- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.001
Kizlr nr olur dua edinn sabahtn beri agliyorm hastannedeym sabah biraz kanamyyla geldm sancm varms durdurmaya calisiuolr rahim boyu 2,7ye dusms bunuda kayybedecm diye odum kopuyo nolr okuyaabiln okuyn rabbmfn baska kimmse yardm edemz bana
canım serklajım atıldığında 1.8 di. sancını durdururlar inşallah mutlaka kanda crp, vajinal kültür, idrar kültürü ve tahlili yaptır antibiyotik başladılar mı?
TEBRİK EDERİM
darısı bebişe :))))
meriçe maşallahhh
durdu durdu tosuncuk doğurdu duyaydın demek :))
sezeryan mı olmuş? nasıl geçmiş acaba korktugu gibi olmamıştır inşallah
happy nin bebişine de allah güç kuvvet versin inşallah
26 haftalık tontişlerimiz var bizim, o da katılacak aralarına inşallah
sezaryen sıkıntıları vardı sesi iyiydi ama...
Umudum cnm gozun aydin insallah hamileyim diyecegin gunleride goruruz tavsiyede ragretenin cnm..
Chnb ablacim valla iyiki varsin masallah duyaydinda benim gibi kaybi 20 haftadaydi bana umut oldu insallah benim prensesim de 39. Haftada dogar normalmi sezeryanmi ki..
Efilum cnm buyuk gecmis olsun korkun cok normal rabbim icine.ferahlik koysun insallah hacettepede yattigimda benim haftamda bi kiz vardi rahminde azcik perde varmis almaya uygun gormemsler perdeyi yatiyordu anidwn gece suyu ve kanamasi basladi iki gun boyunca dusun sonrada kanamasi durdu suyu gelmedi insallah sana umur olur cnm korkma insallah hersey yoluna girer kizlar topigin basinda bi haller var kizlar heppy kelebek ve efiluma salavat cekelimmi peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine kabul olur insallah ama ben teslim etmeyi bilmiyorum chnb ablacim istersen ben cekiyim sen namazla yarin teslim et olurmu..
Ben en az 500 tane cekicem kizlar sizlerde cekin..
canım ben özel bir şey bilmiyorum 2 rekat namaz kılıp Allahım kabul et diyorum...