Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ooo seni alan yaşamış ozaman becerikli hatun:))

canım çektiğin sıkıntılara değecek inş. serklajdan sonra ileri haftalarda da çoğumuz kanama gördük sanırım.
Allah bebişini korusun onu anneciğinde 38-40 lara kadar saklasın inş

canım Allah şifa versin devamı gelmez inş. Allah bebişi korusun saklasın doğru zamana kadar.onu size bağışlasın inş.

Mulberry canm haklisn kendi kedimize nazar degiyorz yine senn is yapinca rahtszlanmisn ben surekli yatiyorm neden oluyo anlamiyorm sen ne guzel 33olmssun insaallh 40igorursn ama olasada bebegn dogsa cok saglikli bir sekilde yasarama benimki doogsa yasammz ondn korkuyorm rabbm kucagmiza aldigmz gunleride gostersn ne diiyim

canım benim sık dişini biraz daha şurda 38.haftaya ne kaldı allahın izniyle. inş
bebiş bir doğsun ozaman istediğin kadar işlen ama şimdi biraz daha yatışa devam.bebeği olanlar diyor ki uyu uyuyabildiğin kadar sonra bu günleri mumla ararsın:) valla ben onların yalancısıyım

proluton iğneyı ol gel bakalım dedı o kadar

senin hamileliğin daha zor geçiyor herkeste aynı olmuyor malum...Allah yardımcın olsun .
inşallah hepimiz 38-30 haftaları göreceğiz allahın izniyle...
28 geçsem rahatlıcam dedim hiç öyle olmadı..hala endişelerim devam ediyor...34 ü geçsem belki rahatlarım diyorum...

öyle düşünme herşey nasip kısmet canım.allahım hepimize sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

26 haftada doğup yaşayan bebekler,zamanında doğup yaşamayan bebeklerde var..

allahım hayırlı olanı nasip etsin.bizleri evlatlarımızla sınav etmesin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hep dua ediyorum.

ENNY İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 5 MART SALI SAAT 21:00 A KADAR

efulim----------------- 185 okudu
enny .................... 190 okudu
minito ------------------50
kargunesi------------- 300 (190 okudu )
19asos03--------------190
mulbery .................. 190 okudu
gurbetçii----------------300
melek18-----------------190 okudu
melek81-----------------50
merra1....................... 269-110= 159 okudu
moonsherase84---------50
mumudihaba------------190
Sibel_duru-------------190 okudu
svly88........................190
bade81-------------------100
feryal37------------------400
mmery--------------------50
paşam3405---------------190 (yoğunluktan dolayı okuyamayacak talip olan var mı:)
regrete------------------- 50 okudu
saftunc--------------------50
sutanesi 1982-------------190 okudu
umudum1981 ................190

Chnb……………................ 250
Hidennisko………............ 100 okudu
Metal………..................... 100 okudu
Hapykelebek ……………..... 250
eylülgülü ....................... 100 okudu

haklısın ama gel banai anlat..hem korkuyorum hem yapıorum...

sanırım çok sıkıldım 19 hafatdan beri evde olmaktan..çıkıp dolaşamak istiyorum..
allahın izniyle az kaladı..
34-36-38 derken bitecek inşallah..yaklaştıkça daha bi zamn geçmiyooo ...
proluton iğneyı ol gel bakalım dedı o kadar

Allah yardımcın olsun canım..iğne iyi gelir inşallahhhh..
sen yat dinlen...
bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah..
dualarımdasın ...

Merra canm insaallah dedign gibi olur evet bircogmz kananayi yasadk dojtr norml bile dese o kani gorunnce moraln alt ust oluyo iste
mulberry canm haklisn hicbirimz 40igormedn rahatt etniczde bi 26da dogurp heran kuvezde olurrmu diye beklemk var bide 33ken daha raht onk var yasatmzsa rabbm 40ida yasatmiyo rabbm neylrse guzel eyler bu skintilari vererk siniyo iste rabbm sinvi gecenlrdn eylesn amin

inşallah iyi komşular denk gelir. benim de antepli komşum var herkese lazım. çok yardım eder bana...sağ olsun...

benim o homozigot protrombin heterozigot acaba gebelik sonrası coraspin kullanmalımıyım ? baba tarafımda kalp krizi geçirip 50 ye gelmeden çok kişi var...

çok şükür canım siz iyi olun ben de iyi oluyorum...

canım bu senin tüp dr n mi? erdemir olan?
ne olur yanlış anlama ama ben 15 te bir gittim her sefer yarım saatten önce çıkmadım. gerçi bizim genetik sorun da var diye belki. çok inceliyordu... niye özel ilgilenmiyor ya?

dr ne güzel teselli etmiş. senin de kızdı de mi bebiş?

biraz daha dikkat...
çok şükür iyi bir haftadasın tabi ne kadar dursa kar...

ben de 250 okudum Allah kabul ettim...

Ay canım çok sevindim. Hadi hayırlısıyla başlıyorsun. Dr içine sinmeside çok güzel.

Sagolun canlarim benim
Insallah isteyen herkese rabbim kismet etsin.

iyi dileklerin icin sagol canim.
insallah nayis ta annenle ilgili iyi haberler alirsiniz.

Bebek icinde en kisa zamanda rabbim nasip etsin.
benim baska sansim yok ama insallah sen dogal yolla hamile kalirsin.

Cnm bir haftayı her halukarda alırsın hiç sıkma canını
Kızcene iyi bak annesi baska birşey düşünme

Canım benim inşallah devamı gelmez
Allah yardımcıın olsun

var tabıkı ama buradakı dr hıç güvenmıyorum

olmasssa eskı dr ararım yatarım hastaney bu gece bekleyelım bakalım

Cok gecmis olsun canim
Elim defalarca tlf nagitti ama ariyamadim.

Eski dr derken ozerbeymi
yarin tekrarmi gidiceksin dr a

adam dinlemiyorki 45 gün yazdı geçti.aman şimdi onu takmayacağım kafama o gün ola hallola rabbim bir kapı açar.
evet cnım simdiden olumsuz seyler düşünme.45gün bir sag salim gecsin o 1 haftayı illaki halledersiniz.
cogu gitti azı kaldı negüzel

ah ben daha hamile kalacagımda bu haftalara gelecegimde
Sagolun canlarim benim
Insallah isteyen herkese rabbim kismet etsin.

aminnnnnnnnnnnnnn hemde kocaman bir amin

merracim ne guzel 45 gun rapor vermis dr sana bana 2 hafta yatmadan vermiyo hayirlisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…