Pazar gecesie bizim burda ( beylikdüzü kolan ) bir hastaneye gittik sancılarım için nst baglandık adam bize arenin 3 kilo olduğunu , sıvının artıpını tehlikeli oldugunu, testislerinde su birikmesi oldugunu söyledi, bebek 39 haftalık bebekle aynıymış vs... Bizde güldük yuh dedik dandirik ultrason dandirik doktor ... Meğer hepsi doğruymuş... banu hoca agzımdan girdi burnumdan çıktı gene... 2 hafta önce 1.700 gr olan bebek daha 33 e yarın girecekmişim onun hesaba göre 3 kilo olmuş, şaka gibi dimi iki haftada 1 kilo 300 gram almış dedi iki ultrasonda.hadi 400/500 yanılma payı olsun 2 bucukta fazla..sıvısıda artmış, testisleri şimdi boşver çocuk doktoru bakar onada dedi... Her an suyun gelebilir kanaman başlayabilir agırlık rahim agzını yırtabilir dedi... Tabiki neden şeker ve düşmeyen bu şeker bebek bir iki hafta bile dayansa kilo alırmış bu gidişle 5 kilo olursa normal doğumu unutalım , dikişi başka türlü hallederiz hele bi o gün gelsin dedi.. Sezeryan olacak vs dedi... Sanki umuruda artık nasıl doğacak... morfin istiyommmm ben artukun!!!! :))) 3 gün içinde çok sıkı diyet ( salata domates süt yoğurt et balık tavuk dısında ekmek dahil ( kepek) yokmuş gerekirse aç kalcakıım... Yoksa daha 34 olmadan doğarsa çokciddi akciğer problemi yaşarmış şekerden dolayı ciğerinde sorun olabilirmiş sakın vurulduğun ciğer geliştirici iğnelere güvenme dedi... Ultrasonda bi ara sinirden kahkaha atıyordum çünkü bunları duydukça ... sinir laçka...o ara meger renklii 3d i açmış bi ara iki parmağım kadar bi baş parmak gördüm sosis halt etmiş o derece... Yani 2 hafta sonra ben bu cocuğu düşünemiyorum kilosunu dedi... Artık ağlasammı gülsemmi oh kiloya bak diye sevinsem maasallah desem sonçuç; iyi değil anormal kilo; zaten psikolojim kalmadı bu kaşıntıdan kurtulana kadar hayata normal bakamıcam... Umarım siz ve bebişlerde iyisinizdir... Çok öpüyorum sizi....Allaha emanet olun...bu arada doktorum doçentliği için hamileliğinde bütün komplikasyonları yaşayan biri olarak beni tezine yazacakmış! He he artık tarihe geçiyorum...
Chnb burayı takip etmek benim için çok zor oluyor , şu an bir kaç sorum var beyaz sarı bazen de şeffaf olan akıntılarım arttı önce mantar ve enfeksiyon için anibiyotiklerin sebep olduğu düşünülerek fitil verildi o sandım ama değil... Böyle bir sey yasayan var mı? Bide adet gibi sancılarım çok arttı nst baglanınca agrı çıkmıo ama:) chnb burda bana özrlden bir msj atsan ben atmayı bilemedim ondan sonra face hesaplarını alırız belki birbirimizin ....ya da burda özrlden yazarım sana
senin dr ni anlamadım canım.
gez gez dedi gezdin ne oldu
(
bu kadar sürede almaz bence de. gözden mi kaçırdı?
tezde kullanacak demek ...
zor oldu hamileliğin inşallah 34 olur bebiş...
akıntı artması bazen doğum habercisi olabiliyor...
Arkadaşlar benim sancı ve kanamaları sanki banyo etkiliyor gibi geliyor. Geçen haftaki kanamadan sonra 10 gündür banyo yapmıyordum dün banyo yaptım bugün sancı başladı. Genellikle banyo, sancı ardından kanama oluyor ama inşallah öyle birşey olmaz. Banyoyu ılık ve çabuk yapıyorum ama yine de...
Ayrıca bendeki sancı adet sancısı gibi ama özellikle bel, böbrek sırt, mide ve karın ağrısı şeklinde başlıyor. Karın bölgesi daha az ağrıyor. Ardından kanama, sizlerde de böyle şeyler oluyor mu? Bende periyodik olarak karın sertleşmesi vs olmuyor. Gerçi doğum sancısı da adet sancısının biraz daha fazlasıydı ama bilemiyorum
canım bence riskli haftaları geçene dek banyo yapma saçını yatakta yıkasınlar... vücudunu da silsinler...
Canım sadece premiturelernicin degil bütün bebekler icin gecerli,benim bı arkadasım hamileyken doguma yakın uçuk çıktı doğumdan sonra gecene kadar hep maske taktı bebek ölümlerine neden oluyo,arkadasım vakti normal doğurmuştu cok tehlikeli
Gurbetçi insallah bunuda atlatacak 28 az kalmıştı ha gayret
canım pek yazmıyorsun nasılsın?
chnb nasılsın kusum?
Neler yapıosun arduli nasıl
Bir sen bir de ben varız
şükür canım ev işi yemek uğraşıyorum. Arduli iyi beni çok yormuyor 4 ten sonra büyük oğln geliyor o yoruyor beni...
canım gecen gün mumudıhaba ne demek dıye sormustum cevap veremedım
ilk bebeğimin adı muhammed muhsın dı=mumu
ikinci bebeğim dilara =di
üçüncü bebeğimin hasan basri=haba
toplam sonuç mumudihaba
4 bebeğim dilay 5 bebeğim ali efe 6 bebeğimin adı da yiğit armağan efe idi hepsının isimlerı vardı
dr konusunda içim bulandı zaten ne yapacağımı bilemıyorum cuma günğ kontrolumuz var bır aksılık olmazsa bakalım şimdi ne dıyecek d bey
ilk görüşmemızde güler yüzlü sevecen di hemşirelerde öyle ama
ben zor olduğum içinmi öylemı algılıyorum bilemıyorum bazen güler yüzlü bazen yorgun
ikinci hamileliğimde bebeğimin suyu geldiğinde özer beyın bile gözlerı dolmuştu hastane de polikinikte olmasına rağmen hastalarını bırakıp benımle ilgilenmişti
Allahım bu evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
canım bu dr seni görünce can olmalı ne yorgunluğu. kendi eşinin başına gelse ne tavır beklerdi. forumun başından beri takip ediyorum seni...
hep dualarımdasın.
lütfen net konuş ben böyleyim bu kadar kayıptan sonra ne bekliyorsunuz de...
ne bu tavır
(
Ah arkadaşım ah keşke gelseydin Arda beye seni el üstünde tutardı...
çok insan şehir dışından geliyor.
hem bu dr yi pek tanımıyorsun
tüp bebek dr si. bakalım serklajda nasıl...
valla ben osman hocayı bile senin dr den daha çok sevdim canım...
bence serklajı araştır...