Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
shov tv'de ilk nefes diye bir program var.Bir premetüre annesi var umut verici bir hikayesi var.izleyin derim.öpüyorum sizi...

Meral cnm tefriyecinin basinda bi dua ediliyor 21 kez okunuyor dua edilip baslaniyor sen basla basladiginda bizde okumaya basliyalim olmazsa bende baslarim cnm bana haber ver ..
Katilmak isteyenler haber versin..

Meral cnm tefriyecinin basinda bi dua ediliyor 21 kez okunuyor dua edilip baslaniyor sen basla basladiginda bizde okumaya basliyalim olmazsa bende baslarim cnm bana haber ver ..

tamam canım ben başlayım önce namazını kılıp duasını yapayım sonra size yazarım okumaya başlarız.şimdilik metal,sen,ben varız okumak isteyen arkadaşlar yazar.liste yaparız okuyabildiğimiz kadar okuruz en güzeli 4444 sayısına tamamlayabilmek tabi inş. katılım olur tamamlarız.Aynı zamanda tüm bebişlerede dua etmiş oluruz.Rabbim heppy kelebeğin evladını ve tüm evlatlarımızı korusun

merhaba kızlar yazamadım ne zamandır ama sizin yazdıklarınızı atlamadan okuyorum duyaydın gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş. bizde görelim o günleri happy senin ve yavrunun da Allah yardımcısı olsun tez zamanda sağ salim kavuşursunuz inşallah yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler uğurum sanırım izmirdesin bende izmir hatayda oturuyorum.Kızımın çamaşılarını yıkadım ütüledim hepsini çok zevkli çok güzel bi duyguymuş çantasını hazırlıycam şimdi ama neler koyayım bilemedim daha erken gerçi ama ne olur ne olmaz hazırda dursun

Evet o da çok iyi bir Dr Arda bey de aynı klinikte riskli gebelik takibi yapıyor
Bu forumu da çok iyi bilirler :))

shov tv'de ilk nefes diye bir program var.Bir premetüre annesi var umut verici bir hikayesi var.izleyin derim.öpüyorum sizi...
İki gözüm iki Çeşme ağladım
Birde bir çiftin dogum hikayesini gösterdiler memorial si
Kızımı tekrar yaşadım sanki :))))

Kanama varken okuyamam herhalde de değil mi?

Merhaba canim oncelikle hosgeldin kayiplarin icin allah sabir versin benim bildigim kadariyla bu durumu yasayanlar genelde 18 ve 24 haftalar arasi yasiyorlar sen atlatmissin canim bence allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Sagol canim aciklaman icin biraz nettede arastirdim degerlerim normal gozukuyor

okuyabilirsin canım.bu salavat olduğu için adetliyken,yatarak,oturarak .. okunabiliyor.

Canim amh istemedi sen butun testlerini yaptir gel dedi

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

ben niyet duasını yaptım,namazını kıldım okumak isteyenler başlayabilir arkadaşlar.okuyanlara bir tablo yaparız kaç tane okunmuş bakarız.Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
Allah dualarımızı kabul etsin ve tüm bebişleri korusun.İnşallah heppy kelebeğin kuzusuda en kısa zamanda toparlar,şifa bulur ve anneciğinin kavuşur.

Cnm bende izmirliyim :)))

Çantana 3 çift gecelik ya da pijama
İç çamaşırı
Bebiş için 3 takım kıyafet
Bebek bezi
Islak mendil
Kendin için hasta bezi
Toka tarak taç
Göğüs ucu için krem
Bebişe ağız mendili

İnternette de yazar arastırabilirsin
okuyabilirsin canım.bu salavat olduğu için adetliyken,yatarak,oturarak .. okunabiliyor.
Tamam canım çok okuyamam ama katkım olsun beni de ekle

Foruma giremedim ne zamandır ev işleri gezmeler uçtum iyice,hepinizi çoool öpüyorum,sağlık mutluluk umut sizinle olsun..

Kızlar ne zamana dek. Ben başka forumdan arkadaşlara da okuyorum 500 okudum bir arkadaşa başkasına 500 başladım 100 kaldı. Süre varsa 500 alayım...

Hidenisko yazmış gerekeni... Nette de var. şarj aleti, telefon, makyaj malzemesi olabilir :))
ziyaretçiler için çikolata, bebek şekeri vs.
canpedin mesane pedi, iç çamaşır, emzirme sütyeni, atlet, bence gecelik rahat...
çıkarken giyeceğin kıyafet, çorap, havlu...

Canim amh istemedi sen butun testlerini yaptir gel dedi

Hayırlı haberlerle gel inşallah...

güzel olan 1 haftada tamamlanması canım.bugün başlıyoruz 5 gün sonra kim kaç tane okumuş bakarız ona göre 4444 e tamamlamaya çalışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…