hastaneye alırım seni dedi doktor bu arada Allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah meleğinede ALLAH rahmet eylesin
Günaydın arkadaşlar,belirttiim gibi adet oldum ama sevindim çnkü dzenli adet oluyorum günü gününe ve birde ben bu ay çörekotu bal tarçın yapmıştım ondanmı bilmiyorum belkide 1 ay önce tp bebek yaptırdıım için inanılmaz güzel kanamam oluyor hatırlarsanız kanamalarımın azlıından bahseder ve daha önce yaşadıım rahim içi yapışıklıın yeniden tekrarlamasından korkardım ama şimdi böle kanamam olunca sevindim doğrusu,soğan kürü yapsammı diye sormuştum bir şeyler yazdınızmı göremedim ama düşncelerinizi çok önemsiyorum biliniz,hepinizi çoook öpyorum,sevgilerimle
Günaydın canlar.Umarım herkes iyidir..Paşam Allah sabır versin.Meleğin mekanı zaten cennet ve yavrularımız birlikte.Rabbim inşallah birgün bizi onlarla buluşturacak.Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin.Zor vesselam
Canlar dün idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlı bir ilaç kullandım ama hala yanma hissi var.Azaldı ama geçmedi acaba aynı ilaçtan alıp bu akşamda kullansam mı?Hastaneyi aradım sekreterle görüştüm.Doktorla konuşup bana geri döneceklerdi ama hala arayan olmadı.Ne yapsam bilemedim.İlerlemesinden korkuyorum.
Hayır canım doktora sormamıştım
Açıkçası çok da gerek görmedim
Kremi kaloriferin üstüne koydum yumuşuyordu
Göğüs uçlarını çok uyarmadan sürdüm hemen ve havalandırdım biraz
Ama lansinoh beni korumadı bebek emdiği an yara oldu
3. Gün garmastan kullandım çünkü yara olmuştu
2 gün içinde iyileşme sağladı
Onu da doktora sormadım çünkü herhangi bir zararı olmadığını biliyorum
Benim için mucize oldu
Oğlumda bilmiyordum bu kremi ağlaya ağlaya emzirdim haftalarca(((
Günaydın canlar.Umarım herkes iyidir..Paşam Allah sabır versin.Meleğin mekanı zaten cennet ve yavrularımız birlikte.Rabbim inşallah birgün bizi onlarla buluşturacak.Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin.Zor vesselam
Canlar dün idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlı bir ilaç kullandım ama hala yanma hissi var.Azaldı ama geçmedi acaba aynı ilaçtan alıp bu akşamda kullansam mı?Hastaneyi aradım sekreterle görüştüm.Doktorla konuşup bana geri döneceklerdi ama hala arayan olmadı.Ne yapsam bilemedim.İlerlemesinden korkuyorum.