Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Chnb ablacim heppy kelebege cok sasirdim insallah hersey yoluna girer kuvez iside ayni sekilde insallah rabbim guc kuvvet verir..
Bu arada pasamla konustum hepinize selami vardi...

Allah yardımcısı olsun insallah :..( bebegi iyi olur

allahım annenin bebeğinde yar ve yardımcısı olsun inşallah

teşekkür ederim canm evet ii geçti ve beni mutlu etti:)

demek kızına battaniye örüosun oh hayali bile cok güzel..ellerine saglık

aaaaa cok sasırdım neden olur ki bebeklerde bu...
nasıl anlasılmıs acaba..muayene sırasında mı?

Allah korusun bebegini insallah dualarım onlar için...

Canim benim ya allah yardimcisi olsun bebegini korusun rabbim dualarim onunla

allah yardımcısı olsun bebeğininde kendisininde....
inşallah küvez bulunur sıkıntı olmadan....

herşey yolundaydı neoldu acaba birden?

Bugün yanlizim galiba ?
Hapykelebek ne yaptı acaba insallahiyilerdir .
Benim akıntıyla açık renk kanama hafiften devam ediyor . Özellikle bagirskalarim biraz zor çalıştı oda yeniden çoğaltti.
İnsallah dikis yeni diye gelmiştir .
Bitmiyor sınavımız artık bebeğime güzel havada dolaştığımı düşünmek istiyorum . Güneşli güzel bir gun deniz kenarında . Keyfim kaçtım i Bunu dusunucem. İnsallah 38. Haftamı gorucem. 30 da bu mutluluğu herkesle paylasicam. 24 haftam kaldı az dimi Aallahimmm

bugün pek sessiz topicimiz..

Duyaydın dan haber beklıyorum merakla..gelse de mutlu haberler verse bize

Hapykelebek i de merak ediyorum umraım bebegi iidir..

ENNY canım seni pek sıkıntılı görüyorum bu ara..insallah hayra cıkar.
ben geldim yalnız kalma sen

rabbim happykelebekin yardimcisi olsun yavrusuna hayirli uzun omur versin

ennny cim bende senin gibi yapiyorum kotu dusunme hic alip yavrumu evime goturecegimi onun bana gulecegi beraber oyunlar oynuyacagimizi yattigimiz bugunlerin acisi beraber cikaracagim gunleri dusunuyorum rabbim nasip ederse dag bayir deniz demiycem gezdircem oglumu rabbimin izniyle ben simdi konusuyirm oglumla yapacaagimiz guzel seyleri anlatiyorum uzulme sakin arkadasim gorucez insallah 38 39 lari

iyiyi düşünelim hepimiz için senın haybebkbenım ve bütün herkezlere RABBİM YARDIM ETSIN

yenı evımıze bakmaya geldığimizde eşim sıte gırışınde şimdilik 2 kişiyiz ama 3-4 kişi olarak yaşamımıza devam edeceğiz inş demiştı

şimdi benımde hep aklımda acep o günlerı görecekmıyız dıye

yaaa psıkolojım çok bozuk bırşey olacak dıye uyuyamıyorum ohhhh ne zormuş günler geçmiyor

Kizlar adet oldum 6 gun once geldi sogan kuru ise yaradi galiba bu sefer bir ped kan gordum simdi kim onerdi bana sogankuru yap diye hatirlayamadim ama allah ondan razi olsun hic olmazsa kahve telvesi gibi gelmiyor bu ay bildigin kan geliyor cok sagolun canim arkadaslarim bu sogan kurunu her ay yapsam olurmu acaba kizlar ?

Canim kendini cok zorlama sakin tuvalete cikarken ikinmak iyi degil cunku benim arkadasta dogurdu yeni oda yedinci ayda tuvalette ikinmis biraz ondanda kan gelmisti doktoru hic tuvaletini yapmak icin kendini zorlama demis canim hep boyle olumlu dusun bebegine kavusacaksin insallah

Merhaba canim
Senin adina sevindim.regrete yazmisti

Canim benim hatirladigim kadariyla ilk 15 gun uygulanip birakiliyor
Ve tekrar ikinci adetine 10 gun kala tekrar 10 gun uygulaniyor ve ara veriliyor

Ama yinede yanlis olmasin ibrahim saracoglunun sogan kuru adi altinda tum detaylar yaziyor

Nasil oldun canim
insallah yarinki dr kontrolunden iyi haberlerle geliceksin.

Korkularini inan anliyorum rabbim dayanma gucu versin

Ben dr a gidicegimi dusundukce bile :18: bundan kotu oluyorum.

Merhaba canim
Senin adina sevindim.regrete yazmisti

Canim benim hatirladigim kadariyla ilk 15 gun uygulanip birakiliyor
Ve tekrar ikinci adetine 10 gun kala tekrar 10 gun uygulaniyor ve ara veriliyor

Ama yinede yanlis olmasin ibrahim saracoglunun sogan kuru adi altinda tum detaylar yaziyor

Kızlar arkadaşlarla telefonla görüştüm...

Duyaydın salı günü doğum yapmış maşallh tosun oğlan olmuş 3900 gram 53 cm Meriç. Emmeyi öğrenememiş sarılık varmış hastanedeler bu yüzden. sesi iyiydi duyaydının.

Hapy de dün akşam doğum yapmış 7 de. 940 ya da 960 grammış. 28 artı 5 te... bebekte akciğer gelişimi ve idrar boşaltamama sorunu var yoğun bakımda. sesi iyiydi. inşallah iyi olacak. Dua bekliyor...

umudum adetin hayırlı olsun:))

Sen bizi hic birakma emi

Meric bebege 41 kere masallah
ikisininde iyi olmasina cok sevindim

Happy de dogum yapmis rabbim yardimcilari olsun
Insallah en kisa zamanda minik bexbegimizde toparlar kendini ve iyi haberlerini aliriz.

Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana

Gözlerim dolu dolu oldu Allahım hayırlı uğurlu etsin.inşallah bizde 38.haftaları görürüz.Hapykelebek ve bebeği için dua ediyorum inşallah küçük bebek tüm sorunlarının üstesinden gelir de ailesinin yüzünü güldürür.Allah yar ve yardımcısı olsun.

Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana

Allahım sen yardım et Ya Rabbim.önce hapykelebek şimdi sen.Allahım seni korktuğuna uğratmasın canım kardeşim.Dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…