-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.141
Dua eden arkadslrdn allah razi olsun kasilmalarm durduruldu evimdeym cok sukkur cok agladm bebegimi kaaybedecm sandm kanamam falan yokt ama kasilma bituurlu durdurulamadi sabaha kadar dua ettm cok sukur sabah kesildi kasilma enfeksiiyn kapmisim galiba anttibiyotk fitil ve progestn verdi ama benim icim hic rahat degildi serklaj yapan doktorm farklliydi onu arayp sordm oda endol ve nidilt kullanmami onerdi ama nidilti pek onermiyosnz galiba CHNB msjimmi gorursn cvp atarmisin kasilmam yok deneck kadar gubde uckez oluyo arda bety onermedi demissin sence sadece endol mu kullanaym ama pihtilsma sorunu olann kullaniyo demissin bende var gunluk igne vuruluyorm endol kullanamzmiyimm yani
enny cannim seninde skintn var galiba rabbim yardimcimz olsn hayirlisyla 28i bi gecsek rahatlrdk
gurbetcii sendede kasilma oluyrdu sen ne yaptn hangi ilactn kullandn simdi nasilsn
Evet o da çok iyi bir Dr Arda bey de aynı klinikte riskli gebelik takibi yapıyor
Bu forumu da çok iyi bilirler :))
İki gözüm iki Çeşme ağladım
Birde bir çiftin dogum hikayesini gösterdiler memorial si
Kızımı tekrar yaşadım sanki :))))
Kanama varken okuyamam herhalde de değil mi?
Dua eden arkadslrdn allah razi olsun kasilmalarm durduruldu evimdeym cok sukkur cok agladm bebegimi kaaybedecm sandm kanamam falan yokt ama kasilma bituurlu durdurulamadi sabaha kadar dua ettm cok sukur sabah kesildi kasilma enfeksiiyn kapmisim galiba anttibiyotk fitil ve progestn verdi ama benim icim hic rahat degildi serklaj yapan doktorm farklliydi onu arayp sordm oda endol ve nidilt kullanmami onerdi ama nidilti pek onermiyosnz galiba CHNB msjimmi gorursn cvp atarmisin kasilmam yok deneck kadar gubde uckez oluyo arda bety onermedi demissin sence sadece endol mu kullanaym ama pihtilsma sorunu olann kullaniyo demissin bende var gunluk igne vuruluyorm endol kullanamzmiyimm yani
enny cannim seninde skintn var galiba rabbim yardimcimz olsn hayirlisyla 28i bi gecsek rahatlrdk
gurbetcii sendede kasilma oluyrdu sen ne yaptn hangi ilactn kullandn simdi nasilsn
Sorma canım ya ben de içlendim. konuk olan bayan 24.haftasında doğurmuş bebeği 690 gr imiş ve yaşamış.Benim Zeynep'im de 24.hafta 680 gr doğmuştu.Çok hüzünlendim.Bu mucizeyi biz de yaşayabilseydik dedim.Bebeği olan adam kızını kucağına aldı konuştu ağladı ya orada ipler iyice koptu bende iç çeke çeke ağladım ve Rabbim bu güzelliği hayırlısıyla bana da yaşat diye dua ettim.İnşallah kabul olur:)
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”
ben niyet duasını yaptım,namazını kıldım okumak isteyenler başlayabilir arkadaşlar.okuyanlara bir tablo yaparız kaç tane okunmuş bakarız.Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
Allah dualarımızı kabul etsin ve tüm bebişleri korusun.İnşallah heppy kelebeğin kuzusuda en kısa zamanda toparlar,şifa bulur ve anneciğinin kavuşur.
Bende okumak sterdim canım ama şuan yoğun çalışıyoruz..Yinede okuyabilirsem haber veririm..Bide ben sana bişey sorayım merracım..Bu tefriciye duası yatarkende okunur demişsin..Abdestsizde okunabilirmi?Birde Başımızı örtmek şartmı duayı okurken?Bir tanıdığım ben gün içerisinde yemek yaparken,iş yaparken bile okuyorum demişti..
Sorma canım ya ben de içlendim. konuk olan bayan 24.haftasında doğurmuş bebeği 690 gr imiş ve yaşamış.Benim Zeynep'im de 24.hafta 680 gr doğmuştu.Çok hüzünlendim.Bu mucizeyi biz de yaşayabilseydik dedim.Bebeği olan adam kızını kucağına aldı konuştu ağladı ya orada ipler iyice koptu bende iç çeke çeke ağladım ve Rabbim bu güzelliği hayırlısıyla bana da yaşat diye dua ettim.İnşallah kabul olur:)
Kizlr ya doktorn soyledigi iki sey akluma cok takildi biri biraz acilman olms simdi durms 2.side ilk sanci varken bebegn kafasi biraz asagida duruyo demsti 8.ayda asagida durmzmi ya birgn sonra sanci durunca ultrasona tutunca hersey normale donmstu rahim boyu2.7 den 3 e tekrat yukselmsti ama kafam karisti simdi progestn bebegi normal pozisyonuna getirirmi acaba cok korkuyorm carsamba randavm vat ozamana kadar catlarm
Kizlr ya doktorn soyledigi iki sey akluma cok takildi biri biraz acilman olms simdi durms 2.side ilk sanci varken bebegn kafasi biraz asagida duruyo demsti 8.ayda asagida durmzmi ya birgn sonra sanci durunca ultrasona tutunca hersey normale donmstu rahim boyu2.7 den 3 e tekrat yukselmsti ama kafam karisti simdi progestn bebegi normal pozisyonuna getirirmi acaba cok korkuyorm carsamba randavm vat ozamana kadar catlarm
herkese slm
2 gün giremedim geçmişe bakamadım ....
happy den haber varmı?? enny ve efelium nasıl oldular??
inşallah herkes iyidir...
bende cuma kont gittim...
kan idrar tahlili temiz çıktı..
kasılamam oluyo deyince nst ye girdim ama bişi çıkmadı şükür...
doktor enaz 3 hafta daha sık dişini diyor bana..ben sıkıyorumda benim kuru kız sabırısız sanırım...
kasık ağrımı va dikişte hissettiğim sancıyı sordum..bebek büyüdükçe normal diyor...fazla hareket etme dinlen şu 3 haftayı atlatalım dedi...
benim kız 1500 olmuş..rahim ağzı kapalı görünürde bişi yok dedi doktorumuz...
2 hafta sonra çağırdı tekrar..
Allahıma şükürler olsun şimdilik öemli bişi yok...
ciğer geliştirici iğneyi sordum önlem amlaçlı yapılsamı diye senin durumunda şu an için gerek yok dedi...