Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar bende 100 tane okuyabildim minik bebeğimize şifa olsun,dahada okursam yazarım kusura bakmayın miktar veremiyorum cu ku ne desem yalan olur okudukça yazarım
Duaydin tekrar tebrik ederim öyle yada böyle sonu guzel oldu,insallah sütünde gelir bol bol emzirirsin

Canım büyük geçmiş olsun. Yavrunu sağlıkla analı babalı büyüt. Zor bi süreç yaşadınız. Rabbim bundan sonranızı gün güneşli etsin canım.

arkadaşlar 21 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemiyle hamile kalabildim tüp bebek işleminden önce yapılan histereskopi de servikal yetmezlik tanısı konuldu 12. haftada serklaj yapıldı şükür bir sıkıntım yok hep raporluyum işe gitmiyorum ama evde de sürekli yatmıyorum imşallah dpğru yapıyorumdur benim size asıl sorum şuu idrar tahlili yapıldı bu hafta bol bakteri tespit edildi lökosit yok doktor bol su iç dedi gönderdi ilaç vermedi ama içim hiç rahat değil bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum başına böyle bişey gelen oldu mu??

Bitmiyor bitmiyor şimdide yogun sari akinti başladı .kokulu( kokusuz nasıl akinti olur bilmem) cuma kontrolum var dua edin birde enfeksiyon olmiyim ya . Sabah'ta idrarımı yaptıktan sonra garip bi r şey hissettim sanki suyum gelmiş gibi oda takıldı kafama ardindanda her wc gittiğimde akinti gelince arkadaslar ben deliricem artık daha antibiotigigim pazar bitti ya iki gunde heralde enfeksiyon kapmış olamam dimi

Son düzenleme:
canim gozun gonlun aydin olsun cok sukur rabbim bizlerede yasatsin bu duyguyu hayirlisiyla rabbim evladina hayirli uzun omur nasip etsin

gurbetci arkadasim hakkaten sutannesini sut kardese benzetmisim arkadasim kusura bakma

Son düzenleme:

Cnm ya pskolojin bozulacak simdi tevekkul et cnm o kadar takma biliyorum cok zor ama hersey olacagina variyor dr gittiginde belki fitil verir akintin icin cnm daha onceku kaybin olan haftayi bi atlatsaydin...
Tefriciye ye basla istersen ben senin haftalardayken tefriciye basladim inan cok iyi geldi ...
Bende fitil kullandigimdan akintim oluyor progestan agizdan alsan dahi hormon belki oda yapmis olabilir kokulumu kokusuzmu o konu benim icin cok karisik bi durum ...
Tefriciyeye basla cnm insallah sifa bulursun...

bu kadar sıkmamaya çalış kendini hiç bişey olmaz Allahın izniyle bende antibiyotikten sonra aynı şeyi yaşadım sonra su içmeyi dahada çoğaltınca sarı olan akıntı şeffaf oldu

duyaydın canım cok sukur sonu guzel oldu,bebişine Allah saglıklı uzun omurler versin,bahtı acık olsun inşallah amin!

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Peki şimdi nasılsın?Rahim ağzı uzunluğun ne durumda?Allahım şifanı versin inşallah..Moralini bozma sakın..Rabbim yardımcın olsun..

Geçmiş olsun canım. Bol su içmeye devam et canım. Antibiyotik sonrası bendede akıntı rengi değişmişti. Cuma günü olmadı Dr kültür yapar

Rabbîm sağlıkla zamanında yavruna kavuştursun canım. Bol bol su iç. İlaç gerekse Dr verirdi. Yalnız gebelik boyunca Dr istemesede sen sık sık idrar tahlili yaptır. En az ay da bir. Kanda crp değerinde baktırsan canım. Bazen Dr lar atlıyorlar.

Günaydın arkadaşlar! Benim kanamam ve sancım oldu bu yüzden hastanedeyim. Eve geçtiğimde okuyabildiğim kadarıyla okurum. Okuduğum miktarı size bildiririm

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM...İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu günleri... peki hastanede niye yatmıyorsun daha rahat ederdi gönlün?

Canım güldürdün beni:))
bence de hamile ve bekleyenlere ayrı okuyalım...
ben 250 okudum. daha okuyayım mı? ne kadar kişi okursa iyi olur diye vereyim dedim...
hidenniskodan düşün isterseniz...

canım gözün aydın. sorunsuzca geçsin bu günlerin inşallah...
fakültelerde benzer durumlar oluyor malesef. ben de hataydaki fakültede kürta sonrası asistanın ne ağlıyorsun alt tarafı kürta oldun sözünü unutamıyorum( Artık mutlu günler geldi şükür ..

benim de olmuştu bana da bol su demişlerdi. metal de demiş kanda crp yi de yaptır dr ni bekleme en geç ayda bir idrar tahlili kültürü kanda crp, mümkünse arada vainal kültür de yaptır...

canım her değişikliği dr ne bildir kokulu olmasını da. ben de ağır antibiyotik kullanırken suyum geldi. o yüzden gözden kaçan bir şey olmasın. mazin temiz değil çünkü... önceki gebeliklerini enfeksiyon yüzünden kaybetrmiş olabilirsin çünkü...

Vallahi artık kafam iyidegil yani teşekkür ederim cevaplarınız icin . İnsallah öyledir dedeiginiz gibi suyu artırıyim. Artık tahakatim kalmadı kendimede kızıyorum bebeğimden vazgecmicem diye soz verdim ama biri bitiyor digeri başlıyor .
Tefriciye icinde hapykelebek icin okuyorum once sonra bizede yapalım ne olursunuz bireysel istemiyorum listede ismimiz olsun o bile yeter çünkü duadan baska silahım yok elimde :...(

Duyaydın cok tebrik ederim . Yavruna kavuştun Allah size bağışlasin . Artık cok sık giremezsin . Ne olursun onu her kokladiginda bizim icinde dua et senin haftalarda kavuşalım.
Arkadaslar tanımasam bile sizleri cok seviyorum benim dualarım kabul olurmu bilmem durumumdan belli ama dilerim Rabbimden hepiniz saglikli yavrularınıza kavuşursunuz :....)

Aaaa kizlar ben bu duayi ezbere biliyorum oturdugum yerde abdestsiz okusam olurmu bende katilayim canlar sifa olsun insallah arkadasimiza sayi soyleyin bana 100 tane yetermi simdilik bitince yine sayi alirim

Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...
Ben 200 okudum yarın da 50 okurum. 150 ver istersen canım...

tamam 150 yide ben alayım.

kimin duasının kabul olacagı belli olmaz demişsin çok haklısın canım.
50sini kocişim 100nüde ben okurum

Aaaa kizlar ben bu duayi ezbere biliyorum oturdugum yerde abdestsiz okusam olurmu bende katilayim canlar sifa olsun insallah arkadasimiza sayi soyleyin bana 100 tane yetermi simdilik bitince yine sayi alirim

canım gecmiş sayfalarda hidennisco hepsini okuyamayacagını sölemişti.bir bak istersen

ondan 100tane okuyabilirsin..evet abdestsiz de okunuyormus

DUYAYDIN çok tebrik ederim arkadaşım seni...başardınnnnnnn

kötü günler yasadın ama sonu hiçbirseyle kıyaslanamayacak kadar güzel oldu.
bizleri dualarında unutma.
çok öpüyorum meleginle seni

canım LİSTEMİZİ NAPALIM.
BEN SEN KENDİNİ GÜNCELLE DİYE BEKLIYORUM AMA ACABA YANLISMI YAPIYORUM..
güncelleyip devammı etsem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…