Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
400 tane okuyorum Allah nasip ederse tamam
Sonrada hamile olan butun arkadaslara liste olarak okuyalım arkadaslar faydası olur insallah iste kim hamileyse toplu liste off Rabbim kabul eder insallah

yakın zamanda olanlardan ben varım sanırım.. Geçtiğimiz Cuma sabah 2 doz akşam 2 doz oldum. Önümüzde ki Cuma yine aynı şekilde sabah 2 doz akşam 2 doz olacağım

cvp verdigin icin tesekkur ediyorum canim.. yani toplamda 8 dozmu vurunacaksin cok degilmi ya korkuyorum ben

canım ciğer geliştirici toplamda kaç doz oluyor.bir de önlem amaçlı yapıldı senin değil mi?
son bir soruda diğelimki bebek zamanında doğdu (inşallah) bir yanetkisi falan varmıki

cok guzel sormussun arkadasim benimde aklimda hep bu arastirdimda fazlasi annede enfeksiyon riskini artiriyormus vede oda bebegin allah korusun olmesine neden oluyormus dozun 2 den fazla olmamasi onemliymis yani bunlarda netten okudugum seylerr kk da da var ignenin anneye zarari ne bebege zararii ne bilmiyorm ama cumartesi randevum var dr a gidicem sorucam dr a paylasirim hemen

insallah cumaya kadar okurum rabbim nasip ederse

400 tane okuyorum Allah nasip ederse tamam
Sonrada hamile olan butun arkadaslara liste olarak okuyalım arkadaslar faydası olur insallah iste kim hamileyse toplu liste off Rabbim kabul eder insallah

enny cim cok guzel dusunmussun canim bencede bir liste yapip okuyalim allahin izniyle yer gok duayla dönüyor burada ki bir cok arkadas birbirini tanimiyor ve buna ragmen allahin rizasi icin gonulden bir arkadasimiza dua gonderiyoruz rabbim kabul eder insallah

kullan canım kullan kasılma kısalmaya neden olur...

hidenisko= 300
efulim46 = 100
gubetçi = 400
metal= 400
sibel duru = 400
feryal = 400
chnb = 400
mumudihaba = 400
eny = 400
19asos03 = 400
saftunç = 50
merra = 794 okudum

Allah kabul etsin...

merra canım bende okuyabilirim happy için...bebekli arkadaşlara çok gelen varsa bende alabilirim...bu bittikten sonra buradaki ihtiyacı olan arkadaşlara okumaya devam edebiliriz...

listede olmayan arkadaşlar için;
kızlar benim en son yayınladığım listeye göre tam 4444 çocuklu arkadaşlardan cevap bekleyelim isterseniz onların payından size verelim.

sutanesi ve mmery de okumak istiyor.payından vermek isteyen varsa listeyi tekrar düzenleyelim.
ben okudum okumamış olsaydım verirdim kızlar.

Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...
Ben 200 okudum yarın da 50 okurum. 150 ver istersen canım...

Canım ben daha 50 okudum 400 bitiremem anca 200 250 okuyabilirim
Dün akşam okurken uyuyakakmışım kız uyku konusunda beni çok zorluyor ((

Günaydın arkadaşlar! Benim kanamam ve sancım oldu bu yüzden hastanedeyim. Eve geçtiğimde okuyabildiğim kadarıyla okurum. Okuduğum miktarı size bildiririm

okuyan butun arkadaslarin salavatlarini dualarini kabul etsin rabbim
gercekten kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz benim bitmedi ama bitiririm ben bebekli arkadaslar okuyamazlarsa 400 tane onlar versin merry ve sutkardes arkadasimiza

cok guzel oldu bu 4444 dua ben cok mutlu oldum gercektende

bu arada bu salavati kanamasi olan arkadaslarda okuyabilir cünüp olmadiğı takdirde sıkıntı olmaz çünkü salavat ayeti kerime degil cunku

ayrica ben kanamam varkende hocaya sorup namazimi kilmistim bana sen hamilesin özürlü sayilirsin demisti ama lohusalik doneminde yapilmazmis mesela oyle iste insallah yanlis bir sey yazmamisimdir

Son düzenleme:
Gunaydinlarrrrr..
Merra cnm ben 300 tane okudum 100 de simdi okurum metal hidenisko ve chnbnin payini alabilirim cnm ...
Asos cnm sutanesini sutkardese benzetmen harika olmus :))))))
Bende merraya meral diyorum :)))
Hele ingilizce olanlari hic yazamiyorum salliyorum :)))
Bi tek kendimi zannediyordum:)))))
hamisler icin ayri hamile kalmak isteyenlere ayri okuyalim...
Ayyy bu gun enerjim cok yuksek bu gun bi topiktekileri ariyimmm sohbet ediyim azicikk..

Selam kızlar
Kaçtır yazıcam gazdı tuzdu derken fırsat olmadı
19.02.2013 sabah 10.11 de Meriçimiz dünyaya geldi,ege üniversitesinin genel uygulaması sebebiyle yoğun bakımda beraber yattık,gerçi pek bi YOĞUN bakım göremedik ama..yavrumun iki kere şekeri düştü,yerimden kalkamadığım ve sütüm de henüz gelmediği için yoğun bakımda gözümü kırpmadım hep hasta bakıcılara yavrumu beslesinler diye rica minnet halindeydim,onlara kalsa 4-5 saat yemese de olurdu...

Gelelim doğum anına,salı sabahı servisteki odamdan ameliyathaneye gittik,spinal anestezi yapıldı ikinci iğnede uyuşturabildiler ancak,bi de kiloma laf edip omurları bu yüzden hissedemediklerini ifade ettikler,velhasıl onun kabahatlisi de ben oldum

Çok şükür uyuştuktan sonra,nadıl olduysa 27 günün sonunda doktorumu ameliyathanede gördüm
Bebeğimin ağlamasını duyduğum an içimden ağlamak geldi ama ağlasaydım sanıyorum ki "ne zırlıyorsun" şeklinde bir tepki görebilirdim tuttum kendimi

Oğlum 3.950 gr doğdu,hemen klasik yorumu yaptılar "diyabetik anne bebeği" oysaki çocuk doktoru beni tebrik etti,şeketletimi regüle tuttuğumu bu yüzden oğlumun sağlıklı olduğunu söyledi

Cuma günü hastaneden çıktık,kullandığım insülin miktarı hızla düştüğü ve ben buna hemen adapte olamadığım için hipoglisemiye çok sık girdim özellikle emzirme sonrası,inşallah düzene giricez ben de bebeğim de...

Sizlere ve ablama dua ettim,inşallah herkes bu mutlu sona ulaşır

Bu arada izmirdeki arkadaşlara diyorum,sakın egede doğum yapmayın,hatta egede kan bile aldırmayın,hayatımın en kötü günleriydi,biraz daha bu muameleye maruz kalsaydım bunalıma rahat girerdim

Meriç doğduktan sonra bile emzirme konusunda delirttiler,ben gaddar anne sütüm var da ben vermiyorum vs vs vs siz siz olun egeye adımınızı atmayın

Kedi g...tünü görmüş yaram var demiş diyen hemşirelerin olduğu bir hastane orası......

Günaydın arkadaşlar! Benim kanamam ve sancım oldu bu yüzden hastanedeyim. Eve geçtiğimde okuyabildiğim kadarıyla okurum. Okuduğum miktarı size bildiririm

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Peki şimdi nasılsın?Rahim ağzı uzunluğun ne durumda?Allahım şifanı versin inşallah..Moralini bozma sakın..Rabbim yardımcın olsun..

Nihayetinde birinin aklına geldik Şaka yapıyorum..Ağzından bal damlıyor canım..Öncelikli olan hamile arkadaşlar tabiki..Sonrasında hamile kalmak isteyenlerede okuruz:)Zaten niyetimiz temiz..Hepimize yarar bu dualar..Allahım şifamızı versin..

Duyaydın canım hoşgeldiin..Özledik seni..bebeğimizde iyiymiş maaşallah..Sen bizlere büyük umut oldun arkadaşım..Şekerdi şuydu buydu derken bir çok hastalıkla uğraştın..Ama sonunda mükafatını aldın..Başardın..Allahım bizlerede nasip etsin..

Duyaydin cnm hos geldin.
Meric iyi seninde seker dozun duzelir insallah cnm..
Artik bos ver hastanedekilerini merice bak gul cnm...
Badecim hepimizin duaya ihtiyaci var haftaya hamislere diger haftada hamis adaylarina okuyalim anneler az okur hamisler ve hamis adaylari cok okur..

Duyaydin cnm hos geldin.
Meric iyi seninde seker dozun duzelir insallah cnm..
Artik bos ver hastanedekilerini merice bak gul cnm...
Badecim hepimizin duaya ihtiyaci var haftaya hamislere diger haftada hamis adaylarina okuyalim anneler az okur hamisler ve hamis adaylari cok okur..
Kargunesi cnm gecmis olsun ne oldu ki alla alla..

Canım geçmiş olsun
Neden kaynaklanmış ?

Duyaydın tekrar tebrik ederim
Beni de uyuşturamayınca kiloma laf etmişlerdi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…