- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.681
Su tanesi saol kardesim..
Feryal cnm insallah iyi doktordur hakkinda hayirlisi
Merra cnm rapor isi icin esine katiliyorum cnm dr bogasim var insallah 38-40 gorursun..
Ben pek marifetliyim o zaman borek kurabiye pasta yemek orgu valla becerikli bi kadinim yaaa..
Yinemi bir tehlike atlattm lavaboda biraz zorladm kendimi hemen akintyla kan geldi apar topr hastaneye gittik hersey normal dedi fitil kullandigm halde akontm varms ondn olabilr ayrica rahimde dikis var yabanci bir madde sonucta olabilr dedi 2gune bir hastaneye gittigm icin kadn artk taniyo bemi rahat ol kotu dusunrsen kotu olur hemde 24.haftanin icindesn biz elimzdn geldignce durdurmaya calisacz durmzsada iyi bir hastanede yasatilabileck haftada rahtla birz dedi kanamadn korksamda biraz rahtladm bu doktr bana serklj yapan doktr degil daha once serklj yapan doktrn baksn diyp gondermeye calsmsti simdi cok sukur benimsedi beni gondermiyo annlern yanindym mecburn bakackto kayseriye tekrar donemzdm neyseki biraz rahtladm insaallah kanamanin devami gelmz ne zamn bugn iyiym desm basima bisey geliyo buda benim sinavm rabbim yardmcimz olsn
ALLAH C.C RAZI OLSUN ARKADAŞLAR
sıldıkçe geliyor sıddetlı değil ama kasık ağrım var
yaa ne yapacağimi bilemıyorum
sabah trafiği yol çalıması var bursa inegöl arası bkıraz daha düşünceli olabılırdı dr bey
ısrarla söyledım inegölden geliyorum dıye 5 dakıka muayene ettı tamam yaaaa esimde zaten relax adam
ben sınırlı streslı herkez rahat eve geldık
canım inşallah devam e tmez dikkat et kendine...
dün kendimei iyi hissettim..az bişiler yaptım..allahım sonra alt tarafımda nasıl sancı oldu..sanırım rahim ağzında sızlama gibi bişi...
ödüm koptu sonra hep yattım..nerdeyse hatim edecektim..dua okuya okuya...çok korktum..allahım korusun inşallah..
eşim çok kızıyo kocaman kadınsın sanki kendini bilmiyosun diyo...kendimi iyi hissedince duramıyorum ben..
kaç defadır aynı şey oluyo ama yok akıllanmıyorum..
zaten ben eşime hep diyorum kendi kendime nazar ediyorum diye...
nasılsın diyene iyiim bile diyemiyorum hoop arkasından bi ağzı bi sancı başlıyo...
hamdolsun bu halime diyorum...
mumu geçmiş olsun canım...
doktor ilaç falan vermedimi???
benim son 2 hamileleiğimde kanama olmuştıu 7-8 haftalarda..ıstirahat ve progestanla geçmişti..
allahın izniyle geçecek bu günlerde..Allahım korkularımızdan emin eylesin inşallah...
Mulberry canm haklisn kendi kedimize nazar degiyorz yine senn is yapinca rahtszlanmisn ben surekli yatiyorm neden oluyo anlamiyorm sen ne guzel 33olmssun insaallh 40igorursn ama olasada bebegn dogsa cok saglikli bir sekilde yasarama benimki doogsa yasammz ondn korkuyorm rabbm kucagmiza aldigmz gunleride gostersn ne diiyim
canım benim sık dişini biraz daha şurda 38.haftaya ne kaldı allahın izniyle. inş
bebiş bir doğsun ozaman istediğin kadar işlen ama şimdi biraz daha yatışa devam.bebeği olanlar diyor ki uyu uyuyabildiğin kadar sonra bu günleri mumla ararsın:) valla ben onların yalancısıyım
proluton iğneyı ol gel bakalım dedı o kadar
bebişi gördüm maşallah iyiymiş ama kilosunu falan söylemedi zaten başından savuyolar devlet hastanesi ya.
bende korka korka kullanıyorum arabayı ama başka şansım yoktu taksiyle gitsem de çoook tuzlu olacaktı cevşen okudum allahım bebeşimi koru işimi kolaylaştır dedim şükür şimdi iyiyim evdeyim.biraz uyuyayım bişeyim kalmaz inş.
bu arada sen nevefalı bir komşusun maş. bizde ağustos gibi taşıncaz evimize Allah nasip kısmet ederse komşularımı bilmiyorum inş. senin gibi vefalı kafa dengi komşularım olur :)))
Canim sagol
Sen yine iyisin ben yogun gunlerde adimi bile unutuyorum.
Birde aklima gelmisken mthfr 677 heterezigot durumunda homestein testini sordum.
Surekli degiskenlik gosteren bir tahlil oldugu icin baris beyin onemsemedigini soyledibaska bir dr
Kismetse gittigimde detaylica sorucam dr a
Bezn bu gune kadar sadece onlem amacli kullanmistim.clexsan 0.4
Artilari ve eksileri ne ogrenmis olurum.
Ve benim givi sadece onlem amacli kullanan arkadaslarada bilgi olur.
merra canım kontrolun güzel geçmiş maşallah..dinlen biraz...
chnb canım sen nasılsın kuzuların nasıl...
bende bu ankaraya geldim geleli başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum...adanada ne rahatmışım ben....
sabah trafiği yol çalıması var bursa inegöl arası bkıraz daha düşünceli olabılırdı dr bey
ısrarla söyledım inegölden geliyorum dıye 5 dakıka muayene ettı tamam yaaaa esimde zaten relax adam
Yinemi bir tehlike atlattm lavaboda biraz zorladm kendimi hemen akintyla kan geldi apar topr hastaneye gittik hersey normal dedi fitil kullandigm halde akontm varms ondn olabilr ayrica rahimde dikis var yabanci bir madde sonucta olabilr dedi 2gune bir hastaneye gittigm icin kadn artk taniyo bemi rahat ol kotu dusunrsen kotu olur hemde 24.haftanin icindesn biz elimzdn geldignce durdurmaya calisacz durmzsada iyi bir hastanede yasatilabileck haftada rahtla birz dedi kanamadn korksamda biraz rahtladm bu doktr bana serklj yapan doktr degil daha once serklj yapan doktrn baksn diyp gondermeye calsmsti simdi cok sukur benimsedi beni gondermiyo annlern yanindym mecburn bakackto kayseriye tekrar donemzdm neyseki biraz rahtladm insaallah kanamanin devami gelmz ne zamn bugn iyiym desm basima bisey geliyo buda benim sinavm rabbim yardmcimz olsn
canım inşallah devam e tmez dikkat et kendine...
dün kendimei iyi hissettim..az bişiler yaptım..allahım sonra alt tarafımda nasıl sancı oldu..sanırım rahim ağzında sızlama gibi bişi...
ödüm koptu sonra hep yattım..nerdeyse hatim edecektim..dua okuya okuya...çok korktum..allahım korusun inşallah..
eşim çok kızıyo kocaman kadınsın sanki kendini bilmiyosun diyo...kendimi iyi hissedince duramıyorum ben..
kaç defadır aynı şey oluyo ama yok akıllanmıyorum..
zaten ben eşime hep diyorum kendi kendime nazar ediyorum diye...
nasılsın diyene iyiim bile diyemiyorum hoop arkasından bi ağzı bi sancı başlıyo...
hamdolsun bu halime diyorum...
Ay canım çok sevindim. Hadi hayırlısıyla başlıyorsun. Dr içine sinmeside çok güzel.
FERYAL canım insallah bu doktor sana uğurlu gelir.
içine siner ve basarılı olursun.
yeni bir tedavi baslangıcı insallah sonu mutlu olsun
MUMUDİHABA gecmiş olsun cok arkadasım.
insallah bu son olur Allah şifa versin sana
canım ben çok iyi biliyorum bu tüp bebek sektörünü...çoğunun maddi beklentisi daha ağır basıyor....bence doktor işi şans işi...bu doktor sana uğurlu gelir inşallah...senin doktorun yanında kendini rahat ve güvende hisetmen çok önemli...
anneciğimin tedavisi devam ediyor...mayısda başka yere metastas yapıp yapmadığı belli olacak...inşallah bunla kalır dahada iyi olur...bu durum beni çok üzüyor...
benim hamilelik işide zor bakalım 4 5 ay daha uğraşıyım sonra bende tüp bebeğe gidicem...
cuma günü raporum bitmişti bugün hastaneye gitiim yeni geldim daha eşimin işleri bu aralar çok yoğun kendim gittim geldim arabayla.trafikte berbattı durkalk yaparken kasılmam oldu biraz.neyse kazasız belasız gittik geldik kızımla.
sağolsun kurul başkanı başhekim uyuzun teki bide devlet hastanesi sanki cebinden veriyor raporu her gidişimde bir uyuzluk yapıyor.bu seferde 45 gün rapor verdi.bitimi 31. haftaya geliyor dedim beni ilgilendirmez git çalış demez mi.bari 1 hafta daha yazsaydınız 32.haftada nasılsa yasal izin başlıyor.daha da vahimi sen zaten o haftaları göremezsin erken doğurursun tarihi değiştirmeme gerek yok olmadı çalışırsın demezmi üstüne atlayıp boğasım geldi herifi.eşimi aradım ağlamaklı oda hiç üzme kendini 31.haftada rapor bitince 1haftada sağlık ocağından alırız 32.haftada izne ayrılırsın dedi.sarırım ben adamın şomağızlığına bozuldum,üzüldüm
Allahım onca emeğe karşılık bizlere 38 - 40 ları göster.bebeklerimizi koru evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eyle...
var tabıkı ama buradakı dr hıç güvenmıyorum
olmasssa eskı dr ararım yatarım hastaney bu gece bekleyelım bakalım
evet cnım simdiden olumsuz seyler düşünme.45gün bir sag salim gecsin o 1 haftayı illaki halledersiniz.adam dinlemiyorki 45 gün yazdı geçti.aman şimdi onu takmayacağım kafama o gün ola hallola rabbim bir kapı açar.
Sagolun canlarim benim
Insallah isteyen herkese rabbim kismet etsin.