- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.001
Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana
TEBRİK EDERİM
darısı bebişe :))))
meriçe maşallahhh
durdu durdu tosuncuk doğurdu duyaydın demek :))
sezeryan mı olmuş? nasıl geçmiş acaba korktugu gibi olmamıştır inşallah
happy nin bebişine de allah güç kuvvet versin inşallah
26 haftalık tontişlerimiz var bizim, o da katılacak aralarına inşallah
Umudum cnm gozun aydin insallah hamileyim diyecegin gunleride goruruz tavsiyede ragretenin cnm..
Chnb ablacim valla iyiki varsin masallah duyaydinda benim gibi kaybi 20 haftadaydi bana umut oldu insallah benim prensesim de 39. Haftada dogar normalmi sezeryanmi ki..
Efilum cnm buyuk gecmis olsun korkun cok normal rabbim icine.ferahlik koysun insallah hacettepede yattigimda benim haftamda bi kiz vardi rahminde azcik perde varmis almaya uygun gormemsler perdeyi yatiyordu anidwn gece suyu ve kanamasi basladi iki gun boyunca dusun sonrada kanamasi durdu suyu gelmedi insallah sana umur olur cnm korkma insallah hersey yoluna girer kizlar topigin basinda bi haller var kizlar heppy kelebek ve efiluma salavat cekelimmi peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine kabul olur insallah ama ben teslim etmeyi bilmiyorum chnb ablacim istersen ben cekiyim sen namazla yarin teslim et olurmu..
Ben en az 500 tane cekicem kizlar sizlerde cekin..
Merhaba canim
Senin adina sevindim.regrete yazmisti
Canim benim hatirladigim kadariyla ilk 15 gun uygulanip birakiliyor
Ve tekrar ikinci adetine 10 gun kala tekrar 10 gun uygulaniyor ve ara veriliyor
Ama yinede yanlis olmasin ibrahim saracoglunun sogan kuru adi altinda tum detaylar yaziyor
Kızlar arkadaşlarla telefonla görüştüm...
Duyaydın salı günü doğum yapmış maşallh tosun oğlan olmuş 3900 gram 53 cm Meriç. Emmeyi öğrenememiş sarılık varmış hastanedeler bu yüzden. sesi iyiydi duyaydının.
Hapy de dün akşam doğum yapmış 7 de. 940 ya da 960 grammış. 28 artı 5 te... bebekte akciğer gelişimi ve idrar boşaltamama sorunu var yoğun bakımda. sesi iyiydi. inşallah iyi olacak. Dua bekliyor...
umudum adetin hayırlı olsun:))
TEBRİK EDERİM
darısı bebişe :))))
meriçe maşallahhh
durdu durdu tosuncuk doğurdu duyaydın demek :))
sezeryan mı olmuş? nasıl geçmiş acaba korktugu gibi olmamıştır inşallah
happy nin bebişine de allah güç kuvvet versin inşallah
26 haftalık tontişlerimiz var bizim, o da katılacak aralarına inşallah
Canım Dr konturolün güzel geçmiş. Şimdi rabbimîn izniyle sağlıkla tez zamanda hamile kalıp zamanında kucağına almak var.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
canım iyiki varsın...allah kalbine göre versin canım...
enny ,efulim,happy canım bu gece sizler için ayrı ayrı dua edicem...inşallah bunların hepsini atlatacaksınız.r..allah büyük sadece dua edelim bol bol ....
umudum seninde gözün aydın...biran önce hamile kalırsın inşallah...
gurbetçi canım benim sen nasılsın bugün arayamadım seni yarın ararım ama hep aklımdasın..
duyaydine ve bebişinede benden kocaman bir maşallah...
Maşallah meric'eKızlar arkadaşlarla telefonla görüştüm...
Duyaydın salı günü doğum yapmış maşallh tosun oğlan olmuş 3900 gram 53 cm Meriç. Emmeyi öğrenememiş sarılık varmış hastanedeler bu yüzden. sesi iyiydi duyaydının.
Hapy de dün akşam doğum yapmış 7 de. 940 ya da 960 grammış. 28 artı 5 te... bebekte akciğer gelişimi ve idrar boşaltamama sorunu var yoğun bakımda. sesi iyiydi. inşallah iyi olacak. Dua bekliyor...
umudum adetin hayırlı olsun:))
Canım ben 2cm gördüm önemli olan sancıların kesilmesi hastahanede onunda çözümünü bulurlar insallah atlatirsin bugünleri dualarım seninleKizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana
aminnnnnnnn(chnb yerine ben diyeyim)
sen şimdi nasılsın canım?sabah cok endişeli ve stressli geliordu sesin
neler yaptın gezmek ii geldimi?
beni de ara beni de araFeryal, Mumudihaba, Bade, Sutanesi, Gurbetçi utandırıyorsunuz beni...
Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin. Siz beni zor günlerimde bırakmadınız ben nasıl bırakırım sizi... İnşallah zamanım elverdikçe takipçinizim...
İsteyen arkadaşlar bana telini özelden atabilir en azından haber alamayınca ararım ben sizi:))
canım benim şimdi daha iyiyim bu arlar depresyona girdim herhalde...bugün deli danalar gibi gezdim tek başıma girmediğim mağaza kalmadı tabi dünya kadar alışveriş yaptım eşim çok kızacak kartları görünce:)))hakkaten ben depresyona girdim ...neyse canım benim çok öpt....
canım benim şimdi daha iyiyim bu arlar depresyona girdim herhalde...bugün deli danalar gibi gezdim tek başıma girmediğim mağaza kalmadı tabi dünya kadar alışveriş yaptım eşim çok kızacak kartları görünce:)))hakkaten ben depresyona girdim ...neyse canım benim çok öpt....
EFULİM dualarimiz seninle canim insallah hersey iyi olacak ayrica ben diger tum dogum yapan ve bu topigi birakmayip hepimize sonuna kadar yardim eden deneyimlerini bizlerle paylasan butun arkadaslarima cok icten tesekkur etmek istedim insallah tum hamileler ve hamilelik haberi bekleyenlerde en kisa zamanda bebeklerimize hepimiz kavusuruz arkadaslar allah hepimizin ayri ayri yardimcisi olsun sizler benim ailem gibi oldunuz insallah yarin uyandigimda efulim den cok guzel haberler okurum burda hepinize iyi geceler
beni de ara beni de ara
bende aynısını dün yaptım.bir sürü alısveriş ama aksam eşim beni öle mutlu görünce hiçbirsey sormadı bile...
keşke birde filme girseydin bana iyi geldi cok
kız aramıyom mu ben seniii... Ararım ararım...
daha çok ara daha çok ara
ay kıskandımm isteyeni ararım deyince eksik kalmayım dedim:)