Kızlar arkadaşlarla telefonla görüştüm...
Duyaydın salı günü doğum yapmış maşallh tosun oğlan olmuş 3900 gram 53 cm Meriç. Emmeyi öğrenememiş sarılık varmış hastanedeler bu yüzden. sesi iyiydi duyaydının.
Hapy de dün akşam doğum yapmış 7 de. 940 ya da 960 grammış. 28 artı 5 te... bebekte akciğer gelişimi ve idrar boşaltamama sorunu var yoğun bakımda. sesi iyiydi. inşallah iyi olacak. Dua bekliyor...
umudum adetin hayırlı olsun:))
haberdar ettin Allah razı olsun chnb...
duyaydın mutlu sona ulaştı allahın izniyle..bebeişide maşallah tosuncuk..
Allahım hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah analı babalı büyütsün...
happyklebek canım Allah yar ve yardımcın olsun..inşallah hayata sıkı sıkı tutunacak oğluşun...
dualarım seninle canım..Allahım şifa versin inşallah...
Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana
Kizlr dua icin cok sagolun kanamam yyok gibi ama rahim kasiliyo karnim dertlesiyo sanci varms ben annlamiyorm tabi kasilma durmazsa dikisi alirlr diye korkuyorm nolur duaya devam edin cok korkuyormm daha 21+5 cok kucuk bebegm yasamz nolur 38leri goreym
Alalhım yardımcın olsun canım..bence rahim boyu çok kısa değil...
inşallah herşey yoluna girecek...
dua edicem canım...
Allahın izniyle 36-38 leride göreceksin..
Yukarıdaki Yazidanda anladığınız gibi benimtekrar fazla kanamam oldu tabiki gittim artık rahimagzi yaramın +ve dikişin etkisiyle servikste kanama olmuş . Allahım bitmiyor yinede şükür diyorum daha zor arkadaşları görüyorum. Ama dua bende istiyorum arkadaslar artık Agliyamiyorum bile basıma geldimi tam azaldı derken yine geldi kan algımda değişti . Az mı çok mu aknti koklamaktan kafayı yedim . Anlayacağınız benim ruh Halim artık iptal .kramp varmi ? Sancı varmi ? Akinti konulurmu sarımı , kanlı geldi yenimi eskimi . Onu dusun bunu dusun artık su saatten sonra tam tevekkül edicem ve umursamicam ağlamuşsam sizlamicam gözüm dolmicak hangimiz birsey yapabildi hangimize yapılan müdahale bişeyleri tam anlamıyla engelleyebildi ilaçta içsek , yatsakta olan oldu dımı . Tam tevekküle karar verdim eşeğimi yani kızımı . Drlarindedigi önlemi alicam ama sağlam kazığa bağlıdan ve artık düşünmicem .
Size bunla ilgili küçük bir hikaye anlatıcam!
Bir tanıdığımız var 50 yaslarında sadece ayakları ağrıyor o Dr senin bu Dr benim dolaşıyor . En sonunda kanserin butun vücudunu sardığı ortaya çıkıyor . Adam şok drlar tedaviye geri yok ailesiyle zaman geçirsin diyor . Adam iyice çöküyor ağlıyor bir tanıdık görünce tedaviye gerek yok diyorlar alternatif tip o bu deneniyor ama en önemlisi dua gücüne sığınıyor . Biraz şoktan çıkınca toparlıyor . Tevekkül ediyor bir ümit tedavi devam . Artık en son lafı ne yapıyim ölürsem olurum cok şükür diyor . Ksine uçaktan geri donüyor dualeri namazları devam onceki gibi
Bugün adamın test sonucları alınmış temiz adam drlarim dedginin tam tersi hersey iyiye gidiyor ve b böyle tevekkülle tedavi olan ikinci tanıdığım. Artık hamile oldugumu unutmaya çalışacak tembel bir gunumdeyim canım yatmak istiyormuş edasıyla yatmaya çalışıcam , bugün kanamam gelince ağlamadım . Dedi ki Rabbim sen bilirsin ben istiyorum bu bebegi gerisi sana kalmış . Bir damla göz yası akıtmadım sain gittim muayenemi oldum . Ben iki hatta 3 bebegimi cok k otu bir insanı soka sokacak durumlarda kaybettim . Ama ne oldu önlemler ilaçlar drlar yinede kaybettim . Çünkü Rabbim sür bunu sana vermicem dedi üstüne her seferinde surekli gözümün önünde olucak bebekleri dünyaya getirdi arkadaslarımın demekki benimde dünyadaki sınavım buymuş şimdide veririm veremezmi bilmiyorum AMA duadan baska yapicak neyim var neyimiz var !
enny canım seni çok iyi anlıyorum..
sende yazmışsın herşey nasip kısmet...
tedbir bizden takdir Allahtan...
Allahım eğer nasip ettiyse birşekilde dünyayaya gelecek bebeişlerimiz..
ama nasibi yoksa dünyada kendimizide yırtsak elimizden bişi gelmez engel olmayız...
ben böyle düşünüyorum böyle inanıyorum...
Allahım kimseyi evladıyla sınav etmesin inşallah...
bizimde sınavımız böyle demekki...
ama inşallah bu sefer sağlıcakla gelcek bebeişllerimiz allahın izniyle tabi...
bu yüzden bende çok düşünmemeye çalışıyorum..çok yıprandım yoksa.
Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah....