- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.041
Umudum cnm prolaktinin sut salgilayan hormon oldugunu biliyorum canim digerleriyde troit hormonlari falan cnm..
ben bildiğim kadarı ile yorumlayayım; FSH ve LH yumurtlamayla ilgili ve gayet normal çıkmış mesela ibrahim saraçoğlu diyor ki LH FSH dan büyükse pco vardır. Ama sende öyle değil gayet güzel. Diğerleri de gayet normal bence sadece TSH için tahlili verdiğin yerin değer aralığı önemli orada ki aralıkta ise sorun yok.
bu arada duyaydının bebeği hayırlı uğurlu olsun.
happykelebeğinde bebeği ve kendi içinde inşallah herşey güzel olur.
Anladim canim cok sagol herseyim normal ama bebegim bana gelmiyor hamile kalabilmek tek basina yetmiyormus bebegin orada saglikli buyumesi orda durmasida onemli insallah birdahakine dikis ise yarar ve bebegim annesini birakmaz
annecigine cok geçmiş olsun canım...canım benim hoşbuldum,hidenişkom sınıfta bırakmasın beni mazeretim var hep aklım burda ama gecmişi bile okuyamadım hatta su anda son sayfaları da okuayamayacagımannem ateşlendi bu sefer şaka gibi omru hayatında hasta olmayan kadını da hasta ettim,cok yordum anacıgımı canım sıkıldı cok Allah başımızdan eksik etmesin inşallah amin! şimdi daha iyi ama ben onu dinlensin diye koye babamın yanına gondermek istiyorum bakalım nasıl ayarlayacagız,cok yogun geciyor ara ara ugruyorum bir iki post okuyup cıkmak zorunda kalıyorum gecmişte atladıgım kacırdıgım sayfalar da oluyor,boş bir vakitte okumaya calışacagım ama yaren gibi bana da ozellikle sormak istediginiz bir sey olursa mesaj yazın oyle gormem ve cevap vermem daha kolay olur kucaklıyorum hepinizi de
Allah kabul etsin dualarını canım..Hayirli cumalar kiZlar 500 salavat cektim kiz kilan kimse cikmamis bakiyim dedim neyse ben teslim ediyim bari namaz kilamam ama ...
Allahim kabul etsin...
Ohh gece kaynatmisiniz...
Metal ablacim nasilsin...
Benide arayin...
Su tanesi kardesim du seni ariyim...
hayırlı olsun arkadasım çogu gitmiş sende basarmıs sayılırsın...merhaba arkadaşlar bende ilk 2 hamileliğimde 22 ve 19 haftalık erken doğum yaşadım çok zor dönemlerdi şimdiki hamileliğimde doktorumu değiştirdim çok şükür ki çok da memnunum doktorumdan 12.haftada dikiş atıldı ve sürekli yatarak geçiriyorum sadece doktor ve tuvalet için kalkıyorum çok şükür 31.haftamıza girdik hep bişey olur mu korkusuyla yaşadım bu zamana kadar her hafta ciğer geliştirici iğnede vuruluyorum inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım hep dua ediyorum kısacası erken doğum yaşayan arkadaşlar endişelenmeyin ve dikişi muhakkak attırın rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bende cok hafif adet agrisi gibi oluyor arasira , zaman zamanda sertleşme oluyor okadar . Bu kanamanın çıkış yeri belli olmayınca bu kanıya varıldı . Agri kesici , yetmezse nidilat, zaten gunde iki gez magnezyum pastil bukadar Hast yatsamda tedavi buymuş . Belkide erken haftalarda oldugum icin bilemiyorum
Simdi sizlerden istediğim ben 15. Hft benim gibi yaşayan oldumu ?
(Zaman zaman sertleşme , adet agrisi)
Ve nidlata kacinci haftada başladınız .
çok sevinirim mail face de ne isimle aratayım seni yada özelden mailinide verebilirsen daha çabuk bulurum.cnm istersen beni faceden ekleyebılırsın her konuda yardımcı olurum çünkü bu topıgı takıp etmıyorum.. buradan bı arkadas daha ekledı benı uzun uzun konustuk..
çok sevinirim mail face de ne isimle aratayım seni yada özelden mailinide verebilirsen daha çabuk bulurum.
Bende cok hafif adet agrisi gibi oluyor arasira , zaman zamanda sertleşme oluyor okadar . Bu kanamanın çıkış yeri belli olmayınca bu kanıya varıldı . Agri kesici , yetmezse nidilat, zaten gunde iki gez magnezyum pastil bukadar Hast yatsamda tedavi buymuş . Belkide erken haftalarda oldugum icin bilemiyorum
Simdi sizlerden istediğim ben 15. Hft benim gibi yaşayan oldumu ?
(Zaman zaman sertleşme , adet agrisi)
Ve nidlata kacinci haftada başladınız .
kızlar aynı haftalardayız başka bizimle aynı haftalarda olan arkadaş varmıydı hatırlayamadım geçmişede bakamadım bişey soracağım size...
ben hamileliğin ilk 3 ayında mide bulantılarından dolayı 3 kilo verdim daha sonra onları aldım ve üzerine 2 kilo aldım.doktorum baya kızdı kilo almalısın dedi.bebeğin gelişimi için haftasına göre normal dedi.toplamda 15- 18 kilo almalısın ne ara alacaksın diye baya fırçaladı.siz kaç kilo aldınız haziran anneleri topiğinde 14 kilo alanları görünce panik oldum.ben 5 kilo aldım diyorum doktor verip aldıklarımı saymıyor sadece 2 kilo almışsın diyor.sizde durum ne .birde hareketsiz olduğumdan sanırım canım bişey istemiyor
Canım bende öyleydim. Zaten kilolu hamile kalmıştım. Gebelik şekerim 11. hsftada çıkınca diyet yaptım. Çok güzel beslendim gebelik boyunca. İlk iki ay üç kilo verdim. Altıncı ayın sonunda hamile kaldığım kiloya 4 kilo eklemişti. Dr sorduğumda bebek gelişim iyi haftasından 1,5 hafta önde olduğundan hiç sorun etmedi.
Canım kaç öğün besleniyorsun. Bundan sonra daha hızlı kilo alırsın. Ben son iki ayda 6 kilo aldım bebepimde34 haftalık doğdu. Dursa kesin çok alırdım. Dr beslenme listesi verdimi. Olmadı iste. Ona göre yeterli besleyip bedlenmediğini öğrenirsin.
kızlar aynı haftalardayız başka bizimle aynı haftalarda olan arkadaş varmıydı hatırlayamadım geçmişede bakamadım bişey soracağım size...
ben hamileliğin ilk 3 ayında mide bulantılarından dolayı 3 kilo verdim daha sonra onları aldım ve üzerine 2 kilo aldım.doktorum baya kızdı kilo almalısın dedi.bebeğin gelişimi için haftasına göre normal dedi.toplamda 15- 18 kilo almalısın ne ara alacaksın diye baya fırçaladı.siz kaç kilo aldınız haziran anneleri topiğinde 14 kilo alanları görünce panik oldum.ben 5 kilo aldım diyorum doktor verip aldıklarımı saymıyor sadece 2 kilo almışsın diyor.sizde durum ne .birde hareketsiz olduğumdan sanırım canım bişey istemiyor
58 ile hamile kaldım.. 4-5 aylık hamileyken 52 kiloya kadar düştüm.. Fakat hamile kaldığın kilo üzerinden hesaplama yapılır verdiğin kilolar sonra hızlı geri alınıyor zaten.. Bak göreceksin önümüzde ki 2-3 hafta içerisinde daha çok alacaksın.. Bence gayet normal.. Asıl bundan sonra alacaksın.. Sen sadece sağlıklı beslenmeye çalış bundan sonrasında kilo almaya çalışma
Ah ne guzel demiş benim doktorda bana öyle diyeydi keske hamile hamile rejim yaptırdı bana,ama ben kilolu hamile kalmıştım ondan herhalde sisko gördü beni,sen zayıfdan ondan demiştir yemeye çalış,ben 13 kilo aldım dogum sonrası 8 i gittikızlar aynı haftalardayız başka bizimle aynı haftalarda olan arkadaş varmıydı hatırlayamadım geçmişede bakamadım bişey soracağım size...