Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana

canım serklajım atıldığında 1.8 di. sancını durdururlar inşallah mutlaka kanda crp, vajinal kültür, idrar kültürü ve tahlili yaptır antibiyotik başladılar mı?

sezaryen sıkıntıları vardı sesi iyiydi ama...

canım ben özel bir şey bilmiyorum 2 rekat namaz kılıp Allahım kabul et diyorum...

chnb - gurbetçi
kızlar happy kelebek ve efilum için tefriciye okuyorsunuz sanırım.ben de katılmak isterim 500 tane okuyabilirim.

Meral cnm tesekkurler tefriciye degil..
Sadece salavat cnm en cok duaya ihtiyaci olan enyy efilum ve heppy kelebegin bebegi icin ben namaz kilamadigim icin kilabilen biri teslim etsin ben bu gece 500 tane cekerim..

Sagol canim valla yine oyle cok gelmiyor ama hic olmazsa ped kullaniyorum busefer kan geliyor sukur birdahaki ay yine yapacagim regreteden allah razi olsun

Cok sagol canim birdahaki ay korunmayi birakicagiz insallah hayirli haberler veririm size canlarim duyaydin ve hapykelebegin bebeklerini allah onlara bagislasin

Sagol canimcim:)

enny ,efulim,happy canım bu gece sizler için ayrı ayrı dua edicem...inşallah bunların hepsini atlatacaksınız.r..allah büyük sadece dua edelim bol bol ....
umudum seninde gözün aydın...biran önce hamile kalırsın inşallah...
gurbetçi canım benim sen nasılsın bugün arayamadım seni yarın ararım ama hep aklımdasın..
duyaydine ve bebişinede benden kocaman bir maşallah...

canım ben biraz tembel öğrenci olduğumdan 100 msj olmadığından özel yazamıyorum:)sen bana numaranı gönderirsen en kısa zamanda ben seni ararım çok öpt

Canım Dr konturolün güzel geçmiş. Şimdi rabbimîn izniyle sağlıkla tez zamanda hamile kalıp zamanında kucağına almak var.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.

teşekkür ederim canım arkadasım...ne zor ne uzak geliyor bana biliyormusun

öle cok korkiyorum ki...
herseyin hayırlısı olsun inşallah

Sagol canim daha bir ay var korunma suresi herseyin hayirlisi bebegim nezaman bana gelecwkse ozaman nasip etsin rabbim

Maşallah meric'e
Allah hapy nın bebegine yardımcısı olsun düzelir insallah

Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana
Canım ben 2cm gördüm önemli olan sancıların kesilmesi hastahanede onunda çözümünü bulurlar insallah atlatirsin bugünleri dualarım seninle

Feryal, Mumudihaba, Bade, Sutanesi, Gurbetçi utandırıyorsunuz beni...

Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin. Siz beni zor günlerimde bırakmadınız ben nasıl bırakırım sizi... İnşallah zamanım elverdikçe takipçinizim...
İsteyen arkadaşlar bana telini özelden atabilir en azından haber alamayınca ararım ben sizi:))

aminnnnnnnn(chnb yerine ben diyeyim)

sen şimdi nasılsın canım?sabah cok endişeli ve stressli geliordu sesin

neler yaptın gezmek ii geldimi?

canım benim şimdi daha iyiyim bu arlar depresyona girdim herhalde...bugün deli danalar gibi gezdim tek başıma girmediğim mağaza kalmadı tabi dünya kadar alışveriş yaptım eşim çok kızacak kartları görünce:)))hakkaten ben depresyona girdim ...neyse canım benim çok öpt....

EFULİM dualarimiz seninle canim insallah hersey iyi olacak ayrica ben diger tum dogum yapan ve bu topigi birakmayip hepimize sonuna kadar yardim eden deneyimlerini bizlerle paylasan butun arkadaslarima cok icten tesekkur etmek istedim insallah tum hamileler ve hamilelik haberi bekleyenlerde en kisa zamanda bebeklerimize hepimiz kavusuruz arkadaslar allah hepimizin ayri ayri yardimcisi olsun sizler benim ailem gibi oldunuz insallah yarin uyandigimda efulim den cok guzel haberler okurum burda hepinize iyi geceler

beni de ara beni de ara

bende aynısını dün yaptım.bir sürü alısveriş ama aksam eşim beni öle mutlu görünce hiçbirsey sormadı bile...
keşke birde filme girseydin bana iyi geldi cok

oh ne güzel. ben fil gibiyim hatta oğlum eşime: Annem böyle hep şişman mı kalacak diyormuş:))

burası aileden de yakın oluyor bazen...:))

beni de ara beni de ara

bende aynısını dün yaptım.bir sürü alısveriş ama aksam eşim beni öle mutlu görünce hiçbirsey sormadı bile...
keşke birde filme girseydin bana iyi geldi cok

kız aramıyom mu ben seniii... Ararım ararım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…