Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merra canım kontrolun güzel geçmiş maşallah..dinlen biraz...
chnb canım sen nasılsın kuzuların nasıl...
bende bu ankaraya geldim geleli başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum...adanada ne rahatmışım ben....

Görmedim cnm ben Tlf giriyorum bazen kaçırıyorum
Takvimim yok çünkü sayarsam geçmiyor.
Dr ibrahim bildirici
16. Hft yeni girdim
Kız
19agustos2013

FERYAL canım insallah bu doktor sana uğurlu gelir.
içine siner ve basarılı olursun.
yeni bir tedavi baslangıcı insallah sonu mutlu olsun

MUMUDİHABA gecmiş olsun cok arkadasım.
insallah bu son olur Allah şifa versin sana

Su tanesi saol kardesim..
Feryal cnm insallah iyi doktordur hakkinda hayirlisi
Merra cnm rapor isi icin esine katiliyorum cnm dr bogasim var insallah 38-40 gorursun..
Ben pek marifetliyim o zaman borek kurabiye pasta yemek orgu valla becerikli bi kadinim yaaa..

ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2008--------------var
hidennisko-------------erkek--------------Ege------------------------04.07.2008------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008-------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009------------var
saslan------------------erkek-----------ÇınarDemir------------------09.01.2009-------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009-------------var
Melek81---------------erkek-------------AliTuna---------------------07.02.2009-------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009-------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-------------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız----------------Elif------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?--------------------------01.09.2009------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül------------------------06.09.2009------------var
Yağmurcn-------------erkek------------YusufBora--------------------15.10.2009------------yok
Tuğba-ŞEKER----------erkek---------------?--------------------------24.10.2009------------var
el-muallim-------------üçüz kız-------------?-------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay--------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-------------........2009---------------var
nermn---------------------?-----------------?------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik---------------kız&erkek------SelinAlmina&SerkanÇınar--------02.06.2010--------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?---------------------02.06.2010--------------yok
DEBA----------------kız&erkek------------------?--------------------...06.2010----------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin--------------------01.07.2010--------------var
cananur---------------erkek-------------AhmetKaan------------------07.07.2010--------------var
Canzi3445-------------erkek-------------------?----------------------16.07.2010--------------var
DERİSS--------------kız&erkek-----------Ecrin&Barış------------------23.12.2010--------------var
Edamecrin--------------kız----------------Gözde----------------------2010--------------------var
yasnur----------------erkek------------------?------------------------2010---------------------?
sinop-e----------------kız-----------------melis----------------------2010---------------------var
Yaren-----------------kız------------------Sezin----------------------20.02.2011--------------var
nefisem-----------------?--------------------?---------------------------.02.2011---------vajinal pesser
Güldenaz--------------kız--------------------?-----------------------------?-------------------var
pares83---------------kız--------------------?-------------------------21.03.2011-------------var
Tatlışoğlu-------------kız-------------------İlke------------------------03.03.2011-------------var
Nuray-----------------kız------------------Özge-----------------------20.03.2011--------------var
Şafak-----------------kız---------------------?-----------------------------?--------------------var
Ayer82---------------erkek-------------------?-------------------------21.04.2011--------------var
ozlem483-------------kız------------------Deniz-----------------------02.05.2011--------------var
Eylem-----------------kız------------------Duru------------------------16.05.2011--------------yok
Ardatuana------------kız-------------------Esila------------------------13.06.2011--------------var
Elifce-----------------kız-----------------EsmaEla----------------------18.06.2011--------------var
sbl1980--------------kız-------------------Duru------------------------01.07.2011--------------var
nurcan35------------kız-------------------Eylül------------------------07.2011------------------yok
jaluse--------------erkek--------------------?--------------------------15.07.2011---------------var
Mavilinilay----------kız--------------------Ekin-------------------------01.08.2011---------------var
Selen_k-------------kız-------------------Beren------------------------18.08.2011----------------var
minimini------------kız-------------------Beril--------------------------05.09.2011---------------var
samyeli------------erkek-----------------Eymen------------------------09.09.2011---------------var
Crameren----------erkek------------------Mert-------------------------13.09.2011---------------var
melekceren----------kız-------------------Melis------------------------16.09.2011---------------var
gamze81-----------erkek---------------ErsanÇınar---------------------17.09.2011---------------yok
elza81-------------erkek------------------Demir------------------------21.09.2011---------------yok
erdennazlı-----------kız-------------------Beren------------------------22.09.2011---------------var
arzufirdevs----------kız--------------------İnci------------------------- 22.09.2011---------------yok
tuubaaoz-----------erkek-----------------Kıvanç------------------------28.10.2011---------------var
sumeyye25----------kız------------------NisaNur-----------------------29.10.2011---------------var
jLIMBURG1985-----erkek-----------------Ömer Ali-----------------------08.11.2011--------------var
medusa_0403-------kız-------------------ElvinEce-----------------------20.11.2011--------------var
nursin1981-------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan-------------09.12.2011--------------var
ceylinirem----------erkek-------------------Enes------------------------16.12.2011--------------var
kardelen086-------kız&kız--------------Almina&Destina-----------------------?-------------------yok
Boncuk26----------erkek-------------------Kerem-----------------------07.01.2012---------------var
deryak53----------erkek--------------------Kerem-----------------------21.02.2012---------------var
Bermel------------erkek-----------------------?------------------------------?---------------------var
girl85--------------kız-------------------------?-------------------------26.04.2012----------------var
sinannuray-------erkek-------------------Vahap Enes-------------------08.05.2012----------------var
Fadik-------------erkek------------------Yusuf Eymen------------------01.07.2012-----------------var
sinem8484------kız&erkek----------------Arda&beren-----------------------?----------------------var
melikee------------kız--------------------------?-----------------------13.08.2012-----------------var
sofika--------------kız------------------------inci----------------------04.09.2012-----------------var
arzufirdevs-------erkek-----------------muhammed fatih---------------19.09.2012-----------------yok
sevdanehri54------kız-------------------------rüya---------------------08.10.2012-----------------var
Ayer82-------------kız--------------------------?---------------------------?----------------------yok
mues-----------kız(meryem hanne)&erkek(muhammed baha)-----------22.10.2012-----------------var
meleğim ve aşkım---kız---------------------ravza nisa-----------------17.10.2012-----------------var
chnb---------------erkek-------------------ahmet arda----------------14.11.2012----------laparoskopik serklaj
denizANASI---------kız-------------------------su---------------------03.11.2012-----------------yok
Prenslerim------erkek&erkek----------------emre&erdem--------------15.11.2012-----------------yok
aysetalha----------erkek-------------------------?-------------------------?.2012------------------var
sezen_kayaalp-------?----------------------------?--------------------20.12.2012------------------var
sinemis30----------kız----------------------yağmur ada---------------?.12.2012-------------------var
minibebi------------?-----------------------------?--------------------?.01.2013-----------------var(acil)
hidennisko---------kız--------------------------bade------------------16.01.2013------------------yok
eylulgulu----------erkek------------------------emir-------------------21.01.2013------------------var
metal41-----------erkek--------------------hasan basri---------------21.01.2013-------------------var
yaren58------------kız--------------------------selin?----------------23.01.2013-------------------var
duyaydin----------erkek-------------------------meriç----------------19.02.2013---------------------var
happykelebek------erkek-----------------------muhammed emin-------20.02.2013---------------------var

HAMİLELERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:

lilymeredin--------------erkek--------------------------------24.04.2013---------------------var
mulberry-----------------kız----------------------------------26.04.2013---------------------var
sibel_duru----------------kız----------------------------------01.05.2013---------------------var
melek81------------------kız----------------------------------15.05.2013---------------------var
gurbetçiiii----------------kız----------------------------------18.06.2013----------------------var
svly88--------------------?-----------------------------------17.06.2013----------------------var
merra1-------------------kız----------------------------------18.06.2013---------------------var
kargunesi----------------kız----------------------------------22.06.2013----------------------var
efulim46----------------erkek---------------------------------27.06.2013----------------------var
19asos03----------------erkek---------------------------------02.07.2013----------------------var
moonsherose84----------?------------------------------------05.08.2013----------------------var
enny---------------------kız-----------------------------------19.08.2013---------------------var
melek18------------------?------------------------------------18.08.2013--------------------- var
mumudihaba-------------?-----------------------------------------?---------------------------yok

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ

Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete----------------------:86:
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
bade81----------------------:86:
minito-----------------------:86:
Mmery----------------------:86:
Sutanesi1982---------------:86:
saftunc---------------------:86:
umudum1981----------------:86:

mumu durum nedir,kanama devam ediyor mu,kasılma agrı vs var mı?
eger kendini iyi hissetmiyorsan hastaneye yatışını iste,bu senin bebegin,doktorculuk oynamak zorunda bırakıyorlar bizi ama durum bu,gerekirse ısrarlarla yat hastaneye ve serum baglat.dualarım seninle

Ay canım çok sevindim. Hadi hayırlısıyla başlıyorsun. Dr içine sinmeside çok güzel.

ALLAH C.C RAZI OLSUN ARKADAŞLAR

sıldıkçe geliyor sıddetlı değil ama kasık ağrım var

yaa ne yapacağimi bilemıyorum

sabah trafiği yol çalıması var bursa inegöl arası bkıraz daha düşünceli olabılırdı dr bey

ısrarla söyledım inegölden geliyorum dıye 5 dakıka muayene ettı tamam yaaaa esimde zaten relax adam

ben sınırlı streslı herkez rahat eve geldık

Canım benim ya Rabbim rahatlık versin. Bulunduğun yerde gidip yatabileceğin serum takılabilecek bir yer yokmu canım.
Beninde Dr istanbulda olunca izmitte Dr gidiyordum. Benimde 6. 8. Haftalarda kanamam olmuştu. 6. Haftada 2 gün yatırmıştı.

var tabıkı ama buradakı dr hıç güvenmıyorum

olmasssa eskı dr ararım yatarım hastaney bu gece bekleyelım bakalım

Allah yardımcın olsun arkadaşım Allahım gönlüne göre versin kimseye yaşatmasın aynı acıları ilaç falandamı vermedi benimde 6. haftada kanama olmuştu dediğin gibi sildikce geliyodu iğne ilaçla geçti ama. şimdi bi arkadaş hamile 7 haftalık 25 gündür kanaması devam ediyo doktoru kese sağlam rahimde kanlanma yok düşük değil deyip gönderiyo herdefasında Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah durur kanaman içini ferah tutmaya çalış stres yapma dicem ama sende demesi kolay diceksin

Yinemi bir tehlike atlattm lavaboda biraz zorladm kendimi hemen akintyla kan geldi apar topr hastaneye gittik hersey normal dedi fitil kullandigm halde akontm varms ondn olabilr ayrica rahimde dikis var yabanci bir madde sonucta olabilr dedi 2gune bir hastaneye gittigm icin kadn artk taniyo bemi rahat ol kotu dusunrsen kotu olur hemde 24.haftanin icindesn biz elimzdn geldignce durdurmaya calisacz durmzsada iyi bir hastanede yasatilabileck haftada rahtla birz dedi kanamadn korksamda biraz rahtladm bu doktr bana serklj yapan doktr degil daha once serklj yapan doktrn baksn diyp gondermeye calsmsti simdi cok sukur benimsedi beni gondermiyo annlern yanindym mecburn bakackto kayseriye tekrar donemzdm neyseki biraz rahtladm insaallah kanamanin devami gelmz ne zamn bugn iyiym desm basima bisey geliyo buda benim sinavm rabbim yardmcimz olsn

Canim kac haftalikken serklaj olmustun

canım inşallah devam e tmez dikkat et kendine...
dün kendimei iyi hissettim..az bişiler yaptım..allahım sonra alt tarafımda nasıl sancı oldu..sanırım rahim ağzında sızlama gibi bişi...

ödüm koptu sonra hep yattım..nerdeyse hatim edecektim..dua okuya okuya...çok korktum..allahım korusun inşallah..
eşim çok kızıyo kocaman kadınsın sanki kendini bilmiyosun diyo...kendimi iyi hissedince duramıyorum ben..
kaç defadır aynı şey oluyo ama yok akıllanmıyorum..

zaten ben eşime hep diyorum kendi kendime nazar ediyorum diye...

nasılsın diyene iyiim bile diyemiyorum hoop arkasından bi ağzı bi sancı başlıyo...

hamdolsun bu halime diyorum...

mumu geçmiş olsun canım...
doktor ilaç falan vermedimi???

benim son 2 hamileleiğimde kanama olmuştıu 7-8 haftalarda..ıstirahat ve progestanla geçmişti..
allahın izniyle geçecek bu günlerde..Allahım korkularımızdan emin eylesin inşallah...

adam dinlemiyorki 45 gün yazdı geçti.aman şimdi onu takmayacağım kafama o gün ola hallola rabbim bir kapı açar.

canım hakkında hayırlısı olsun.Allah gönlüne göre versin inş.en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…