Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Arkadaslar hastanedeyiZ odamıza çıktık şimdi yarım saat sonra gireceğiz ,sizden dua istiyorum arkadaşlar , meleğim hiç acı hissetmesin çabucak iyileşsin kuzuuuummmmm.allah şifa versin inşallah

rabbim yardımcın olsun inşallah canım

Canım arkadaşlarım Rabbim hepimizden ve duâlarınızdan razı olsun bu haftada yırttık eve taburcu oluyorum şimdi, hepinizi kocaman öpüyorum

gözün aydın canım seninde rabbim gönlümüze göre versin inşallah

duyaydin inşallah biran önce sağlıkla kavuşursun bebeğine

:2::2:ben faranjit oldum yatıyorum öyle rabbim hepimizin şifasını vers,n inşallah

Vajinamda beyaz kalıntılar vardı ama bazen wc kağıdıda kalıntı bırakıyor . Bende randevu aldım çarşambaya icim rahat etmedi öyle kullanıcım ilacı .dimi daha iyi

hidenisko dualarım meleğinle inş. hiç bişeycik duymaz
gurbetçi mantarın azalmış çıok sevindim canım.bazen eşlerde odunlaşıyor.dün bende gerildim baya.
melek 18 kimseden fayda yok canım.bir söz var ya elden gelen öğün olmaz olsada vaktinde olmaz... çok doğru anca işleri düştüğünde gelsinler.ben de ev almak istiyorum bekar erkek kardeşim var ona bile diyemem kredi çekiver diye ne rahat insanlar var.
ben de ev almayı düşünüyorum bizde kredi çekebilir onun için yardımcı olamıcam de geç...
amaaaaan yalan dünya sıfır beklentiyle yaşarsan mutlusun ancak bunu anladım.tabi bizlerin beklediği manevi destek.uzaktan konuşmak hoş.geçen eşimin iş arkadaşları geldi 4 çift ben zaten oturdum ayaklarımı uzattım.onlarda hiç kalkmadı sürekli eşim hizmet etti.kendi çaylarını bile kalkıp doldurmadılar ben utandım onlar adına.samimi arkadaşlarımız sözde yaw insan kalkarda bir kadın gibi enazından kendi çayını koyar.ahh insanlar.Allahım şu günler hayırlısıyla su gibi akıp geçsin.
bizleri kimseye muhtaç etme maddi manevi.karı koca yetelim birbirimize.

Vajinamda beyaz kalıntılar vardı ama bazen wc kağıdıda kalıntı bırakıyor . Bende randevu aldım çarşambaya icim rahat etmedi öyle kullanıcım ilacı .dimi daha iyi

sen vajinal jel kullanıyormusun canım o da yapıyor bendede olmuştu kaşıntı falan başlayınca dr. bıraktırdı

enny
crinone jel kullanmıştım serklajdan hemen sonra verdi dr.
2 - 3 hafta kullandım beyaz kalıntılı akıntım oluyordu,son günlerdede kaşınmaya başlamıştı
dr hemen bıraktırdı.

canım yeni bir yöntem öğrendik sayende çok teşekkürler.inşallah zamanında bebeğini sağlıcakla kucaklarsın
yaşanan güzellikler umut oluyor burda bizlere.doğum müjdeni de bekliyoruz

geçmiş olsun canım ılık şeyler içmek iyi saırım....

dr ne sorsaydın keşke. çoğu ilaçta genelde benzer şeyler yazıyor gebelikte kullanımı için...

keşke hemen deseydin kızlar ben kalkamıyorum bugün hizmet sizden şaka yollu deseydin...benim de var misafirim öyle bebek küçük kalabalık gelirler ben 10 parçaya bölünürüm çocuklarının bile hizmetinini yapmazlar bende beklerler...

Arkadaslar hastanedeyiZ odamıza çıktık şimdi yarım saat sonra gireceğiz ,sizden dua istiyorum arkadaşlar , meleğim hiç acı hissetmesin çabucak iyileşsin kuzuuuummmmm.allah şifa versin inşallah

canımAllah şifa versin...

Canım arkadaşlarım Rabbim hepimizden ve duâlarınızdan razı olsun bu haftada yırttık eve taburcu oluyorum şimdi, hepinizi kocaman öpüyorum

canım çok sevindim evde rahat edersin...

herkesi kendimiz gibi düşünüyoruz.şaşırdım kaldım bişey de demedim ha şimdi yapar ha az sonra yaparlar diye.gayet rahatlardı.ikramlardan sonra birde hazım kahvesi istediler :)))
ah benim bu durumda bir arkadaşım olacak,ikramlarımı bile yapar götürürüm evin beyine de sen otur biz 4 bayanız hallederiz der dalardım mutfağa,en son ortalığı da toplar giderdim ama... hem düşünüyorum da öyle bir durumda benim eşim bile bana söylerdi veya kendi çayını kendi koyardı.herkes bir olmuyor.dedim ah bizmi çok hizmet etme kültürüyle yetişişiz bilemedim.içinde bir hizmetçi mi yatıyor acep :)

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için. ilk bebeğin için patoloji mi yapıldı da enfeksiyon ya da kromozon bozukluğu olmadığı anlaşıldı? Zekai tahirin hangi bölüm ve hangi doktoruna gittin de araştırdılar seni?ben zorla pıhtılaşma testleri yaptırdım orada başka test yapmadılar. birde 6 ay ara vermeni hangi doktor söyledi bana 3 ay yeterli dediler benim 20 haftalıktı bebeğim neden acaba farklı söylüyorlar?

birde Seda Hoca benim durumumu dinleyip muayne ettikten sonra seni anlatmıştı, peser uyguladık demişti ben de Seda hanım uyguladı zannetmiştim. Seda hanımda varmıydı operasyonda? bir de sen bu hamileliğin en başından beri mi seda hocadasın 18. haftada kısalmayı o mu farketti, hep vajinal mi muayne etti o arada? yine soru yağmuruna tuttum seni kusura bakma.

enny
crinone jel kullanmıştım serklajdan hemen sonra verdi dr.
2 - 3 hafta kullandım beyaz kalıntılı akıntım oluyordu,son günlerdede kaşınmaya başlamıştı
dr hemen bıraktırdı.

Ben vajinal ilac kullanmıyorum cnm hatta progestan bile yutuyorum

cnm benim aniden doğum sancım başladı ve zübeyde hanımda doğum yaptım..orda kültür filan alındı patolojiye yollandı..kim ilgilendı dr kımdı bılmıyorum..bana hastane cıkısında sugun sonuçların cıkar gel al dedıler gıttım aldım sonuclar temızdı..

sonra tedavı amaclı zekaı tahıre gittim.doğum bölümüne degıl de kadın hastalıklarına gıttım.. bölüm başkanıydı sanırım binnür özakşit diye bi dr du.. tlf dan randevu almıstım..denk geldı yanı yoksa bolum baskanı oldugundan pek ılgılenmıyor stajerlerine baktırıyo ben rıca mınnet baktırdım.tahlıl kan kültür rahım boyu ölçümü yaptırdı.normal temız cıktı...

normalde evet 3 ay ama bana kendını psıkolojık ve bedensel olarak tam toparlaman istiyorsan acele etme 6 ay bekle hormonların kendıne gelsın dedı..bende 6 ay bekledım..

yok seda hoca uygulamadı hocası uyguladı..ama oda geldi amelıyata destek oldu hemde işlemi gördü öğrendi sanırım.

hamılelıgımın 12.haftasından sonra gıttım seda hocaya..ondan önce zekaı tahıre gıdıyodum..yol cok uzun geldı sıra beklemek sıktı..arkadaslar koruyu seda h. tavsıye ettı evımede yakındı ona basladım..durumumu anlattım..ondan sonra benı takıbe aldı.1 ay arayla gıtmem gerekırken 15gunde bır cagırdı..hemen dıkısı tavsıye etmedı takıp edelım sıkıntı olursa 20.haftaya kadar yolu var dıkısı ozaman atarız dedı..

ve 18 de acılmayı farkettı..usg de takıp edıyor..acılma gordu emın olmak ıcın vajınal baktı ve tanıyı koydu..hocasına yonlendırdı..en ufak bı kasım agrım olsa vajınal baktı.. agrım yoksa usg den baktı..

ne demek cnm yıne sorun olursa yardımcı olurum..

çok sağol canım. Zaten çok az kalmış inşallah sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun bize bir umutta da sen olursun.

yok artık kahveyi de eşim yaptı deme:)) o ruh bende de var canım gider yaparım hemen her işi. Allahtan alt komşum var süper her işime koşuyor. ben de ona pasta börek yapıp götürüyorum eve yapınca:)) evde çorba, uygun yemek olunca 11 aylık kızı var ona götürüyorum...

sen de ayağa kalkınca onlara gidince yapma ...

eylülgülü nereye gittin gezmeye mi? yürüyebildin mi rahat? cemil hoca biliyor mu doğum yaptığını?

İnsallah agrisiz,sizisiz atlatmışsinizdir
canım insanlık başka bisey ben ilk hamileliğimi normal yasıyordum arkadaslar toplanıp bana geldiler,malzemelere kadar almışlar kendi evimde misafir gibiydim tabi bu arkadaslarım da anne hamilenin halinden anlıyorlar,hoş bende samimi oldugum yakinlarima gittiğimde Yardım ederim alışkanlık

herkese slm

dün abimler bendeydi hiç girip bakamadım..baya birikmiş ama okuyamadım..
inşallah herşey yolunda ve hepiniz tek tek iyisinizdir....

ben bi kaç gündür fenayom kızlar...
rahim ağzında sancı hissediyorum..bıçak saplanıyor gibi oluyor..sanki dikişim çekiliyor...
3 gündür korkuma yatıyorum..dün allah razı olsun hyemek vs yengem yaptı ..biraz kalkayım dedim şimdide bel ağrım feci..
3 gün yattım ondanmı acaba??
belim kasıklarım heryerim ağrıyor sanki...
Allahım yardım et..inşallah 34 ü görebileyim..

bebek dikişe falanmı dayandı,büyüdüğü için normalmi bunlar,ağrılar neden???
moralim bozuluyor böyle olunca...
cuma gidecektim doktora perşembe gidicem sanırım iyi değilim sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…