Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ohh maaşallah..Duyaydın canım benim çok çekti..İnşallah unutacak çektiği sıkıntıları..Tosuncuğuyla beraber mutlu günler onları bekliyor artık:)

Umarım Happynin bebeğide dayanır..Allahım şifasını versin kuzunun en kısa zamanda..
Chnb sağol canım..Sen maaşallah bizleri hiç bırakmadın ve bırakmayacaksın:)

Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana

Efulim canım benim rabbim yardımcın olsun..Allahım sen yardım et yarabbim..Amin.

Nasil oldun canim
insallah yarinki dr kontrolunden iyi haberlerle geliceksin.

Korkularini inan anliyorum rabbim dayanma gucu versin

Ben dr a gidicegimi dusundukce bile :18: bundan kotu oluyorum.

had olsun çok saol cnm iyiyim dıyelım

şikayet etme hakkımız yok

chnb sen olmasydın herhalde catt dıye catlardık meraktan

RABBIM her istediğini hayırlısıyla nasıp etsın

MASALLAH BAREKALLAH duyaydın hayırlı olsun bebeğin cnm

haybebek cnm inş herşey düzelecek ve oğluşun sağlıklı yakışıklı delikanlı olarak kollarında olacak hayırlısıyla

Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana

cnm inş herşey yolunda devam eder endişenı anlıyorum

bebeğim 38 haftada doğsun inş hayırlısıyla

TEBRİK EDERİM
darısı bebişe :))))

meriçe maşallahhh
durdu durdu tosuncuk doğurdu duyaydın demek :))
sezeryan mı olmuş? nasıl geçmiş acaba korktugu gibi olmamıştır inşallah

happy nin bebişine de allah güç kuvvet versin inşallah
26 haftalık tontişlerimiz var bizim, o da katılacak aralarına inşallah

Canım Dr konturolün güzel geçmiş. Şimdi rabbimîn izniyle sağlıkla tez zamanda hamile kalıp zamanında kucağına almak var.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.

teşekkür ederim bilgilendirmen için canım.iiyiki varsın

Duyaydın a cok sevindim maaşallah oğluşuna...

Hapyykelebek inde bebegi ii olacak insallah toparlıyacak kendini.

EFULİM Allah şifanı versin korktugumuzdan esirgesin insallah...
insallah durucak sancıların rahimboyun ii burda duydugum kadarıyla.
dualarım seninle ve miniginle canm

Canım benim kötü düşünme. Rabbim in izniyle herşey çok güzel olacak.

Duyaydın
Maşallah BarekAllah
Rabbim sağlıklı uzun bir ömür versin . Hayırlı evlat olsun. Geçmişler olsun arkadaşım.

Hepykelebek
Canım benim büyük geçmiş olsun. Rabbim izniyle sağlıkla evinize gideceksiniz. Yüce mevla yar ve yardımcın olsun.

sofikaa hoşgeldin...nasılsın?

tam zamanında geldin,yoksa hidennisco seni devamsızlıktan bırakacakmıs :18:

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun arkadasım ya ! İnsallah here yoluna girer hayirlisiyla bende simdi geldim hastaneden benimde kanamam başladı serviks teymiş kanama yarın senin icin , halt kelebeğin bebegi , tüm arkadaslar icin Allah nasip ederse Yasin okicam dilim döndüğünce napicam bilmiyorum Rabbim artık bizlere merhanet etsin diğerlerine verdigi gibi bizede saglikli gebelik nasip etsin

Umudum cnm gozun aydin insallah hamileyim diyecegin gunleride goruruz tavsiyede ragretenin cnm..
Chnb ablacim valla iyiki varsin masallah duyaydinda benim gibi kaybi 20 haftadaydi bana umut oldu insallah benim prensesim de 39. Haftada dogar normalmi sezeryanmi ki..
Efilum cnm buyuk gecmis olsun korkun cok normal rabbim icine.ferahlik koysun insallah hacettepede yattigimda benim haftamda bi kiz vardi rahminde azcik perde varmis almaya uygun gormemsler perdeyi yatiyordu anidwn gece suyu ve kanamasi basladi iki gun boyunca dusun sonrada kanamasi durdu suyu gelmedi insallah sana umur olur cnm korkma insallah hersey yoluna girer kizlar topigin basinda bi haller var kizlar heppy kelebek ve efiluma salavat cekelimmi peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine kabul olur insallah ama ben teslim etmeyi bilmiyorum chnb ablacim istersen ben cekiyim sen namazla yarin teslim et olurmu..
Ben en az 500 tane cekicem kizlar sizlerde cekin..

Yukarıdaki Yazidanda anladığınız gibi benimtekrar fazla kanamam oldu tabiki gittim artık rahimagzi yaramın +ve dikişin etkisiyle servikste kanama olmuş . Allahım bitmiyor yinede şükür diyorum daha zor arkadaşları görüyorum. Ama dua bende istiyorum arkadaslar artık Agliyamiyorum bile basıma geldimi tam azaldı derken yine geldi kan algımda değişti . Az mı çok mu aknti koklamaktan kafayı yedim . Anlayacağınız benim ruh Halim artık iptal .kramp varmi ? Sancı varmi ? Akinti konulurmu sarımı , kanlı geldi yenimi eskimi . Onu dusun bunu dusun artık su saatten sonra tam tevekkül edicem ve umursamicam ağlamuşsam sizlamicam gözüm dolmicak hangimiz birsey yapabildi hangimize yapılan müdahale bişeyleri tam anlamıyla engelleyebildi ilaçta içsek , yatsakta olan oldu dımı . Tam tevekküle karar verdim eşeğimi yani kızımı . Drlarindedigi önlemi alicam ama sağlam kazığa bağlıdan ve artık düşünmicem .
Size bunla ilgili küçük bir hikaye anlatıcam!
Bir tanıdığımız var 50 yaslarında sadece ayakları ağrıyor o Dr senin bu Dr benim dolaşıyor . En sonunda kanserin butun vücudunu sardığı ortaya çıkıyor . Adam şok drlar tedaviye geri yok ailesiyle zaman geçirsin diyor . Adam iyice çöküyor ağlıyor bir tanıdık görünce tedaviye gerek yok diyorlar alternatif tip o bu deneniyor ama en önemlisi dua gücüne sığınıyor . Biraz şoktan çıkınca toparlıyor . Tevekkül ediyor bir ümit tedavi devam . Artık en son lafı ne yapıyim ölürsem olurum cok şükür diyor . Ksine uçaktan geri donüyor dualeri namazları devam onceki gibi
Bugün adamın test sonucları alınmış temiz adam drlarim dedginin tam tersi hersey iyiye gidiyor ve b böyle tevekkülle tedavi olan ikinci tanıdığım. Artık hamile oldugumu unutmaya çalışacak tembel bir gunumdeyim canım yatmak istiyormuş edasıyla yatmaya çalışıcam , bugün kanamam gelince ağlamadım . Dedi ki Rabbim sen bilirsin ben istiyorum bu bebegi gerisi sana kalmış . Bir damla göz yası akıtmadım sain gittim muayenemi oldum . Ben iki hatta 3 bebegimi cok k otu bir insanı soka sokacak durumlarda kaybettim . Ama ne oldu önlemler ilaçlar drlar yinede kaybettim . Çünkü Rabbim sür bunu sana vermicem dedi üstüne her seferinde surekli gözümün önünde olucak bebekleri dünyaya getirdi arkadaslarımın demekki benimde dünyadaki sınavım buymuş şimdide veririm veremezmi bilmiyorum AMA duadan baska yapicak neyim var neyimiz var !

Kizlr dua icin cok sagolun kanamam yyok gibi ama rahim kasiliyo karnim dertlesiyo sanci varms ben annlamiyorm tabi kasilma durmazsa dikisi alirlr diye korkuyorm nolur duaya devam edin cok korkuyormm daha 21+5 cok kucuk bebegm yasamz nolur 38leri goreym

beni serklajdan 6 gün sonra çağıdı doktorum.vajinal muayene ve ultrasonda yaptı ama kanamam olmamıştı.inş bir sıkıntı yoktur canım doktorun da olabilir demiş

canım kasılma olduğunda sanki bebek biyerde toplanıyor ve orası sertlaşıyor geriliyor.top varmış gibi gözlede görüyorum.kasılmalar ileri haftalarda tabi çok olmadığı sürece güzelmiş aslında rahim kendini doğuma hazırlıyormuş.birde kasılma olduğunda su,meyve suyu iç,iyice dinlen geçiiyorsa sıkıntı değil.düzenli ve sık olan kasılma tehlikeli.
ben proluton iğne,crinone jel ve progestan kullanıyordum bunları yeni bıraktım şimdi demir hapı ve kalsiyum-magnezyum kullanıyorum.bende sadece rahim ağzı yetmezliği var.
Allah yardımcımız olsun inş. bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarız.

canım benim Allah yardımcıları olsun.Rabbim onu ve bebişi korusun.dualarım onlarla

haberdar ettin Allah razı olsun chnb...

duyaydın mutlu sona ulaştı allahın izniyle..bebeişide maşallah tosuncuk..
Allahım hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah analı babalı büyütsün...

happyklebek canım Allah yar ve yardımcın olsun..inşallah hayata sıkı sıkı tutunacak oğluşun...

dualarım seninle canım..Allahım şifa versin inşallah...

Alalhım yardımcın olsun canım..bence rahim boyu çok kısa değil...
inşallah herşey yoluna girecek...
dua edicem canım...
Allahın izniyle 36-38 leride göreceksin..

enny canım seni çok iyi anlıyorum..
sende yazmışsın herşey nasip kısmet...
tedbir bizden takdir Allahtan...
Allahım eğer nasip ettiyse birşekilde dünyayaya gelecek bebeişlerimiz..
ama nasibi yoksa dünyada kendimizide yırtsak elimizden bişi gelmez engel olmayız...

ben böyle düşünüyorum böyle inanıyorum...

Allahım kimseyi evladıyla sınav etmesin inşallah...
bizimde sınavımız böyle demekki...
ama inşallah bu sefer sağlıcakla gelcek bebeişllerimiz allahın izniyle tabi...

bu yüzden bende çok düşünmemeye çalışıyorum..çok yıprandım yoksa.
Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah....

canım benim sen nekadar vefalısın maşallah.
inş. bebişlerimiz biran önce iyileşir ve çok sağlıklı,uzun ömürlü hayırlı evlat olurlar

efulim46
canım Allah yardımcınız olsun.Rabbim seni ve bebişi korusun merhamet etsin.Bebiş için en doğru zamanda doğar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…