- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.161
duygu173: Arkadaslar merak ettigim bir konu daha vae,aranizda rahim agzi yetmezligi yuzunden hem serklajli olup hem clexane vurulan var mi? diye pıhtılaşma topiğinde sormuşsun buradan cevaplayayım...
benim mthfr c677t homozigot ve protrombin heterozigot. ben de Arda beyin tavsiyesiyle hamilelikten 3 ay önce apicopal, folbiol, coraspin kullandım. 3 artı 4 te adete 2 gün varken 144 çıktı kanda. o gün Arda beyin tavsiyesiyle ve hataydaki dr min tavsiyesiyle cleksan 0.6 kullandım. bir önceki gebeliğimde yine erken öğrendim gebeliği. onda innohep 0.4 kullandım ama düşük yaptım. gerçi eşimde genetik sorun vardı ya ondan düştü ya da kan pıhtılaşması iğnenin dozu az geldi bilmiyorum...
sizin hangi değerde problem vardı?
Bende okumak istiyorum cahilliğe verin sayfadaki duayı mı okicam dımı ? Öyleyse 500 tane okurum Allah nasip ederse :.( arkadasımızın bebegi ve butun bebeklerimiz icin . Allah kabul ederse :.( benimde ihtiyacım var hepimizin oldugu kadar bunu bitirdikten sonra toplu isim listesiylede okusak hepimiz icin çünkü Rabb'inin merhametine cok ihtiyacım var . Rabbim bu konuda boynumuzu bükük bırakmasın, hem çevremde edilen laflar yine aynı donemde hamilelik geçirdiğim arkadasım , hemde esime cok üzülüyorum ümitle ümitsizlik arasında gelip giden ani anımı tutmayan bir insan oldum .
Bugünkü programı bende seyrettim . Tabi çaktırmadan agalayarak ağlamaktan istemiyorum karnım kasiliyor sonra. . Premature bebek annesi , ve yanındaki anne nekadar farklıydı dımı ya biz nekadar farklı hikayeler . Biri hamile oldugunu bile unutmuş , digeri 23 hft kadar normal tatile gidiyor orda olan oluyor . Ya biz ivf süreci yada iste sayısız bebek kaybedip bir umut yataktan tuvalete giderken bile korkan gunde onlarca ilac içen . En ufak bir problemde butun ümitlerimizin kırıldığı serklaj olucam , oldum , 20 hft o bu bitmiyor bizim sınavımız . Ama Rabbim bize merhamet edicek eninde sonunda bizimde anne diye kosan konuşan bebeğimiz olucak dımı arkadaslar . Rabbimden ümit kesilmez insallah bn her gun sabah aksam hem kendim hem hurdamı butun arkadaslarımız icin okuyorum insallahhhh okumaya devam edicem çünkü ne Dr ne ilac şifa rabbimde Allah güzel yazılar yazmış olsun insallah .
okuruz canım ne demek...
Hidennisko sağol canım pijama giydirilmiyo diyolar ama bir tane koyayım yinede izmirdemi oturuyodun sen
Kizlr ya doktorn soyledigi iki sey akluma cok takildi biri biraz acilman olms simdi durms 2.side ilk sanci varken bebegn kafasi biraz asagida duruyo demsti 8.ayda asagida durmzmi ya birgn sonra sanci durunca ultrasona tutunca hersey normale donmstu rahim boyu2.7 den 3 e tekrat yukselmsti ama kafam karisti simdi progestn bebegi normal pozisyonuna getirirmi acaba cok korkuyorm carsamba randavm vat ozamana kadar catlarm
Mulberry sagol canm cok sukur iyiym kurtrdk dimdilk insaallah tekrarlamz bebekte normale doner dua et sende uc hafta daha dayanrsn insaallah
gurbetci cani iki kutu yazms onlari bitirnce alttan alinani yazdiraym bari karacigerde sorunmyokcojsukur senin rahatszliginda kalsiyum eksiklluginndn kalca kemignde agri oolurms cocuk vucuttaki kalsiyumu emerms ondn olabilir canm sut yogrt tuketiyomusn doktoruna dsns istersn kardesmde olmstu ondn biliyorm
duygu173: Arkadaslar merak ettigim bir konu daha vae,aranizda rahim agzi yetmezligi yuzunden hem serklajli olup hem clexane vurulan var mi? diye pıhtılaşma topiğinde sormuşsun buradan cevaplayayım...
benim mthfr c677t homozigot ve protrombin heterozigot. ben de Arda beyin tavsiyesiyle hamilelikten 3 ay önce apicopal, folbiol, coraspin kullandım. 3 artı 4 te adete 2 gün varken 144 çıktı kanda. o gün Arda beyin tavsiyesiyle ve hataydaki dr min tavsiyesiyle cleksan 0.6 kullandım. bir önceki gebeliğimde yine erken öğrendim gebeliği. onda innohep 0.4 kullandım ama düşük yaptım. gerçi eşimde genetik sorun vardı ya ondan düştü ya da kan pıhtılaşması iğnenin dozu az geldi bilmiyorum...
sizin hangi değerde problem vardı?
Cnm ben 500 desinde bayağı kişi olmusuz paylaşırsak dahamı hızlı biter acaba ben yanlış mı yaptım siz söyleyin ben okiyim kactane payıma düşerse 500 okumam bayağı gec bitiribilirim beki dımıAllah yardımcısı olsun bebesimizin ve bizimkilerin
Bugün sabah düşündümde benim bebeklerim kaybettiklerim neye benziceklerdi acaba ilki simdi 5 yasında olmuştu . Ya ikizlerin dogum saglikli olsalardı birbirlerin kopyası iki bebek simdi mucize olarak hayatımızda olucaklardi . Bir kız iki erkek acaba nasıl olur neye benzer banami babasinami bunu bukadar gebelikte ilk defa dusunmus um bugün farkına vardım .bu lüksüm bile olmadı aserme , simarma, ay midem bulanıyor deme şansım bile olmadı öyle korkular vardıki mide bulantisi en komik olanı . Gecen TV'de kadın hamileligim cok zor gecti . Kulak kesildim midem cok bulandı uc ay birsey yiyemedim dedi .:) ay nerden geldim ben bu konuya simdi .yinede cok şükür diyorum . Ama moralim bayağı çoluk bu sin gunlerde yasadiklarim benim ümitlerimi kırdı umarım sonuna kadar sizinle olurum . Kimsede aramızdan erken ayrılmasın .
selavatı tefriciyee bende okurum listeye benide yazın okudukca sayısını veririm ayrıca salavat olduğu için abdeste yada baş örtmeye gerek yok diye biliyorum
efulim çok büyük geçmiş olsun allah kurtarsın hepimizi zamanında alabiliriz inşallah yavrularımızı kucaklarımıza
inşallah herkes iyidir kızlar
bu arada ciger geliştirici iğneyi kimler oldu yardımcı olurmusunuz bana
yakın zamanda olanlardan ben varım sanırım.. Geçtiğimiz Cuma sabah 2 doz akşam 2 doz oldum. Önümüzde ki Cuma yine aynı şekilde sabah 2 doz akşam 2 doz olacağım
“Tanrı merhametten de, şefkatten de daha büyüktür. Tabii, şiddet ve cezadan da. O’nda hepsi vardır, O’nda hepsi birdir. Bir olmak demek, çok olanı bir görünümde toplamak demektir, ama farklılıkları silmeden, aynılaştırmadan, birbirine benzetmeden. Çünkü her varoluşun bir anlamı, bir gereği vardır. Çoğu zaman mesele Tanrı’nın ne olduğu değil, bizim O’nda ne gördüğümüzdür. Sevgi dolu olanlar merhameti görür, zalim olanlar şiddeti. Zeki olanlar aklı görür, aptal olanlar kör inancı; âlimler bilimi görür, cahiller mucizeyi.”
Ahmet Ümit | Bab-ı Esrar Kitabından Alıntı sizlerle paylaşmak istedim
Arkadaşlar ben pek dua bilmem biraz eksiklikten biraz da kul sıkışmayınca hesabı ama banada okuyacağınız duayı gönderirseniz HAPPPY arkadaşım için bende dilimin döndüğünce okurum çorbada benimde tuzum olsun
selavatı tefriciyee bende okurum listeye benide yazın okudukca sayısını veririm ayrıca salavat olduğu için abdeste yada baş örtmeye gerek yok diye biliyorum
efulim çok büyük geçmiş olsun allah kurtarsın hepimizi zamanında alabiliriz inşallah yavrularımızı kucaklarımıza
inşallah herkes iyidir kızlar
bu arada ciger geliştirici iğneyi kimler oldu yardımcı olurmusunuz bana
hidenisko= 300
efulim46 = 100
gubetçi = 400
metal= 400
sibel duru = 400
feryal = 400
chnb = 400
mumudihaba = 400
eny = 400
19asos03 = 400